7 Ιουλίου 2022

Ν.Δένδιας: «Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για τον οποίο η Ελλάδα και η Τουρκία δεν μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι». Αλήθεια κ. Δένδια;

Παραθέτω απόσπασμα άρθρου από το pronews.gr που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ 
 
«Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για τον οποίο η Ελλάδα και η Τουρκία δεν μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι, αλλά η Τουρκία πρέπει να αποδεχθεί το διεθνές Δίκαιο και το διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σε συνέντευξή του στον «Economist» στο περιθώριο του 26ου συνεδρίου του Economist στο Λαγονήσι.
 
«Ας προσπαθήσουμε να λύσουμε μια άσκηση γεωμετρίας και ας προσπαθήσουμε να το κάνουμε μαζί. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι η Ελλάδα προσπαθεί να λύσει την άσκηση σύμφωνα με την ευκλείδεια γεωμετρία όπου υπάρχουν παράλληλοι και η Τουρκία προσπαθεί να λύσει την ίδια άσκηση με ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο κανόνων, το δικό της σύνολο κανόνων με ελλειπτική γεωμετρία όπου δεν υπάρχουν παράλληλοι», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας. 
 
«Όσο καιρό κι αν μιλάμε, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να λύσουμε μαζί την ίδια άσκηση», επεσήμανε και πρόσθεσε πως πρέπει οι δύο χώρες να χρησιμοποιούν το ίδιο σύνολο κανόνων, εκείνο που αποδέχεται η διεθνής κοινότητα, το διεθνές Δίκαιο, το διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας, τη σύμβαση του ΟΗΕ για το δίκαιο της θάλασσας. 
 
Όπως επεσήμανε, για την Ελλάδα οι καλές σχέσεις με την Τουρκία είναι πολύ σημαντικές, αλλά πρέπει να έχουν μια πολύ στέρεη βάση: το διεθνές Δίκαιο, είναι το διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα δικαιώματα των γυναικών, τον αλληλοσεβασμό και την ανεκτικότητα. 
 
Υπενθύμισε δε, πως η Ελλάδα πάντοτε ήλπιζε ότι η Τουρκία θα πλησίαζε περισσότερο σε αυτό το σύνολο ιδεών, θα πλησίαζε περισσότερο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. ‘Αλλωστε, όπως ανέφερε, η Τουρκία εξακολουθεί να φιλοδοξεί να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που υποστηρίζει την Τουρκία προς την κατεύθυνση αυτή. 
 
«Αν η Τουρκία καταλήξει σε αυτού του είδους την κατανόηση, όχι μόνο με εμάς αλλά και με τη διεθνή κοινότητα, θα μπορούσα να πω ότι η Ελλάδα και η Τουρκία και η περιοχή θα έχουν ένα πολύ λαμπρό μέλλον, ένα πολύ λαμπρό μέλλον πράγματι. Αλλά αυτό μπορεί να πάρει λίγο χρόνο», ανέφερε.
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Θα σας παραθέσω απλά το σύντομο σχόλιο-απάντηση που έβαλα και στην εν λόγω ανάρτηση... 
 
Πραγματικα δεν υπαρχει κανενας λογος να μην ειμαστε φιλοι με τους Τουρκους...
 
Καλά ας αφησουμε την ιστορία που εχουμε υποστει τρομερες σφαγες, εξανδραποδισμους, εξισλαμισμούς, παιδομαζωματα, βιασμούς κλπ...
 
Ας ερθουμε στο σήμερα....
 
Τι που έχουν καταλάβει το 37% του Ελληνικού Κυπριακού εδάφους;
Τι που απειλούν με πόλεμο αν ασκήσουμε το δικαίωμά μας να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 μίλια;
Τι που απειλούν τα νησιά μας με εισβολή;
Τι επειδή βγάζουν κάθε τόσο τα γεωτρύπανα και κάνουν έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα;
Τι επειδή κάθε μέρα παραβιάζουν τον εθνικό μας εναέριο χώρο με δεκάδες οπλισμένα μαχητικά;
Τι επειδη έχουν γκριζάρει το μισό Αιγαίο;
Τι επειδή έκαναν συμφωνία με τους Λίβυους και μοιράστηκαν την ΑΟΖ της Κρήτης;
Τι επειδή έχουμε νεκρούς πιλότους στο Αιγαίο και νεκρούς αδερφούς μας Κυπρίους αγωνιστές στην Κύπρο μέχρι και το 1996;
Τι επειδή υποστηρίζουν κόντρα στα εθνικά μας συμφέροντα Σκοπιανούς και Αλβανούς;
Τι επειδή τους Σκοπιανούς τους αποκαλούν Μακεδόνες;
Τι επειδή σε κάθε ομιλια του ο Ερντογαν και οι άλλοι Τουρκοι πολιτικοι βριζουν κι απειλουν μονιμως την Ελλάδα;
Τι επειδή έκαναν τζαμί την Αγια Σοφιά; 
Τι επειδή έχουν μετατρέψει σε σταύλους τους ναούς μας στην Μικρά Ασία και στην Κύπρο;
Τι επειδή λένε τουρκικά όλα τα ελληνικά αρχαία στην Μικρά Ασία κλέβοντας την ιστορία μας;; 
 
Δενδια αναθεμά σε.... παλιοκερατά πουλημένε....




Share

2 σχόλια:

ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ είπε...

Tο πρόσθετο σχόλιο με εκπροσωπεί και εμένα και τους αποδέκτες μου απόλυτα...
Προσθέτω, αν και δεν είναι αναγκαίο ..
Κύριε Δένδια εσύ και οι ομοϊδεάτες σου υποτελείς, αν θέλετε να γίνεται γιουσουφάκια των γενοκτόνων του Ελληνισμού... σας συνιστώ προτού το κάνετε να λάβετε υπ όψιν....Τούρκο φιλεύετε και κ@λο φυλάγετε ... και δώστε θάρρος εις τον Τούρκο για να μπει με τις ποδίνες μεσ το δικό σου το κρεβάτι ( Ποδίνες=Μπότες)
Ο Λούθηρος Μαρτίνος και όχι μόνο χαρακτηρίζει τους Τούρκους ως "τον λαό της οργής του Θεού..." Να σας πω εν συντομία γιατί ... Όταν ο Πλάστης έπλασε τον άνθρωπο, μετά άρχισε να πλάθει και τα ζώα... Του περίσσεψε ανθρώπινη και ζωϊκή λάσπη ...Άφησε τις δύο λάσπες και κουρασμένος πήγε να αναπαυθεί ... Το πρωϊ δεν θυμόταν ποια ήταν η λάσπη των ανθρώπων και ποια των ζώων ...Τις έσμιξε λοιπόν και συνέχισε να πλάθει ζώα ... Το πρώτο ζώο, που εμφανίστηκε ... ήταν ένα ανθρωπόμορφο σαρκοβόρο ... Σαν Θεός δεν ήθελε να το καταστρέψει ... και το ονόμασε Τούρκο, ελπίζοντας ότι θα ζήσει με τα άλλα ζώα στην ζούγκλα... Του ξέφυγε ... και ζει ανάμεσα μας .... Ορίστε λοιπόν οι μελλοντικοί σας φίλοι ... τα ανθρωποειδή ζώα ... που όταν σου δείχνουν τα δόντια τους δεν γνωρίζεις αν σου χαμογελούν ή θέλουν να σε κατασπαράξουν...Στην προκειμένη περίπτωση κ. Δένδια οι φίλοι σας οι Τούρκοι, που δεν έχουν μπέσα αλλά παμπέσα ... για ορεκτικό θα σας ..χάψουν ...
Και όσον αφορά βάρβαρη καταγωγή τους, για την οποία μέχρι σήμερα τηρούν το DNA τους και είναι υπερήφανοι για αυτό...«Τούτων δε των βαρβάρων τινές μεν γυμνοί το παραπάν βιούντες, κοινάς έχουσι τας γυναίκας και τα τέκνα παραπλησίως ταις των θρεμμάτων αγέλαις, ηδονής δε και πόνου την φυσική μόνο αντίληψη ποιούμενοι των αισχρών και καλώς ουδεμίαν λαμβάνουσιν έννοιαν».
Α... Δεν τελείωσα .. υπάρχουν και άλλα μύρια για τους άσπονδους φίλους σας ...
Μερικά ενδεικτικά ...
Οι σφαγές κατά Ελλήνων και Αρμενίων και άλλων μειονοτήτων, από τους Τούρκους έκαναν τον Αμερικανό Πρόξενο στην Σμύρνη Τζωρτζ Χόρτον (George Horton) να γράψει στο τέλος:
«Ένα από τα δυνατότερα συναισθήματα που πήρα μαζί μου απ’ τη Σμύρνη ήταν το συναίσθημα της ντροπής, διότι άνηκα στο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ!!!!».
Αυτή η χώρα πέρασε από την βαρβαρότητα στην παρακμή χωρίς ποτέ να γνωρίσει τον πολιτισμό …Τσώρτσιλ…..
-«Από την πρώτη μαύρη μέρα που μπήκαν στην Ευρώπη οι Οθωμανοί, ήταν το μόνο δείγμα της ανθρωπότητας που έδειξε τη μεγαλύτερη έλλειψη ανθρωπισμού. Οπουδήποτε κι αν πήγαν, μια πλατιά κηλίδα αίματος έδειχνε τα ίχνη της διαβάσεώς τους και σ΄ όλη την έκταση της κυριαρχίας τους ο πολιτισμός εξαφανιζόταν».
Γλάδστων, Πρωθυπουργός της Βρετανίας, 1876
-«Δεν υπάρχει περίπτωση στην Ευρώπη, στην Ασία ή στην Αφρική, η εγκαθίδρυση της τουρκικής κυριαρχίας να μην είχε σαν συνέπεια την υποβάθμιση του πολιτισμού. Η Τουρκία, όπου βγήκε νικήτρια έφερε την καταστροφή».
Κλεμανσώ, πρωθυπουργός της Γαλλίας (Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος)
-«Για την τουρκική λογική το σπαθί αποτελεί το πιο σίγουρο μέσον επίλυσης των προβλημάτων».
Ντομινίκ Ντυφούρ ντε Πραντ, Γάλλος διπλωμάτης (Dominique Dufour De Pradt 1759-1837)
-Αυτή η χώρα πέρασε από την βαρβαρότητα στην παρακμή χωρίς ποτέ να γνωρίσει τον πολιτισμό …Τσώρτσιλ…..
-Τούρκοι διαβήκαν. Χαλασμός, θάνατος πέρα ως πέρα. Β. Ουγκώ.
-Η Τουρκία είναι ο μεγάλος ασθενής της Ευρώπης.
Τσάρος Νικόλαος Α’, 1796-1855, Ρώσος ηγεμόνας

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΝΙΒΑΛΛΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ... ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ ΣΑΣ ... Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΙΣΤΙΑ ....ΚΑΙ ..

Δώστε θάρρος στον Αλή, κι θα βγάλει ο κ@@ος του μαλλί.

Ανώνυμος είπε...

Το μεν σχόλιο του koukfamily στο τέλος της ανακοίνωσης τους ρεζιλεύει και ισοπεδώνει για τις άστοχες ενδοτικές δηλώσεις περί φιλίας με τους Τουρκομογγόλους εκ γενετής βαρβάρους. Το δε πρόσθετο σχόλιο του δι..ΑΠΡΕΠΗ, ως μπούμεραγκ τους κτυπά κατακέφαλα για να αφυπνισθούν από τα όνειρα και πλάνες τους, που επέχουν θέση υποτέλειας.. Βρήκαν τους δασκάλους τους ... Και εύχομαι να μην συνεχίσουν ως γιουσουφάκια να παρακαλούν την θρασύτατη Τουρκία για ... "επαναπροσέγγιση", διότι θα δεχτούν και την χαριστική βολή ....
Νωπό και αχνίζον το αίμα και της Μικρασιατικής γενοκτονία και της Ελληνικής Κύπρου ..όπου νικημένοι αηττήτως βγήκαμε αφού προδοθήκαμε .... Τις νοερές φωνές των νεκρών μας δεν τις ακούτε; Σε λασπωμένα κατεχόμενα χώματα από αίμα χιλιάδων δολοφονημένων ΕΛΛΗΝΩΝ ζουν οι τυχοδιώκτες καταπατητές και μιλούν και από πάνω ... Αλλά η λήθη των ίδιων κακών θρασύτητα γεννά και ισχύει και για τους κακούς ύπουλους γείτονες μας, αλλά και για τους αφελείς ενδοτικούς πολιτικούς μας ... Τους κατά συρροή γενοκτόνους, που δολοφόνησαν τον πατέρα μας, την μητέρα μας, τον αδελφό μας, την αδελφή μας, που *σύλησαν ιερά και όσια, που μετέτρεψαν εκκλησιές μας σε σταβλους και τζαμιά, ούτε ο Θεός δεν τους συγχωρεί ...
Το μόνο, που καταλαβαίνουν οι θρασύδειλοι Τούρκοι είναι οι μέρες και πράξεις των ένδοξων προγόνων μας ... του 1821, των Βαλκανικών πολέμων, της ΕΟΚΑ ...κ.ά.
Απλώστε λοιπόν το χέρι σας σε αυτά τα άγρια σκυλιά και θα το κατασπαράξουν....

*Νὰ βλέπεις τ’ ἄνομα σκυλιὰ τὲς ἀνομιές νὰ κάμνουν,

νὰ ποίσου στάβλους ἐκκλησιές, νὰ καίουν τὰς εἰκόνας,

νὰ σχίζουν, νὰ καταπατοῦν τὰ ’λόχρουσα βαγγέλια ...

Και ένα λαογραφικό Κυπριακό ποίημα ... Θρήνος της Κωνσταντινούπολης... θρήνος της Μικράς Ασίας, της Ελληνική Κύπρου ...

Ἐκείνη ἡ μέρα ἡ σκοτεινή, ἀστραποκαϊμένη
τῆς τρίτης τῆς ἀσβολερῆς, τῆς μαυρογελασμένης,
τῆς θεοκαρβουνόκαυστης, πουμπαρδοχαλασμένης,
ἔχασε μάνα τὸ παιδὶ καὶ τὸ παιδὶν τὴ μάναν,
καὶ τῶν κυρούδων τὰ παιδιὰ ὑπᾶν ἀσβολωμένα,
δεμένα ἀπὸ τὸ σφόνδυλα ὅλα ἁλυσοδεμένα
δεμένα ἀπὸ τὸν τράχηλον καὶ τὸ οὐαὶ φωνάζουν.
μὲ τὴν τρομάραν τὴν πολλήν, μὲ θρηνισμὸν καρδίας·
[...]
νὰ πᾶτε ὅλοι κατ᾿ ἐχθρῶν, κατὰ τῶν Μουσουλμάνων,
καὶ δεῦτε εἰς ἐκδίκησιν, τρέχετε μὴ σταθῆτε,
τὸν Μαχουμέτην σφάξετε, μηδὲν ἀναμελεῖτε,
τὴν πίστιν των τὴν σκυλικὴν νὰ τὴν λακτοπατῆτε.

Τύμμα τύμματι τίσαι.

–Την πληγή με πληγή την πληρώνεις.

Ο δίκαιος θέλει ευφρανθεί
όταν ιδεί την εκδίκηση,
και τους πόδας αυτού θέλει νίψει
εν τω αίματι του ασεβούς.
Παλαιά Διαθήκη (Ψαλμοί 58:10)

Και αφού συνεχώς απλώνουν το βρώμικο χέρι τους κατά του ΕΛΛΗΝΑ... Αυτή τη φορά ...
αν απλώσουν το χέρι τους πάνω σου, βεβαιώσου ότι δεν θα το απλώσουν σε κανέναν άλλον Έλληνα ξανά.... στα παιδιά μας, στα εγγόνια μας ...
Και εμείς ... της πολύπαθης Κύπρου οι ΕΛΛΗΝΕΣ ...
Καρτερούμεν μέραν νύχταν
να φυσήσει ένας αέρας
στουν τον τόπον πο `ν καμένος
τζι’ εν θωρεί ποτέ δροσιάν

Για να φέξει καρτερούμεν
το φως τζιήνης της μέρας
πο `ν να φέρει στον καθ’ έναν
τζιαι ΕΝΩΣΗ τζαι ΛΕΥΤΕΡΙΑ...

ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ... ΑΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ....

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. Γ. Ρίτσος..

Και οι τροπαιοφόροι Άγιοι μας ...

Ἐχθροὺς ὁ τέμνων *Γεώργιος ἐν μάχαις ...

Ὡς τῶν αἰχμαλώτων ἐλευθερωτής, καὶ τῶν πτωχῶν ὑπερασπιστής, ἀσθενούντων ἰατρός, βασιλέων ὑπέρμαχος, Τροπαιοφόρε Μεγαλομάρτυς Γεώργιε, πρέσβευε Χριστῷ τῷ Θεῷ, σωθῆναι τὰς ψυχὰς ἡμῶν.
*Άγιος Γεώργιος: Ο προστάτης του Πεζικού και του Στρατού Ξηράς

Μαρία Ρ. Από κατεχόμενη Κερύνεια, που θρήνησε στενούς συγγενείς και τις πατρογονικές της εστίες ...












Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.