13 Ιανουαρίου 2020

Κατεβαίνουν οι αφίσες υπέρ του Αγέννητου παιδιού από το Μετρό γιατί ενοχλούνται οι αντίχριστοι δολοφόνοι και ο Υπουργός....

Το παραθέτω όπως το βρήκα και χωρίς το παραμικρό σχόλιο.... διότι αν σχολιάσω μπορεί και να βρίσω και δεν θέλω στο ιστολογιό μου τέτοια....
Αλλωστε τα έχουμε πει πολλές φορές....

Απλά διαβάζωντας θα διαπιστώσετε ότι πέραν τον άθεων κοπρόσκυλων του Συριζα και μπόλικοι ΝΔκράτες παρουσιάζουν την ίδια ακριβώς πνευματική και ιδεολογική κατάσταση....
Δηλαδή έχουν κυριολεκτικά ξεπουληθεί στην Νέα Τάξη.

Η είδηση φυσικά είναι απο το νεοταξίτικο ξεφτιλισμένο ΜΜΕ το in.gr.

ΥΓ. Τα κοκκινα γράμματα σε παρένθεση είναι δικά μου εκεί που δεν άντεξα...
ΥΓ 2. Θερμά συγχαρητήρια παρά την φασιστικού τύπου απαγόρευση της διαφήμισης οφείλονται στην διοίκηση της ΣΤΑΣΥ....

Αμβλώσεις: Μετά τη κατακραυγή κατεβαίνουν από το Μετρό οι αφίσες 

Με εντολή του υπουργείου Μεταφορών η αφίσα που προπαγάνδιζε την απαγόρευση των αμβλώσεων με το μήνυμα "διάλεξε τη ζωή" θα κατέβει από τις αποβάθρες του Μετρό ενώ η ανακοίνωση του υπουργείου είναι καταπέλτης και για τις ευθύνες της διοίκησης της ΣΤΑΣΥ αλλά και άδειασμα της εταιρείας που νωρίτερα είχε υπερασπιστεί την ανάρτηση των αφισών με το επιχείρημα ότι δεν προκαλούν το δημόσιο αίσθημα.

Κατεβαίνουν από τους σταθμούς του Μετρό οι αφίσες κατά των αμβλώσεων μετά την κατακραυγή και το σάλο των αντιδράσεων από τους χρήστες των social media αλλά και μερίδας του πολιτικού κόσμου.

Με εντολή του υπουργείου Μεταφορών η αφίσα που προπαγάνδιζε την απαγόρευση των αμβλώσεων με το μήνυμα «διάλεξε τη ζωή» θα κατέβει από τις αποβάθρες του Μετρό ενώ η ανακοίνωση του υπουργείου είναι καταπέλτης και για τις ευθύνες της διοίκησης της ΣΤΑΣΥ αλλά και άδειασμα της εταιρείας που νωρίτερα είχε υπερασπιστεί την ανάρτηση των αφισών με το επιχείρημα ότι δεν προκαλούν το δημόσιο αίσθημα. 

Διχάζει και προσβάλει τις γυναίκες

«Ο έλεγχος και η έγκριση του περιεχομένου των διαφημίσεων που αναρτώνται στους χώρους του Μετρό, είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της διοίκησης της ΣΤΑΣΥ. Την αρμοδιότητα αυτή οφείλει να την ασκεί με υπευθυνότητα και κοινωνική συνείδηση. Η καμπάνια που ξεκίνησε σήμερα εναντίον των αμβλώσεων για την οποία το αρμόδιο Υπουργείο και η Κυβέρνηση δεν είχαν την παραμικρή ενημέρωση, ανεξάρτητα από την προσωπική άποψη που δικαιούται ο καθένας να έχει, στρέφεται εναντίον ενός απολύτως κατοχυρωμένου και αναμφισβήτητου δικαιώματος των γυναικών. Οι καμπάνιες που γίνονται στους δημόσιους χώρους δεν πρέπει να διχάζουν την κοινή γνώμη ούτε ασφαλώς να προσβάλουν γυναίκες που έχουν αναγκαστεί να κάνουν μια τέτοια δύσκολη επιλογή στη ζωή τους» (ενώ ο θάνατος ενός αθώου εμβρύου φυσικά δεν προσβάλλει καμιά γυναίκα) ανέφερε το υπουργείο Μεταφορών.

«Για το λόγο αυτό, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών -καταλήγει η ανακοίνωση- κάλεσε τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ να εξηγήσει το σκεπτικό με το οποίο επέτρεψε μια τέτοια καμπάνια και ζήτησε να εξαντληθεί κάθε περιθώριο για να κατέβουν το συντομότερο οι αφίσες από τους χώρους του Μετρό».

Σημειώνεται, ότι νωρίτερα κύκλοι της ΣΤΑΣΥ που διαχειρίζεται το δίκτυο του Μετρό ανέφεραν στο skai.gr πως «ανεξάρτητα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με το περιεχόμενο μιας διαφήμισης, η ΣΤΑΣΥ δεν μπορεί να την απαγορεύσει παρά μόνο αν αυτή προκαλεί το δημόσιο αίσθημα. Η συγκεκριμένη καμπάνια «Άσε με να ζήσω», κρίθηκε ότι δεν προκαλεί, καθώς δεν έχει και άμεση αναφορά στις αμβλώσεις».
 

Η μητρότητα δεν είναι καταναγκασμός

Από το πρωί πάντως έντονες είναι οι αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου. Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ έκανε παρέμβαση στο Μετρό του Μεταξουργείου με σύνθημα «τα σώματά μας μας ανήκουν».

Πάρα πολλοί ήταν οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης που καυτηρίασαν ως απαράδεκτη την προπαγανδιστική καμπάνια κατά των αμβλώσεων. 

Σφοδρές επικρίσεις είχε δεχτεί η ΣΤΑΣΥ αλλά και οι οργανωτές της καμπάνιας κατά των αμβλώσεων από το Κίνημα Αλλαγής. Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Παύλος Χρηστίδης τόνισε με αναρτήσεις του στα social media ότι η μητρότητα αποτελεί δικαίωμα και όχι καταναγκασμό.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι η διαφημιστική αυτή καμπάνια, που διακόπτεται μετά την κοινωνική και πολιτική κατακραυγή, διαδέχεται πρόσφατο ανάλογο πρωτοσέλιδο αθλητικής εφημερίδας, αλλά και την απόφαση της Ιεράς Σύνόδου της Εκκλησίας να ανακηρύξει την «ημέρα του αγέννητου παιδιού». Το γεγονός αυτό είχε δώσει την ευκαιρία σε ορισμένα κυβερνητικά στελέχη όπως ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής Θάνος Πλεύρης κ.α. να υποστηρίξουν ότι χρειάζεται να ανοίξει αυτή η συζήτηση.



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

!!!............απόφαση της Ιερά Συνόδου της Εκκλησίας να ανακηρύξει την «ημέρα του αγέννητου παιδιού» ! Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ
Δηλαδή σφάξε με αγά μου για να αγιάσω !
Αντί η εκκλησία να ξεσηκώσει το λαό και το ηθικό του ,να μπει ένα φρένο στην εξαφάνιση του έθνους μας ......θα κάνει το ''μνημόσυνο'' !!! κάθε χρόνο .
Όσο για τον χειρότερο επιθετικό καρκίνο που τα πλοκάμια άθεοι/ διεθνιστές / αριστεροί σε λάθος μεριά της ιδεολογίας τους , θα έκαναν μετά μεγάλης τους χαράς διαβήματα και διαδηλώσεις εάν κάποιο κουταβάκι - χελωνάκι - φωκάκι - ινγκουανάκι , έστω από ανθρώπινο λάθος λόγο, πέθαινε πριν γεννηθεί.
Εάν όμως το κράτος τους έσκαγε μερικές αρκετές χιλιάδες ευρόπουλα ,θα έκαναν το σώμα τους ''κουνέλες''
...γιατί όπως λένε ...ορίζουμε το σώμα μας και η μητρότητα σε αυτήν την περίπτωση είναι επιχείρηση.
Μακάρι να το έκαναν και τα μωράκια αυτά να πήγαιναν σε θετούς γονείς .
Πολύ κρίμα και για τους '' απάτριδες '' νεοδεξιούς της κυβέρνησης που συμφώνησαν .

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.