23 Ιουλίου 2022

Οι ναζί της Ουκρανίας μας απειλούν και ζητάνε και τα ρέστα, παρά την πτώση του αεροσκάφους τους που μετέφερε όπλα.....

Η πρόσφατη συμπεριφορά της Ουκρανίας κατά της Ελλάδας υπερβαίνει τα όρια της πολιτικής απρέπειας και φτάνει στα όρια της χυδαιότητας.
 
Οι Ουκρανοί που θα έπρεπε να απολογηθούν και να δώσουν σαφέστατες εξηγήσεις για το ολοκαύτωμα που παρ’ ολίγο να προκαλέσουν σε ελληνικό έδαφος με το μεταγωγικό αεροσκάφος που συνετρίβη στην περιοχή της Καβάλας, εγείρουν παρανοϊκές απαιτήσεις και απειλούν την Ελλάδα ακόμα και με κυρώσεις. Όλα αυτά, με επίσημα διπλωματικά διαβήματα, που θα ζήλευε και ο Μουσολίνι…
 
Εδώ υπάρχει ένα μείζον θέμα. Το μεταγωγικό αεροσκάφος Antonov που συνετρίβη ήταν ουκρανικό και είχε Ουκρανούς χειριστές. Δηλαδή, η Ουκρανία που υποτίθεται ότι αντιστέκεται στον Ρώσο κατακτητή με όλες της τις δυνάμεις, φαίνεται ότι της περισσεύουν «αρκετές δυνάμεις» και έμπειροι χειριστές αεροσκαφών καθώς και μεταγωγικά αεροσκάφη, ώστε να κάνουν περίεργες μπίζνες με εμπόριο όπλων και μεταφορές τύπου cargo σε άσχετες χώρες, που οπωσδήποτε δεν συνδέονται με τις αμυντικές ανάγκες της Ουκρανίας. 
 
Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα έχει δώσει στρατιωτική βοήθεια αξίας 300 εκ. Ευρώ πληρωμένη από το υστέρημά των Ελλήνων και χρησιμοποιεί τα δικά της μεταγωγικά για να μεταφέρει τους δεκάδες τόνους όπλων και πυρομαχικών στην Ουκρανία, οι Ουκρανοί χρησιμοποιούν το προσωπικό τους και μεταγωγικά αεροσκάφη ώστε κάποιοι να γεμίζουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. 
 
Η χυδαία ουκρανική πρόκληση κατά της Ελλάδας
 
Εκεί λοιπόν που η ελληνική πλευρά περίμενε την διπλωματική απάντηση της Ουκρανίας στο διάβημα αναφορικά με τις συνθήκες πτήσεις του αεροσκάφους και το περίεργο παρασκήνιο αναφορικά με το φορτίο του, έλαβε απειλές. 
 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ουκρανία απέστειλε διπλωματική νότα στην Ελλάδα με την οποία απαιτούσε εξηγήσεις επειδή επτά ελληνικές εταιρείες δραστηριοποιούνται στη… Ρωσία! Οι συγκεκριμένες εταιρείες φυσικά δραστηριοποιούνται νόμιμα, χωρίς να υπόκεινται σε κυρώσεις. Η χυδαιότητα έγκειται στο ότι χιλιάδες τουρκικές εταιρείες δραστηριοποιούνται την ίδια στιγμή στη Ρωσία, το επίσημο τουρκικό κράτος έχει προσφέρει τα μέγιστα στο Κρεμλίνο ώστε να παρακάμψει τις κυρώσεις, όπως άλλωστε έκανε και με το Ιράν, αλλά ο Ζελένσκι εξακολουθεί να αναβαθμίζει την Τουρκία και τον Ερντογάν ως ειρηνοποιό! Νομιμοποιώντας τον ακόμα και ως μεσολαβητή για την εξαγωγή των Ουκρανικών σιτηρών σε συνεργασία με την Ρωσία… 
 
Στην συγκεκριμένη νότα, η Ουκρανία απείλησε την Ελλάδα ακόμα και με επιβολή κυρώσεων! Ποια; Την Ελλάδα, που εχει ματώσει για να βοηθήσει την Ουκρανία, που έχει χάσει δισεκατομμύρια ευρώ επειδή βοηθά την Ουκρανία, που έχει καταστρέψει τους Έλληνες για να βοηθήσει την Ουκρανία… 
 
Την ίδια στιγμή σε ουκρανικά ΜΜΕ η Ελλάδα στοχοποιείται ως τροφοδότης του Πούτιν, με τους Έλληνες εφοπλιστές να χαρακτηρίζονται ως οι κύριοι αιμοδότες της πρωσικής οικονομίας και συνεργάτες στις δολοφονίες παιδιών από τις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις… 
 
Το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών κάλεσε τον Ουκρανό πρεσβευτής στην Αθήνα, Σεργκέι Σουτένκο για να δώσει εξηγήσεις. Αυτός φυσικά δεν είπε τίποτα ουσιαστικό και ισχυρίστηκε ότι απλώς εκτελεί εντολές της Ουκρανικής κυβέρνησης. Δηλαδή του Ζελένσκι. 
 
Δεν πρέπει να έχει υπάρξει πιο αυτοκτονική κυβέρνηση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη στη μεταπολίτευση…
 



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά πρόκειται περί άθλιου υποκειμένου και στο κάτω κάτω πότε η Ουκρανία υποστήριξε τα Ελληνικά και Κυπριακά δίκαια; ΠΟΤΕ. Δυστυχώς όταν ένας κλόουν αναλαμβάνει την ηγεσία κράτους .. το κράτος γίνεται τσίρκο ...
Θλίψη προκαλεί μόνο ο χαμός αθώων αμάχων στην Ουκρανία, αλλά άλλη τόση θλίψη προκαλεί η συνεχιζόμενη κατοχή της Κύπρου από τούρκους βαρβάρους και η δολοφονία χιλιάδων αμάχων για τα οποία ούτε καν αναφέρθηκε ο δόλιος και όταν η Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής θέλησε να κάνει κάποιες αυτονόητες ερωτήσεις στον κ. Ζελένσκυ κατά την διάρκεια της ομιλίας του ... "διεκόπη" η σύνδεση ....
Και συνεχίζει η Ελληνική κυβέρνηση να του αποστέλλει βαρύ οπλισμό .. Γιατί δεν τον αποστέλλεται στην Ελληνική Κύπρο ... Γιατί;
Υπενθυμίζω ...
Ομιλία Ζελένσκι στην Κύπρο: Δεν μίλησε για την τουρκική εισβολή!!!!!!!!!!!
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μίλησε στην Βουλή της Κύπρου μέσω τηλεδιάσκεψης.

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δεν έκανε καμία αναφορά στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974.

Αντιθέτως, η Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, σε μία συγκλονιστική ομιλία-απάντηση στον πρόεδρο Ζελένσκι, ανέλυσε το τι βιώνει η Κύπρος από το 1974 λόγω της τουρκικής εισβολής στη Μεγαλόνησο.
H ομιλία της προέδρου της Βουλής

«Η Κύπρος, όπως και η Ουκρανία, είναι θύματα εισβολής και κατοχής μίας ισχυρότερης γείτονος χώρας. Το 1974, η Τουρκία, που ήταν και εγγυήτρια δύναμη, εισέβαλε στην Κύπρο με αιτιάσεις ασύμβατες με τις πάγιες αρχές του διεθνούς δικαίου και της διεθνούς νομιμότητας, όπως σήμερα η Ρωσία, και έκτοτε κατέχει το 37% του εδάφους της χώρας μας, ενός ευρωπαϊκού εδάφους. Για περισσότερο από 47 χρόνια, βιώνουμε τις οδυνηρές συνέπειες των κατάφωρων παραβιάσεων από την Τουρκία των αρχών του διεθνούς δικαίου και των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες νέων τετελεσμένων τόσο επί του εδάφους όσο και στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας, ως μέρους των ευρύτερων επεκτατικών σχεδιασμών της Τουρκίας....
Κλπ για τα οποία ο Ζελένσκυ όχι μόνο δεν απάντησε, αλλά και ... κρύφτηκε ο στενός φίλος του Ερντογάν .... ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΕΟΝ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ.... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ... ΑΧΑΡΙΣΤΕ ....
Στο δια ταύτα καταδικάζω και την Ρωσική εισβολή, η οποία δεν διαφέρει από την Τουρκική.. Η εισβολή σε ξένες χώρες είναι εισβολή ... και δεν υπάρχει άλλη ερμηνεία ...
Μ.Ρ.



ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ [ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ] ΜΕ ΥΠΝΟΠΑΙΔΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΑΒΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ Κ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ Κ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΛΟΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΓΟΒΑΚΙΑ.
ΟΥΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.