Τελευταίες αναρτήσεις

8 Απριλίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ «Ν.Ε.Σ.ΤΩΡ» ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΕΝΩΣΗΣ ΑΘΕΩΝ»

Γράφει ο Ηλίας Σχορετσανίτης 

Προσφάτως και προκλητικότατα μέσα στη Σαρακοστή και κοντά στις μέρες του Πάσχα, μια ένωση διασπαστικής φύσεως τιτλοφορούμενη ως «Ένωση Άθεων Ελλάδας» εξέδωσε ανακοίνωση ρωτώντας τα κοινοβουλευτικά κόμματα και τη Βουλή, αν σκοπεύουν να κάνουν κάτι στις δύο εβδομάδες που απομένουν έως τον ερχομό του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα,  διαμαρτυρόμενη για «το σχεδιαζόμενο ερχομό του στην Ελλάδα ενόψει Πάσχα, με έξοδα των φορολογουμένων και τιμές αρχηγού κράτους».

Σας απαντάμε ΕΜΕΙΣ «φίλοι της ενώσεως», διότι όποια απάντηση και να σας δοθεί είναι άνευ αξίας από ομοίους σας. Για αυτό το λόγο βρήκατε και το θράσος να εκδώσετε ανακοινώσεις, με την ασφάλεια ότι απευθύνεστε στον άθεο κ. Τσίπρα, στον άνθρωπο που εύχεται «καλή χρονιά» και όχι «καλά Χριστούγεννα» κ. Μητσοτάκη, στον γνωστό για τις πεποιθήσεις του κ. Κουτσούμπα, στους δωδεκαθεϊστές της Χρυσής Αυγής και τον ομοφυλο-φιλικό (κατά το ομοφοβικό) κ. Θεοδωράκη. Βρήκατε την κατάλληλη στιγμή «τώρα που γυρνάει».

Είναι δικαίωμά σας αναφαίρετο να πιστεύετε ή να μην πιστεύετε ο, τι θέλετε. Ενεργείτε, όμως, ακριβώς όπως το θεοκρατικό Ισλάμ παρ’ ότι διατείνεστε ότι είστε άθεοι, θέλοντας να επιβάλετε δια του νόμου και όχι δια της συνείδησης των πολιτών το δικό σας «θέλω» στην κοινωνία, τάχα υπέρ αυτής. Όπως οι μουσουλμάνοι επιβάλλουν το δικό τους νόμο, θρησκευτικές διατροφικές συνήθειες και παραδόσεις εκεί που διαμένουν, έτσι και εσείς θέλετε να κάνετε τους πάντες ομοίους σας.

Σήμερα σας ενοχλεί το «Άγιον Φως», αύριο οι καμπάνες που σας χαλάνε την Κυριακάτικη νιρβάνα, μεθαύριο οι εικόνες του Χριστού και αργότερα το κάθε σύμβολο της Πίστεως. Εκτός από ά-θεοι είστε και α-γράμματοι και α-γνώμονες. Να ανοίξετε το Σύνταγμα της Ελλάδος και να διαβάσετε το προοίμιό του που είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του: «Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος». Αν θέλετε να κάνετε την Ελλάδα σύμφωνα με τα πιστεύω σας έχετε τις εξής επιλογές: ή να αλλάξετε το Σύνταγμα ή να αλλάξετε χώρα.

Για να μπορείτε εσείς σήμερα να εκφράζετε ελεύθερα και στα ελληνικά την άποψή σας κάποιοι άνθρωποι ξεσηκώθηκαν πριν από 200 χρόνια. Κάποιοι πληρώσανε με αίμα και μαρτύρησαν για τη λευτεριά, έστω αυτή την υποτυπώδη που υπάρχει σήμερα. Και το κάνανε πρώτα υπέρ Πίστεως και μετά υπέρ Πατρίδος, όπως μας λέγει ο Κολοκοτρώνης. Αλλά ‘σεις βασιζόμενοι στην ιστορική άγνοια των νεοελλήνων, βασιζόμενοι τάχα στα οικονομικά προβλήματα του τόπου βρήκατε τη λύση! Φταίει το Άγιο Φως! Αυτή η αχρείαστη δαπάνη για τον ερχομό του και μάλιστα με τιμές Αρχηγού Κράτους!

Φυσικά και πρέπει το Άγιο Φως να έρχεται με τιμές αρχηγού κράτους γιατί είναι Αρχηγός Κράτους, και η Ελλάδα πατρίδα του Χριστού. Επειδή δεν αποδέχεστε τα Ευαγγέλια, δε σημαίνει ότι τα απορρίπτει η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Όταν οι Έλληνες πήγαν να συναντήσουν το Χριστό, Εκείνος αποκρίθηκε στο άκουσμα της αναγγελίας: «Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του ανθρώπου» (Ιωαν. 20-23). Ο Ελληνικός λαός είναι προορισμένος να δοξάζει το όνομα του Χριστού. Για εμάς δεν είστε καν έλληνες. Στην ταυτότητα μπορεί, στην ψυχή όχι.

Σήμερα, ειδικά σήμερα, που με τα τόσα προβλήματα ο κόσμος ψάχνει να βρει ένα αποκούμπι στο Χριστό, ΄σεις θέλετε να του το αφαιρέσετε και αυτό και να τον στρέψετε στην φρούδα ελπίδα του κάθε Τσίπρα. Αβανταδόροι του συστήματος είστε, τίποτε παραπάνω. Επιθυμείτε να στερήσετε τη συμμετοχή του λαού στο Αναστάσιμο θαύμα του Αγίου Φωτός εγωιστικά και πονηρά, επειδή εσείς δεν το δέχεστε. Παραφράζοντας το Διογένη: «Μην προσπαθείτε να μας στερήσετε αυτό που δεν μπορείτε να μας δώσετε».

Τάχα το κράτος πρέπει να προσέχει τη δαπάνη και του τελευταίου ευρώ. Εδώ έχει γίνει το πάρτυ του αιώνα με τις μίζες των πολυεθνικών, τα swaps, τα cds, το χρηματιστήριο και τις offshore και εσείς βλέπετε το πρόβλημα στο Άγιον Φως; Τις μισθοδοσίες των πολιτικών και τα αφορολόγητα τα είδατε; Τις προμήθειες των τραπεζών σε κάθε είδους συναλλαγή τις παρατηρήσατε; Το ταξίδι του κ. Τσίπρα στην Κούβα ήταν απαραίτητο για το Έλληνα φορολογούμενο; Διαμαρτυρηθήκατε; Δήθεν κόπτεστε… Υποκριτές! Τέτοιες εντολές πήρατε, όμως, τέτοιες ανακοινώσεις βγάζετε. Για την κατασκευή τεμένους με δαπάνη του ελληνικού λαού, δεν είδαμε ανακοινώσεις και μύδρους. Τέλος, σας προτείνουμε τη μετονομασία της ένωσής σας σε «ένωση ανθελλήνων αντιχριστιανών», για να αναγνωρίζει ο καθείς τι αντιπροσωπεύετε. Καλή Ανάσταση!

Ηλίας Σχορετσανίτης
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής Ν.Ε.Σ.ΤΩΡShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.