Τελευταίες αναρτήσεις

28 Δεκεμβρίου 2019

Λόγω συμφωνίας Λιβύης – τουρκίας η φυγή της Ελλάδος προς την Αίγυπτο, όπως η φυγή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ με το ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ.

Μέρες Χριστουγέννων 2019 και η ΑΙΓΥΠΤΟΣ λόγω της παράνομης και εκφοβιστικής συμφωνίας Λιβύης – τουρκίας που αλλάζει δραματικά τα γεωπολιτικά δεδομένα όλης της Μεσογείου αναδεικνύεται καταφύγιο για την Ελλάδα, όπως τέτοιες μέρες έγινε καταφύγιο για την ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που κυνηγήθηκε από τον Ηρώδη.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Αν δεν ήταν η ΑΙΓΥΠΤΟΣ τέτοιες μέρες δίπλα μας με στρατηγικές και διπλωματικές συμφωνίες θα έπρεπε να την ξανα ανακαλύψουμε. 

Πριν πάμε στα γεωπολιτικά να πάμε στα θρησκευτικά για να πάρουμε δύναμη και ευλογία ώστε να έρθουν οι εξελίξεις με λιγότερους κινδύνους. 

Η ανωτέρω φώτο είναι από την σελίδα στο Facebook του πατρός Τιμόθεου Ηλιάκη και δείχνει το Σπήλαιο της Αγίας Οικογένειας στην Ιεριχώ στην Μονή του Αββά Γερασίμου στους ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ και όπως ο ίδιος μας κατατοπίζει 

«Μπαίνοντας στο μοναστήρι, στα αριστερά, βρίσκεται μικρή εκκλησία αφιερωμένη στη φυγή στην Αίγυπτο. Είναι η σπηλιά όπου, κατά την παράδοση, φιλοξενήθηκε η Παναγία με το Χριστό βρέφος και τον Άγιο Ιωσήφ, όταν έφευγαν στην Αίγυπτο. Η παράδοση λέει ότι η άγια οικογένεια έμεινε σ’ αυτή τη σπηλιά μια νύχτα. Εδώ είχε το λημέρι του ένας αρχιληστής. Αυτός είπε στους άλλους ληστές να μην πειράξουν αυτή την οικογένεια, διαφορετικά θα είχαν να κάνουν μαζί του. Τη νύχτα η Παναγία έλουσε το Χριστό. Το νερό που έμεινε, που ήταν πεντακάθαρο, το πήρε η γυναίκα του ληστή και έλουσε το άρρωστο παιδί της. Αμέσως το παιδί έγινε καλά. Λέγεται ότι αυτό το αγόρι ήταν ο ληστής που σταυρώθηκε στα δεξιά του Χριστού και πήγε στον Παράδεισο…Η περιοχή αυτή λέγεται και περιοχή της πέρδικας. Πήρε το όνομα της από την Παναγία. Όταν τη βλέπανε να περνά έλεγαν ότι έμοιαζε με πέρδικα. Μάλιστα κάποιος είπε:- Αυτή η γυναίκα είναι τόσο όμορφη! Αν υπάρχει μητέρα του Θεού αυτή πρέπει να είναι.»

Τα επόμενα 24ωρα αναδεικνύονται ιδιαιτέρως κρίσιμα όχι για τους πολιτικούς μας τόσο , όσο για τον Ελληνικό Λαό γιατί πάντα αυτός πληρώνει το τίμημα των τόσων χρόνων μεθοδικής ανεπάρκειας λήψης ορθών αποφάσεων ( να το πούμε κομψά) πλην ελαχίστων εξαιρετικών περιπτώσεων.

Ο τούρκος πήρε εντολή από κέντρα λήψης αποφάσεων σε πολύ υψηλό επίπεδο να μας κτυπήσει και ξεκίνησε τώρα να μας κτυπάει διπλωματικά και προσβλητικά.

Αλλά και εδώ μέσα με δηλώσεις του τύπου « δεν θα τολμήσει ο τούρκος θερμό επεισόδιο» προσβάλλουν την κοινή λογική και το αίσθημα του να ενδιαφέρεται κάποιος για την εθνική και κοινωνική ασφάλεια του τόπου του, την στιγμή που τα σύνορα μας δέχονται ασύμμετρες απειλές υβριδικού τύπου σε πρώτη φάση , το ίδιο και ο κοινωνικός ιστός στις μεγαλουπόλεις.

Τα πάντα κλονίζονται καθότι «last christmas για το ψευτορωμαίικο. Το BREXIT του Ιανουαρίου είναι ένα κακό προηγούμενο μαζί με την χάραξη των ενεργειακών αγωγών που δεν μεταφέρουν πετρέλαιο αλλά αίμα αθώων λαών.

ΟΧΙ στην παραπληροφόρηση μόλις σφίξουν τα πράγματα και όλοι θα γίνουν υπερπατριώτες. Θα δούμε πολλά …

Αν γνωρίσουμε όμως πραγματικά τι συμβαίνει, μπορούμε να διαχειριστούμε σωστά « τα θηρία» που μας ετοίμασαν.

Μέρες ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ όχι μόνο με Ηρώδη αλλά και με πολλούς Ιούδες. Έλληνες ενωμένοι, ποτέ τρομαγμένοι (γράφαμε πέρσι τέτοιες μέρες και σήμερα γίνεται πιο επίκαιρο) 

«Ποιοι θα βάλουν τους τούρκους να μας επιτεθούν για να μπορέσουν να κάνουν την δουλεία τους; 
Γιατί η Ελλάδα μετά την εμπλοκή με την Τουρκία θα πει «το ψωμί ψωμάκι», όπως έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ; 
Διότι την ξεγύμνωσαν από κάθε παραγωγή και την άφησαν μισοπεθαμένη πάνω στα όργανα θανάτωσης των μνημονίων. 

Μια χώρα ΑΓΙΩΝ κατάντησε χώρα – χωνευτήρι ΑΓΡΙΩΝ. 
Τα ΜΑΡΤΥΡΙΑ των προγόνων μας δεν λογαριάζονται γιατί έγινε μόδα η ΑΜΑΡΤΙΑ. 
Τόσοι πολλοί οι προδότες, όσα τα φύλα του Βασιλικού και τα άστρα του Ουρανού. 

Αδελφοί μέχρις εδώ ήταν, το μόνο χειροπιαστό που έχουμε είναι το σχέδιο των κοσμοκρατόρων του κόσμου τούτου του απατεώνος, που βαίνει προς ολοκλήρωση με αρχή την ΟΡΘΟΔΟΞΗ Ελλάδα. 

Πως μοιάζουν τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ στην Ελλάδα στα χρόνια των μνημονίων και των απειλών του τούρκου; 
Με μια κρύα φάτνη και με όλα τα άγια πρόσωπα πέριξ αυτής που διακόνησαν το Μέγα Μυστήριο της Ενανθρωπήσεως του Θεανθρώπου μας Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. 

Την ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ, τους Ποιμένες, τους Μάγους εξ Ανατολών, τον Μνήστορα Ιωσήφ, το φωτεινό ΑΣΤΕΡΑ, τους Ύμνους των Αγγέλων. 

Και ξαφνικά μέσα στην Θεία Σιγαλιά του Μεγάλου Μυστηρίου εισέρχεται στην φάτνη και ίσταται πάνω από το ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ ένα διαφορετικό, παράδοξο πρόσωπο. 

Όχι δεν είναι ο Ηρώδης που αναζητά τον ΕΝΑΝΘΡΩΠΉΣΑΝΤΑ ΘΕΟ για να μην χάσει τον επίγειο θρόνο του.
Αυτό το βλοσυρό πρόσωπο που μειδιά, αυτοσυστήνεται σε όλους τους παριστάμενους. 
Είμαι ο Ιούδας, εγώ θα προδώσω ΑΥΤΟΝ που γεννήθηκε σήμερα και θέλει να σώσει την Οικουμένη. 

Δυστυχώς αδελφοί σήμερα τα Χριστούγεννα στην πατρίδα μας σε κάθε τι νέο που θέλει να γεννηθεί και να προκόψει υπάρχει και μια προδοσία, ένας Ιούδας. 

Και αν δεν φτάνουν τα κακά κουβαλούν και από έξω.
Τα χρονικά περιθώρια των δυναστών μας λιγόστεψαν, πρέπει να κάνουν γρήγορα, ότι είναι να κάνουν, διότι οι ημερομηνίες για την έναρξη της παγκόσμιας σύγκρουσης πλησίασαν δραματικά και πρέπει να τελειώνουν με την ΠΡΟΣΕΥΧΗ που σηκώνεται τα βράδια από την έρημη αυτή χώρα, μυστικά. 

Αυτή η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΨΥΧΗ τους ενοχλεί, ειδικά μάλιστα αν είναι και γνήσια Ελληνική. 
Όμως είμαστε τυχεροί μέσα στην τρομάρα που θέλουν να μας προκαλέσουν εδώ μέσα και εκεί έξω στα σύνορα μας. 

Τα πνευματικά περιθώρια της ΘΕΙΑΣ ΟΡΓΗΣ περιχαράκωσαν τους δυνάστες της οικουμένης.

Τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ είναι τα γεννητούρια του ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ να σωθεί το πλάσμα του ΘΕΟΥ που το οδήγησαν σε δαιμονικό και διεστραμμένο αδιέξοδο.» 
Από τα ΧΡΙΣΤΟΥ- ΓΕΝΝΑ και τα ΘΕΟ- ΦΑΝΕΙΑ και μετά ακριβώς συμβαίνουν πολλά. 

Ο καλικάντζαρος σουλτάνος θα ξεκινήσει την πορεία του και μαζί του το σχέδιο του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ για αυτόν, την τουρκία και για εμάς.
ΤΩΡΑ «ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ -ΕΛΛΗΝΕΣ ενωμένοι, ποτέ τρομαγμένοι. Ενωμένοι με ΧΡΙΣΤΟ και Ελλάδα»  


https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/ 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.