21 Μαΐου 2025

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ το «γλέντι» με το φιλοσκοπιανο συγκρότημα.

(Δείτε την προηγούμενη ανάρτηση για το θέμα ΕΔΩ)
 
ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ: «Δεσμευόμαστε ότι σύντομα θα επιστρέψουμε με νέα ημερομηνία για την εκδήλωση, με την ίδια ορχήστρα, στον ίδιο χώρο».
 
Αποκαλύψαμε χθες εδώ:
 
Επισκεπτόμενοι σήμερα τα τοπικά neaflorina (εδώ) και e-ptolemeos (εδώ) διαπιστώνουμε ότι το «γλέντι» με το συγκρότημα που εξυμνεί αλυτρωτική σκοπιανή προπαγάνδα ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ.
 
Κι όμως, με περίσσιο θράσος, οι διοργανωτές ανακοινώνουν ότι:
«Δεσμευόμαστε ότι σύντομα θα επιστρέψουμε με νέα ημερομηνία για την εκδήλωση, με την ίδια ορχήστρα, στον ίδιο χώρο».
 

Όσο για τους δύο αθλητικούς Συλλόγους «Ερμής Αμυνταίου» και «Αμύντας Αμυνταίου» που προειδοποιούν με νέα εκδήλωση «ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ»:
Δημόσιες υπηρεσίες υπάρχουν, και εφορείες και δικαστικές αρχές κλπ.
Ας γίνει επί τέλους ένας έλεγχος. 
Που διαμαρτύρονται γιατί ζητήθηκαν τα προβλεπόμενα για την νόμιμη άδεια! Θράσος. Απίστευτο θράσος.
 
Να δούμε πόσα εισιτήρια κόπηκαν πέρσι, πόσος ΦΠΑ αποδόθηκε, αν κόβει παραστατικά η «ορχήστρα» και αν λήφθηκαν οι προβλεπόμενες άδειες σε όλες τις προηγούμενες αλυτρωτικές φιέστες τους. 
 
Να δούμε, έχει νόμιμα βιβλία ο αθλητικός σύλλογος; κάνει συνεδριάσεις; Έγινε ποτέ κάποιος έλεγχος; Για να μιλάνε με τόσο θράσος, καταλαβαίνουμε την απάντηση.
 
Καμαρώστε και μερικά σχόλια που κάλλιστα θα πρέπει άμεσα να κινητοποιήσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες:
 
Κάποιος Akis Mimikopoulos γράφει ότι «αναπολεί την Τουρκοκρατία». 
Τι ακριβώς θέλει δηλαδή; Να καταλάβουν την Μακεδονία μας ξανά οι Τούρκοι;
Πάντως δεν του απαγορεύει κανείς να πάει να ζήσει στην Τουρκία.
 
Ο ίδιος συμπληρώνει: «Οι Μακεδόνες δεν θα αποκηρύξουν την πολιτισμική τους ταυτότητα για κανένα λόγο». Είπαμε, θράσος.
 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Akis Mimikopoulos» οι αληθινοί Μακεδόνες ξέρουν να διαβάζουν τις επιγραφές που βρίσκονται σε όλη την Μακεδονία ακόμη και στην αρχαία Ηράκλεια (που βρίσκεται κατεχόμενη από το Σκόπια, δείτε εδώ). Οι Σλάβοι, προφανώς αδυνατούν να τις διαβάσουν.
 
Σε ένα άλλο σχόλιο, κάποιος Γεωργιος Δελτσης, κατηγορεί τους παππούδες του που έφεραν την «γάγραινα» «102 χρόνια πριν» (προφανώς αναφέρεται στους πρόσφυγες από Πόντο κλπ). 
 
Δεν είναι ρατσιστικό αυτό το σχόλιο ε;; 
Δεν υποκινεί μίσος για τους Έλληνες πρόσφυγες.  
Ούτε το πιο πάνω σχόλιο για τα «φασιστοειδή ερπετά» προκαλεί μίσος και εχθροπάθεια για τους ιδεολογικούς τους αντιπάλους ε; 
 
Εκεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος και στο Τμήμα αντιμετώπισης Ρατσιστικής βίας, δεν κάνετε κανένα διάλειμμα από τις εμμονές σας με τους «φασίστες», να δείτε ποιοι δείχνουν ρατσιστικό και ανθελληνικό και αντιχριστιανικό μίσος; 
 
Παραμένουμε συντονισμένοι.
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.