5 Απριλίου 2017

ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 η εφημερίδα μας δημοσίευσε επιστολή του Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, αλλά και Αντιστράτηγου ε.α. Ελευθέριου Συναδινού, προς τον Α΄ ΓΕΣ, στην οποία τον εγκαλούσε για την τιμωρία Αξιωματικού του Στρατού μας, λέγοντας μεταξύ των άλλων:

«…Μου προκάλεσε αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι, διέταξες την τιμωρία του
Σημαιοφόρου του 575 Τάγματος Πεζοναυτών κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, εγκαλώντας τον για το νωθρό χαιρετισμό, ενώπιον του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα…»!

Στην ίδια επιστολή ο κ. Συναδινός, νουθετούσε τον κ. Αλκιβιάδη Στεφανή (Α΄ ΓΕΣ), αναφέροντας μεταξύ των άλλων:

«…Ως Αρχηγός οφείλεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, εντός του Στρατεύματος. Πριν απαιτήσεις οτιδήποτε, πρέπει να ριζώσεις στις ψυχές του προσωπικού σου, την φιλοπατρία, την αξιοκρατία, την αξιοπρέπεια και την ευσυνείδητη πειθαρχία. Τότε και μόνο αφού υλοποιήσεις τα παραπάνω, νομιμοποιείσαι ηθικά να εγκαλείς τον όποιο παραβάτη…»!

Καταρχήν, παρ΄ ότι διαφωνώ σε πάρα πολλά με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, εν τούτοις θα συμφωνήσω απόλυτα με όσα λέει στην παρούσα επιστολή ο Αντιστράτηγος ε.α. Ελευθέριος Συναδινός, ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής!

Ένας επικίνδυνος Α΄ ΓΕΣ! 

Η ενέργεια του Α΄ ΓΕΣ είναι τελείως απαράδεκτη, προσχηματική και επικίνδυνη!
Είναι δυνατόν να μπορεί ο Α΄ ΓΕΣ να διακρίνει τη νωχελικότητα ή τη νωθρότητα ενός Αξιωματικού του Στρατού μας σε ένα χαιρετισμό προς τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο;; Είναι δυνατόν να δημιουργείται δεδικασμένο τιμωρίας από “οσμή” που έφτασε στη μύτη του Α΄ ΓΕΣ;; Ή μήπως ως καλοθελητής του βρώμικου πολιτικού Συστήματος της Πατρίδος μας, ο Α΄ ΓΕΣ “συμμορφώθηκε προς τας υποδείξεις” των πολιτικών που τον ανέδειξαν σε αυτήν την υψηλότατη θέση του Στρατεύματος;;

Ποιος άλλωστε θα ξεχάσει ό, τι ήταν ο Αξιωματικός που κρατούσε την ομπρέλα στον τότε ΠτΔ Κωστή Στεφανόπουλο;;

Οι Αξιωματικοί του Στρατού μας είναι για να κρατούν τις ομπρέλες προκειμένου να μη βρέχονται οι πολιτικοί μας, όσο υψηλός και αν είναι ο θεσμικός τους ρόλος;;

Και εάν κάποιοι παρεξηγηθούν και αναρωτηθούν εάν, ο Ελευθέριος Συναδινός, έχει δικαίωμα κριτικής, θα τους απαντήσω πως δικαίωμα έχει ο κάθε πολίτης, ιδιαίτερα εκείνος που γνωρίζει τον Α΄ ΓΕΣ από νεαρό Εύελπι στη Σχολή το 1982!!

Γελοιότης ή βλακεία;; 

Με τον Α΄ ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, είχαμε ασχοληθεί και κατά την ανάληψη των υψηλών καθηκόντων του, στην “Τσουκνίδα” του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου 2017, όταν γράφαμε με τίτλο: “Γελοιότης ή βλακεία;;”!

Ο νέος αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής κατά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Α΄ ΓΕΣ, “τίμησε” τον πρώην Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Ανδρέα Ηλιόπουλο με ένα προσωπικό δώρο κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής.

Του παρέδωσε με καμάρι μια κορνίζα με τη φανέλα του Γιώργου Πρίντεζη, του κατά τα άλλα άξιου Έλληνα καλαθοσφαιριστή του Ολυμπιακού, όπου υπήρχαν και όλες οι υπογραφές των συμπαικτών του. Βλέπετε έχουν και οι δυο αδυναμία στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και μετά αρχίζουν τα πολλά ερωτήματα γι΄ αυτήν την πρωτοφανή ενέργεια ενός ηγετικού στελέχους του Στρατού μας!!

Όταν κάτω από τη μύτη τους οι Ουτσεκάδες και οι Τσάμηδες εισχωρούν στο Στράτευμα της Πατρίδος μας και αύριο – μεθαύριο θα κληθούν “να διαφυλάξουν την ακεραιότητά της και να υπερασπισθούν τον ελληνικό λαό”, εκείνοι σιωπούν! Αλλά αλήθεια ποια Πατρίδα θα υπερασπισθούν, την Ελλάδα ή την Αλβανία;

Όταν η Ελλάδα με την ατολμία τους και τη δουλικότητά τους μετατρέπεται σε Ισλαμο-φασιστικό κράτος με τον εποικισμό χιλιάδων λαθρομεταναστών των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου και των παραμεθορίων περιοχών της χώρας, εκείνοι σιωπούν!

Όταν επιτρέπουν να μετατραπεί ο Στρατός μας σε ορντίναντσα και φιλιππινέζα όλων των παράνομων εισβολέων στην Πατρίδα μας και να διατίθεται το αρματαγωγό “Λήμνος” για ξενοδοχείο φιλοξενίας τους, όπου μεταβαίνει στο λιμάνι της Μυτιλήνης χωρίς να φέρει την Ελληνική Σημαία, εκείνοι σιωπούν!

Έ λοιπόν, πως μπορώ να χαρακτηρίσω αυτή την ενέργεια του νέου Αρχηγού του ΓΕΣ; Ως γελοία, ως βλακώδη, ως μια ρηχή ενέργεια ή πρέπει τελικά να αρχίζω να φοβάμαι που ένας τέτοιος στρατιωτικός έχει τις τύχες του Στρατεύματος στα χέρια του;; Θεός φυλάξοι!!

Επανερχόμενος σήμερα να επαναλάβω: Θεός φυλάξοι!!!

Το ΚΚΕ στο Στράτευμα… 

Στις εκλογές του 2015 το ΚΚΕ αποφάσισε να τοποθετήσει στο ψηφοδέλτιό του στην Α΄ Πειραιά τον Υποναύαρχο ΠΝ ε.α. Γιάννη Ντουνιαδάκη! Μαζί με ακόμη ένα απόστρατο του ΠΝ, τον Αντώνη Κακαρά! Οι οποίοι, μη κρύβοντας τα πολιτικά τους πιστεύω, εξηγούσαν με επιστολή τους, γιατί υποστηρίζουν το ΚΚΕ! Έγραφαν μεταξύ των άλλων:

«Υποστηρίζω το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, γιατί ποτέ μέχρι σήμερα δεν πρόδωσε, ούτε εξαπάτησε. Γιατί είναι το αρχαιότερο Κόμμα, που ούτε για μια στιγμή δεν έλειψε από τους αγώνες για ελευθερία, για δικαιοσύνη, για προκοπή του τόπου. Ενώ κανένα άλλο Κόμμα δεν μπόρεσε να σταθεί περισσότερο από μια γενιά, κανένα άλλο Κόμμα δεν υπηρέτησε ουσιαστικά, πιστά και με αυτοθυσίες, τα συμφέροντα των φτωχών, των αδυνάτων, των εργαζομένων, της Πατρίδας… Κανένα, εκτός του ΚΚΕ»!!

Καταλάβατε φίλες και φίλοι, Πατριώτες και Πατριώτισσες τι ακριβώς συμβαίνει στις Ένοπλες Δυνάμεις του Τόπου μας;;;

Υπερασπιστής του Α΄ ΓΕΣ, πρώην Υποναύαρχος ΚΚΕ! 

Ωστόσο, θα μου πείτε γιατί θυμήθηκα τους απόστρατους Ντουνιαδάκη (στην παραπάνω φωτογραφία με τον Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα) και Κακαρά;;

Θα σας απαντήσω αμέσως! Ο Κομμουνιστής πρώην Υποναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού μας κ. Γιάννης Ντουνιαδάκης, ενοχλήθηκε σφόδρα με την επιστολή του Αντιστράτηγου Ελευθέριου Συναδινού και απαντά διά μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας “Militaire”, με οχετό κομματικού και ιδεολογικού μίσους ως γνήσιος Κομμουνιστής, που όμως δε συνάδει με το γεγονός πως υπήρξε Υποναύαρχος ΠΝ!

Παραθέτω ένα απόσπασμα:

«Ένα ακόμη δείγμα, για το τι είναι η Χρυσή Αυγή και τα στελέχη της, είναι και η πρόσφατη επιστολή από τον χρυσαυγίτη, απόστρατο αντιστράτηγο, ευρωβουλευτή προς τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού…! Ο τρόπος που απευθύνεται στον Α΄ ΓΕΣ είναι χαρακτηριστικά χρυσαυγίτικος…! Οι νουθεσίες του είναι απαράδεκτες γιατί, προέρχονται από τον εκπρόσωπο του ναζιστικού κόμματος στην ευρωβουλή…! Αυτή η επιστολή κυριαρχείται από απαξία προς την πολιτική ηγεσία του στρατεύματος…»!

Σε όλη την επιστολή ο κ. Ντουνιαδάκης αναλώνεται στα περί της δικής του φιλοπατρίας, της δικής του θεώρησης περί του Στρατεύματος!

Της Κομμουνιστικής θεώρησης, εκείνης που με κονσερβοκούτια οι ομοϊδεάτες του έκοβαν τα κεφάλια του Τακτικού Εθνικού Στρατού! Εκείνοι, που ως Πατρίδα είχαν και έχουν τη Σοβιετική Μόσχα. Εκείνοι, που στη θέση του Χριστού, έχουν τον Λένιν και το Στάλιν…

Αϊ σιχτίρ τσογλάνια Κομμουνιστικά! Που αν υπάρχει “αυγό φιδιού”, εσείς το τροφοδοτείτε με τη ρητορική σας και την πολιτική σας!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.