12 Ιουλίου 2022

Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε την ανανεωμένη πίεση για "€μβολιασμό κατά της Πολιομυελίτιδας". Να γιατί.

8 Ιουλίου 2022, Kit Knightly Διάβαστε το εδώ 
 
Μετάφραση: Απολλόδωρος  
 
Την περασμένη εβδομάδα γράψαμε για το νέο "ξέσπασμα πολιομυελίτιδας" που αναφέρθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο και για το πώς πιθανότατα πρόκειται για ένα ακόμη κατασκευασμένο αφήγημα που σχεδιάστηκε για να πουληθούν ακόμη περισσότερα εμβόλια. 
 
Άλλωστε, αναφέρθηκε ότι η αγορά εμβολίων κατά της πολιομυελίτιδας είχε "μείνει στάσιμη" μέχρι το 2021 και ότι το πρώτο εμβόλιο που εγκρίθηκε ποτέ με άδεια επείγουσας χρήσης από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ήταν ένα νέο εμβόλιο κατά της πολιομυελίτιδας με "τριπλό κλείδωμα". 
 
Στις αρχές Ιουνίου, ο ΠΟΥ χορήγησε στον κινεζικό φαρμακευτικό κολοσσό SINOVAC διεθνή έγκριση και για το νέο εμβόλιο πολιομυελίτιδας. 
Έτσι, είχαν ολοκαίνουργια προϊόντα, αλλά κανείς δεν τα αγόραζε. 
 
Το ερέθισμα υπήρχε για να δημιουργηθεί ένας πληθυσμός πελατών με "κίνητρα". Αυτός είναι ένας απλός μηχανισμός του μάρκετινγκ, με τον οποίο όλοι είμαστε πολύ εξοικειωμένοι. 
 
Από τον Μάρτιο, το Ισραήλ διεξάγει την "Επιχείρηση Δύο Σταγόνες", μια εκστρατεία εμβολιασμού κατά της πολιομυελίτιδας (χρησιμοποιώντας αυτό το νέο εμβόλιο κατά της πολιομυελίτιδας "επείγουσας χρήσης"), η οποία προφανώς οδήγησε σε τεράστια αύξηση της πρόσληψης του εμβολίου σε παιδιά όλων των ηλικιών. 
 
Το πρόγραμμα αυτό αναφέρθηκε ότι "τελείωσε" μόλις χθες, με την Jerusalem Post να τιτλοφορεί ότι: "Η επιδημία πολιομυελίτιδας στο Ισραήλ τελικώς υπό έλεγχο". 
Ακριβώς όπως και με τα "εμβόλια" του Covid, το Ισραήλ λειτούργησε ως το πειραματόζωο του κόσμου. 
 
Μετά την ανακηρυχθείσα "επιδημία πολιομυελίτιδας" στο Λονδίνο (ναι, την αποκαλούν πράγματι επιδημία παρά τα κυριολεκτικά μηδενικά αναφερόμενα κρούσματα), η βρετανική κυβέρνηση κήρυξε "κατάσταση έκτακτης ανάγκης" και έθεσε σχέδια για την "αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης". 
 
Εν τω μεταξύ, η ΕΕ δεσμεύτηκε να παράσχει εμβόλια κατά της πολιομυελίτιδας αξίας 40 εκατομμυρίων ευρώ στο Αφγανιστάν, 
 
Και μόλις σήμερα το Μαλάουι, η Τανζανία, η Ζάμπια και η Μοζαμβίκη ανακοίνωσαν ότι έχουν ήδη χορηγήσει πάνω από 36 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων κατά της πολιομυελίτιδας στο πλαίσιο μιας νέας κοινής πρωτοβουλίας, παρά το γεγονός ότι η περιοχή ανέφερε μόλις δύο κρούσματα σε ολόκληρο το 2022. 
 
Έτσι, είναι σαφές ότι ένα μεγάλο μέρος αυτού του σχεδίου είναι η πώληση εμβολίων.
Πολλά εμβόλια. 
 
Ταυτόχρονα, όμως, παραμένουν ορισμένα ερωτήματα. Σε έναν κόσμο με μια συνεχιζόμενη (ψεύτικη) "πανδημία" covid και έναν αρχόμενο (ψεύτικο) φόβο για την "ευλογιά των πιθήκων", γιατί να επαναφέρουμε την πολιομυελίτιδα από όλα τα πράγματα; Ποια ατζέντα μπορεί να εξυπηρετήσει η προπαγάνδα της πολιομυελίτιδας; 
 
Λοιπόν, η απάντηση θα μπορούσε να είναι ότι καλύπτει σημαντικά κενά στην αφήγηση του Covid. 
Πάρτε αυτό το άρθρο, από τον Guardian... 
 
"Η ανακάλυψη του ιού της πολιομυελίτιδας στη Βρετανία αποδεικνύει ότι δεν πρέπει ποτέ να χαλαρώσουμε την επαγρύπνησή μας" 
 
Υποστηρίζει ότι επειδή νομίζουμε ότι μια ασθένεια έχει εξαφανιστεί, δεν σημαίνει ότι έχει εξαφανιστεί οριστικά. Ακόμα και αν δεν υπάρχουν κρούσματα για δεκαετίες στην κυριολεξία, πρέπει πάντα να είμαστε προετοιμασμένοι για την επιστροφή της... 
Καταλαβαίνετε πώς λειτουργεί αυτό; 
 
Το άρθρο σπέρνει την ιδέα ότι επειδή δεν υπήρξαν πραγματικά κρούσματα εδώ και 20 χρόνια δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε τα προγράμματα εμβολιασμού. 
 
Αυτό είναι ένα επιχείρημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί (και θα χρησιμοποιηθεί) για να γίνονται εμβόλια Covid στα παιδιά στο διηνεκές. 
 
Αυτό το άρθρο από τους Times είναι ακόμα πιο έξυπνο, με τίτλο: 
"Η επιδημία πολιομυελίτιδας στο Ηνωμένο Βασίλειο "είναι το τίμημα για την εμμονή μας με το Covid". 
 
Ισχυρίζεται ότι, κατά κάποιο τρόπο, ο εγκλεισμός ήταν "χειρότερος από το Covid" για τα παιδιά, επειδή διέκοπτε πάρα πολλά - συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος εμβολιασμού κατά της πολιομυελίτιδας. 
 
Αυτή η μικρή αφηγηματική ανατροπή έχει σχεδιαστεί για έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό - για να συσπειρώσει τους σκεπτικιστές του Covid σε μια θέση υπέρ του εμβολιασμού. 
 
Είναι πολύ λεπτή προπαγάνδα. 
"Κοιτάξτε", λένε, "ίσως το lockdown ήταν λίγο υπερβολική αντίδραση και μας είχε γίνει λίγο εμμονή με το Covid. Συγγνώμη, δικό μας λάθος.
Είναι απολύτως κατανοητό ότι δεν θέλετε να δώσετε στα παιδιά σας το πειραματικό εμβόλιο Covid - το Covid δεν επηρεάζει καν πολύ τα παιδιά τελικά, έτσι δεν είναι; 
 
Αλλά δυστυχώς - λόγω της δικής μας ανικανότητας (εμείς οι χαζούληδες..) - είμαστε τώρα πίσω στους εμβολιασμούς κατά της πολιομυελίτιδας. Είναι εντάξει να κάνετε στα παιδιά σας το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας... έτσι δεν είναι;". 
 
Παραδέχονται ότι ο εγκλεισμός μπορεί να ήταν "χειρότερος από την ασθένεια" και επικρίνουν "την εμμονή μας με το Covid" για να πάρουν τους σκεπτικιστές με το μέρος τους, και στη συνέχεια δείχνουν το υποτιθέμενο παραμελημένο πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της πολιομυελίτιδας ως μια πτυχή της κριτικής της προσέγγισης της κυβέρνησης στο Covid. 
 
Κάπως έτσι, η επιθυμία εμβολιασμού κατά της πολιομυελίτιδας γίνεται θέση των σκεπτικιστών του Covid. Και οι ίδιοι άνθρωποι που δεν θα άφηναν ποτέ τα παιδιά τους να κάνουν το εμβόλιο Covid, υπογράφουν για να τα εμβολιάσουν διπλά με ένα άλλο εμβόλιο επείγουσας χρήσης... μόνο για πολιομυελίτιδα. 
 
Είναι αυτά τα νέα εμβόλια κατά της πολιομυελίτιδας ασφαλή και αποτελεσματικά; Είναι πραγματικά απαραίτητα; 
Είναι πράγματι εμβόλια κατά της πολιομυελίτιδας και όχι απλώς εμβόλια Covid με διαφορετική ετικέτα; Ή κάτι εντελώς διαφορετικό; 
 
Δεν ξέρουμε, και πολλοί άνθρωποι δεν θα σκεφτούν να ρωτήσουν, τόσο μεγάλη είναι η καλλιεργημένη εμπιστοσύνη στο εμβόλιο της πολιομυελίτιδας. 
 
Όλα γίνονται για να "εμβολιαστούν" οι άνθρωποι και να δημιουργηθεί η πολιτισμική νόρμα των τακτικών κρατικά επιβεβλημένων ενέσεων για "προστασία" από την ασθένεια της ημέρας. 
 
Η "επιδημία πολιομυελίτιδας" είναι απλώς ένα δίχτυ που μαζεύει όλους εκείνους που μπορεί να έχουν ξεφύγει από τις ρωγμές του Covid. 
 
Είτε παίρνετε το εμβόλιο για το Covid, είτε παίρνετε το εμβόλιο της ευλογιάς των πιθήκων ή παίρνετε το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας... απλά για να είστε ασφαλείς.
************ 
 
Δικτυογραφία
We can’t trust the renewed “polio vaccination” push. Here’s why. – OffGuardian
https://off-guardian.org/2022/07/08/we-cant-trust-the-renewed-polio-vaccination-push-heres-why/



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.