Τελευταίες αναρτήσεις

14 Απριλίου 2017

Βίαιη Ανταλλαγή Πληθυσμού: Φεύγουν οι Έλληνες, έρχονται οι λαθρομετανάστες

Οι λαθρομετανάστες/πρόσφυγες στα σχολεία.
Οι λαθρομετανάστες/πρόσφυγες στα πανεπιστήμια.
Οι λαθρομετανάστες/πρόσφυγες στις παιδικές κατασκηνώσεις.
Οι λαθρομετανάστες/πρόσφυγες στα ξενοδοχεία.
Οι λαθρομετανάστες/πρόσφυγες στα χωριά.
Οι λαθρομετανάστες/πρόσφυγες θα λύσουν το δημογραφικό.
Οι λαθρομετανάστες/πρόσφυγες θα λύσουν την υπογεννητικότητα.
Οι λαθρομετανάστες/πρόσφυγες θα σώσουν την οικονομία.
Οι λαθρομετανάστες/πρόσφυγες παντού και για όλα!
Οι Έλληνες εξαφανίζονται για χάρη των λαθρομεταναστών.

Αυτό είναι το μέλλον που έρχεται για τους Έλληνες, και όποιος δεν το βλέπει είναι απλά ηλίθιος.

Ένας λαός φτωχοποιείται με απίστευτη φοροκαταιγίδα, που ποτέ ξανά δεν έχει δει η ανθρωπότητα. Ένας λαός δέχεται πόλεμο από τα εγχώρια και παγκόσμια κοράκια της οικονομίας. Ένας λαός καταστρέφεται και η ανεργία αυξάνετε ραγδαία, που μόνο σε περίοδο πόλεμου έχουμε δει. Ένας λαός αυτοκτονεί. Ένας λαός υποφέρει. Ένας λαός πονά.

Αλλά, ΟΛΟΙ, μα ΟΛΟΙ ασχολούνται με τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες, σαν να είναι μόνο αυτοί που υποφέρουν στην Ελλάδα.

Επενδύσεις = μηδέν.
Φοροελαφρύνσεις = μηδέν.
Πρόγραμμα για τους άπορους Έλληνες = μηδέν.
Προγράμματα και προτάσεις για τη βελτίωση της Ελληνικής οικονομίας = μηδέν.

Ένα μεγάλο μηδέν παντού!

Το μόνο που βλέπουμε είναι διορισμούς συγγενών και φίλων, όπως ο Καρανίκας, που θεωρεί την τρομοκρατική επίθεση από Ισλαμιστές στους Δίδυμους πύργους… έργο τέχνης! Αλήθεια, τι θα γινόταν αν ένας πατριώτης έλεγε το ίδιο;

Διορισμούς ανίκανων φίλων και συγγενών, και προτάσεις και ενέργειες για τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες. Αυτό λειτουργεί μόνο στη χώρα.

Ο Έλληνας είναι πλέον ανεπιθύμητος εδώ.
GREEKS KEEP OUT OF GREECE! Λέει η ταμπέλα που έχουν σηκώσει οι εθνομηδενιστές του Σύριζα και των Εξελ (Εξαρτημένων Ελλήνων).

Οι Έλληνες είναι πλέον μόνοι τους και πρέπει σύντομα να το κατανοήσουν αυτό.
Το είπε εξάλλου και ο Τσίπρας σήμερα: Ή θα κερδίσει ο ανθρωπισμός ή η ακροδεξιά.» Με άλλα λόγια, ή θα δεχτούμε την ισλαμοποίηση ή είμαστε φασίστες. Αυτό στην ουσία μας είπε. Δεν κατάλαβα, αν θέλουμε δηλαδή να προστατέψουμε τα σύνορά μας από την παράνομη εισβολή, είμαστε ακροδεξιοί; Αν θέλουμε να μπουν κανόνες για αυτούς που έρχονται, που ούτε ξέρουμε ποιοι είναι, είμαστε ακροδεξιοί; Τι σημαίνει ακριβώς «ανθρωπισμός» και ποιος τον ορίζει; Εγώ κατάλαβα ένα πράγμα. Ή θα κερδίσει η πρώτη φορά Αριστερά ή η Ελλάδα. Τόσο απλά!

Πρέπει να διαλέξουμε:
Tο μέλλον της πατρίδας μας ή η Ισλαμοποίηση.
Αλλά το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν πρόκειται να μας σώσει, αφού όλοι οι εξαρτημένοι και πουλημένοι στα συμφέροντα. Και όταν είσαι μαριονέτα, δύσκολα αλλάζεις τα πράγματα.

Πρέπει να βρεθούν νέοι ηγέτες, ανεξάρτητοι, καθαροί, τίμιοι, και πάνω από όλα ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

Γιατί μόνο με Εθνική πολιτική μπορεί η χώρα να σωθεί. Όλοι κοιτούν το συμφέρον τους και πρέπει επιτέλους και η Ελλάδα να κάνει το ίδιο.

Είτε στρεφόμαστε στον πατριωτισμό για να σωθεί η Ελλάδα, ή επιμένουμε στην Αριστερά και βουλιάζουμε για πάντα. 

ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ 

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.