24 Απριλίου 2009

Η χαρτοβιομηχανία DIANA έσβησε τα αρχικά ΜΚ από τις συσκευασίες της. Η ευθύνη βαραίνει τον Ελληνικό Οργανισμό Τυποποίησης και το κράτος.

Με χαρά είδαμε ότι υπήρξε άμεση αντίδραση στο θέμα που προέκυψε με την χαρτοβιομηχανία Diana και είχαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας.

Ετσι βρήκαμε και αναδημοσιεύουμε προς ενημερωσή σας την ανάρτηση της Δημοκρατικής Αναγέννησης του κ. Παπαθεμελή.

Aμεση ήταν η αντίδραση της Δημοκρατικής Αναγέννησης στην πληροφορία που
"διέρρευσε" στο διαδίκτυο, σύμφωνα με την οποία, προϊόντα της χαρτοβιομηχανίας
Θράκης Diana, κυκλοφορούν με την ένδειξη MK (δηλαδή Μακεδονία), άρα
αναγνωρίζοντας εμμέσως το γειτονικό κρατίδιο.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής
Αναγέννησης κ. Σταύρος Βιτάλης, με τη νομική σύμβουλο της εταιρίας κ.
Γιαννοπούλου Ασπασία, έγινε σαφές από την πλευρά της Diana πως το ΜΚ,
διαγράφηκε εδώ και δύο μήνες από όλα τα προϊόντα της.

Η εταιρία υποστηρίζει, και έχει τελικά δίκιο, πως η ιστορία αυτή ξεκινά από τον
ΕΛΟΤ, τον Ελληνικό Οργανισμό Τυποποίησης, ο οποίος και στην σχετική του
περιγραφή των διεθνών ορολογιών, δυστυχώς συμπεριλαμβάνει και την σχετική
άμμεση αναγνώριση του γειτονικού κρατιδίου με το όνομα Μακεδονία.
Αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως το πρόβλημα με την ονομασία των
Σκοπίων, δεν βρίσκεται μόνο στα διεθνή συμφέροντα και στις επιλογές της
Σκοπιανής προπαγάνδας, αλλά στον πυρήνα του εγκληματικά αδιάφορου
αθηνοκεντρικού κράτους και των οργανισμών του.

Από την πλευρά του ο κ. Ζερίτης, Πρόεδρος της Diana, με σαφή στάση στα εθνικά
μας θέματα, προχώρησε αυτοβούλως στη διαγραφή του ΜΚ από τα προϊόντα της
εταιρίας του. Aρα, δεν μπορεί και δεν πρέπει να υπάρξει κανένα είδους μποϋκοτάζ
στα προϊόντα της εταιρίας του, δεδομένης της άμεσης αντίδρασής του. Ο κύριος
αίτιος είναι για μια ακόμη φορά η ανευθυνότητα των κρατικών υπηρεσιών όπως του
ΕΛΟΤ, που φαίνεται δεν έχει ακόμη καταλάβει ότι "παίζει με την φωτιά".

Η Δημοκρατική Αναγέννηση, καλεί τον ΕΛΟΤ, να διαγράψει αμέσως από τις
προδιαγραφές του το όνομα ΜΚ, που υπονοεί άμεση αναγνώριση της
προπαγάνδας του κρατιδίου του Γκρουέφσκυ και να δώσει σήμερα εξηγήσεις στον
ελληνικό λαό για την ανεύθυνη στάση του. Καλεί επίσης τις εταιρίες που
συντονίζονται αναγκαστικά με τις προδιαγραφές του ΕΛΟΤ, να προχωρήσουν σε
μονομερή διαγραφή της περιγραφής ΜΚ από τα προϊόντα τους, όπως έκανε ο κ.
Ζερίτης.

Με χαρά είδαμε ότι και ο κ. Ζερίτης Πρόεδρος του Δ.Σ. της DIANA προχώρησε αυτοβούλως στην διαγραφή του εν λόγω ΜΚ που υποδήλωνε τα Σκόπια.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.