28 Ιανουαρίου 2021

Ενώ η ελληνική ιθαγένεια δεν είναι δυνατόν να δίνεται σε οποιονδήποτε αλλοδαπό.... οι νεοταξίτες προδότες πολιτικοί επιμένουν.

Προλογικό Σημείωμα 
 
Η ελληνική ιθαγένεια είναι ένα κληρονομικό δικαίωμα των Ελλήνων που προέρχεται από την Ελληνική καταγωγή των γονέων ή τουλάχιστον του ενός γονέα....
 
Κατά συνέπεια κανείς αλλοδαπός δεν μπορεί να την λάβει κάτω από οποιεσδήποτε προϋποθέσεις.... (με το θέμα αυτό έχουμε ασχοληθεί πολλές φορές στο παρελθόν δείτε ενδεικτικά ΕΔΩ)
 
Αυτό που μικροί μαθαίναμε στην Αγωγή του Πολίτη είναι ότι στους νόμιμα διαμένοντες αλλοδαπούς μετά από αυστηρές εξετάσεις και προϋποθέσεις (όπως π.χ. πολύχρονη νόμιμη διαμονή και εργασία στην πατρίδα μας, στρατιωτική θητεία κλπ...) μπορεί να δοθεί η υπηκοότητα. Δηλαδή το να γίνουν Ελληνες πολίτες με πλήρη πολιτικά δικαιώματα. 
 
Η Νέα Τάξη όμως έχει τα δικά της μοχθηρά σχέδια τα οποία προωθεί συστηματικά με την λαθρομετανάστευση.... 
 
Η αλλοίωση του πληθυσμού που θέλει η ΝΤ λοιπόν απαιτεί να καταργηθεί ο όρος υπηκοότητα και να αλλοιωθεί ο όρος ιθαγένεια ταυτιζόμενος δολίως με την υπηκοότητα.... 
 
Ετσι μέσω των νεοταξικών θεσμών π.χ. Ε.Ε., ΟΗΕ κλπ... διέταξαν να δίνεται η ιθαγένεια στους αλλοδαπούς.... 
Και όπως ήταν φυσικό οι ξεπουλημένοι πολιτικοί υπάκουσαν ασυζητητί....
 
Παρά τις διαφωνίες και την επιχειρηματολογία συνταγματολόγων και των μη ξεπουλημένων λιγοστών πολιτικών, η πληρωμένη από τον Σόρος εθνοαποδομητική μάζα προσκύνησε και αλλοίωσε τον όρο της ιθαγένειας, επιδιώκοντας πλέον την ανάμιξη με τον Ελληνικό λαό αλλοδαπών στοιχείων που θα κατέχουν την ελληνική ιθαγένεια.... 
 
Η επισκέπτες αλλά και οι παράνομοι εισβολείς μετατρέπονται σε "Ελληνες" με ότι αυτό συνεπάγεται....
 
Ενα απλό παράδειγμα.... 
Αν ένας αλλοδαπός που έχει την ελληνική ιθαγένεια παρανομήσει, τότε αναφέρεται στα αστυνομικά δελτία ως ημεδαπός!!!!! 
 
Ετσι όταν ακούτε για εγκλήματα που τελούνται από Ελληνες ή ημεδαπούς πρέπει να κρατάτε ΠΑΝΤΑ μια επιφύλαξη στο ότι μπορεί να πρόκειται για κάποιον αλλοδαπό.... 
 
Τέλος να πούμε ότι η Ελλάδα έχει προχωρήσει ένα βήμα παρα πέρα το αίσχος της απόδοσης ελληνικής ιθαγένειας καθώς έχει θεσπίσει νόμο με τον οποίο κάποιος μπορεί να εξαγοράσει την ελληνική ιθαγένεια απλά κάνοντας μια επένδυση μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ... 
 
Αυτή είναι λοιπόν η αξία του να ονομάζεται κανείς Ελληνας στην εποχή της νεοταξικής αηδίας και του γενικού ξεπουλήματος των πάντων... 
 
Ας ελπίσουμε στο μέλλον μια αληθινή πατριωτική κυβέρνηση να ανατρέψει αυτά τα αίσχη πριν οι προδότες καταφέρουν να αλλοιώσουν ανεπανόρθωτα το ελληνικό αίμα.... 
 
(Μην σας ακούγεται κάπως ρατσιστικό όλο αυτό, καθώς ισχύει σε κάποιες χώρες της Ε.Ε. ακόμα και το "δικαίωμα αίματος" όπως λέγεται π.χ. ΕΔΩ και διακρίνεται η υπηκοότητα με την ιθαγένεια....) 
 
Οπως ήταν λοιπόν φυσικό κι επόμενο η Νέα Δημοκρατία ως ένα καθαρά νεοταξικό κόμμα συνεχίζει την πολιτική του Συριζα και σε αυτόν τον τομέα διευκολύνοντας συνεχώς τους νομίμους και παρανόμους αλλοδαπούς να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια....
 
Στο πλαίσιο αυτό κινούνται και οι παρακάτω ενέργειες του μεγάλου "πατριώτη" Μάκη Βορίδη που ανέλαβε προσφάτως το Υπουργείο Εσωτερικών.
 
Διαβάζουμε λοιπόν στα Νεά: 
 
Με αυτό το πιστοποιητικό θα παίρνουν την ελληνική ιθαγένεια 
 
Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ υπουργείων Εσωτερικών και Παιδείας για το σύστημα εξετάσεων - Η διαγωνιστική διαδικασία θα πραγματοποιείται δύο φορές κάθε έτος.
 
Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία για τη συγκρότηση του πλαισίου που αφορά την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από αλλοδαπούς, σε εφαρμογή των όσων προβλέπει ο νόμος που ψηφίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο. Το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του γενικού γραμματέα αρμοδίου για θέματα ιθαγένειας Νάσου Μπαλέρμπα και της γενικής γραμματέως αρμόδιας για ζητήματα Πρωτοβάθμιας - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής Αναστασίας Γκίκα υπεγράφη για τη διοργάνωση και διενέργεια του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού που θα πραγματοποιεί το υπουργείο Εσωτερικών για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επάρκειας Γνώσεων για Πολιτογράφηση. Επισημαίνεται πως η απόκτηση του συγκεκριμένου πιστοποιητικού αποτελεί προϋπόθεση προκειμένου οι αλλοδαποί που επιθυμούν να λάβουν την ελληνική ιθαγένεια και να πληρούν το σύνολο των προϋποθέσεων που έχουν τεθεί.  
 
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το υπουργείο Παιδείας θα διαθέτει εκπαιδευτικούς της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης οι οποίοι θα συμμετέχουν στη διαγωνιστική διαδικασία και θα ενισχύσει την Οργανωτική Επιτροπή Εξετάσεων με τρία στελέχη. Επιπλέον, θα διαθέτει το σύστημα ηλεκτρονικής εκπομπής θεμάτων και το σύστημα μετάδοσης δεδομένων EduCast. Θα υποδεικνύει, δε, και τα κτίρια που θα χρησιμοποιούνται ως εξεταστικά κέντρα και θα διαθέτει τον απαιτούμενο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.  
 
Υπενθυμίζεται πως η παραπάνω διαγωνιστική διαδικασία θα πραγματοποιείται δύο φορές κάθε έτος. Μέσω αυτής οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στη γραφή της ελληνικής γλώσσας, στη γνώση της ελληνικής ιστορίας, της γεωγραφίας, του πολιτισμού και των θεσμών του πολιτεύματος. Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, τα θέματα θα αντλούνται από την Τράπεζα Θεμάτων που έχει δημιουργηθεί από τη Γενική Γραμματεία Ιθαγένειας και σύντομα θα είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου και στην οποία περιλαμβάνονται συνολικά 100 κείμενα ελληνικής γλώσσας καθώς και 300 ερωτήσεις για τα υπόλοιπα γνωστικά πεδία. Ο υποψήφιος καλείται να επιτύχει βαθμολογία υψηλότερη του 80% ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να συμμετάσχει στην προφορική συνέντευξη για να διαπιστωθεί η οικονομική και κοινωνική του ενσωμάτωση, η οποία θα μαγνητοσκοπείται.  
 
Δήλωση συμμετοχής  
 
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι η δήλωση συμμετοχής των ενδιαφερομένων στη διαγωνιστική διαδικασία θα πραγματοποιείται μέσω ψηφιακής πλατφόρμας που θα ενεργοποιηθεί τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου.  
 
Στόχος, όπως επισημαίνει στα «ΝΕΑ» ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, είναι να εναρμονιστεί η χώρα μας με τα πρότυπα χορήγησης ιθαγένειας των ευρωπαϊκών κρατών, «παρέχοντας απόλυτη διαφάνεια σε όλα τα στάδια της προβλεπόμενης διαδικασίας, θωρακίζοντας παράλληλα το αδιάβλητο των εξετάσεων μέσα από μια σύγχρονη διαγωνιστική διαδικασία, η οποία θα βάλει τέλος στις σοβαρές παθογένειες των περασμένων ετών».Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.