2 Μαρτίου 2024

Δελτία Τύπου της ΝΙΚΗΣ

Δελτίο Τύπου: 
Η ΝΙΚΗ απαντάει στο ΣΥΡΙΖΑ για τον χαρακτηρισμό «ιεροεξεταστές»
 
Προκαλεί έκπληξη και απορία η πρόσφατη ανακοίνωση της Τομεάρχου Πολιτισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφορικά με επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή της ΝΙΚΗΣ, Κομνηνού Δελβερούδη.
 
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, παραποιώντας πλήρως το περιεχόμενο της ερώτησης του βουλευτή, αναφέρει ψευδώς, ότι απαιτήθηκε να τιμωρηθεί ως “βλάσφημο” το ντοκιμαντέρ «Αδέσποτα Κορμιά» της Ελίνας Ψύκου. Για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας, η εν λόγω επίκαιρη ερώτηση, σε κανένα σημείο της, δεν αναφέρει, δεν υπονοεί και φυσικά δεν καταγγέλλει το περιεχόμενο του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ, αλλά αποκλειστικά και μόνο, την αφίσα προώθησής του.
 
Προσπερνώντας τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, που αποτελούν πλέον τη μόνιμη επωδό των “προοδευτικών” του ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι σε οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη, παραθέτουμε αυτολεξεί το σχετικό απόσπασμα της ερώτησης: «Το ντοκιμαντέρ, συνοδεύεται από μία προκλητική, βλάσφημη και αντιαισθητική αφίσα, η οποία απεικονίζει εσταυρωμένη τη μορφή μιας γυναίκας, εγκύου και γυμνόστηθης, η οποία παραπέμπει απροκάλυπτα και χωρίς καμία αμφιβολία - σε βαθμό ταύτισης - στο ιερό πρόσωπο της Παναγίας. Η εν λόγω αφίσα προσβάλλει απροκάλυπτα τα χρηστά ήθη, βλασφημώντας το ιερό σύμβολο του Σταυρού και τα ιερά πρόσωπα, του Εσταυρωμένου Χριστού και της Παναγίας».
 
Επειδή προφανώς, θα πρέπει να επαναλαμβάνουμε ακόμα και τα αυτονόητα, ο ερωτών βουλευτής και η ΝΙΚΗ, ΔΕΝ ζητήσαμε και ΔΕΝ ζητούμε σε καμία περίπτωση την απόσυρση ή την “τιμωρία” του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ, όπως ΨΕΥΔΩΣ και συκοφαντικώς αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Κι επειδή, εμείς στη ΝΙΚΗ σεβόμαστε τη δημοκρατία και τη διαφορετική άποψη, θα αναφερθούμε εκτενέστερα, κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή, στα πλαίσια της προβλεπόμενης διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.
 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ 
 
Δελτίο Τύπου: 
ΔΤ ΝΙΚΗ - Συνέντευξη τύπου του προέδρου της ΝΙΚΗΣ στα Χανιά
 
Για όλα τα ανοιχτά μέτωπα της επικαιρότητας τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα το πρωί στο καφέ «Κήπος» στα Χανιά όπου βρίσκεται με αφορμή εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ στην πόλη.
 
«Βασικό σύνθημά μας τούτη τη δύσκολη εποχή που ζούμε είναι ότι χρειαζόμαστε παιδιά και παιδεία. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της πατρίδας μας είναι το δημογραφικό, όλα όσα ταλαιπωρούν την πατρίδα μας όπως το αγροτικό, η παιδεία, η υγεία κ.α εκβάλλουν στο δημογραφικό» ανέφερε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους των τοπικών Μ.Μ.Ε και πρόσθεσε : «Με πίκρα είδαμε ότι η κυβέρνηση αντί να συμπαρασταθεί στην ελληνική οικογένεια προέβη στην αθλιότητα της ψήφισης του επαίσχυντου νομοσχεδίου του γάμου των ομοφυλοφίλων που ντροπιάζει τη πατρίδα μας και την ιστορία της» είπε και συμπλήρωσε πως εκτός από το δημογραφικό, ένα σημαντικό θέμα που ταλανίζει τη σύγχρονη Ελλάδα είναι και η Παιδεία καθώς το μέλλον της χώρας μας κρίνεται στις σχολικές αίθουσες. Με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιο των ιδιωτικών Πανεπιστημίων υπογράμμισε πως το ζητούμενο δεν είναι σε ποια Πανεπιστήμια θα πάνε τα παιδιά μας, αλλά τι παιδιά θα πάνε στα Πανεπιστήμια, με αφορμή την αύξηση της νεανικής βίας που παίρνει διαστάσεις στη χώρα μας. « Ματαιοπονούμε αν δεν μπορέσουμε να ξαναστήσουμε από τα θεμέλια τη νέα γενιά. Σήμερα έχουμε πνευματική γενοκτονία μέσα στα ελληνικά σχολεία» σημείωσε.
 
Ο κ. Νατσιός, δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στα προβλήματα του αγροτικού τομέα: «Θεωρώ ευλογία τη γεωργία, είναι το ευγενέστερο επάγγελμα του κόσμου, αν δεν αναπτυχθεί ο γεωργικός τομέας η πατρίδα στέκεται σε σαθρά θεμέλια. Η ΝΙΚΗ θα ξεκινήσει αγώνα για να θυμίσει στην ανύπαρκτη κυβέρνηση ότι η επιστροφή στη γη θα βοηθήσει στο δημογραφικό».
 
Με αφορμή την άθλια και βλάσφημη αφίσα προώθησης του ντοκιμαντέρ με τίτλο: «Αδέσποτα κορμιά» το οποίο επιδοτείται από το ελληνικό κράτος ενημέρωσε τα τοπικά μέσα πως η ΝΙΚΗ έκανε σχετική επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή ζητώντας εξηγήσεις καθώς προσβάλει την θρησκεία και την πίστη μας. « Ο Σύριζα μας κατηγόρησε ως αυτόκλητους ιεροεξεταστές» τόνισε και πρόσθεσε: « σήμερα οι πολιτικοί μας είναι «σάβανα» επιτέλους πρέπει να φύγουν να κυβερνηθεί ο τόπος αυτός από ανθρώπους με ελληνική ιθαγένεια, είναι η απόλυτη ντροπή του ελληνικού κράτους»
 
Ο Δημήτρης Νατσιός σε ερώτηση δημοσιογράφου για το στίγμα της ΝΙΚΗΣ στις ευρωεκλογές ανέφερε πως το κίνημα θα είναι πάνοπλο με πολύ δυνατό Ευρωψηφοδέλτιο και παρουσίες που θα κάνουν αίσθηση . « Η Ευρώπη σήμερα καταρρέει, θυμίζω ότι στη συμφωνία των Πρεσπών ήταν απούσα όπως απούσα παραμένει και στη διένεξή μας με τους Τούρκους καθώς η τακτική τήρησης ίσων αποστάσεων την ευνοεί. Η Ελλάδα πρέπει να προσέλθει στην Ευρώπη με ψηλά το βλέμμα. Χρειάζεται εθνική στρατηγική να προβάλουμε τη γλώσσα και τον πολιτισμό μας, χρειάζεται να βρούμε τη θέση που μας ανήκει και να εισέλθουμε σε αυτήν ως ηγέτιδα δύναμη. Οι «νάνοι και αρλεκίνοι» πολιτικοί που μας εκπροσωπούν δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος του πολιτισμού» υπογράμμισε, ενώ σχετικά με το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών που στοίχισε τη ζωή σε 57 ψυχές ενημέρωσε πως: «Όσο δεν αποδίδεται δικαιοσύνη οι τάφοι των νεκρών παραμένουν ανοιχτοί. Στα Τέμπη έγιναν δύο εγκλήματα οι τραγικές παραλείψεις πριν και η συγκάλυψη μετά. Η κυβέρνηση για να καλύπτει τους υψηλά ιστάμενους οι οποίοι ,όπως φώναζαν οι συγγενείς των θυμάτων στο τρισάγιο είναι ο Καραμανλής και ο Αγοραστός».
 
Τέλος σε ερώτηση για πιθανή συνεργασία της ΝΙΚΗΣ στην Ευρωβουλή απάντησε : «Δεν μπορούμε να συνεργαστούμε με κανένα γιατί δεν υπάρχει ορθόδοξο κόμμα που να έχουμε κοινούς στόχους».
 
Αμέσως μετά το κλιμάκιο της ΝΙΚΗΣ αναχώρησε για το Καστέλι όπου συναντήθηκε με μέλη και φίλους του Κινήματος και στη συνέχεια μετέβη στον Ι. Ν. Αγίου Σπυρίδωνα όπου προσκύνησε το λείψανο του Αγίου και συνομίλησε με τους εφημερίους και τους πιστούς της περιοχής.
 
Τον πρόεδρο της ΝΙΚΗΣ συνοδεύουν οι βουλευτές Τάσος Οικονομόπουλος και Ανδρέας Βορύλλας.
 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.