10 Ιανουαρίου 2021

Επιστολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας έστειλε ο Αρχιφύλακα ΕΛ.ΑΣ Γιώργος Σπυρόπουλος για μη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στη δοξολογία της Πρωτοχρονιάς

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Επιστολή στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με αφορμή την αφαίρεση των κουμπουριών από το γραφείο της και τη μη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στη δοξολογία της Πρωτοχρονιάς, έστειλε ο Αρχιφύλακα ΕΛ.ΑΣ Γιώργος Σπυρόπουλος, ο οποίος επίσης είναι περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης.
 
Η επιστολή του:
 
“Κυρία Σακελλαροπούλου, 
Τον τίτλο που κατέχετε τον υπερασπιζόμαστε εμείς οι ένστολοι πολίτες! Τον θεσμό, τον υπερασπιζόμαστε εμείς, που εσείς απαξιώνετε τα εμβλήματα μας και τον σύγχρονο παιάνα, τον Εθνικό ύμνο! Ξεχνάτε ότι για να υπάρχει σήμερα θεσμός του Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, πολέμησαν τα κουμπούρια που αφαιρέσατε από το προεδρικό γραφείο! 
 
Σεβόμενος τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, χωρίς πλέον απαραιτήτως να αποδέχομαι τα πρόσωπα που τον εκφράζουν, με λύπη μου και με πολλά ερωτηματικά, διεπίστωσα ότι από της εκλογής σας και μετά, έχετε περιπέσει σε ουκ ολίγα σφάλματα που έχουν να κάνουν με τις Εθνικές ιστορικές μνήμες! 
 
Μιλώντας ως ένστολος πολίτης αυτής της μαρτυρικής και ηρωικής φλούδας γης, που ονομάζεται Ελλάς, θέλω να σας εκφράσω την αγανάκτησή μου για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε την ιστορία μας και τους αγώνες αυτού του Έθνους για ελευθερία και ανεξαρτησία! 
 
Η ιστορία του Έθνους των Ελλήνων, έχει πέντε χιλιάδες χρόνια ένοπλων αγώνων, απέναντι σε βαρβαρικές φυλές, τρομακτικά υπέρτερες, όπου κυριολεκτικά άνδρες και γυναίκες περιέπαιζαν τον θάνατο, χωρίς να σκεφθούν αν θα νικήσουν ή αν θα ηττηθούν! Όλες αυτές οι ιστορικές μνήμες των Σπαρτιατών, των Αθηναίων, του μεγίστου των Ελλήνων Αλέξανδρου, των Βυζαντινών Κατάφρακτων ιππέων, του τελευταίου Βασιλιά της Πόλης Παλαιολόγου, έως τους Στρατηγούς του 1821, το έπος του Μεταξά το 1940 και την θυσία της Α΄ Μοίρας Καταδρομών στην Κύπρο, είχαν πολλές ομοιότητες και μια διαφορά! 
 
Όλοι οι ηγέτες που αναφέρω πολέμησαν μπροστά και πλάι στα στρατεύματα τους, υπέρ βωμών και εστιών, δίνοντας οι ίδιοι το παράδειγμα. 
 
Υπερασπίστηκαν την Θρησκεία τους και την ανεξαρτησία τους, προσκυνώντας τους θεούς τους, στα κλασικά χρόνια και ψάλλοντας το ΥΠΕΡΜΑΧΩ, στα τείχη της Βασιλεύουσας ! Ο Παλαιολόγος χάθηκε μαχόμενος κυκλωμένος από τα Τουρκικά ασκέρια! Το ‘21 τα μπαϊράκια και τα Φλάμπουρα ανέμιζαν στις κορφές των Καλαβρυτινών και Μανιάτικων βουνών! 
 
Το 1940 και 1941, η Γαλανόλευκη κυμάτιζε στα όρη της Ηπείρου και της Μακεδονίας, συντρίβοντας τις Σιδηρές Μεραρχίες των Ιταλών και Γερμανών, τέσσερα ολόκληρα χρόνια πριν την Ίβο Τζίμα και το Βερολίνο! Και το 1974 η Α΄ Μοίρα Καταδρομών «προδομένη» από το πολιτικό σύστημα γιατί η Κύπρος έπεφτε μακράν, παρά την Ελληνική συντριπτική υπεροπλία σε σύγχρονα μέσα, έδινε ένα καλό μάθημα στους Τούρκους, παρόλο που είχε χάσει από «ατύχημα» σχεδόν την μισή της δύναμη! 
 
Αυτά τα κατορθώματα έγιναν από ηγέτες που πολέμησαν δίπλα στον στρατό τους , πιο μπροστά ακόμα και από την πρώτη γραμμή! Ηγέτες που θεωρούσαν τον Παιάνα, την σημαία, το Φλάμπουρο και ολόκληρο το Έθνος που εσείς απαρνηθήκατε στα άρθρα σας, ως ένα και αδιαίρετο, μαζί με τους θεούς, τον Χριστό και το σημερινό Εθνόσημο! 
 
Στο τελευταίο δε άρθρο σας, όλοι παγώσαμε που μας προετοιμάζετε για την μεγάλη συγκυβέρνηση, τον κρυφό πόθο των Γερμανών και τον διασυρμό μας για εκχώρηση Εθνικού ζωτικού χώρου στους Τούρκους, εφόσον για εσάς η πανδημία είναι πιο επικίνδυνη από τις Τουρκικές επεκτατικές βλέψεις 
 
Για τον θεσμό λοιπόν που κατέχετε, θα πολεμήσουμε και θα τον υπερασπιστούμε εμείς οι ένστολοι και οι έφεδροι πολίτες, με την διαφορά ως φαίνεται και σύμφωνα με τα λεγόμενά σας, χωρίς εσάς, που δεν πιστεύετε ιδεολογικά στο Εθνικό κράτος και την πλειοψηφική θέληση των οσίων και ιερών του λαού, πιστεύοντας ίσως σε μια δικαιοσύνη μειονότητας, με μνημόνια και εκχώρηση της ιστορίας, όπως η ατιμωτική συμφωνία των Πρεσπών, το κόψιμο των συντάξεων, που ήταν αποτέλεσμα των πολιτικών της μειοψηφίας και πριν λίγες μέρες την έκθεση του λαού σας, με τα ψεύτικα βίντεο την μέρα των Θεοφανείων που πρόβαλαν δύο κανάλια από το 2015! 
 
Αλήθεια, ποιο δίκαιο είναι αυτό που με ψεύτικα βίντεο έξι χρόνων πριν, καταδικάζουν έναν λαό σε παράταση της στέρησης των ελευθεριών του, με βαριές κατηγορίες περί ανευθυνότητας (STAR, ALPHA); Ο Έλληνας, λοιπόν, θα υπερασπιστεί τον τίτλο που σας εδόθη και πολλοί από εμάς ή τα απομεινάρια μας, θα γυρίσουν σε ένα σφραγισμένο φέρετρο με μια Ελληνική σημαία και το τελευταίο πράγμα που θα ακούσει η ψυχή μας, πριν περάσει τον Αχέροντα και δει τον Κέρβερο, θα είναι ο Εθνικός Ύμνος, που δεν ακούστηκε στην δοξολογία της Πρωτοχρονιάς! 
 
Καλή χρονιά κυρία Σακελλαροπούλου και στο χέρι σας είναι το κίνημα «is not my President», να αντιστραφεί! 
 
Ως ίσοι οι πολίτες μεταξύ μας, καλό θα ήταν να λάβετε υπόψιν και τα θέλω της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, μέσα από αυτήν την απλή επιστολή προς εσάς, ενός ένστολου πολίτη που τα δύο τρίτα της ζωής του τα έχει περάσει ντυμένα στο άρβυλο και την στολή υπερασπιζόμενος θεσμούς, αξίες και ιδανικά του λαού του!
 Share

1 σχόλιο:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Μπράβο ρε μεγάλε!
Είθε να βρεθουν μιμητές...

...

Προσοχη ...χαιρετισμός...

και σεβαστική υπόκλιση.

Εύγε!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.