Τελευταίες αναρτήσεις

10 Απριλίου 2017

Φονιάδες των λαών...

Γράφει ο Χαράλαμπος Μηνάογλου

Το διεθνές δίκαιο δεν είναι άλλο παρά η νομική διατύπωση του συμφέροντος του ισχυρού. Και στην ιστορική φάση που ζούμε ο ισχυρός δεν είναι οι ΗΠΑ, αλλά το παγκοσμιοποιημένο, σιωνιστικό στην πλειοψηφία του, κεφάλαιο. ​Ως εκ τούτου η μετανάστευση προστατεύεται ως κόρη οφθαλμού, ώστε να καταστεί δυνατή η μετάλλαξη του πληθυσμού της Ευρώπης για να γίνει πιο δεκτικός στην "μοίρα" του, δηλαδή την νέα δουλοπαροικία στις τράπεζες και κανείς ανά την υψήλιο δεν διανοείται να προσπαθήσει να την σταματήσει. Ο Ευρωπαίος έχει μάθει σε δικαιώματα που ο μουσουλμάνος, ο Ινδός και ο Κινέζος ούτε διανοούνται. 

Όταν αυτοί λοιπόν θα γίνουν οι νεο-ευρωπαίοι, τότε θα αποδεχθούν ως θέσφατο ότι θα ανήκουν οι ζωές τους στις τράπεζες, αφού αυτό θα τους πουν οι θρησκευτικοί τους ταγοί ότι είναι το θέλημα του θεού. Αν κανείς τολμήσει να στραφεί κατά της μετανάστευσης, αμέσως θα διωχθεί ως ρατσιστής και θα αντιμετωπίσει κακουργηματικές ποινές. Επίσης, προστατεύεται και κάθε σεξουαλική μειονότητα και αντίστοιχη διαστροφή κατά τα παλαιά ήθη, ώστε να μπορέσει ο προς υποταγήν πληθυσμός να παραλύσει κυριολεκτικά μέσα στα πάθη και τις ηδονές του και να μην μπορεί πλέον όχι να αντισταθεί, αλλά ακόμη και να σκεφθεί να πράξει κάτι τέτοιο.

Αντίθετα, μία νόμιμη κυβέρνηση που αναγνωρίζεται ως τέτοια από την διεθνή κοινότητα, μπορεί να δέχεται οποιαδήποτε στιγμή επίθεση από τις ΗΠΑ, χωρίς άδεια του ΟΗΕ. Παρότι κάτι τέτοιο συνιστά έγκλημα πολέμου, εφόσον δεν κηρύχθηκε πόλεμος από τις ΗΠΑ κατά της Συρίας, δεν πειράζει. Αφού και αυτό συμβάλλει στην πορεία της παγκοσμιοποίησης, δεν έγινε και τίποτε. Και προφανώς έτσι συνέβη πάμπολλες φορές: Σερβία, Ιράκ, Λιβύη, αλλά τότε γινόταν προσπάθεια να τηρηθούν τουλάχιστον τα προσχήματα. Τώρα οι ΗΠΑ του καουμπόυ (σαφώς ειλικρινέστερου βέβαια των προκατόχων του) Τράμπ επιτίθενται χωρίς καμία κάλυψη, μόνο με βάση τις φήμες για χρήση απαγορευμένων αερίων από τον Άσαντ. 

Αλλά, ποιος είπε ότι όταν μία κυβέρνηση χρησιμοποιήσει (να δεχθούμε για την οικονομία της συζήτησης ότι πράγματι χρησιμοποίησε, αν και πιστεύουμε ότι πρόκειται για διαδόσεις αντίστοιχες με τα πυρηνικά όπλα του Σαντάμ) απαγορευμένα αέρια, έχει δικαίωμα μία άλλη χώρα να την βομβαρδίσει; Ένα έγκλημα πολέμου δεν τιμωρείται με άλλο έγκλημα πολέμου. Και αυτή η αυτοδικία πλέον που κατοχυρώνεται στις μέρες μας ως διεθνές δίκαιο, είναι η τραγικότερη απόδειξη του εκβαρβαρισμού του ανθρώπου σήμερα. Θα μου πείτε και παλαιότερα δεν γίνονταν αυτά; Ναι γίνονταν αλλά τότε φώναζε και κανένας "Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι". Σήμερα όμως όλοι μούγκα. Και η καθεστωτική αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ) και η καμμένη αριστερά (ΚΚΕ) και η ακρο-αριστερά [στην πραγματικότητα η δύναμη κρούσης του Φιλελευθερισμού στην Ελλάδα] (Ανταρσύα και λοιπές ΜΚΟ). Αλλά εκεί που το αφεντικό (π.χ. Σόρος) ρίχνει λεφτά για να φωνάξουν (υπέρ των μεταναστών, των μειονοτήτων και κατά του πατριωτισμού) εκεί πάντοτε άοκνοι υπερασπιστές των συμφερόντων των ελίτ.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.