8 Απριλίου 2009

Εν μέσω οικονομικής κρίσης η ΕΥΔΑΠ προχωράει στα μουλωχτά σε αυξήσεις τιμολογίων. Τι κι αν έβρεξε φέτος με το τουλούμι.......


Ηρθε λοιπόν ο λογαριασμός της ΕΥΔΑΠ.
Λέω "κάτσε να τον συγκρίνω με τον προηγούμενο", μπάς και μας κάνουν καμιά λαδιά τα λαμόγια.
Και η υποψία βγήκε αληθινή...........

Με κόκκινα γράμματα και αριθμούς ο τελευταίος λογαριασμός για να κάνουμε συγκρίσεις.

Λογαριασμός περιόδου 19/07/2008-07/11/2008
08/11/2008-24/02/2009
κατανάλωση 36 κυβικά
37 κυβικά

Χρεώσεις
12,3 κυβ Χ 0,4017 € 4,94 €
11,5 κυβ Χ 0,6283 € 7,23 €
6,3 κυβ Χ 0,4138 € 2,61 € 18,2 κυβ Χ 0,4138 € 7,53 €
5,9 κυβ Χ 0,6471 € 3,82 € 18,8 κυβ Χ 0,6471 € 12,17 €
ΣΥΝΟΛΟ 18,60 € 19,70 €

ΠΑΓΙΟ ΤΕΛΟΣ 2,07 € 3,16 €
Ν.Δ. 1068/42 1% 0,18 € 0,20 €
ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ 70% 12,41 € 13,79 €
ΦΠΑ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ 1,66 € 1,78 €
ΦΠΑ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ 2,78 € 3,26 €
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 37,70 € 41,89 €

Με προσαυξήσεις και στρογγυλοποιήσεις ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 38 ΕΥΡΩ
Με προσαυξήσεις και στρογγυλοποιήσεις ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 43 ΕΥΡΩ

Οπως διαπιστώνουμε αν και η κατανάλωση ήταν ουσιαστικά η ίδια (παρά ένα κυβικό που και κατα την ΕΥΔΑΠ έχει κατω από 0,65 ΕΥΡΩ το ανώτερο) ο λογαριασμός χρεώθηκε με 5 ΕΥΡΩ επιπλέον !!!!!!!!!!
Καταργήσανε τις 2 πρώτες χαμηλές κατηγορίες χρέωσης (0,4017 και 0,6283) και αφήσανε τις 2 ακριβότερες αντίστοιχες (0,4138 και 0,6471) στις οποίες και χρεώσανε όλη την κατανάλωση.
Το ΠΑΓΙΟ από 2,07 πήγε 3,16 !!!
Αν βάλεις τώρα τα κερατιάτικα (αποχετεύσεις, ΦΠΑ και εκείνο το περίεργο Νομοθετικο Διάταγμα της κατοχής -1942) που βγαίνουν ποσοστιαία από τα τσιμπημένα ποσά, η αύξηση παίρνει τα ευρω από την τσέπη μας και τα δίνει στην ΕΥΔΑΠ.......

Προσέχετε λοιπόν τους λογαριασμούς γιατί φαίνεται η ΕΥΔΑΠ έχει ανακαλύψει το λάθος της ΔΕΗ που όποτε πάει να κανει αυξήσεις το ανακοινώνει και γίνετε ο γνωστός χαμός........και τις περνάει στο αθόρυβο....

Μήπως μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος αρμόδιος τι συμβαίνει;
Μπα ............. που τέτοια τύχη.

Και να πείς ότι δεν έβρεξε φέτος ...................

ΘΑΝΟΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.