Τελευταίες αναρτήσεις

14 Απριλίου 2017

Προς την “ένωση αθέων” και την ομαδική τους κρεατοφαγία την Μεγάλη Παρασκευή.

Πραγματικά δεν θα πρέπει να μας νοιάζει εάν οι άθεοι θέλουν να φάνε την μεγάλη Παρασκευή κρέας! Τί δηλαδή; ότι όλα αυτά τα προηγούμενα χρόνια δηλαδή θέλουν να μας πουν ότι οι άθεοι νηστεύανε το κρέας;! Αλλά και πες ότι οι άθεοι νηστεύανε το κρέας μεγάλη Παρασκευή τι όφελος θα βγεί από την νηστεία γι’ αυτούς, εφόσον παραμένουν άθεοι και εχθροί του Χριστιανισμού;;! 

Όμως και οι ίδιοι θα πρέπει να αναρωτηθούν εάν φάνε κρέας την Μεγάλη Παρασκευή σε τι θα διαφέρουν από τους Προτεστάντες Χριστιανούς (εφόσον οι περισσότεροι προτεστάντες δεν πιστεύουν στην νηστεία, ασχέτως γι’ αυτούς εάν η Αγία Γραφή αναφέρεται εκτενώς σε αυτήν), τους Ρωμαιοκαθολικούς Χριστιανούς, όπου (εκτός από φέτος που συνεορτάζουμε το Πάσχα) εδώ και πολλά χρόνια οι Ρωμαιοκαθολικοί Χριστιανοί γιορτάζουν ξεχωριστά και νωρίτερα την ημέρα της Ανάστασης και του Πάσχα από τους Ορθόδοξους Χριστιανούς και τρώνε εκείνες τις ημέρες από όλα!

Καθώς επίσης και τους Μουσουλμάνους και όλες τις άλλες θρησκείες και θρησκευόμενους, όταν το ίδιο θά κάνουν οι άθεοι με αυτούς τους θρησκευόμενους και θα φάνε και αυτοί κρέατα την Μεγάλη Παρασκευή;;!

Καθώς και κάποιους Ορθόδοξους Χριστιανούς που γιά δικούς τους προσωπικούς τους λόγους και αδυναμίες, λανθασμένα θα φάνε κρέατα την Μεγάλη Παρασκευή! 
Τί; μην νομίζετε ότι δεν υπάρχουν και αυτοί! Ασχέτως εάν θέλουν οι ίδιοι (ορισμένοι από αυτούς) να κρύπτονται εκείνη την ημέρα και να τρώνε! Ενώ θα θέλουν οι άθεοι να διαφοροποιηθούν από εμάς τελικά θα γίνουν όμοιοι με αυτούς!

Ακόμα και τα ζώα όσα είναι σαρκοφάγα, όπως οι σκύλοι, οι γάτες κ.α. δεν κάνουν σε όλη τους την ζωή καμία νηστεία, (εκτός εάν αναγκαστούν από πείνα που θα τους τύχει) γιατί θα έπρεπε να νηστέψουν και αυτά μαζί μας, ιδιαίτερα την Μεγάλη Εβδομάδα;!

Εάν είναι κανένας άθεος χορτοφάγος... θα τον αναγκάσετε να φάει κρέας μήπως αθετήσει το δόγμα των άθεων που μόλις δημιούργησαν;! 

Στους άθεους (ή την ένωση αθέων) θα ήθελα να σας κάνω μία πρόταση. Την ημέρα του Πάσχα που εμείς θα τρώμε από όλα, εσείς αντίθετα να κάνετε αυστηρή νηστεία! Ακόμα καλύτερα και την διακαινήσιμο εβδομάδα μετά το Πάσχα που έχουμε οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, κατάλυση σε όλα τα τρόφιμα, να κάνετε αντίθετα εσείς οι άθεοι αυστηρή νηστεία όλη την εβδομάδα!

Τί; σας φαίνεται δύσκολο;; Γιατί... ζορίζεστε;!
Δεν θέλετε να κάνετε μία μικρή «θυσία» στο όνομα της αθεΐας που πιστεύετε;;! Μήπως όχι;! Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα, στα εύκολα είσαστε όλοι σας «μέσα»! Άλλωστε ποτέ στην ιστορία οι άθεοι δεν νήστεψαν και δεν έκαναν καμία θυσία γιά την αθεΐα γιά κανένα λόγο!

Και ενώ βλέπουμε σε κάθε θρησκεία κάποιοι γιά να δείξουν την αγάπη τους σε αυτή την θρησκεία που πιστεύουν, κάνουν κάποιες «θυσίες».

Οι άθεοι δεν κάνουν απολύτως καμία θυσία γιά την αθεΐα τους, πράγμα που αποδεικνύει ότι πιστεύουν κάτι το οποίο μάλλον μισούν!

Μα εάν τρώτε εσείς οι άθεοι κρέας την Μεγάλη Παρασκευή γιά να διαφοροποιηθείτε από τους Χριστιανούς, τότε όταν εμείς οι Χριστιανοί τρώμε κρέατα την ημέρα της Αναστάσεως, καθώς και όλη την Διακαινήσιμο εβδομάδα σε τί διαμαρτύρεστε και διαφοροποιείστε από τους Χριστιανούς όταν κάνετε ακριβώς το ίδιο και τρώτε κρέατα μαζί μας;;! Μήπως θέλετε να μας ακολουθήσετε και εσείς στην πίστη των Χριστιανών; Μα αυτό ακριβώς κάνετε όταν τρώτε μαζί μας εκείνες τις ιερές ημέρες της Αναστάσεως ακριβώς τα ίδια είδους φαγητά! (επειδή θεωρείται σύμφωνα με την Θεολογία, όλη η Διακαινήσιμη πανηγυρική εβδομάδα ίδια σαν μία εορτάσιμη ημέρα Ανάστασης με την ημέρα του Πάσχα της Αναστάσεως). 

Η άθλια “ένωση αθέων” με αυτά τα “καλέσματα” κρεατοφαγίας που θέλουν να κάνουν την Μεγάλη Παρασκευή, ο σκοπός τους ήταν και είναι σίγουρα να προκαλέσουν και να δημιουργήσουν κλίμα μίσους και πολέμου μεταξύ των αθέων και των χριστιανών. Και οι άθεοι να μισούν και να κατηγορούν τους χριστιανούς και να κάνουν και τους χριστιανούς να μισούν και να κατηγορούν τους άθεους, όπως και τα κατάφεραν με το κλίμα μίσους που δημιούργησαν στις διάφορες ιστοσελίδες και διαλόγους (chat rooms) κ.α. εάν δείτε! 

Και ναί! υπάρχουν και άθεοι που θέλουν να γιορτάζουν και τα Χριστούγεννα και το Πάσχα όπως και πολλές Χριστιανικές εορτές, ιδίως την ημέρα της εορτής του ονόματός τους!

Εμείς οι Χριστιανοί στο κλίμα αγάπης και την ημέρα της Αναστάσεως και την διακαινήσιμο εβδομάδα θα δεχθούμε και στις εορτές και στα τραπέζια μας και τους άθεους όπως πάντοτε κάνουμε και καλό είναι η άθλια “ένωση αθέων” παρόλο το (μάλλον υποκινούμενο) κλίμα μίσους που ήθελαν να δημιουργήσουν, να μην τους ενοχλήσουν ή να τους εμποδίσουν τους συγκεκριμένους άθεους (όπως πολλές φορές έχουν έρθει!) να γιορτάσουν και αυτοί μαζί μας με τα γιορτινά εκλεκτά εδέσματα και να γιορτάσουμε μαζί την ημέρα της Αναστάσεως του Κυρίου Ιησού Χριστού και υπέρ της σωτηρίας του κόσμου.

Ίσως τελικά να μην είναι (τόσο) “άθεοι” και αυτοί οι συγκεκριμένοι που έρχονται και γιορτάζουν μαζί μας, τις χαρούμενες ημέρες του Πάσχα και της Αναστάσεως! 

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.