18 Ιανουαρίου 2021

ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

Της Λέττας Καλαμαρά
 
Λίγες νύχτες μετά την επίσκεψη Ερντογάν στην Αλβανία και τη σύναψη της στρατηγικής σχέσης τους, τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Μητσοτάκη χωρίς πλήγματα στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας τις οποίες το "Βαθύ Κράτος" με τα ανακοινωθέντα του θεωρούσε δεδομένα και ενόψει της έναρξης του διαλόγου Μητσοτάκη-Ερντογάν όπου θέματα παραχώρησης της εδαφικής και θαλάσσιας κυριαρχίας μας στην ελληνική ΑΟΖ θα συζητηθούν, διαδοχικά επικοινωνιακά χτυπήματα λαμβάνουν χώρα στον Ελληνικό Στρατό δημόσια.
 
Υβριδικά χτυπήματα που αναμένεται να συνεχιστούν μετά το όπλο τουρκικής ταυτότητας στη Λέσβο και τα αλβανικά συνθήματα στην ΕΛΔΥΚ, με πιθανό στόχο τις αλλαγές στην στρατιωτική ηγεσία, ιδιαίτερα του Στρατού Ξηράς. Οι αναμενόμενες παραχωρήσεις σε εθνική κυριαρχία, που αναφέρονται σε μέσα ενημέρωσης για την προετοιμασία της κοινής γνώμης, απαιτούν αναμφίβολα "ευνουχισμένες" Ένοπλες Δυνάμεις ιδιαίτερα στην ηγεσία τους με τις απαραίτητες αντικαταστάσεις και έναν "σκελετό" πρόθυμων Αξιωματικών που θα ανέχεται κάθε παραχώρηση αντίθετα στην αποστολή και τον όρκο τους. Να σιωπήσει με λίγα λόγια στις επερχόμενες τουρκικές κατακτήσεις αμαχητί. 
 
Η διείσδυση ανθελληνικών κέντρων εξυπηρέτησης συμφερόντων γειτονικών κρατών μέσα από τον μανδύα του πατριωτισμού, της ιερής αποστολής του και διαφόρων φερομένων ως ευπατρίδων με ιδιοτελή επιχειρηματικά συμφέροντα αμυντικών προμηθειών είναι αναμενόμενη. Αυτή είναι και η αποστολή και τα εργαλεία τους εξάλλου. Το ζητούμενο έγκειται στους πρόθυμους συνεργάτες τους "εντός των τειχών" που αδημονούν για προστάτες και "χτίζουν" την καριέρα τους τις νύχτες. Συνεργάτες που λόγω παθών, ωραιοπάθειας, σοβαρών οικογενειακών προβλημάτων και ιδιοτέλειας αναζητούν ωθήσεις για να καταλαμβάνουν θέσεις που δεν αξίζουν και επιστρέφουν την υποχρέωσή τους στους προστάτες τους στο ακέραιο. Για τους "κατοικούντες στην Ιερουσαλήμ" τα ονόματα είναι γνωστά και αυτοί βρίσκονται διαρκώς στο απυρόβλητο. 
 
Συνεργάτες που κινούνται ενάντια στο συμφέρον της Ελλάδας για να μπορούν να καταλαμβάνουν ευαίσθητες θέσεις στο εσωτερικό και εξωτερικό βρισκόμενοι πάντα πρώτοι στις επιλογές σε λίστες με προδιαγραφές κομμένες και ραμμένες στα μέτρα τους. Εν έτει 2021 και με την Κυβέρνηση των Αρίστων συνεχίζεται το αίσχος αποστολής Αξιωματικών στο εξωτερικό σε ευαίσθητες θέσεις χωρίς την απαραίτητη πιστοποίηση γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας με ξεδιάντροπα προσχήματα εις βάρος ικανότερων. Οι καρπωτές των παρατυπιών φυσικά καθίστανται υπόχρεοι για την εξυπηρέτηση και οφείλουν να επιστρέφουν την ωφέλεια σε είδος ή αλλιώς στα ανθελληνικά κέντρα προώθησής τους, παραμένοντας πάντα στον αφρό, εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος. Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη συνεργατών στα ανώτατα κλιμάκια που οφείλουν να προστατευτούν στις επερχόμενες κρίσεις της ηγεσίας, να είναι παρόντες, έστω και ένας, στα συμβούλια συζητήσεων και αποφάσεων. 
 
Δυστυχώς, ο εχθρός βρίσκεται εντός των πυλών και πασχίζει να διατηρήσει τα ερείσματά του στα ανώτατα κλιμάκια. Αυτή είναι και η αιτία που ξαφνικά εμφανίζονται ντροπιαστικά δημοσιεύματα για να επιβάλουν αποφάσεις και να προστατεύσουν τα ανώτατα και υφιστάμενα "Golden Boys του Στρατού Ξηράς". Η συνταγή είναι γνωστή: δημοσίευμα, επίκλησή του από τη γερή πέτρα του Μαξίμου, επιβολή απόφασης, εξάρτηση ηγεσίας, ευνουχισμός ισχύος και ανταλλαγή παραμονής με σιωπή στις επικείμενες λίστες τοποθέτησης των "Golden Boys". Μαζί και ανώνυμες καταγγελίες και παρεμβάσεις για όσους δεν είναι πολύ βολικοί. Κρίσεις έρχονται και τα στοιχεία του Βαθέως Κράτους στον πυρήνα της φυλής μας οφείλουν να προστατεύονται. Μπορεί κάποιος Άριστος του Κυριάκου Μητσοτάκη να μας εξηγήσει τις αξίες επιλογής ανωτάτων με βαθμολογία κάτω του "15" στα επιτελικά σχολεία, που αποτελεί βαθμολογία βάσης ή καλύτερα ντροπής καθώς και τα κριτήρια επιλογής προαγωγής εις βάρος των πραγματικά αρίστων που κοπίασαν; Τι προσόντα έχουν και τα κρύβουν; 
 
Τελικά, αυτό που δεν είναι γνωστό, είναι ο Έλληνας Αξιωματικός που θα ξεριζώσει τα ζιζάνια των Ενόπλων Δυνάμεων, του πυρήνα της Φυλής. Ο Έλληνας Αξιωματικός που δεν θα συνεργαστεί με τον εχθρό της Ελλάδας ενεργά ή διά της υπόκλισης και σιωπής. Που θα ξεριζώσει τους ελάχιστους που μονίμως έχουν την προτεραιότητα έναντι όσων αξίζουν και κοπιάζουν πραγματικά, που θα ξεριζώσει εκείνους τους απαραίτητους που δεν αναζητούν τους ήρωες στο σκοτάδι για να τους αναδείξουν, πριν έρθει η καταστροφή της πατρίδας μας. Ίδωμεν...
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.