31 Δεκεμβρίου 2021

ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑΣ

Της Μαίρης Καρά
 
    Αγαπητοί μου φίλοι,
 
    Γιορτάσαμε τα Χριστούγεννα, όπως έχουμε συνηθίσει σαν Ελεύθεροι Έλληνες και πιστοί στις παραδόσεις μας, σε πείσμα των εχθρών μας. Τώρα ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε και την Πρωτοχρονιά, αφήνοντας στην άκρη για μια μέρα έστω τις δραματικές στιγμές που περνάει η πονεμένη πατρίδα μας.  
 
    Είναι φυσικό να έχουμε ανάγκη να ξεσκάσουμε λίγο, έστω και μέσα σ’ αυτή την πνιγηρή ατμόσφαιρα, που μας επιβάλλουν να ζούμε τα πρόθυμα υποτακτικά πολιτικά μιάσματα του πολιτικού συστήματος. Τους δίνουμε ένα γερό χαστούκι αντίδρασης του Ελληνικού λαού, που δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να τιμά τις παραδόσεις του, παρόλες τις απειλές και τους εκβιασμούς

    Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να αναλογιστείτε τις ευθύνες σας απέναντι στα παιδιά σας, που το μέλλον τους διαγράφεται σκοτεινό. Γνωρίζουμε όλοι, πως είναι ο επόμενος στόχος για να πετύχουν την Γενοκτονία του Έθνους μας, «αδειάζοντάς τους την γωνιά», ώστε να παραλάβουν την πανέμορφη χώρα μας, με τον ορυκτό πλούτο και τις μαγευτικές παραλίες της για τις μεσογειακές διακοπές τους, όπως τις ονειρεύονται.

    Καταλαβαίνετε πως είναι σοβαρός ο λόγος, που δεν πρέπει να αδιαφορείτε για τις φασιστικές αποφάσεις του Ζαβόκουλου και των συν αυτώ Βολευτάδων του Κυνοβουλίου; Έχουμε χρέος απέναντι στην κατοχική πατρίδα μας μα την διασώσουμε και ο καθένας με τον τρόπο του κι όλοι μαζί να αντιδράσουμε δυναμικά. Να μην επιτρέψουμε στους παγκόσμιους σατανάδες, να τα κάνουν πειραματόζωα με ύπουλα βιολογικά όπλα.

    Εν όψει της γιορταστικής πρωτοχρονιάτικης ατμόσφαιρας και για την αναμονή του νέου χρόνου, αντί για τυπικές ευχετήριες κάρτες, σας στέλνω κάτι ξεχωριστό, που αφορά όλους μας και μας δίνει ένα δυνατό μήνυμα ανθρωπιάς… είναι το συγκινητικό γράμμα ενός σκεπτόμενου κοριτσιού, με το οποίο παρακαλεί τον Άρχοντα του Παραμυθιού Άγιο Βασίλη, να βοηθήσει την πατρίδα μας. Ελπίζω να σας συγκινήσει και να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε την δική σας Ευθύνη για το μέλλον και την συνέχεια του Έθνους μας. Αφιερώστε λίγο χρόνο… ΑΞΙΖΕΙ!!!

    «Αγαπημένε μας Άγιε Βασίλη

    Σ’ ευχαριστώ που υπάρχεις και μας φέρνεις τα δώρα σου κάθε χρόνο κι ας λένε οι μεγάλοι πως δεν υπάρχεις… εμείς τα παιδιά δεν τους πιστεύουμε. Θέλουμε να πιστεύουμε πως εσύ, που είσαι τόσο καλός και είσαι κοντά στον Θεό, θα ενδιαφερθείς για το δράμα της όμορφης και δοξασμένης πατρίδας μας, τώρα που την πολεμούν και την μειώνουν οι κακοί βάρβαροι.

    Είμαστε σίγουρα πως θέλεις κι εσύ να μην πληγωθούν οι περήφανοι Έλληνες, όπως μάς λέει η δασκάλα μας στο σχολείο, εκτός κι αν κι αυτή μας παραμυθιάζει… εκτός κι αν έχει διαταγές να μας υποχρεώνει να φοράμε αυτό το απαίσιο φίμωτρο, που μας κάνει να μοιάζουμε με… πρόβατα. Αυτή όμως είναι η δουλειά της και γι’ αυτό την πληρώνει το Κράτος;

    Αυτό δεν το πιστεύουμε! Πιστεύουμε πως την πλούσια χώρα μας ζηλεύουν αυτοί, που λένε πως είναι φίλοι μας. Αυτοί που διδάχτηκαν τον Πολιτισμό και πήραν τα Φώτα από τους Αθάνατους προγόνους μας. Πόσο πολιτισμένοι όμως είναι όταν, αντί να μας θαυμάζουν, ονειρεύονται να μας σκλαβώσουν; Αυτό δεν το χωράει το παιδικό μυαλό μας. Πότε εμείς ζηλέψαμε τα πλούτη τους και πότε κάναμε κάτι για να τους βλάψουμε; Εμείς πάντα μόνο αμυνόμασταν στις κατακτητικές επιθέσεις τους!

    Όμως μάθαμε, πως δυστυχώς κάποιοι άλλοι Κυβερνήτες, δεν θα μπορούσαν να μας βλάψουν, αν δεν είχαν βοήθεια από εμάς τους ίδιους! Ακούμε πως κάποιοι κακοί πολιτικοί, που τους ψηφίσαμε για να μας προστατεύουν… αυτοί μας Πρόδωσαν! Αυτό κι αν είναι παραμύθι! Εμείς δεν μπορούμε να πιστέψουμε, πως υπάρχουν Έλληνες, που πουλάνε την πατρίδα, για να κερδίσουν κάτι. Εμείς είμαστε περήφανα παιδιά, που γεννηθήκαμε Έλληνες και δεν μπορεί κανείς άλλος να γίνει Έλληνας, εκτός από εμάς που γεννηθήκαμε Έλληνες. Κι εμείς θέλουμε η πατρίδα μας να είναι Ελεύθερη και Ανεξάρτητη.

    Γι’ αυτό Άγιε Βασίλη μου σου στέλνω αυτό το γράμμα, γιατί εσύ μπορεί να ξέρεις τα σχέδια, που κάνουν οι εχθροί μας για να βλάψουν την πατρίδα μας. Για να παρακαλέσεις τον καλό Θεούλη, να μην τους επιτρέψει να κάνουν κακό στον τόπο μας. Πιστεύω πως θα μας βοηθήσει πάλι, όπως έκανε πάντα στην Ιστορία μας. Δεν μπορώ να πιστέψω πως Έλληνες προδίδουν τους Έλληνες και την Ελλάδα. Δεν είναι μεγάλη αμαρτία;

    Με το παιδικό μου μυαλό μου δεν μπορώ να καταλάβω τι μυαλό κουβαλάνε αυτοί οι πολιτικοί και τι έχουν μέσα στην ψυχή τους… αν βέβαια έχουν και ψυχή. Γιατί αν είχαν Ελληνική ψυχή, δεν θα έκαναν αυτά τα κακά εναντίον της πατρίδας τους. Μήπως δεν είναι καν Έλληνες; Λέω… μήπως; Αλήθεια Άγιε Βασίλη μας ξέρεις σε τι Θεό πιστεύουν; Γιατί δεν αγαπάνε την Ελλάδα μας; Έχουν χάσει εντελώς την ανθρωπιά τους;

    Μόνο ο Θεός μπορεί να σταματήσει αυτή την δυστυχία που ζουν οι δικοί μας άνθρωποι. Είσαι η τελευταία μας ελπίδα Άγιε Βασίλη, γιατί μόνο εσύ μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από τον Θεό. Γι’ αυτό σου γράφω. Γιατί αυτό μόνο μπορώ να κάνω με τα λίγα γράμματα, που έμαθα στο σχολείο. Γιατί θέλω να ζήσω και να μεγαλώσω μέσα στην ωραία πατρίδα μου ελεύθερη και με την υγεία μου. Δεν μ’ αρέσει να βλέπω τους ανθρώπους και τους συμμαθητές μου να έρχονται στο σχολείο με αυτό το άσχημο πανί στο πρόσωπο, λες και είναι φιμωμένα σκυλάκια.

    Σ’ ευχαριστώ Άγιε Βασίλη που θα διαβάσεις τις σκέψεις ενός μικρού κοριτσιού και μη γελάσεις μαζί μου σε παρακαλώ. Ήθελα κάπου να πω τον πόνο μου, για την στενοχώρια που νιώθω, όταν βλέπω την δυστυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των γονιών μου αλλά και σχεδόν σε όσους ανθρώπους βλέπω να περπατάνε στον δρόμο απελπισμένοι. Μα προπάντων δεν αντέχω να βλέπω τους φίλους μου να πεινάνε και να λιποθυμούν από την πείνα μέσα στο σχολείο.

    Είναι άδικο Άγιε Βασίλη μου αυτό. Τι φταίνε τα παιδάκια για τους πολέμους που κάνουν οι μεγάλοι; Τι αμαρτίες πρέπει να πληρώσουν, επειδή αυτοί οι «μεγάλοι» είναι τόσοι μικροί σε ανθρωπιά και αισθήματα; Παρακάλεσε τον Θεό να μην τους αφήσει να πετύχουν τα μισητά σχέδιά τους… να μην μας αναγκάσουν να γίνουμε όλοι τα πειραματόζωά τους… Εμείς δεν φταίξαμε σε τίποτα, δεν κάναμε κακό σε κανέναν… γιατί μας τιμωρούν με τόσο μίσος; Δεν άνθρωποι αυτοί οι πολιτικοί;

    Φέτος Άγιε Βασίλη μου δεν θέλω να μου φέρεις δώρο για μένα… ένα δώρο θέλω για την Ελλάδα κι αυτό είναι η Ελευθερία της! Μπορείς Άγιε Βασίλη μας; ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ


MIΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ




Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Ελληνοπούλα

Είμαι μια Ελληνοπούλα
που σαν μια Σουλιωτοπούλα
αγαπώ με την καρδιά μου
την πατρίδα την γλυκιά μου.

Κι αν ο εχθρός μας έρθει πάλι
με σκοπό να την προσβάλει
ΟΧΙ!δε θα τον αφήσω
και θα του φωνάξω πίσω.

Τα Ελληνόπουλα

Ελληνόπουλα ένα κι ένα
διαλεχτά και προκομμένα
είμαστε για την Πατρίδα
μια τρανή χαρά και ελπίδα.

Την Ελλάδα τη γλυκιά μας
κλείνουμε όλα στην καρδιά μας
και γι αυτή θα ζούμε πάντα
Ζήτω!Ζήτω η ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΑ

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.