26 Ιανουαρίου 2021

Ο Dr Drosten, ο Νo 1 καταζητούμενος στη Γερμανία … για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας (




Γράφει ο Jean-Michel Grau.
 
Σε αυτήν την παγκόσμια ομηρία της Covid 19 που χειραγωγήθηκε από τον Klaus Schwab και τους ακόλουθους του στο φόρουμ του Νταβός, τα γρανάζια αυτής της γιγαντιαίας εξαπάτησης αρχίζουν τώρα να έρχονται στο φως της ημέρας. Με άλλα λόγια, αυτό που θα αποκαλούσαμε πριν από ένα χρόνο ως «το Βαθύ Κράτος», αρχίζει να δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, ή μάλλον: τα πρόσωπά του.
 
Πρώτα απ ‘όλα, ασφαλώς, αν θέλουμε να είμαστε έντιμοι και δίκαιοι θα πρέπει να αποδίδουμε την τιμή σε εκείνον που την αξίζει: ο μεγάλος αρχιτέκτονας αυτής της εγκληματικής σκευωρίας: 
Ο Klaus Schwab, ιδρυτής και διευθυντής του Φόρουμ του Νταβός.. 
 
Για όσους δεν τον γνωρίζουν ήδη, ας θυμίσουμε εν συντομία ότι γεννήθηκε στη Γερμανία το 1938 και είναι ο ιδρυτής και διευθυντής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), το οποίο συγκεντρώνει κάθε χρόνο από το 1971 την κορυφή της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ , αλλά επίσης την ελίτ της πολιτικής και των μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των Jacques Attali, Emmanuel Macron, Angela Merkel, Christine Lagarde, Georges Soros, Bill Gates, Jeff Bezos ή David Rockefeller. 
 
Ο Klaus Schwab δημοσίευσε τον Ιούλιο του 2020 το βιβλίο: «Covid 19: the great reset» ένα πραγματικό ολοκληρωτικό οικονομικό και πολιτικό πρόγραμμα που προτείνει να προωθηθούν «εικασίες και ιδέες σχετικά με το πώς πρέπει να μοιάζει ο μετα-πανδημικός κόσμος» και που η ΕΕ με τη βοήθεια των μεγάλων φαρμακευτικών εργαστήριων εφαρμόζουν κατά γράμμα με γονιδιακά εμβόλια για να υποδουλώσουν ολόκληρα τμήματα δυτικών πληθυσμών υπό περιορισμό και που διατηρούνται 24 ώρες την ημέρα από τον μόνιμο φόβο ενός ιού που εκρήγνυται από τα μέσα ενημέρωσης υπό αμοιβή της οικονομικής ολιγαρχίας.  
 
Για να μάθετε περισσότερα, οι αντιφρονούντες δημοσιογράφοι του Guardian παρείχαν μια λεπτομερή περιγραφή αυτού του εφιαλτικού σεναρίου, η προσαρμογή του οποίου συνοψίζεται εδώ 
 
Αλλά σήμερα θα επικεντρωθούμε στον μηχανικό επικεφαλής αυτής της πολεμικής μηχανής που ονομάζεται τώρα: «Η μεγάλη «πανδημία» Covid 19»: τον Christian Drosten.
 
Ποιος είναι ο Christian Drosten; 
 
Ο Christian Drosten, Γερμανός ιολόγος, είναι διευθυντής του Ινστιτούτου ιολογίας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Charité στο Βερολίνο. Στην έκδοσή του της 30ης Μαΐου 2020, το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel τιτλοφορούσε ότι είναι σήμερα ταυτόχρονα ο πιο τιμημένος και πιο μισητός άνθρωπος στη Γερμανία. 
 
Αλλά γιατί; 
 
Πρώτα οι τιμές: το εβδομαδιαίο Stern, εκθαμβωτικό, τιτλοφορούσε, δύο μήνες πριν, τον Μάρτιο του 2020: «Ο κορωνοϊός έκανε τον ιολόγο Christian Drosten τον πιο καταζητούμενο άνθρωπο στη Δημοκρατία. Τον έκανε και αστέρι». 
 
Επειδή ήταν ο Christian Drosten που, τον Ιανουάριο του 2020, ανέπτυξε το coronatest PCR, το οποίο χρησιμοποιείται πλέον ως η τυπική μέθοδος για την ανίχνευση του κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο. Ως διευθυντής του Ινστιτούτου Ελεημοσύνης (Charité) του Βερολίνου, είναι πολύ σημαντικός σύμβουλος της Angela Merkel και έχει συμμετάσχει ως ειδικός σε πολλές κυβερνητικές συνεντεύξεις τύπου. Έτσι, μέσω των εκτιμήσεων του, επηρέασε επίσης αποφασιστικά πολιτικές αποφάσεις μεγάλης κλίμακας, όπως την υποχρεωτική χρήση της μάσκας, την αναστολή των τακτικών μαθημάτων στα σχολεία ή ακόμη το κλείσιμο ολόκληρου του τομέα της εστίασης. 
 
Για το Μίσος τώρα: Ο Δρ Drosten, σύμβουλος ιολόγος της Angela Merkel διώκεται σήμερα από τη γερμανική δικαιοσύνη για παραμόρφωση του πρωτοκόλλου των δοκιμών PCR που οδήγησε όλες τις δυτικές κυβερνήσεις να λάβουν όλες αυτές τις αποφάσεις κοινωνικής απόστασης, για την υποχρεωτική μάσκα και τους περιορισμούς κατ’ οίκον. Πράγματι, υποστηρίζοντας τιμές ρύθμισης του CT έως 45, τα αποτελέσματα των δοκιμών γίνονταν θετικά, ακόμη και με ελάχιστα ίχνη του ιού στις περισσότερες περιπτώσεις, με σκοπό να συνεχίσουν να τροφοδοτούν τον εκτεταμένο φόβο.
 
Σήμερα, σε αυτήν την πλήρως προγραμματισμένη παγκόσμια υγειονομική καταστροφή, προετοιμάζεται ένα δεύτερο δικαστήριο της Νυρεμβέργης, με την εγκαθίδρυση μιας «Τάξης Δράσης» (« Class Action») υπό την αιγίδα χιλιάδων δικηγόρων από όλο τον κόσμο πίσω από τον Αμερικανογερμανό δικηγόρο Reiner Fuellmich που έχει μηνύσει τον Dr Drosten.
 
Σύμφωνα με τον Reiner Fuellmich, όλοι οι υπεύθυνοι για αυτήν την κρίση Covid-19 πρέπει να διωχθούν για αστικές ζημίες λόγω χειραγώγησης και διεφθαρμένων προγραμμάτων. Γι ‘αυτό, ένα διεθνές δίκτυο δικηγόρων επιχειρήσεων θα επικαλεστεί τη μεγαλύτερη υπόθεση για αστικές ζημίες όλων των εποχών, το σκάνδαλο απάτης Covid-19, το οποίο εν τω μεταξύ μετατράπηκε στο μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που έγινε ποτέ. Είναι αναμφισβήτητο ότι σε αυτό το έγκλημα, ο Christian Drosten κατέχει εξέχουσα θέση. 
 
Έτσι, σε ένα υπέροχο βίντεο διάρκειας 49 λεπτών που μεταφράστηκε στα γαλλικά, ο Reiner Fuellmich καταδεικνύει ότι η «πανδημία» της Covid-19 δεν είναι τίποτα άλλο από μια τεράστια εξαπάτηση: «δεν υπάρχει« πανδημία» της Covid -19, αλλά απλά μια «πανδημία» τεστ PCR. Χωρίς τα αποτελέσματα των δοκιμών που δημοσιεύονται συνεχώς στα μέσα ενημέρωσης, η «πανδημία» θα είχε ήδη τελειώσει». 
 
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: σε ένα βίντεο 16 λεπτών , το γερμανικό κανάλι kla.tv μόλις ενημέρωσε με μια εκρηκτική έρευνα « Το φάκελο του Christian Drosten », ρίχνοντας φως στα ελάχιστα γνωστά, αλλά πολύ σημαντικά προηγούμενα του ανθρώπου που δημιουργούν αμφιβολίες για την αξιοπιστία του «πιο καταζητούμενού ατόμου της δημοκρατίας» σύμφωνα με το εβδομαδιαίο περιοδικό Stern. Αυτή η έρευνα εγείρει επίσης, σύμφωνα με τους Γερμανούς δημοσιογράφους του καναλιού, «σοβαρά ερωτήματα σχετικά με ολόκληρο το σενάριο Covid-19, το οποίο φαίνεται σαφώς να είναι η μεγαλύτερη εξαπάτηση στην ιστορία που έχει εφαρμοστεί ποτέ». 
 
«Έτσι, θανατηφόρα σφάλματα πρόβλεψης, πολλές ανεξήγητες ασυνέπειες σχετικά με τη διδακτορική του διατριβή, ένα βιαστικά αναπτυγμένο «τεστ Covid PCR» με θεμελιώδεις επιστημονικές ατέλειες και ένα ανυποψίαστο τέλμα οικονομικής σύγχυσης, στερούν τον Christian Drosten κάθε αξιοπιστίας!». 
 
«Εάν η κεντρική προσωπικότητα της κρίσης Covid αποδειχθεί αναξιόπιστη μετά από πιο προσεκτική εξέταση, αυτό εγείρει σοβαρά ερωτήματα: 
  1. Με βάση αυτό το μη επιστημονικό θεμέλιο, δεν θα έπρεπε να διερευνηθεί επιτέλους ολόκληρη η «πανδημία» του Κορωνοϊού, με την αναπόφευκτη απειλή μιας οικονομικής και χρηματοπιστωτικής κατάρρευσης ολόκληρων εθνών, για να μάθουνε ποίοι κινούν τα νήματα και ποίοι είναι οι κερδοφόροι στο παρασκήνιο; 
  2. Δεν θα μπορούσε λοιπόν αυτή η κρίση του Κορωνοϊού να μοιάζει με μια κατάληψη της εξουσίας βήμα προς βήμα και ακόμη να οδηγήσει στην καθιέρωση της ψηφιακής παρακολούθησης ολόκληρων λαών με το πρόσχημα της καταπολέμησης μιας «πανδημίας»; 
  3. Γιατί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία είναι υπεύθυνα για την υποβολή κριτικών αναφορών, δεν αποκαλύπτουν τον «φάκελο Drosten», αλλά το κρατούν μυστικό;».
Οι δημοσιογράφοι της kla.tv καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι αυτά τα γεγονότα πρέπει να είναι γνωστά σε όλους. Πράγματι, μόλις αποκαλυφθούν οι εγκληματικοί ελιγμοί του Drosten, θα καταρρεύσει ολόκληρος ο χάρτινος πύργος της εξαπάτησης της Covid-19 και όλοι οι λαοί υπό περιορισμό θα μπορούν τελικά να ανακτήσουν την ελευθερία τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το βίντεο πρέπει να διανεμηθεί ευρέως, καθώς και η συνέντευξη με τον Reiner Fuellmich για να υποστηριχθεί η «Class action» του με όλους τους Γάλλους δικηγόρους που είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν με χιλιάδες άλλους σε όλο τον κόσμο για τη δημιουργία αυτού του δεύτερου δικαστηρίου της Νυρεμβέργης που ετοιμάζεται εναντίον του Drosten και των ακολούθων του για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. 
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.