Τελευταίες αναρτήσεις

9 Απριλίου 2017

Ο Κιλιντσάρογλου προέτρεψε τον Ερντογάν να επιτεθεί στο Φαρμακονήσι

Να επιτεθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα να «απελευθερώσει» το Φαρμακονήσι των Δωδεκανήσων από την ελληνική «στρατιωτική κατοχή» προέτρεψε ο ηγέτης της τουρκικής κεμαλικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

Μιλώντας σε οπαδούς του στην πόλη Γκαζιαντέπ ο πρόεδρος του κεμαλικού κεντροαριστερού Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο ζήτημα της «κατάληψης από την Ελλάδα νησιών στο Αιγαίο» δηλώνοντας τα εξής: 

«Για πρώτη φορά στην ιστορία της τουρκικής Δημοκρατίας καταγράφεται απώλεια εδαφών. Τα εδάφη, όπου βρισκόταν ο τάφος του Σουλειμάν Σάχ, ήταν της Τουρκίας. Έφυγαν από εκεί και εγκατέλειψαν τα εδάφη μας. (Είναι) μονάχα ο τάφος του Σουελιμάν Σάχ όμως; Όχι. (Είναι και) το Φαρμακονήσι. Βρίσκεται κάτω από την μύτη μας, ακούγεται ακόμη και η λαλιά του πετεινού (από εκεί). Ποιανού η σημαία κυματίζει; Η σημαία της Ελλάδας. Υψώνουν (καθόλου) φωνή; Ούτε κιχ (δε βγάζουν). Τώρα λένε «θα υψωθεί σημαία στο Κιρκούκ». Γιατί μιλάς αδελφέ μου και δεν κάνεις όσα πρέπει. Με τα λόγια δε γίνεται τίποτα». 

Η φράση «γιατί μιλάς αδελφέ μου και δεν κάνεις όσα πρέπει» είναι ξεκάθαρη προτροπή στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να προχωρήσει σε επιθετικές ενέργειες. 

Οι κεμαλικοί για να κάνουν αντιπολίτευση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «ανακάλυψαν» ότι η Ελλάδα κατέλαβε στρατιωτικά από το 2004 έως το 2014 συνολικά 18 τουρκικά νησιά στο Αιγαίο. 

Με άλλα λόγια ισχυρίζονται ότι μεγάλοι στρατηλάτες όπως οι Κώστας Σημίτης, Κώστας Καραμανλής, Γιώργος Παπανδρέου και Αντώνης Σαμαράς, καταλάμβαναν τουρκικά νησιά στο Αιγαίο και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το επέτρεπε. 

Πρόκειται περί απίθανου, αναληθούς και εξωφρενικού ισχυρισμού, ωστόσο, όπως είναι γνωστό, το τουρκικό πολιτικό σύστημα δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια ή τη λογική. 

Η κεμαλική αντιπολίτευση επαναλαμβάνοντας συνεχώς ότι δήθεν τους καταλάβαμε 18 νησιά, νησιά που ορισμένα εξ αυτών είναι ελληνικά εδώ και 100 χρόνια, πείθει μεγάλη μερίδα της τουρκικής γνώμης κι όταν θα έρθει η στιγμή που μας επιτεθούν σε κάποιο από αυτά τα νησιά οι φαντάροι τους θα είναι πεπεισμένοι ότι πραγματοποιούν απελευθερωτική επιχείριση. 

Όπως αντιλαμβάνεστε το τουρκικό πρόβλημα δεν ξεκινά και τελειώνει στον Ερντογάν αλλά στο σύνολο του πολιτικού συστήματος αυτού του ανατολίτικου φρενοκομείου. 

Η Τουρκία δεν δείχνει διατεθειμένη με καμία κυβέρνηση να σεβαστεί τη διεθνή νομιμότητα, ούτε επιδιώκει την ειρήνη. 

Στο τέλος η Ελλάδα θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει τον στόλο και τα αεροπλάνα της για να καταστρέψει αυτή την απειλή μια για πάντα ώστε να ζήσει όχι μόνο ο ελληνικός λαός αλλά όλοι οι λαοί των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής σε ειρήνη. 

Πηγή Tribune
το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.