Τελευταίες αναρτήσεις

24 Απριλίου 2009

Η λέξη Μacedonia στην Wikipedia βγάζει πλέον μόνο τα Σκόπια. Ανοικτή επιστολή προς τον κ. Πρωθυπουργό.


Κύριε Πρωθυπουργέ,
Ως γνωστόν η διαδικτυακή Εγκυκλοπαίδεια Wikipedia αποτελεί ένα χρησιμότατο εργαλείο για όλους όσους επιθυμούν να βρουν διαφορα στοιχεία και πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα ή και λέξη. Οι μηχανές αναζήτησης δίνουν πάντα στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων τους τις αναρτήσεις της Wikipedia.
Με θλίψη διαπιστώσαμε όλοι ότι το τελευταίο διάστημα στην λέξη Macedonia δίνει ΜΟΝΟ πληροφορίες για την FYROM.
Προτίθεστε ώς Μακεδόνας και ως Ελληνας να κάνετε κατι γι αυτό;
Δεν απευθύνομαι στην Υπουργό Εξωτερικών διότι είναι περιττό...καθως περί άλλων τυρβάζει......... Και αδιαφορεί προκλητικά.
Ενας Ελληνας πατριώτης

Επίσης παρακαλώ όποιον πατριώτη γνωρίζει καλά Αγγλικά, να μπει στην συζήτηση που έχει ανοιξει ήδη στην Wikipedia και να ενισχύσει τις Ελληνικές Θέσεις της αλήθειας.
Εμπρός αδέρφια ας κάνουμε το χρέος μας.

Το link για να μπείτε.Share

2 σχόλια:

ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ είπε...

Κύριοι, το αν η Wikipedia γράφει ότι η Μακεδονία είναι σκοπιανή, δεν είναι δουλειά του πρωθυπουργού.

Είναι δουλειά δική σου, και δική σου, και δική σου και δική μου. Του κάθε Έλληνα. Ανοίξτε account στην Wikipedia και διορθώστε το άρθρο. Ο καθένας μπορεί να διορθώνει και να γράφει άρθρα στην Wikipedia, ακόμη και χωρίς account.

ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ.
Αντί να φωνάζεις για το σκοτάδι, άναψε κι εσύ ένα κερί.

Τώρα, εάν οι «Έλληνες» που γράφουν στην Wikipedia είναι απασχολημένοι να υποβιβάζουν οτιδήποτε έχει σχέση με την Ελλάδα, δεν φταίει ούτε ο πρωθυπουργός ούτε, πολύ περισσότερο, οι σκοπιανοί...

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φίλε μου Καλλίμαχε, ελπίζω να μην σε νευρίασα όσο δείχνει το σχόλιό σου...
Συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις με μόνο 2 παρατηρήσεις.
Από μια σχετικά γρήγορη μελέτη του άρθρου στην Wikikpedia διαπίστωσα οτι ο administrator (γιατι υπάρχει) δηλώνει στην συζήτηση που έχει ανοίξει για το θέμα ότι η πλειοψηφία των αναζητητών του όρου Macedonia ψάχνουν την Republica of Macedonia δηλαδή τα Σκόπια!!!!!
Πώε γίνετε αυτό δεν το γνωρίζω καθότι είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι που αναζητούν την Μακεδονία λογικά θα πρέπει να ειναι Ελληνες ή και ξένοι που ψαχνουν στοιχεία για την ιστορία της Μακεδονίας και του Μ. Αλεξάνδρου...
Οπότε ισως δεν αρκει ο λογαριασμός όπως λές, και τον οποίο σίγουρα πολλοί Ελληνες θα έχουν ανοίξει, αλλα είδες την εξελιξη.....

Τώρα όσον αφορά τις ευθύνες, ναι πιστεύω κι εγω ότι όλοι έχουμε ευθυνες, κι από οτι έιδα και στο ιστολόγιό σου με τον τρόπο σου κι εσυ βρίσκεσαι στις επάλξεις του αγώνα για την Ελλάδα μας. Το ίδιο νομίζω ότι προσπαθούμε κι εμεις στο δικό μας (τουλάχιστον όσον αφορά το διαδίκτυο γιατι ο αγώνας συνεχίζεται καθημερινα σε πολλά μετωπα) όμως δεν νομίζεις ότι πολύ πιο δυνατή φωνή από εμάς έχουν οι πολιτικοί λόγω θέσης; Στο κατω - κατω γι αυτο τους βάζουμε εκει για να υπερασπίζουν τα δίκαια της Ελλάδας δυνατότερα.
Τι σχέση μπορεί να έχουν τα δικά μας μικρα αφιερώματα για οποιοδήποτε εθνικό θέμα με μια ανακοίνωση π.χ. του Υπουργείου Εξωτερικών την οποια θα αναπαραγάγουν όλα τα ελληνικά και διεθνη ειδησεογραφικά πρακτορεία;
Μπορεί εμεις να είμαστε απλοί στρατιώτες πάνω στις επάλξεις, αλλά αυτοί (οι πολιτικοί) πρέπει να οφείλουν να είναι σημαιοφόροι και μπροστάρηδες στην μάχη....
Κι ομως συνήθως εμεις οι απλοί στρατιώτες δεχόμενοι τα χτυπήματα του εχθρού και προσπαθώντας να αμυνθούμε για την Ελλάδα, κοιτώντας δεξιά ή αριστερά μας και ψάχνωντας να βρούμε καποιον απο αυτούς (τους πολιτικούς) δεν βλέπουμε κανέναν. Βλέπουμε μονο την σημαία που έπρεπε να κρατούν αυτοί ψηλά, πεταμένη στο έδαφος και προσπαθούμε με τα αδύναμα δικά μας χέρια να την σηκώσουμε.....Ευτυχώς που μερικές φορες την σηκώνουν καποιοι άλλοι συνέλληνες, αθλητές, άνθρωποι του πνεύματος και του πολιτισμού.

Ετσι λοιπόν θεωρώ ότι το κερί, όπως λές, το ανάβω όπως κι εσυ, αλλά καλο θα ήταν κι ο πρωθυπουργός (ο εκάστοτε) να ανάψει τον προβολέα που κρατάει.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.