1 Δεκεμβρίου 2021

Ένας επικίνδυνος και απολυταρχικός πρωθυπουργός: Επιτέλους Έλληνες ας αντιδράσουμε δυναμικά!

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης
Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος
ΜSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας 
Εmail: theofanis28@gmail.com 
https://www.facebook.com/theofanis.gkatzhs 
Ethnikosagwn.blogspot.com 
 
Λιβαδειά, 30-11-2021
 
Tο πιο παρανοϊκό σχέδιο επιστημονικής φαντασίας πήρε σάρκα και οστά σήμερα με την ανακοίνωση του Μητσοτάκη για υποχρεωτικό εμβολιασμό των ηλικιών άνω των 60 ετών, οι οποίες σε περίπτωση μη εμβολιασμού τους θα κληθούν να πληρώνουν πρόστιμο 100 ευρώ κάθε μήνα μέχρι να εμβολιαστούν! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Βέβαια οι προθέσεις του είχαν φανεί καιρό πριν, με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των υγειονομικών!  
 
Αλλά εφόσον δεν υπήρχε ουσιαστική αντίδραση από όλους μας τόλμησε το αδιανόητο! Κι όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή κατά την οποία πρόσφατη επιστημονική μελέτη σε ένα από τα κορυφαία ιατρικά επιστημονικά περιοδικά (περιοδικό αμερικανικής καρδιολογικής εταιρείας) ισχυρίζεται ότι τα Mrna εμβόλια (Pfizer, Moderna) αυξάνουν δραματικά τους κινδύνους για καρδιακά επεισόδια! Ίσως έτσι εξηγούνται πολλοί ξαφνικοί θάνατοι, από ανακοπή καρδιάς, συμπατριωτών μας που είχαν εμβολιαστεί με τα εν λόγω εμβόλια!  
 
Eπιπλέον, ο πρωθυπουργός αντί να φροντίσει να ενισχύσει το σύστημα υγείας το αποδυνάμωσε καίρια με μεγάλη μείωση στις ΜΕΘ, λόγω του ότι έβγαλε σε αναστολή εργασίας 7000 υγειονομικούς και δεν φρόντισε να τους αντικαταστήσει. Δεν τον ενδιέφερε να θωρακιστεί, αλλά μόνο μέλημά του ήταν να υποχρεώσει τον κόσμο να εμβολιαστεί! Ενώ το ίδιο πράττει και τώρα και παράλληλα προσπαθεί να κρύψει τις εγκληματικές του ευθύνες για τους πολλούς θανάτους συμπατριωτών μας που θα μπορούσαν να αποφευχθούν αν υπήρχαν πρωτοβάθμιο σύστημα υγείας και ΜΕΘ! 
 
Το πιο παράλογο όμως του όλου ζητήματος είναι ότι ο Μητσοτάκης επικαλέστηκε τη μετάλλαξη όμικρον ως ένα επιπρόσθετο παράγοντα για την ανάγκη επιβολής υποχρεωτικού εμβολιασμού για τις ηλικίες άνω των 60 ετών τη στιγμή κατά την οπόία ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna (μιας από τις κατασκευάστριες εταιρείες εμβολίων) ανέφερε ότι τα υπάρχοντα εμβόλια έναντι της παράλλαξης Οmicron είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματικά σε σχέση με την παραλλαγή Δέλτα!!  
 
Ακόμη, το πόσο ανερυθρίαστα ψεύδεται ο πρωθυπουργός και πόσο επικίνδυνος είναι για τον ελληνικό λαό διαπιστώνεται από το γεγονός ότι ο υπέρμαχος των εμβολιασμών καθηγητής κ. Γεώργιος Παυλάκης σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό δίαυλο υποστήριξε ότι είναι σφάλμα και καταντάει ψέμα να ομιλούμε για επιδημία μη εμβολιαζόμενων, ενώ την ίδια στιγμή ο Μητσοτάκης μιλάει για πανδημία ανεμβολίαστων και υποβάλλει υποχρεωτικότητα στους εμβολιασμούς! 
 
Ένας άλλος λόγος που, ίσως, εξηγεί το μεγάλο ζήλο του Μητσοτάκη για τους εμβολιασμούς και η αιτία που επέβαλλε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για τις ηλικίες πάνω των 60 ετών είναι η δημόσια ωμή παραδοχή του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι έχουν εγκριθεί οκτώ με εννέα θεραπείες για την αντιμετώπιση της Covid-19 από την Ε.Ε, αλλά δεν προβαίνει στην αγορά τους γιατί επιθυμεί να διαθέσει τα εμβόλια που έχει αγοράσει για το 2022 και το 2023!!!  
 
Αναρωτιόμαστε λοιπόν ποιους σκοπούς εξυπηρετεί ο πρωθυπουργός που εκβίασε, άσκησε ψυχολογική βία, δίχασε,και στοχοποίησε τους Έλληνες πολίτες, καθώς και εκδίωξε τους ορθόδοξους πιστούς! Μήπως εξυπηρετεί τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων που επιθυμεί να μετατρέψει τους πολίτες σε άβουλα όντα και ανώνυμα νούμερα με απώτερο σκοπό την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας διακυβέρνησης (Ατζέντα 2030) δηλαδή της παγκόσμιας δικτατορίας του Αντιχρίστου, σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη! 
 
Επίσης, τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, θα συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα και να ενθαρρύνουν άμεσα ή έμμεσα τον Μητσοτάκη να λαμβάνει αυτά τα απάνθρωπα μέτρα; Ακόμη, η Ιερά Σύνοδος που που προέτρεψε το χριστεπώνυμο πλήθος να εμβολιαστεί θα λάβει θέση αν είναι υπέρ ή κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού; Πλέον, έστω και στο παραπέντε ας αντιδράσουμε δυναμικά, να αποσύρει την απαράδεκτη απόφαση για υποχρεωτικό εμβολιασμό των ηλικιών άνω των 60 ετών που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία και παραβιάζει την Ελληνική Δημοκρατία στον πυρήνα της! Σε διαφορετική περίπτωση ας περιμένουμε μοιρολατρικά να έρθει η στιγμή, στο άμεσο μέλλον, που θα ανακοινωθούν παράλογα μέτρα όχι μόνο για τους ανεμβολίαστους, αλλά και για τους υπόλοιπους πολίτες της χώρας για οποιαδήποτε αφορμή! 
 
Χρειάζεται να ασκηθεί πίεση προς τους βουλευτές και τα αυτοδιοικητικά και μη στελέχη της ΝΔ των Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας να λάβουν δημόσια θέση αν συμφωνούν ή διαφωνούν με την απαράδεκτη οργουελικής εμπνεύσεως αυτή απόφαση! Σε περίπτωση που διαφωνούν να απευθυνθούν στον πρωθυπουργό και να του ζητήσουν να απορρίψει αυτήν την αντισυνταγματική, όπως συνομολογούν έγκριτοι συνταγματολόγοι (κ. Χρυσόγονος, Κασιμάτης) της πατρίδας μας, απόφαση σε διαφορετική περίπτωση να προειδοποιήσουν ότι θα αποχωρήσουν από το κόμμα. Επίσης, βουλευτές και μέλη των κομμάτων της αντιπολιτεύσεως, ανεξάρτητοι δήμαρχοι και αυτοδιοικητικά στελέχη που δεν πρόσκεινται σε κάποιο κόμμα να ξεκαθαρίσουν αν συμφωνούν η διαφωνούν με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών!  
 
Ειδικά για την περιφερειακή ενότητα Πιερίας πρέπει να λάβουν δημόσια θέση αν συμφωνούν ή διαφωνούν, άσχετα αν είναι υπέρ ή κατά των εμβολιασμών, με την απαράδεκτη και απάνθρωπη αυτή απόφαση ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, οι βουλευτές της ΝΔ κ. Ξενοφώντας Μπαραλιάκος, Σάββας Χιονίδης και Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ελισάβετ Σκούφα, οι πολιτευτές του κόμματος της ΝΔ κ. Έφη Μπάσδρα, κ. Σπυρίδων Κουλκουδίνας και κ. Θεόδωρος Τόνας, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Μαρία Μαλιάρα (ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης) και Απόστολος Τζόβας, οι δήμαρχοι Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος (πρώην υφυπουργός και βουλευτής της ΝΔ), Δίου-Ολύμπου κ. Ευάγγελος Γερολιόλιος και Πύδνας- Κολινδρού κ Μανώλας. 
 
Επίσης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα’ και πρώην αντιδήμαρχος Κατερίνης επί σειρά ετών κ. Αθανάσιος Λιακόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνης κύριοι Αστέριος Μπουσνάκης (πρόεδρος ΔΗΚΕΔΗΚ και πρώην πρόεδρος ΔΕΥΑΚ), Δημήτριος Μορφακίδης (πρώην αντιδήμαρχος οικονομικών), Νίκος Μακρίδης, Θωμάς Μπαρμπαγεωργόπουλος, Ιωάννης Συμεωνίδης (πρόεδρος ΔΕΥΑΚ και πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών), Ευάγγελος Κήπου (πρώην αντιδήμαρχος καθαριότητας) και Σταύρος Χριστοφορίδης (αντιδήμαρχος Κατερίνης).  
 
Ακόμη, οι κύριοι Γέωργιος Νταντάμης (αντιδήμαρχος Κατερίνης και επικεφαλής της παράταξης ‘Ανανέωσης Τώρα’), Κωνσταντίνος Τσιουκάνης (αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνομίας), Γεώργιος Κυριακίδης (αντιδήμαρχος κοινοτήτων), Ευστάθιος Κεραμιδιώτης (αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών), Θεοφάνης Τερζόπουλος (πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης), Γεώργιος Τσιαλός (πρώην αντιδήμαρχος Κατερίνης), Κώστας Φιλοκώστας (πρώην αντιδήμαρχος Κατερίνης), Δημήτριος Βαϊνάς, Φώτιος Δρούγκας (πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κατερίνης), Θωμάς Αναστασιάδης, Γεώργιος Ίτσιος (πρώην αντιδήμαρχος Κατερίνης), Χρήστος Λεμονόπουλος (πρώην αντιδήμαρχος Κατερίνης), Νικόλαος Παπαζιώγας (πρώην αντιδήμαρχος Κατερίνης), Λάζαρος Ντόντης (πρώην αντιδήμαρχος οικονομικών Κατερίνης), Νικόλαος Κατανάς, Σάββας Καρυπίδης, Αθανάσιος Γκούνας, Μιχαήλ Γεωργιάδης, Νίκος Τσιαμπέρας, καθώς και οι κυρίες Μαρία Τερζίδου (αντιδήμαρχος τουρισμού) και Παρθένα Μακρίδου.
 
Επιπρόσθετα, ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος κ. Στέφανος Μπιτόπουλος, τα μέλη του συμβουλίου Κοινότητας Κατερίνης κ. Ναούμ Ευαγγελόπουλος και κ. Ελευθερία Κορίτσα-Λεμονοπούλου, ο πρώην υφυπουργός υγείας επί σειρά ετών της ΝΔ κ. Γεώργιος Κωνσταντόπουλος, οι πρώην βουλευτές της ΝΔ κ. Αντώνιος Καρπούζας και κ. Νίκος Κάκκαλος, ο πρώην και μακροβιότερος Νομάρχης Πιερίας επί 12 συναπτά έτη, καθώς και πρώην πολιτευτής της ΝΔ κ. Γεώργιος Παπαστεργίου, ο πρόεδρος ΔΕΕΠ Πιερίας κ. Μπάμπης Μπρουσκέλης, οι πρόεδροι ΔΗΜΤΟ Κατερίνης κ. Έλλη Νανίτσου, Δίου- Ολύμπου κ. Γιώργος Ζκάγιας και Πύδνας –Κολίνδρου κ. Φώτης Χνούδας, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πιερίας κ. Γιώργος Δουλδούρας, καθώς και τα υπόλοιπα εκλεγμένα μέλη της ΔΕΕΠ Πιερίας!  
 
Εν κατακλείδι, κύριοι και κυρίες σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, αφουγκραστείτε το κοινό περί δικαίου αίσθημα και ας φωτίσει ο Θεός να πράξετε το αυτονόητο! Αποδείξτε έμπρακτα ότι νοιάζεστε για το καλό των Ελλήνων πολιτών και όχι μόνο για το προσωπικό σας συμφέρον! Σε διαφορετική περίπτωση θα έχετε καίρια ευθύνη για ότι αρνητικό συμβεί!



Share

3 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΥΠΑΡΞΗ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΗΘΟΣ, ΛΑΘΟΣ ΥΦΟΣ, ΛΑΘΟΣ ΒΛΕΜΜΑ, Κ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΟ ...ΟΔΗΓΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΙΧΑΛΑ ΔΡΟΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Θέλετε περισσότερες αποδείξεις για το γεγονός ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και αυτό ακριβώς είναι το ΘΕΜΕΛΕΙΩΔΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ;;; Από κει εκπηδούν ΟΛΑ τα άλλα!!!
Πού καταντήσαμε: να παρακαλάμε τους "εκπροσώπους του Λαού" να κάνουν το αυτονόητο, δηλαδή την θέληση του Λαού! Όταν "εκλέγονται" το θεωρούν σαν λευκή επιταγή και κάνουν ότι θέλουν ή - το χειρότερο - εκτελούν τις εντολές του "λάθος ανθρώπου"!!!
Δημοσθένης ο Μακεδών

Ανώνυμος είπε...

Από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι ...

Και την διχόνοια πάντα οι ανίκανοι ηγέτες μας την διέσπειραν στον Ελληνικό λαό...
Ἂν κάτι δὲν ἀφήνει τοὺς Ἕλληνες νὰ «πᾶνε μπροστά», εἶναι ἀσφαλῶς ἡ διχόνοια, ὁ κακὸς δαίμων ποὺ τοὺς πολεμάει ἀπὸ τὴν πρώτη στιγμή. Στὸ ἀρχαιότερο ἀπὸ τὰ γραπτὰ μνημεῖα τῆς παραδόσεώς μας, τὴν Ἰλιάδα τοῦ Ὁμήρου, ἡ αὐλαία ἀνοίγει μὲ τὸν τσακωμὸ τοῦ Ἀχιλλέα μὲ τὸν Ἀγαμέμνονα. Αὐτὸ φαίνεται εἶναι τὸ κυριώτερο χαρακτηριστικό μας! Γι’ αὐτὸ καὶ ὁ στρατηγὸς Μακρυγιάννης ἔλεγε: «Ὁ τόπος τοῦτος δὲν φτιάχνεται. Ὅμως, νὰ ποὺ λίγο παρακάτω μονοιάζουν οἱ Ἕλληνες καὶ ἔξω ἀπ’ τὰ τείχη τῆς Τροίας τὰ ἀπόρθητα, σφάζουν θυσιάζοντας στοὺς θεοὺς καὶ χύνουν σπονδὲς ἀμέτρητες, διότι αὐτὸ εἶναι τὸ ἄλλο χαρακτηριστικό τους: Ἡ θεοσέβεια. Γι’ αὐτὸ καὶ πάλι εἶπε ὁ Μακρυγιάννης (ἢ ὅποιος τὸ εἶπε, τέλος πάντων): (Ὁ τόπος τοῦτος δὲν φτιάχνεται), «ἀλλὰ καὶ δὲν χαλιέται»!


Ὅμως ἂς δοῦμε τί λέει ὁ ἐθνικός μας ποιητὴς Δ. Σολωμός, γιὰ τὴν διχόνοια (εἶναι οἱ στίχοι 144-150 ἀπὸ τὸ ποίημά του «Ὁ Ὕμνος εἰς τὴν Ἐλευθερίαν»).


Ἡ Διχόνοια ποὺ βαστάει
Ἕνα σκῆπτρο ἡ δολερή·
Καθενὸς χαμογελάει,
Πάρ' το, λέγοντας, καὶ σύ.

Κειὸ τὸ σκῆπτρο ποὺ σᾶς δείχνει
Ἔχει ἀλήθεια ὡραία θωριά·
Μὴν τὸ πιάστε, γιατὶ ρίχνει
Εἰσὲ δάκρυα θλιβερά.

Ἀπὸ στόμα ὁποὺ φθονάει,
Παλληκάρια, ἂς μὴν ’πωθῆ,
Πῶς τὸ χέρι σας κτυπάει
Τοῦ ἀδελφοῦ τὴν κεφαλή.

Μὴν εἰποῦν στὸ στοχασμό τους
Τὰ ξένα ἔθνη ἀληθινά:
Ἐὰν μισοῦνται ἀνάμεσό τους
Δὲν τοὺς πρέπει ἐλευθεριά.

Τέτοια ἀφήστενε φροντίδα·
Ὅλο τὸ αἷμα ὁποὺ χυθῆ
Γιὰ θρησκεία καὶ γιὰ πατρίδα
Ὅμοιαν ἔχει τὴν τιμή.

Στὸ αἷμα αὐτό, ποὺ δὲν πονεῖτε
Γιὰ πατρίδα, γιὰ θρησκειά,
Σᾶς ὁρκίζω, ἀγκαλισθῆτε
Σὰν ἀδέλφια γκαρδιακά.

Πόσον λείπει, στοχασθῆτε,
πόσο ἀκόμη νὰ παρθῆ·
Πάντα ἡ νίκη, ἂν ἑνωθῆτε,
Πάντα ἐσᾶς θ' ἀκολουθῆ.
Και ....
Τις ημύνθη περί πάτρης; Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος.(100 χρόνια πριν. Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης)

«Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που/
φτασμένος στα έσχατα της απελπισιάς, /
παραδίνεται για να σωθεί, στο έλεος του/
Θεού και στους νόμους των κλεφτών».

Απόσπασμα.

Έτσι στη σκότεινη ταβέρνα
πίνουμε πάντα μας σκυφτοί.
Σαν τα σκουλήκια, κάθε φτέρνα
όπου μας εύρει μας πατεί.
Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!
Βάρναλης.
ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΝΟΕΙΤΩ.
ΑΑ

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.