Τελευταίες αναρτήσεις

19 Απριλίου 2017

Πας μη ΑΚΕΛικός… φασίστας και εθνικιστής

Γράφει ο Ανδρέας Λουκά

Δεν είναι καταπληκτική η αναίδεια του ΓΓ του ΑΚΕΛ; Του ΓΓ του κόμματος που σφετερίστηκε ΟΛΑ όσα δεν σφετερίστηκε το alter ego του, τουτέστιν ο ΔΗ.ΣΥ; Κατηγορεί το σύμπαν για διασπορά μίσους! Το κόμμα του δόγματος «ΠΑΣ ΜΗ ΑΚΕΛΙΚΟΣ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ»!!! 

Είχατε ποτέ την κακοτυχία να βρεθείτε ανάμεσα σε μπουλούκι οπαδών της Ομάδας του Κόμματος (Μία είναι η ομάδα, όπως Ένα είναι και το κόμμα!); 

Εγώ την είχα! Όχι από επιλογή! Έχω να πάω σε γήπεδο πολύ πριν από την Εισβολή! 

Αλλά πήγαινα ο ταλαίπωρος στη δουλειά μου ένα Σαββάτο απόγεμα και εκεί στα φώτα του «Κώστα Θεοδώρου» (Στρόβολος), ενώ περίμενα να ανάψει το πράσινο, άρχισαν να περνούν από μπροστά μου πλήθος μοτοσικλετών με τους αναβάτες να ανεμίζουν πράσινες σημαίες με το τριφύλλι τους και τα σήματα της ομάδας τους τυπωμένα πάνω. 

Και να ουρλιάζουν ακατάληπτα, να σταματούν την κυκλοφορία, να βρίζουν σκαιότατα και ανθρώπους που απλώς τους παρακολουθούσαν, όπως ΟΛΟΙ εξάλλου, εμβρόντητοι και αμίλητοι! Και τι βωμολοχίες δεν άκουσαν τ’ αφτιά μου! Τι λόγια μίσους! 

Αρκεί, εξάλλου, να κάνει κάποιος μια βόλτα στην πόλη! Την όποια πόλη! Τα συνθήματα μίσους εναντίον των πάντων φέρουν την εμφανή υπογραφή των ΑΚΕΛικών! Και, βεβαίως, εγώ τουλάχιστον, καταλαβαίνω και το μίσος τους για το ΕΛΑΜ. Το οποίο οι ίδιοι κατηγορούν για φασισμό. Όπως όλους μας εξάλλου. 

Έβλεπα σε κάποιο σημείο του δρόμου Φαρμακά-Οδούς πάνω σε ένα στηθαίο του δρόμου, γραμμένο ένα σύνθημα: ΕΛΑΜ. Ξαφνικά κάποιο πρωινό εμφανίστηκαν μπροστά και στο τέλος του συνθήματος δύο πράσινα γράμματα Γ και Ε και το σύνθημα έγινε ΓΕΛΑΜΕ! 

Φυσικά το μυαλό μου πήγε ΑΜΕΣΩΣ στους νυχτοβάτες «διορθωτές» όλων των συνθημάτων στην Κύπρο! Στα όργανα του ΑΚΕΛ. Αλλά μετά την είσοδο του ΕΛΑΜ στη Βουλή μου έμεινε καρφωμένο στο μυαλό το ότι εκείνοι οι «διορθωτές» και όσοι κρύβονται από πίσω τους, έμειναν ολόγελοι, όπως λέει και η θυμοσοφία των προγόνων μας. 

Οπαδός του ΕΛΑΜ δεν είμαι, ούτε και ψήφισα το εν λόγω κόμμα, αλλά ειδικά αυτό το κόμμα δεν κατάλαβα ποτέ για τί το κατηγορεί το ΑΚΕΛ. Και όλοι οι άλλοι βεβαίως. Τα παιδιά που το αποτελούν, νεαροί άνθρωποι είναι! Πρόλαβαν και έκαναν κάποιο έγκλημα;

Ή είναι μήπως έγκλημα να διαλαλείς την αγάπη σου για την πατρίδα σου; 
Μα τότε και εγώ εγκληματίας είμαι! Και ας μην έστρεψα ΠΟΤΕ όπλο εναντίον κανενός (εκτός από τους Τούρκους εισβολείς το 1974 και τους Τούρκους πραξικοπηματίες το 1963-64…). Αλλά, το Εθνικό Μέτωπο και η εοκαβήτα, οι προπομποί του ΔΗΣΥ, οι σημερινοί ομοϊδεάτες του ΑΚΕΛ, αιματοκύλισαν την Κύπρο επανειλημμένα! 

Αυτοί δίχασαν επανειλημμένα, με ειδεχθείς πράξεις, τον Κυπριακό Λαό! Και το ίδιο το ΑΚΕΛ δεν είναι με διχαστικά, διασπαστικά συνθήματα που κρατά τους οπαδούς του ξεκομμένους από τον υπόλοιπο Κυπριακό Λαό, χαρακτηρίζοντάς μας όλους συλλήβδην φασίστες; 

Όποιος κάθεται σε γυάλινο σπίτι, πρέπει να 'ναι ηλίθιος να πετροβολά τους γείτονες του!
Αλλά για να αποδώσει κάποιος νηφαλιότητα και ευφυΐα στην ηγεσία του ΑΚΕΛ χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια! Εγώ μίλησα με ΑΚΕΛικούς και ένα πράγμα συμπέρανα: όποιοι από εμάς δεν λατρεύουμε τους Τούρκους για τους ΑΚΕΛικούς δεν είμαστε απλά φασίστες αλλά και βδελύγματα. 

Εγώ πάντοτε και παντού δηλώνω πως δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να αγαπώ τους Τούρκους που με ξεσπίτωσαν, μου άρπαξαν το βιός μου, με κυνήγησαν να με σκοτώσουν, σκότωσαν δικούς μου ανθρώπους, κατέστρεψαν τη ζωή μου και των συμπατριωτών μου Ελλήνων, για να επαναφέρουν την Τουρκία στην Κύπρο και να φτιάξουν κράτος πάνω στη γη μου! 

Ε, αυτά όταν τα ακούν οι ΑΚΕΛικοί γίνονται θηρία! Όχι με τους Τούρκους που μου τα 'καναν! Μ’ εμένα που τα υπέστη! Και βρήκαν και τη δικαιολογία! Έκαμα και εγώ πολλά στους Τούρκους! Λένε… Πότε τα 'κανα; Όταν, λέει, υπερασπιζόμουν βωμούς και εστίες!!! 

Και τώρα θα εφαρμόσουν και νόμους να με κλειδοστομιάσουν! Επίκειται «λύση»! Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να την περάσουν. Θα μας επιβάλουν άκρα του τάφου σιωπή! Να μην ακούγεται κιχ… 

Μ’ εκείνο το πλευρό να κοιμούνται! Καλή Ανάσταση, Έλλληνες! 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΥΚΑ
Πρόσφυγας από το Αγριδάκι της κατεχόμενης Κερύνειας
Σημερινή 
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.