Σελίδες

17 Σεπτεμβρίου 2023

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση είναι η Μεγάλη Απάτη

Μετάφραση: Απολλόδωρος
11 Μαρτίου 2022 | Jon Rappoport | NoMoreFakeNews | Διάβαστε το εδώ
 
Πριν από περισσότερο από ένα χρόνο, επεσήμανα ότι δεν πρέπει να αναζητάτε τη λογική στην προσπάθειά σας να καταλάβετε γιατί το COVID καθιστά αναγκαία τη Μεγάλη Επανεκκίνηση.
Πρόκειται για μια απάτη, και μάλιστα όχι πολύ καλή.
 
Ο κύριος απατεώνας των δημοσίων σχέσεων, ο Klaus Schwab, ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, επισημαίνει τις καταστροφικές οικονομικές συνέπειες που απορρέουν από την πανδημία. Γι' αυτό πρέπει να αναδιοργανώσουμε ολόκληρο τον πλανήτη.
 
Αλλά σκάβοντας μερικά εκατοστά κάτω από τη φλυαρία του, βλέπουμε το εξής: η οικονομική καταστροφή ισούται με ΤΑ LOCKDOWNS.
 
Με άλλα λόγια, η πολιτική κλειδώματος των κυβερνήσεων προκάλεσε την οικονομική ιστορία τρόμου - και τώρα, για να διορθώσουμε ΑΥΤΗ την ενέργεια - η οποία δεν έπρεπε ποτέ να είχε γίνει εξ αρχής - πρέπει να μεταμορφώσουμε τον κόσμο θέτοντας τους Παγκοσμιοποιητές υπό τον πλήρη έλεγχο.
 
Αν πιστεύετε αυτή τη γραμμή σκέψης, έχω διαμερίσματα προς πώληση στον Δία.
 
Εδώ είναι μια άλλη μετάφραση των όσων λέει ο Schwab: Με τους ανθρώπους να παραπαίουν από τους περιορισμούς του COVID, οι Παγκοσμιοποιητές μπορούν να κάνουν ένα κόλπο με καπνό και καθρέφτες και να κλέψουν ό,τι δεν έχουν ήδη κλέψει.
 
Στη συνέχεια, ο Schwab το συνεχίζει με ένα νέο σωρό ασυναρτησίες για τη μετατροπή των εταιρειών σε "καπιταλιστές-ενδιαφερόμενους".
 
Που σημαίνει ότι οι εταιρείες αυτές θα νοιάζονται περισσότερο για τους εργαζομένους τους, τις κοινότητές τους, τις περιβαλλοντικές τους επιπτώσεις και τον πλανήτη.
 
Οι αόριστες γενικότητες αποτελούν μια προειδοποίηση. Κάποιος θα πρέπει να τις ορίσει και να τις επιβάλει. Αυτός θα είναι... ποιος; Μια γραφειοκρατία τεράστιου μεγέθους που εργάζεται για ένα παγκόσμιο όργανο διακυβέρνησης.
 
Αν πιστεύετε σε ένα τέτοιο σύστημα, πουλάω όλο τον Δία. Μόνο με μετρητά, προκαταβολικά.
 
Μια λέξη για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Αν οι ίδιες οι ρυπογόνες εταιρείες δεν έλεγχαν τα εθνικά υπουργεία Δικαιοσύνης, θα είχαμε ήδη ένα πολύ πιο καθαρό περιβάλλον. Και πολλοί διευθύνοντες σύμβουλοι εταιρειών - φίλοι του Schwab - θα ήταν στη φυλακή.
 
Ο μετασχηματισμός της "παγκόσμιας τάξης πραγμάτων" δεν πρόκειται να λύσει τα περιβαλλοντικά προβλήματα. Η μείωση του "αποτυπώματος του άνθρακα" μας με τη μείωση της παραγωγής ενέργειας σε όλο τον κόσμο -δημιουργώντας έτσι περισσότερη φτώχεια- δεν αποτελεί λύση.
 
Η ανάγκη για μια Επανεκκίνηση δεν απορρέει από τον COVID. Η ψεύτικη πανδημία εξαπολύθηκε ΓΙΑ ΝΑ μπορέσει να ξεκινήσει μια Επανεκκίνηση.
 
Από τι θα μπορούσε να αποτελείται αυτός ο καλύτερος κόσμος;
 
Βέβαια. Σίγουρα. Αμέ.
 
Η παλαιότερη απάτη των απατεώνων είναι το δόλωμα και η αλλαγή.
 
Δόλωσε τους ανθρώπους με μια ιστορία για έναν ιό, και στη συνέχεια, ενώ τους "προστατεύεις" από το παραμυθένιο μικρόβιο, άλλαξε προς την Επανεκκίνηση. Και πείτε, "Μην ανησυχείτε, είναι μέρος της προστασίας".
 
Να ένα επιχείρημα που αρέσκονται να προβάλλουν οι διανοητικά ανάπηροι άνθρωποι: Αν θέλετε ειλικρινά και σοβαρά έναν καλύτερο πλανήτη, αυτό είναι το μόνο που μετράει. Οι λεπτομέρειες, και το ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για τη δημιουργία αυτού του πλανήτη, είναι δευτερεύουσας σημασίας. Αφήστε τη δουλειά στους ειδικούς.
 
Αλλά με το να το εύχεστε δεν γίνεται έτσι. Οι γενικότητες δεν μεταφράζονται αυτόματα σε επιθυμητά αποτελέσματα.
 
Πώς νομίζετε ότι οι ηγέτες πάντα εξαπατούσαν τους οπαδούς τους; Υποσχόμενοι τους πόνο, δυστυχία, φτώχεια και σκλαβιά; Οι ηγέτες προσφέρουν ειρήνη και ευτυχία. Πρέπει να το κάνουν. Η ευτυχία θα έρθει σε αυτή τη ζωή ή στην επόμενη. Και θα τη διαχειριστούν οι οντότητες που προωθούν οι ηγέτες.
 
Ακόμη και όταν ο διαχειριστής είναι ο ίδιος ο Θεός, δεν είναι ο δικός σας Θεός, αλλά ο Θεός στις ιστορίες που λένε οι πολιτικοί ηγέτες. Αυτός είναι που θέλουν να λατρεύετε. Ξέρουν ότι έχετε τον δικό σας, και προσπαθούν να σας κάνουν να πιστέψετε ότι ο δικός τους και ο δικός σας είναι το ίδιο.
 
Λένε ότι υπάρχει μια Πανούκλα στη χώρα, και την έστειλε ο Θεός ή ο Διάβολος ή η Φύση ή ένα Εργαστήριο- και ακριβώς πίσω από τον ορίζοντα κάθεται η υπέρτατη Απάντηση- η όμορφη Αυγή. Η υπόσχεση.
 
Αλλά δεν είναι η Υπόσχεση στην καρδιά σου. Είναι η δική τους.
Χρησιμοποιήστε λοιπόν τη δύναμή σας για να κοιτάξετε μέσα στις καρδιές τους.
Δείτε τι υπάρχει εκεί.
 
Δικτυογραφία:
The Great Reset is The Great Con « Jon Rappoport's Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.