16 Μαρτίου 2024

ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 20ού ΑΙΩΝΑ

(ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΜΕΝΙΩΝ, ΚΟΥΡΔΩΝ, ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΝΤΙΩΝ, ΣΥΡΙΩΝ, ΚΥΠΡΙΩΝ)
 
Όλα τα σκλαβωμένα έθνη της Τουρκίας στην κοινή γνώμη της ανθρωπότητας και κάθε ανθρώπου καλής θέλησης. Αυτή η δημοσίευση έχει ως στόχο:
 
Να προσελκύσει την προσοχή της ανθρωπότητας στα θύματα των τουρκικών θηριωδιών και βανδαλισμών και να διαιωνίσει την ιστορική μνήμη σε αυτές τις πράξεις.
 
Για να ενημερώσουμε την ανθρωπότητα για την πολιτική της γενοκτονίας για εκατομμύρια ανθρώπους.
Ακολούθησε η τουρκική κυβέρνηση στο πρόσφατο παρελθόν εναντίον των υπόδουλων κατοίκων που ζούσαν στη Μικρά Ασία και τη βόρεια Κύπρο και αποτελούσαν την πλειοψηφία του πληθυσμού. 
Να επεκτείνει τη δικαιοσύνη και να καταδικάσει την Τουρκία για τα εγκλήματα. 
Αυτή η καταδίκη είναι αναπόφευκτη εάν υπάρχουν ίχνη πολιτισμού και αυτοσεβασμού κάτω από το πέπλο της υποκρισίας και της ανηθικότητας της διεθνούς πολιτικής 
 
Ολόκληρη η ιστορία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και της σύγχρονης Τουρκίας είναι μια σειρά από συνεχείς ιμπεριαλισμούς, σφαγές, λεηλασίες και ατελείωτες αιματοχυσίες των ανθρώπων που είχαν την ατυχία να κατακτηθούν από τους Τούρκους. 
 
Έλληνες, Αρμένιοι, Σύροι, Άραβες, Κούρδοι και πρόσφατα Κύπριοι ήταν θύματα της τουρκικής θηριωδίας. 
 
Η γενοκτονία των Αρμενίων και των Ελλήνων υπολογίζεται σε εκατομμύρια θύματα. Δεκάδες χιλιάδες ήταν τα θύματα Σύριων και Αράβων στη Νοτιοανατολική Μικρά Ασία. 
 
Χιλιάδες θύματα ήταν Κούρδοι που αναζητούσαν τα ανθρώπινα δικαιώματα της ελευθερίας τους από τη «δημοκρατική» Τουρκία που ίδρυσε ο Κεμάλ Ατατούρκ. 
 
Σήμερα ο κουρδικός πληθυσμός στην Τουρκία υπολογίζεται σε περίπου 12.000.000 κατοίκους. Δεν έχουν την εξής βασική ελευθερία. 
 
Ελευθερία να μιλούν τη γλώσσα τους, να τραγουδούν τα τραγούδια τους, να έχουν τα σχολεία τους, να μαθαίνουν τη γλώσσα τους, να έχουν την αυτονομία τους και να ζουν ελεύθερα. 
 
Για την τουρκική κυβέρνηση, η ύπαρξη κουρδικού έθνους αρνείται και κάθε προσπάθεια προστασίας και εξέγερσης πνίγεται στο αίμα. 
 
Οι Τούρκοι χρησιμοποιούν την ίδια πολιτική στην Κύπρο που εισέβαλαν το 1974 κατά παράβαση του Διεθνούς Δικαίου. Αυτή η εισβολή δημιούργησε χιλιάδες θύματα. Από την εισβολή οι Τούρκοι διατηρούν στρατό κατοχής στο βόρειο τμήμα του νησιού αντίθετα με τις αποφάσεις των Ηνωμένων Εθνών και βρίσκονται σε διαδικασία αλλαγής της δημογραφικής σύνθεσης της Κύπρου μετατρέποντας τους Τούρκους από την τουρκική ηπειρωτική χώρα σε κατεχόμενο τμήμα του νησιού. 
 
Εάν οι πολιτισμένοι λαοί όλου του κόσμου δεν αντιδράσουν ενάντια σε τέτοιες ενέργειες, σύντομα θα εξελιχθεί μια νέα έκρηξη του τουρκικού ιμπεριαλισμού. Αυτός ο ιμπεριαλισμός στην αρχική του φάση απλώνεται τώρα με το ναζιστικό «ζωτικό έδαφος» (που εκτείνεται στα Βαλκάνια, τη Μέση Ανατολή, τον Καύκασο, τη Μεσόγειο μέχρι το Μαρόκο), τη «Γαλάζια Πατρίδα», την παλινόρθωση της πρώην Οθωμανικής Αυτοκρατορίας που απειλεί όλες τις γειτονικές χώρες.  
 
Επιπλέον, έχει σε εξέλιξη ένα τεράστιο εξοπλιστικό πρόγραμμα από το στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα της, μαζί με την ιμπεριαλιστική ρητορική των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των αξιωματούχων της. 
 
Οι αρχές του ΟΗΕ για την αυτοδιάθεση των λαών δε δεσμεύουν καθόλου την Τουρκία, αφού η Τουρκία δε σέβεται το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας.
 
Επιπλέον, οι αρχές του πολιτισμού και της ανθρωπότητας που σέβονται όλα τα πολιτισμένα έθνη απορρίπτονται από τους Τούρκους, διαφορετικά δε θα υπήρχαν οι Γενοκτονίες και οι θηριωδίες. Είναι σημάδι ηθικής παρακμής των καιρών μας ότι η διεθνής κοινή γνώμη ανέχεται αυτές τις πράξεις της Τουρκίας που υποβαθμίζουν τον ανθρώπινο πολιτισμό και δεν επιβάλλουν δίκαιη τιμωρία. 
 
Για όλους αυτούς τους λόγους εμείς οι εκπρόσωποι του υποταγμένου και καταπιεσμένου λαού της Τουρκίας κάνουμε έκκληση και ζητάμε από όλα τα έθνη του κόσμου, ανεξαρτήτως πολιτικής ή θρησκευτικής καταγωγής, να μας βοηθήσουν στον άνισο αγώνα μας. 
 
Ως εκ τούτου, σας ζητάμε να ενωθείτε μαζί μας ως φωνή διαμαρτυρίας ενάντια στις τουρκικές θηριωδίες, την απειλή της για χρήση βίας και να δηλώσουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι την τελική νίκη, την απελευθέρωση της πατρογονικής μας γης από τους καταπιεστές μας.
 
Οι καταπιεσμένες εθνικότητες της Μικράς Ασίας και της Βόρειας Κύπρου 
ΑΡΜΕΝΙΟΙ - ΚΟΥΡΔΟΙ - ΕΛΛΗΝΕΣ – ΚΥΠΡΙΟΙ – ΠΟΝΤΙΟΙ - ΣΥΡΙΟΙ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.