1 Ιανουαρίου 2021

ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ.... Η νέα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις έκανε το εμβόλιο.....ή μήπως ΟΧΙ; (βίντεο)

από το επίσημο κανάλι του Guardian News
 
Η νέα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις αυτή που εκλέχθηκε με την τεράστια νοθεία μαζί με το πρόεδρο των Δημοκρατικών Τζό Μπάϊντεν... 
 
Αυτήν την οποία έσπευσαν από τους πρώτους να συγχαρούν οι μασώνοι μέσω της βιτρίνας τους των Ρόταρυ. Αυτή η οποία πρόκειται να γίνει πρόεδρος μόλις ο υπέργηρος και με Αλτσχάιμερ Μπάιντεν παραιτηθεί σε λίγους μήνες. 
 
Πήγε και έκανε ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ το εμβόλιο... 
Μόνο που επειδή δεν θέλει να γίνει πειραματόζωο αποφάσισε να το κάνει με το καπάκι!!!!! 
Ετσι η νοσοκόμα απλά πίεσε την σύριγγα στον ώμο της και φυσικά η βελόνα απλά στράβωσε..
 
Το υγρό παρέμεινε μέσα στο καπάκι και κατόπιν η νοσοκόμα απλά ίσιωσε την βελόνα πάνω στην χειρολαβή της καρέκλας!!!!!!! 
 
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ....
 
ΞΥΠΝΗΣΤΕ.... 
 
Νεότερη ενημέρωση 02-01-2021
 
Επειδή μερικοί καλοί μας φίλοι, μου υπέδειξαν οτι υπάρχει ένας τρόπος εμβολιασμού με ειδική σύριγγα της οποίας το καπάκι δεν βγαίνει αλλά απλά πάει στο πλάι, οφείλω χάριν δικαιοσύνης να το αναφέρω..
Ωστόσο επειδή είδα σχετική εικόνα στο διαδίκτυο, νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να παραμορφωθεί σε τέτοιον βαθμό αλλά και επιπλέον οφείλω επίσης να πω ότι δεν είδαμε στους μέχρι τώρα εμβολιασμούς άλλη παρόμοια εικόνα....
 
Επειδή προβλέπω κι αυτό το βίντεο να κατέβει ας το κρατήσουμε στο ιστολόγιο....
 Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή Χρονιά και ευλογημένη.
Δεν θα σχολιάσω το φιλμ.
Αυτό που η πείρα με δίδαξε και είναι αδιαπραγμάτευτο και αδιαμφισβήτητο, λέει ότι υπάρχει ένας χρονικός ορίζοντας όχι μικρότερος των 10 ετών,κλινικών δοκιμών και έρευνας, μέσα στον οποίο κρίνεται η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια οποιουδήποτε εμβολίου.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

askitis είπε...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ...!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ..! ΞΥΠΝΗΣΤΕ....! Δείτε πως κάνε το εμβόλιο η νέα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις...!
https://www. brighteon .com/dashboard/videos/982a006d-ed9d-4172-ad8b-abab9b71db35
https://www. brighteon .com/channels/askitis

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.