9 Ιουλίου 2022

ΝΑΤΟ …”ΛΥΚΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ”

Γράφει η Πόπη Ζώη
 
1. Το ΝΑΤΟ είναι ένας πολιτικοστρατιωτικός Μηχανισμός ο οποίος γίνεται παρεμβατικός επιλεκτικά εκεί που απειλούνται τα Στρατηγικά συμφέροντα (Πολιτικά – Στρατιωτικά – Ενεργειακά) των ΗΠΑ.
 
2. Δεν αναγνωρίζει Εθνικά Σύνορα και Εθνικά Κυριαρχικά Δικαιώματα των χωρών, αλλά βλέπει ενιαίο Νατοϊκό χώρο χωρίς να παίρνει θέση αρκεί να εξυπηρετούνται τα θέλω του.  
 
3. Προωθεί τις Δημοκρατικές αξίες και επιτρέπει στα μέλη να διαβουλεύονται και να συνεργάζονται σε ζητήματα Άμυνας και Ασφάλειας, αλλά βέβαια όλα αυτά είναι γεμάτα Υποκρισία και Κοροϊδία διότι ουδέποτε μέχρι τώρα όχι μόνο δεν πιστεύει στις Δημοκρατικές αξίες, αλλά τις επιβουλεύεται πλήρως. Ουσιαστικά είναι ” ΛΥΚΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ”.  
4. Το 1957 εξαιρεί την Λέρο από τους Νατοϊκούς σχεδιασμούς υπέρ της Τουρκίας.  
 
5. Το 1980 εξαιρεί την Λήμνο από τους Νατοϊκούς σχεδιασμούς λόγω Τουρκίας.  
 
6. Το 2006 ο Ανώτατος Συμμαχικός Διοικητής εξαίρεσε όλα τα ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΈΝΑ Νησιά σύμφωνα με τις Εντολές της Τουρκίας.  
 
7. Οι επιχειρήσεις διαχείρισης Κρίσεων του ΝΑΤΟ διεξάγονται βάσει του Άρθρου ” 5″ της συνθήκης της Ουάσιγκτον, ή βάσει εντολής του ΟΗΕ.  
 
8. Βάσει λοιπόν αυτής της συμφωνίας το ΝΑΤΟ συμμετείχε από το 1989 έως το 2017 σε 10 Πολέμους με πάνω από τα 6.000.000 νεκρούς χωρίς να υπάρχουν απτά αποτελέσματα και να συνεχίζεται η αναταραχή σε όλες αυτές τις Χώρες και να επικρατεί ο νόμος της Ζούγκλας.
(ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ)  
 
9. Το πανίσχυρο Λόμπι των Αμερικανών Πολεμικών Βιομηχανιών επιβάλλουν μέσω των ΗΠΑ την πώληση όπλων σε χώρες ειδικά του ΝΑΤΟ μέσω της Κυβερνήσεως αυτών.  
 
10. Ουσιαστικά το ΝΑΤΟ επικαλύπτει την Ε.Ε και επιβάλλει τα θέλω του (Κυρώσεις και ότι άλλο είναι προς το συμφέρον των ΗΠΑ).  
 
11. Το ΝΑΤΟ όχι μόνο νομίζει, αλλά έχει την ψευδαίσθηση, και τον εγωισμό ότι ο Πολιτισμός που εκπροσωπεί είναι η μόνη σωστή επιλογή και βέβαια ο μεγάλος εχθρός του είναι η Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία.  
 
12. Δεν είναι τυχαία η Διείσδυση του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία (Άγιο Όρος – Ουκρανία – Συναντήσεις Πάπα με Βαρθολομαίο – Πλήρη κάλυψη εγκλημάτων των Ισλαμιστών εναντίον των Χριστιανών χωρίς καμία αναφορά, κλπ), και προώθηση των μέσων της Νέας Τάξης πραγμάτων ή της Παγκοσμιοποίησης .  
 
13. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΕΚΠΡΌΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ. 
 



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ «κύριοι» του ΝΑΤΟ και ΕΕ, είστε όλοι συνυπεύθυνοι και συναυτουργοί, στα απεχθή εγκλήματα, ασυδοσία και παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου εκ μέρους της εγκληματικής Τουρκίας! Είστε συνυπεύθυνοι και ηθικοί αυτουργοί, για ότι συνέβη, συμβαίνει και θα συμβεί ...

Έφτασε ο κόμπος στο χτένι: Δεν πάει άλλο, η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, φράση που δηλώνει αγανάκτηση, τέλος ανοχής, όταν παρουσιάζεται έντονο ένα ζήτημα, που παρεμβάλλεται πλέον καθοριστικά και απειλητικό.
Η ανά τους αιώνες εγκληματίας πολέμων Τουρκία, κατέχει ξένα εδάφη, εισβάλλει στη Συρία, Κουρδιστάν, Λιβύη….Παραβιάζει εμπάργκο όπλων, αποστέλλει μισθοφόρους σε ξένα εδάφη, εισβάλλει σε ξένες θάλασσες, παραβιάζει ξένους ουρανούς, προσπαθεί να παραβιάσει ξένα σύνορα αποστέλλοντας ορδές ισλαμιστών….
Εξαφάνισε όλες τις μειονότητες της Μικρά Ασίας και ασύδοτη μέχρι σήμερα συστηματικά εκτοπίζει τα … «υπολείματα» που άφησε. Στόχο έχει να μετατρέψει την Αγιά Σοφιά, ένα ιερό μνημείο διεθνούς κληρονομιάς σε τζαμί και προσβάλλει όλους τους χριστιανούς σήμερα απαγγέλλοντας οι ιμάμηδες στίχους του Κορανιού …που οι περισσότεροι είναι αιματόβρεκτοι, εντός του ιερού αυτού χώρου….
Δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο, μόνο βαρβαρότητα και ασυδοσία…..και οι σύμμαχοι κοιτούν απαθείς….και λένε κενά λόγια….χωρίς πράξεις… που έπρεπε να συνετίσουν την Τουρκία αλλά και να την τιμωρήσουν…..
Όσον μένει ατιμώρητη η θρασύτητα της θα ξεπεράσει κάθε όριο ανθρώπινης αξιοπρέπειας και συνεχών παραβιάσεων του Διεθνούς Δικαίου….. Και εσείς δόλιοι σύμμαχοι κάποια στιγμή θα «ανακαλύψετε» ότι ένα φίδι κρυβόταν στο χορτάρι, όταν ήδη θα σας έχει δαγκώσει…… και σημειώστε ότι ος σκορπιός στην ουρά έχει το δηλητήριο του……Latet anguis in herba. In cauda venenum.
Με την ανοχή των δόλιων συμμάχων μας, σαν κλέφτης άρπαγας, ιταμά η Τουρκία, διεκδικεί ΕΛΛΗΝΙΚΑ εδάφη, αιθέρες, θάλασσες, που ΠΟΤΕ δεν της ανήκαν.
Η ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ, ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ….. «ΕΛΛΗΝΙΚΑ» ΕΔΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΠΕΣ ΤΗΣ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ….ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ, ΑΧΥΡΟΚΑΛΥΒΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΝΤΡΑ……ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΕΙ……ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΙΖΑΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ, ΕΙΧΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Ναι, οι δόλιοι άσπονδοι σύμμαχοι μας είναι οι συναυτουργοί. Αυτοί είναι που μας προδίδουν, αυτοί ανέχονται την άπιστη εκδιδομένη δόλια παλλακίδα, που τους σαγηνεύει χορεύοντας τον χορό της κοιλιάς, και αυτοί λικνίζονται εις το ταψί, που τους έχει βάλει….Και «αυτός ο Ελληνικός λαός ο καλός και αγαπημένος, ο πιστός τους σύμμαχος, ο πάντα ευκολόπιστος και πάντα από δαύτους προδομένος» κρατά το ταψί…..
Ήρθαν
ντυμένοι φίλοι
αμέτρητες φορές οι εχθροί μου
το παμπάλαιο χώμα πατώντας
και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους.
Ελύτης.
ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ....
ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΠΑΛΛΑΚΙΔΑΣ ΣΑΣ ΕΠ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ... ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΠ, ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, Β ΠΠ κ.α. Για θυμηθείτε...

Μη πρόσεχε φαύλη γυναικί· μέλι γαρ αποστάζει από χειλέων γυναικός πόρνης, ή προς καιρόν λιπαίνει σον φάρυγγα, ύστερον μέντοι πικρότερον χολής ευρήσεις και ηκονημένον μάλλον μαχαίρας διστόμου.
–Μην πιστεύεις ανήθικη γυναίκα, γιατί από τα δόλια χείλη της πόρνης γυναικός στάζει μέλι, το οποίο για λίγο μόνον γλυκαίνει τον φάρυγγά σου και ύστερα θα διαπιστώσεις ότι είναι πικρότερο από χολή και πιο ακονισμένο από δίστομο μαχαίρι.
Παλαιά Διαθήκη (Παροιμοίαι Ε’ 3)

Και σημειώστε δόλιοι και άπιστοι σύμμαχοι μας ....ότι ..
Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. Ρίτσος.

Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις, ―εκεί που πάει να σκύψει
με το σουγιά στο κόκαλο, με το λουρί στο σβέρκο,
Να τη, πετιέται αποξαρχής κι αντρειεύει και θεριεύει
και καμακώνει το θεριό με το καμάκι του ήλιου. Γ. Ρίτσος...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ....
Α.Α.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.