Τελευταίες αναρτήσεις

14 Απριλίου 2009

Με τον παραλογισμό δεν βγάζεις άκρη. Μαγκούρα θέλει.

Η ιστορία είναι αληθινή και πρόσφατη. Στις 10-4-2009 ημέρα Παρασκευή, Η σύζυγός του, καταθέτει σε δικό του λογαριασμό (είχε ένα βιβλιάριο μαζί μου και σ ΄αυτό έγινε η κατάθεση), 4.500 ΕΥΡΩ, για κάλυψη επιταγών της Τρίτης 14-4-2009. Την Κυριακή 12-4-2009, μπαίνει στην ηλεκτρονική εξυπηρέτηση της τράπεζας, για να μεταφέρει συνολικό ποσό 7.000 ΕΥΡΩ, στον λογαριασμό όψεως. Για τις επιταγές της Τρίτης είπαμε. Βλέπει λοιπόν ότι ενώ στο βιβλιάριό του λέει ότι την κατάθεση την έκανε 10-4-2009, στην ηλεκτρονική σελίδα λέει ότι την έκανε 14-4-2009 και με δικαίωμα χρήσης στις 15. Δηλαδή την Τετάρτη. Θυμίζω ότι οι επιταγές πρέπει να καλυφθούν την Τρίτη.

Δηλαδή, του λένε στις 12-4-2009 ότι κατέθεσε χρήματα στις 14-4-2009. Εκνευρισμένος, παίρνει τηλέφωνο στην 24ωρη εξυπηρέτηση της Τράπεζας. Σωστά το κάνανε του είπε μια υπάλληλος, δεδομένου ότι η Παρασκευή και η Δευτέρα είναι αργία. Αργία, λόγω του Πάσχα των καθολικών. Είμαστε καλά; Τι σχέση έχει με το Πάσχα των καθολικών με αυτόν; Είναι ορθόδοξος και στην Ελλάδα. Στη Βέροια. Όταν τα κατέθεσε τα χρήματα την Παρασκευή, του είπανε ότι είναι αργία των καθολικών; Και το κερασάκι; Όταν ζήτησε να μεταφερθούν τα χρήματα από δικό του λογαριασμό, σε άλλον δικό του, στην ίδια τράπεζα, του είπανε ότι θα χρεωθεί βαλέρ.

Κάνουν ότι θέλουν, όποτε θέλουν κατά πως τους βολεύει.

Υπ ΄όψιν ότι αυτό ισχύει για όλες τις τράπεζες.


του Νίκου Ασλάνογλου


ΣΧΟΛΙΟ

Το κακό έχει παραγίνει.

Ειναι η δεύτερη αναρτηση στο ιστολόγιό μας με καταγγελία για το Πάσχα των Καθολικών.

Την πρώτη μπορείτε να δείτε εδω.

Επίσης έκλεισε και το Ελληνικό Χρηματιστήριο...........

Για να δούμε τώρα που πλησιάζει το Ορθόδοξο Πάσχα θα κλείσουν τα Ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια;

Στο κάτω-κάτω πολλά εκατομμύρια Ευρωπαίοι μετά την διεύρυνση είναι Ορθόδοξοι..........

Μας έχουν για φτύσιμο ....

Αντε να χαθείτε ..................
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.