Τελευταίες αναρτήσεις

1 Απριλίου 2017

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διαβάζοντας την αναθεώρηση του Συντάγματος που κατέθεσε η κυβέρνηση, μου γεννήθηκαν κάποια ερωτήματα. Έκανα και κάποιες σκέψεις τις οποίες θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Παρακάτω θα δείτε κάποια άρθρα που έχω επιλέξει τα οποία πρότειναν να διαγραφούν, να τροποποιηθούν ή να προστεθούν νέα και τις σκέψεις μου πάνω σε αυτά. 

Άρθρο 3 παρ. 1: Προστίθεται η φράση «Η Ελληνική Πολιτεία είναι θρησκευτικά ουδέτερη.»
Θρησκευτικά ουδέτερη η Ελλάδα λοιπόν. Σου λέει βέβαια μετά, επικρατούσα θρησκεία θα είναι αυτή της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού. Σε λίγο καιρό θα πρέπει να αλλάξει πάλι το Σύνταγμα γιατί με τόσους λαθρομετανάστες θα αλλάξουν και τα ποσοστά! 

Άρθρο 3 παρ. 3: Διαγράφεται εξ’ ολοκλήρου και μεταξύ άλλων γράφει: «Το κείμενο της Αγίας Γραφής τηρείται αναλλοίωτο.»

Δηλαδή ο οποιοσδήποτε, μπορεί να αλλάξει όπως θέλει, σε όποιο σημείο θέλει και ό,τι θέλει μέσα στην Αγία Γραφή (άσχετα με το πόσο παραχαραγμένη είναι ήδη) και μετά, γιατί όχι, να «φτιάξει» μια νέα θρησκεία και να λέει ότι τον συμφέρει. Λέτε να ζήσουμε πάλι τις «ευλογημένες» ημέρες της συνόδου της Λαοδικείας; 

Άρθρο 4 παρ. 1: Προστίθεται η φράση «Το Κράτος λαμβάνει θετικά μέτρα για την προώθηση της ισότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών και μεριμνά για την άρση των κοινωνικών και άλλων ανισοτήτων που υφίστανται στην πράξη.»
Όλοι ίσοι λοιπόν προς τα κάτω όμως, μην μπερδεύεστε. Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, όλα στη Μητρική Εταιρεία και μετά οργανωμένα γκέτο όπου οι άντρες θα ζουν ξεχωριστά από τις γυναίκες, πάντα με γνώμονα την ισότητα! 

Άρθρο 14 παρ. 5: Εδώ μιλάει για τον τύπο και διαγράφονται πολλά, μεταξύ άλλων και αυτό: «Κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται η κατάσχεση, με παραγγελία του εισαγγελέα, μετά την κυκλοφορία α) για προσβολή της χριστιανικής και κάθε άλλης θρησκείας […]»

Άρα όταν κάποια εφημερίδα ή γενικά ο τύπος βρίζει το Χριστό, καμία ποινή. Αλλά το ίδιο θα ισχύσει και για τον Γιαχβέ και για τον Αλλάχ και για το Βούδα και για τον Κούδα… Βρίστε τους ελεύθερα όλους λοιπόν!

Βέβαια, άμα βρίσεις τον Αλλάχ-Γιαχβέ-Σάκλα-Γιαλνταμπαώθ-Σαμαέλ όλο και κάποιος μετριοπαθής μουσουλμάνος θα σε σπάσει στο ξύλο (στην καλύτερη) ή θα ορμήσει με ένα όπλο στα γραφεία της εφημερίδας σου, θα σκοτώσει κόσμο και μετά επειδή αποδείχτηκε καλός μουσουλμάνος θα πάει στον παράδεισο και θα τρώει πιλάφι με 72 παρθένες. 

Άρθρο 17 παρ. 1: Προστίθεται η φράση: «Κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο δικαιούται πλήρους σεβασμού της κάθε μορφής περιουσίας του.»

Εντάξει θα σου πάρουμε το σπίτι σου ή την επιχείρησή σου άμα χρωστάς, αλλά θα τα προσέχουμε σαν τα μάτια μας! 

Άρθρο 21: Διαγράφεται όλο, μαζί και η παράγραφος 1 που αναφέρει: «Η οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους.» και αντικαθίσταται από έξι άλλες παραγράφους μεταξύ των οποίων και αυτή «Το κράτος υποχρεώνεται να λαμβάνει πρόσθετα θετικά μέτρα υπέρ ευαίσθητων κοινωνικών κατηγοριών […]. Ειδική προστασία παρέχεται στην οικογένεια, τη μητρότητα, στα παιδιά και στους νέους.»

Τη βλέπετε τη διαφορά; Στα ψιλά γράμματα είναι όλο το παιχνίδι. Η οικογένεια δεν θα θεωρείται πλέον από το Σύνταγμα ως θεμέλιο συντήρησης και προαγωγής του Έθνους!!! Παρατηρήστε και κάτι άλλο. Η λέξη «γάμος» δεν υπάρχει στις παραγράφους που προστίθενται. 

Άρθρο 33: Διαγράφεται από τον όρκο του Προέδρου της Δημοκρατίας η φράση «στο όνομα της Αγίας και Ομοουσίας και της Αδιαίρετης Τριάδας.»

Πάει και η Αγία Τριάδα! Άραγε να μπορεί ένας σατανιστής ή ένας βαμπιριστής να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας; 

Άρθρο 59: Και εδώ διαγράφεται η φράση «στο όνομα της Αγίας και Ομοουσίας και της Αδιαίρετης Τριάδας.», αλλά αυτή τη φορά από τον όρκο των βουλευτών.

Σίγουρα αν ψάξετε θα βρείτε και άλλα πολλά. Αλλά στο κάτω κάτω της γραφής, μια δυο φορές θα τους ψηφίσουμε ακόμα...

Ιησούς Χριστός Νικά παντού και πάντα 
ICEMAN

πηγήShare

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 3 ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ...
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ.. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ..
https://youtu.be/ZfIA5Wtdyvo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.