29 Ιανουαρίου 2021

Παγκόσμιες ημέρες και παγκόσμια νύχτα (Α μέρος)

 
Τα τελευταία τριάντα χρόνια, περίεργες γιορτές άρχισαν να παρεισφρέουν στη καθημερινότητά μας. Χρόνο με το χρόνο, τα καινούργια ημερολόγια που τυπώνονταν, αντί για τις καθιερωμένες εορτές μιας ορθόδοξης χριστιανικής χώρας όπως η Ελλάδα, άρχισαν να περιλαμβάνουν εθιμικά αταίριαστες και άσχετες εορτές, τις οποίες οι μαθητές έπρεπε να τιμούν στα σχολεία, αλλά και οι υπόλοιποι πολίτες μέσω ποικιλώνυμων δράσεων.
 
Όλες τους είχαν ένα κύριο χαρακτηριστικό: τη λέξη «Παγκόσμια» ή «Διεθνής». Ποιοι και με ποια αρμοδιότητα αποφάσισαν ότι έπρεπε και εμείς να εισάγουμε στην ελληνοχριστιανική καθημερινότητά μας παγανιστικές και επικίνδυνες για τον ελληνισμό γιορτές, όπως η γιορτή του θερινού ηλιοστασίου, η παγκόσμια ημέρα γιόγκα, ή η ημέρα για τους ανθρώπους αφρικανικής καταγωγής;  
 
Το παγκόσμιο κράτος και τα όργανά του 
 
Επείγει πλέον οι Έλληνες να μάθουν να αναγνωρίζουν σε ποιους οφείλονται όλα αυτά. Ποιοι και γιατί τα επιβάλλουν. Ποια είναι δηλαδή η Μεγάλη Εικόνα.  
 
Ιδού λοιπόν:  
 
Τα σκιώδη ιερατεία της εξουσίας δεν είναι καινούργια, αλλά δρουν στον κόσμο μας αρχαιόθεν, ενώ ανά τακτά διαστήματα επιτίθενται στις ανθρώπινες κοινωνίες με εξαιρετική βιαιότητα και επακολουθεί αιματοχυσία.  
 
Το παγκόσμιο κράτος που προσπαθούν να εδραιώσουν αυτά τα ιερατεία, έχει Κοινοβούλιο τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) και Σύνταγμα τους 17 Στόχους του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, γνωστούς και ως Ατζέντα 2030. 
 
Οι Στόχοι – άρθρα και παράγραφοι αυτού του Συντάγματος υλοποιούνται μέσω των παρακάτω «Υπουργείων» του ΟΗΕ που εκδίδουν Ψηφίσματα:  
 
• FAO – Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας  
• ILO – Διεθνής Οργάνωση Εργασίας  
• IMF – Διεθνές Νομισματικό Ταμείο  
• ITU – Διεθνής Ένωση Τηλεπικοινωνιών  
• UNESCO – Εκπαιδευτικός, Επιστημονικός και Πολιτιστικός Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών  
• UNIDO – Οργανισμός Βιομηχανικής Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών  
• UPU – Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση  
• WBG – Όμιλος Παγκόσμιας Τράπεζας 
• WHO – Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας κ.ά.,
 
καθώς επίσης και μέσω των «Υφυπουργείων» που κι αυτά εκδίδουν «οδηγίες»:  
 
• UNCTAD – Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το εμπόριο και την ανάπτυξη, 
• UNICEF – Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για την προστασία του παιδιού,  
• UNHCR – Ύπατη Αρμοστεία για τους πρόσφυγες, 
• UNITAR – Ινστιτούτο των Ηνωμένων Εθνών για την εκπαίδευση και την έρευνα, 
• UNEP – Περιβαλλοντικό πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών  
• UNDP – Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για την ανάπτυξη κ.ά.  
 
Αυτά τα Υπουργεία και τα Υφυπουργεία παρουσιάζονται ως εμπειρογνώμωνες και τα ψηφίσματά τους που αφορούν σε πολύ κρίσιμα ζητήματα που ρυθμίζουν όλους τους τομείς της ζωής, πρέπει να ενσωματωθούν στις εθνικές νομοθεσίες.  
 
Ωστόσο, πέραν των εμφανών οργανισμών του ΟΗΕ υπάρχουν και άλλοι, αφανείς στο ευρύ κοινό, που δεν είναι παρά οι τεκτονικές Στοές (γνωστές με τον όρο Συντεχνία), άλλες μυστικές αδελφότητες και αναρίθμητες δεξαμενές σκέψεις (think tanks) που στη πραγματικότητα προτείνουν τα ψηφίσματα του ΟΗΕ, και τις εθνικές πολιτικές σύμφωνα με τη κοσμοθεώρησή τους, η οποία διακατέχεται από τρία κύρια χαρακτηριστικά: εξουσιολατρεία, μισανθρωπισμό και αντιχριστιανισμό.  
 
Ουσιαστικά λοιπόν, η παγκόσμια κυβέρνηση υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και έχει τυλίξει στο δίχτυ της τα περισσότερα κράτη που τα μετατρέπει σε ομοσπονδίες ηπείρων, απλώς ακόμα δεν έχει …πρωθυπουργό.  
 
Αυτός ο ρόλος προορίζεται για τον αναμενόμενο Μεσσία όλων των προαναφερθεισών «εταιρειών», που ωστόσο, για τους χριστιανούς είναι ο Αντίχριστος.  
 
Το παγκόσμιο κράτος και οι μυστικές εταιρείες 
 
Προεξάρχοντα ρόλο στη θρησκεία του παγκόσμιου κράτους κατέχει η θεοσοφική, Μη Κυβερνητική Οργάνωση Lucis Trust, που αρχικά ονομαζόταν Lucifer Publishing Company προς τιμήν του Εωσφόρου (Lucifer). Προκειμένου όμως να καμφθούν οι φόβοι των υποψηφίων προσήλυτων, το 1922 μετονομάσθηκε σε Lucis Trust.  
 
Αυτή η ΜΚΟ ιδρύθηκε από τη θεοσοφίστρια Αλίκη Μπέιλι και ήταν κατασκεύασμα των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών με στόχο τον θρησκευτικό συγκρητισμό και επιχειρήσεις κατασκοπίας εις βάρος άλλων κρατών.  
 
Το 1923 η Αλίκη Μπέιλι δημιούργησε το Σχολείο Αρκέην (Arcane School), ένα πολυδαίδαλο κατηχητικό, προκειμένου να προωθηθεί η περιβόητη υδροχοϊκή Εποχή, και το 1932 το αφήγημα της Παγκόσμιας Καλής Θέλησης (World Goodwill) που αποτελεί, επί της ουσίας, οργανωμένη επιχείρηση κοινωνικής μηχανικής προκειμένου να πειστούν από τότε κυρίως οι ευρωπαϊκοί λαοί ότι η σωτηρία τους συνίσταται σε μια παγκόσμια κυβέρνηση πεφωτισμένων μυστών.  
 
Η Αλίκη Μπέιλι ήταν μαθήτρια της αποκρυφίστριας Έλενας Πέτροβνας Μπλαβάτσκι, ιδρύτριας της Θεοσοφικής Εταιρείας, ενώ ο σύζυγος της, Φόστερ Μπέιλι, ήταν τέκτων 32ου βαθμού.  
 
Επισημαίνουμε δε ότι αμφότεροι ήταν πράκτορες της τότε Βρετανικής Αυτοκρατορίας και δούλευαν για το σχέδιο της «Πανευρώπης» του κόμη Κουντενχόβε-Καλλέργη σε συνεργασία με τη Κοινωνία των Εθνών, πρόγονο του ΟΗΕ. 
 
Το λογότυπο της Θεοσοφικής Εταιρείας. Στο κέντρο του Αστεριού του Δαβίδ που περιβάλλεται από τον ουροβόρο όφι, βρίσκεται ο ισιακός σταυρός Άνκχ, σύμβολο της αθανασίας. Η κορυφή του Αστεριού στεφανώνεται από μία σβάστικα, ενώ πάνω της ακουμπά το σύμβολο του Λόγου στα σανσκριτικά.  
 
Σήμερα η Lucis Trust εξακολουθεί να είναι επίσημο συμβουλευτικό όργανο του ΟΗΕ. Μα είναι δυνατόν να έχει ο ΟΗΕ σύμβουλο μια θεοσοφική, αποκρυφιστική οργάνωση; Βεβαίως και δεν διαβάσατε λάθος, εφόσον οι αποκρυφιστές είναι αυτοί που διαμορφώνουν τις περισσότερες δράσεις της παγκόσμιας εξουσίας.  
 
Όλως τυχαίως δε, μία από τις έδρες της Lucis Trust βρίσκεται στη Γενεύη της Ελβετίας, και στεγάζεται στο ίδιο κτίριο με το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο (World Jewish Congress), τη παγκόσμια εβραϊκή ένωση ORT, και την οργάνωση Defense for Children International που υπερασπίζεται τα ανοιχτά σύνορα.  
 
Το παγκόσμιο κράτος και η θρησκεία του 
 
Η θρησκεία της Lucis Trust, πρεσβεύει την ύπαρξη ενός Θείου Σχεδίου (Divine Plan). Αυτό το σχέδιο υποτίθεται ότι υπαγορεύεται από μια «εσωτερική πνευματική κυβέρνηση» του κόσμου μας που αποκαλείται Πνευματική Ιεραρχία (Spiritual Hierarchy), ή Κοινωνία των Φωτισμένων Διανοιών ή Αναληφθέντες Διδάσκαλοι ή Κύριοι της Αρχαίας Σοφίας.  
 
Σύμφωνα με τις θείες αποκαλύψεις που εδόθησαν στη Lucis Trust, η Πνευματική Ιεραρχία αποτελείται από υπερεξελιγμένα …εξωγήινα όντα που ότι ενσαρκώνονται στον πλανήτη μας ως μεγάλοι μύστες και σοφοί.  
 
Αυτοί οι Κύριοι της Αρχαίας Σοφίας είναι δώδεκα και ο καθένας τους αντιπροσωπεύει μία ακτίνα του θείου φωτός. Οι Κύριοι ενσαρκώνονται επανειλημμένως στη Γη και προέρχονται από συγκεκριμένα πλανητικά σώματα: είτε από την Αφροδίτη, είτε από πλανήτες του συστήματος του Σείριου, ενώ ο Παλαιός των Ημερών, Σανάτ Κουμάρα ή αλλιώς Θεός-Μελχισεδέκ κατήλθε στη Γη προ …17 εκατομμυρίων ετών.  
 
Το Θείο Σχέδιο που μπορείτε να διαβάσετε εδώ στα αγγλικά δεν είναι παρά αναλυτικές οδηγίες προς τις κυβερνήσεις και τους πολιτικούς για το πως θα εγκαθιδρυθεί το παγκόσμιο κράτος και η παγκόσμια κυβέρνηση.  
 
Όχι. Δεν πρόκειται για συνομωσιολογία που το παρόν ιστολόγιο απεχθάνεται. Όλοι μπορούν να το επαληθεύσουν στο επίσημο ιστολόγιο της οργάνωσης που εκδίδει άλλωστε και τα βιβλία της Αλίκης Μπέιλι στα ελληνικά.  
 
Εκτός από τη Lucis Trust, όλες οι δεξαμενές σκέψης και οι μυστικές αδελφότητες που ελέγχουν τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, διακατέχονται από βαβυλωνιακή, αιγυπτιακή, γνωστική, καμπαλιστική, τεκτονική, ιλλουμινατική, και πάντα αντιχριστιανική κοσμοθεώρηση, που πρέπει να εμπεδώσουμε και εμείς οι Έλληνες.  
 
Γιατί όμως να κάνουμε κάτι τέτοιο; Δεν έχουμε κανένα λόγο. 
 
Μία άλλη απόδειξη του αποκρυφιστικού χαρακτήρα του ΟΗΕ βρίσκεται στο περίφημο Δωμάτιο Διαλογισμού (Meditation Room), στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.  
 
Το δωμάτιο αυτό έχει σχήμα τραπέζιο, ενώ στο μέσον του υπάρχει ένας μεγάλος μονόλιθος από μαύρο γρανίτη, που τοποθετημένος σε ειδικό βάθρο λειτουργεί ως μαγνήτης ενεργειακών πεδίων που μεταφέρει στο έδαφος του κτιρίου και συμβολίζει τον Ανώτατο Τέκτονα Μύστη.  
 
Το δωμάτιο περιλαμβάνει μόνο δέκα θέσεις καθημένων, αφιερωμένες στους δέκα μεγάλους αθέατους θεουργούς του κόσμου μας, που αντιστοιχούν στα δέκα σεφιρώθ-εκπορεύσεις του Δέντρου της Ζωής της Καμπάλα, οι οποίοι καθισμένοι μπορούν να δουν τη προέκταση του δωματίου, που έχει το σχήμα της γνωστής ημιτελούς ιλλουμινατικής πυραμίδας. 
 
Το Δωμάτιο Διαλογισμού του ΟΗΕ.  
 
Στον τοίχο που καταλήγει η κορυφή του τριγώνου του Δωματίου Διαλογισμού υπάρχει ένας πίνακας που έχει 22 τρίγωνα, όσες ακριβώς οι 22 Μεγάλες Αρκάνες του Ταρώ, και τα 22 γράμματα του εβραϊκού αλφαβήτου. 
 
Ένα αντικείμενο σαν φίδι ή έλικα DNA διασχίζει τον πίνακα, όπου οι διασταυρώσεις του είναι επίσης δέκα, όπως και οι θέσεις καθημένων, και το σύνολο των αριθμών της πυθαγορικής Τετρακτύος. 
Τα πολύγωνα της σύνθεσης είναι 72, όσα και τα ονόματα της Θεότητας στην Καμπάλα, τα 72 σκαλιά της Σκάλας του Ιακώβ, οι 72 καμπαλιστικοί άγγελοι που ενδείκνυνται «για τη θεραπεία των εθνών», και τα 72 τούβλα που αποτελούν την ιλλουμινατική πυραμίδα του αμερικανικού δολαρίου με τον παντεπόπτη οφθαλμό.  
 
Η μυστική ιεραρχία της εξουσίας που βρίσκεται λοιπόν πίσω από τον αποκρυφιστικό ΟΗΕ, και είναι σαφώς αντιχριστιανική, ωστόσο αποφασίζει για τις τύχες των περισσότερων λαών του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου και του ελληνορθόδοξου ελληνικού.  
 
Με ποιο δικαίωμα; Με ποια λαϊκή εντολή; Με καμμία φυσικά. Πρόκειται για μη εκλεγμένα όργανα.  
 
Από την αλχημεία και τον ιακωβινισμό στα δικαιώματα του ανθρώπου 
 
Η αποκρυφιστική ατζέντα της σκιώδους ιεραρχίας είναι πολύ παλιά. Ξεκινάει από τα βαβυλωνιακά, τα αιγυπτιακά ιερατεία και τον ερμητισμό, για να μην πούμε από πολύ παλαιότερα, για να συνεχιστεί αδιάκοπα ως την εποχή του γνωστικισμού, να επιβιώσει μέχρι τον μεσαίωνα και την Αναγέννηση, φτάνοντας τελικά ως τις μέρες μας.  
 
Το βασικό της Μεγάλο Έργο (Magnum Opus / Great Work που σήμερα το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ το αναβάπτισε σε Great Reset – Μεγάλη Επανεκκίνηση), όπως και το Θείο Σχέδιο των θεοσοφιστών, πηγάζει από την αλχημεία και υποδηλώνει τη κατεργασία του ακατέργαστου ανθρώπου και τον μετασχηματισμό των κοινωνιών.  
 
Ο όρος Magnum Opus περιγράφει τη προσωπική και τη πνευματική μεταμόρφωση. Στην εποχή μας η αλχημική «κατεργασία» διαχωρισμού του φθαρτού ανθρώπου από την αρρώστια και τον θάνατο, χάρη στη τεχνολογία, οδηγεί στον μετανθρωπισμό.  
 
Προϋποθέσεις του Magnum Opus είναι η διάλυση του χριστιανισμού που προέκυψε ως εχθρός τα τελευταία 2.000 χρόνια, ο αποπληθυσμός, ο ερμαφροδιτισμός, η επιβολή μιας πανθρησκείας με λατρεία του Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος (ΜΑτΣ) / Υπέρτατου Όντος, και σκοπό έχει αυτόν που είχε πάντα: τη κυριαρχία των Συντεχνιών και των λοιπών παρατρεχάμενων σε όλους τους υπόλοιπους. 
 
Ο τετραγωνισμός του κύκλου: αλχημικό σύμβολο της φιλοσοφικής λίθου, αποτέλεσμα του Μεγάλου Έργου.  
 
Μία από τις πιο μεγάλες επιθέσεις των αποκρυφιστών στην ανθρωπότητα ήταν η Γαλλική Επανάσταση από τους Δημοκρατικούς / Ιακωβίνους που είχε ως αποτέλεσμα τη διακήρυξη των περιβόητων δικαιωμάτων του ανθρώπου που οι περισσότεροι νέοι σε ηλικία Ευρωπαίοι δεν έχουν καταλάβει ότι εργαλειοποιούνται εις βάρος τους, ούτε ποιοι ήταν στη πραγματικότητα αυτοί που έκαναν την επανάσταση.  
 
Εν έτει 2021, η Ιστορία επαναλαμβάνεται ακόμα μια φορά:  
 
Όπως κατά τη διάρκεια της Τρομοκρατίας στη Γαλλία, οι αποκρυφιστές Ιακωβίνοι / Ιλλουμινάτοι του Ροβεσπιέρου μετέτρεψαν τη πολιτική τους σε νέα θρησκεία και με τη δικαιολογία της Δημοκρατίας βύθισαν τη Γαλλία στην απόλυτη φρίκη, σήμερα κατά τον ίδιο τρόπο, η νεοταξική ιεραρχία προσπαθεί να υλοποιήσει την ατζέντα που δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν οι Ιακωβίνοι.  
 
Οι Ιακωβίνοι όμως στη πραγματικότητα κατευθύνονταν από τις ιλλουμινατικές Στοές της Βιέννης και τον αινιγματικό Τζούνιους Φρέυ (Junius Frey), εβραίο αιρετικό φρανκιστή 
και συγγενή του αιρεσιάρχη Ιακώβ Φρανκ, του παρανοϊκού ιδρυτή του κινήματος των Φρανκιστών, που πίστευε τον εαυτό του ως το νέο εβραίο Μεσσία.  
 
Οι Ιακωβίνοι που είχαν απώτερο στόχο την ανατροπή της γαλλικής μοναρχίας εις όφελος της αυστριακής, δοκίμασαν τα πάντα προκειμένου να δολοφονήσουν μαζικά όσους δύστυχους Γάλλους «δεν ήταν αφοσιωμένοι στην Επανάσταση», όπως έκαναν και οι Μπολσεβίκοι του Λένιν:  
σφαγές, εκτελέσεις με όπλα, αποκεφαλισμούς με γκιλοτίνες, πνιγμούς στον Λίγηρα, ψήσιμο σε φούρνους αρτοποιΐας, γδάρσιμο του δέρματός τους που οι στρατηγοί των Ιακωβίνων το φορούσαν περήφανοι ως παντελόνι, σούβλισμα και σύνθλιψη της κοιλιάς των εγκύων κάτω από βαριές πρέσσες οινοποιΐων!  
 
Το επιχείρημα ότι οι κάτοικοι μιας ολόκληρης επαρχίας, της Βανδέας (Vendée), ήταν φιλομοναρχικοί, δεν εξηγεί την ασύλληπτη κτηνωδία των Ιακωβίνων εναντίον χιλιάδων βρεφών, παιδιών και γυναικών των δικών τους στρατιωτών όταν αυτοί σκοτώνονταν στη μάχη, και εκείνες και τα παιδιά τους έμεναν απροστάτευτα.  
 
Η καθημερινή, αναίτια ανθρωποθυσία, τους είχε γίνει έξη, κάτι που εξηγείται μόνο από τις ιλλουμινατικές, μαρτινιστικές και φρανκιστικές καταβολές των ηγετών τους, που επεδίωκαν ανθρωποθυσίες, προκειμένου να «μετασχηματίσουν» δια της βίας τη γαλλική κοινωνία, όπως σήμερα επιδιώκει το Φόρουμ του Νταβός, η Συντεχνία, και διάφοροι άλλοι συμμορίτες. 
 
Το τεκτονικό Μνημείο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στο Παρίσι διαθέτει αιγυπτιακούς οβελίσκους, βρίθει από ισιακά και μασονικά σύμβολα και παραπέμπει ευθέως στο ναό του Σολομώντα.  
 
Και τότε είχαν κλείσει όλες τις εκκλησίες και είχαν απαγορεύσει δια νόμου τις ιερές ακολουθίες. Το ίδιο επαναλαμβάνουν και σήμερα. Γιατί έχουν την ίδια ακριβώς ιδεολογία.  
 
Οι κληρονόμοι εκείνων των δολοφόνων επιβάλλουν και τις σημερινές ανθρωποθυσίες μέσω της ανήθικης απαγόρευσης της ανεξάρτητης εργασίας λόγω πανδημίας, και μέσω εμβολιασμών με πειραματικά εμβόλια αγνώστων συνεπειών. 
 
Οι χριστιανοί διώχθηκαν με φρικώδη τρόπο, ενώ οι εκστασιασμένοι Ιακωβίνοι έστηναν στους δρόμους ξόανα του Υπέρτατου Όντος, που πρόδιδαν τη πίστη της ιεραρχίας τους στον τεκτονισμό και στον ιλλουμινατισμό. Σήμερα τα ξόανα έχουν αντικατασταθεί από τις φιέστες των Παγκόσμιων Ημερών του ΟΗΕ! 
 
Oι Ιακωβίνοι του Ροβεσπιέρου εκστασιασμένοι τιμούν ένα ξόανο του Υπέρτατου Όντος. 
Γκραβούρα του 1794.  
 
Ωστόσο, η σφαγή της Βανδέας αν και προκάλεσε 800.000 θύματα, ποτέ δεν χαρακτηρίστηκε ως γενοκτονία, ούτε θεσπίστηκε Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα θύματά της από τον ΟΗΕ, διότι ο ΟΗΕ δεν θα μπορούσε ποτέ να καταδικάσει τους εντολείς του. 
 
συνεχίζεται στο Β μέρος
 



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Γενικα απο αιωνες τωρα οσο πιο μπερδεμενα κ με δολιο τροπο ειναι αυτα που λεγονται [ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ]...συγχρονισμενα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ με τα καταλληλα σκηνικα κ τους εκπαιδευμενους εκτελεστες - ηθοποιους , τοσο πιο πολυ τα κοπαδια κ οι μαζες ,χασκουν μη καταλαβαινοντας ,αρα ολα αυτα που ακουνε τα ακολουθουν πιστευοντας ,οτι ειναι περα απο την δικη τους κριση κ αποφαση .
Οι εξουσιες ζωης κ θανατου βρισκονται πισω απο πολλα διδακτορικα ...κ οχι πανεπιστημιακα.
υγ Στο αρθρο που γραφει ..[.Ουσιαστικά λοιπόν, η παγκόσμια κυβέρνηση υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια.]
Ειναι απολυτα αληθινο κ πολυ καλα κρυμμενο.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.