17 Σεπτεμβρίου 2023

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση είναι η Μεγάλη Απάτη

Μετάφραση: Απολλόδωρος
11 Μαρτίου 2022 | Jon Rappoport | NoMoreFakeNews | Διάβαστε το εδώ
 
Πριν από περισσότερο από ένα χρόνο, επεσήμανα ότι δεν πρέπει να αναζητάτε τη λογική στην προσπάθειά σας να καταλάβετε γιατί το COVID καθιστά αναγκαία τη Μεγάλη Επανεκκίνηση.
Πρόκειται για μια απάτη, και μάλιστα όχι πολύ καλή.
 
Ο κύριος απατεώνας των δημοσίων σχέσεων, ο Klaus Schwab, ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, επισημαίνει τις καταστροφικές οικονομικές συνέπειες που απορρέουν από την πανδημία. Γι' αυτό πρέπει να αναδιοργανώσουμε ολόκληρο τον πλανήτη.
 
Αλλά σκάβοντας μερικά εκατοστά κάτω από τη φλυαρία του, βλέπουμε το εξής: η οικονομική καταστροφή ισούται με ΤΑ LOCKDOWNS.
 
Με άλλα λόγια, η πολιτική κλειδώματος των κυβερνήσεων προκάλεσε την οικονομική ιστορία τρόμου - και τώρα, για να διορθώσουμε ΑΥΤΗ την ενέργεια - η οποία δεν έπρεπε ποτέ να είχε γίνει εξ αρχής - πρέπει να μεταμορφώσουμε τον κόσμο θέτοντας τους Παγκοσμιοποιητές υπό τον πλήρη έλεγχο.
 
Αν πιστεύετε αυτή τη γραμμή σκέψης, έχω διαμερίσματα προς πώληση στον Δία.
 
Εδώ είναι μια άλλη μετάφραση των όσων λέει ο Schwab: Με τους ανθρώπους να παραπαίουν από τους περιορισμούς του COVID, οι Παγκοσμιοποιητές μπορούν να κάνουν ένα κόλπο με καπνό και καθρέφτες και να κλέψουν ό,τι δεν έχουν ήδη κλέψει.
 
Στη συνέχεια, ο Schwab το συνεχίζει με ένα νέο σωρό ασυναρτησίες για τη μετατροπή των εταιρειών σε "καπιταλιστές-ενδιαφερόμενους".
 
Που σημαίνει ότι οι εταιρείες αυτές θα νοιάζονται περισσότερο για τους εργαζομένους τους, τις κοινότητές τους, τις περιβαλλοντικές τους επιπτώσεις και τον πλανήτη.
 
Οι αόριστες γενικότητες αποτελούν μια προειδοποίηση. Κάποιος θα πρέπει να τις ορίσει και να τις επιβάλει. Αυτός θα είναι... ποιος; Μια γραφειοκρατία τεράστιου μεγέθους που εργάζεται για ένα παγκόσμιο όργανο διακυβέρνησης.
 
Αν πιστεύετε σε ένα τέτοιο σύστημα, πουλάω όλο τον Δία. Μόνο με μετρητά, προκαταβολικά.
 
Μια λέξη για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Αν οι ίδιες οι ρυπογόνες εταιρείες δεν έλεγχαν τα εθνικά υπουργεία Δικαιοσύνης, θα είχαμε ήδη ένα πολύ πιο καθαρό περιβάλλον. Και πολλοί διευθύνοντες σύμβουλοι εταιρειών - φίλοι του Schwab - θα ήταν στη φυλακή.
 
Ο μετασχηματισμός της "παγκόσμιας τάξης πραγμάτων" δεν πρόκειται να λύσει τα περιβαλλοντικά προβλήματα. Η μείωση του "αποτυπώματος του άνθρακα" μας με τη μείωση της παραγωγής ενέργειας σε όλο τον κόσμο -δημιουργώντας έτσι περισσότερη φτώχεια- δεν αποτελεί λύση.
 
Η ανάγκη για μια Επανεκκίνηση δεν απορρέει από τον COVID. Η ψεύτικη πανδημία εξαπολύθηκε ΓΙΑ ΝΑ μπορέσει να ξεκινήσει μια Επανεκκίνηση.
 
Από τι θα μπορούσε να αποτελείται αυτός ο καλύτερος κόσμος;
 
Βέβαια. Σίγουρα. Αμέ.
 
Η παλαιότερη απάτη των απατεώνων είναι το δόλωμα και η αλλαγή.
 
Δόλωσε τους ανθρώπους με μια ιστορία για έναν ιό, και στη συνέχεια, ενώ τους "προστατεύεις" από το παραμυθένιο μικρόβιο, άλλαξε προς την Επανεκκίνηση. Και πείτε, "Μην ανησυχείτε, είναι μέρος της προστασίας".
 
Να ένα επιχείρημα που αρέσκονται να προβάλλουν οι διανοητικά ανάπηροι άνθρωποι: Αν θέλετε ειλικρινά και σοβαρά έναν καλύτερο πλανήτη, αυτό είναι το μόνο που μετράει. Οι λεπτομέρειες, και το ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για τη δημιουργία αυτού του πλανήτη, είναι δευτερεύουσας σημασίας. Αφήστε τη δουλειά στους ειδικούς.
 
Αλλά με το να το εύχεστε δεν γίνεται έτσι. Οι γενικότητες δεν μεταφράζονται αυτόματα σε επιθυμητά αποτελέσματα.
 
Πώς νομίζετε ότι οι ηγέτες πάντα εξαπατούσαν τους οπαδούς τους; Υποσχόμενοι τους πόνο, δυστυχία, φτώχεια και σκλαβιά; Οι ηγέτες προσφέρουν ειρήνη και ευτυχία. Πρέπει να το κάνουν. Η ευτυχία θα έρθει σε αυτή τη ζωή ή στην επόμενη. Και θα τη διαχειριστούν οι οντότητες που προωθούν οι ηγέτες.
 
Ακόμη και όταν ο διαχειριστής είναι ο ίδιος ο Θεός, δεν είναι ο δικός σας Θεός, αλλά ο Θεός στις ιστορίες που λένε οι πολιτικοί ηγέτες. Αυτός είναι που θέλουν να λατρεύετε. Ξέρουν ότι έχετε τον δικό σας, και προσπαθούν να σας κάνουν να πιστέψετε ότι ο δικός τους και ο δικός σας είναι το ίδιο.
 
Λένε ότι υπάρχει μια Πανούκλα στη χώρα, και την έστειλε ο Θεός ή ο Διάβολος ή η Φύση ή ένα Εργαστήριο- και ακριβώς πίσω από τον ορίζοντα κάθεται η υπέρτατη Απάντηση- η όμορφη Αυγή. Η υπόσχεση.
 
Αλλά δεν είναι η Υπόσχεση στην καρδιά σου. Είναι η δική τους.
Χρησιμοποιήστε λοιπόν τη δύναμή σας για να κοιτάξετε μέσα στις καρδιές τους.
Δείτε τι υπάρχει εκεί.
 
Δικτυογραφία:
The Great Reset is The Great Con « Jon Rappoport's Blog



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.