6 Απριλίου 2017

ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΠ

Αναζητείται ο Ιωαννίδης της Τουρκίας

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Η ανακοίνωση του τέλους της επιχείρησης “Ασπίδα του Ευφράτη” στα βόρεια της Συρίας ήταν ένα πολύ δυνατό χαστούκι για την Τουρκία και τον Πρόεδρό της. Αυτός ο τερματισμός, αυτής της κομβικής τουρκικής επιχείρησης έχει προκαλέσει νευρικό κλονισμό στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αφού σηματοδοτεί τη δημιουργία του Κουρδικού Κράτους.

Ο οποίος Ερντογάν, σε μια προσπάθεια αναδίπλωσής του προσπάθησε να δεσμεύσει περιοχή στα νότια του Καστελόριζου, προκειμένου να διεξάγει στρατιωτική άσκηση με πραγματικά πυρά! Την οποία – σύμφωνα με την αξιόπιστη πηγή μας – ακύρωσε η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ και εν τοις πράγμασι υλοποιείται η προ ημερών ρήση του Αμερικανού Προέδρου, ο οποίος δήλωσε πως αγαπάει την Ελλάδα και τους Έλληνες!

Βέβαια μια τέτοια αγάπη στην πολιτική – από πλευράς ΗΠΑ - εκφράζεται ανάλογα με το τι εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Αμερικής. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως, πως είχαμε πολλές δεκαετίες να ακούσουμε έναν Αμερικανό Πρόεδρο να εκφράζεται τόσο θερμά για τη χώρα μας. Και από ότι φαίνεται η εξωτερική πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ διαφέρει κατά πολύ από αυτή των προηγούμενων Προέδρων των ΗΠΑ.

Η Συρία σηματοδοτεί τη στροφή στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ! 

Αυτή η διαφορετική εξωτερική πολιτική φαίνεται και από τις δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Rex Tillerson – την οποία θα την χαρακτήριζα ιστορική – σε συνέντευξη Τύπου στην τουρκική πρωτεύουσα, όπου είπε ότι το τέλος της Προεδρίας του Μπασάρ αλ Άσαντ θα το αποφασίσει ο συριακός λαός. Ήταν μια δήλωση εκ διαμέτρου αντίθετη με τη θέση της κυβερνήσεως του Μπάρακ Ομπάμα. Είναι μια διατυπωμένη θέση που ταυτίζεται με τη ρωσική θέση στην περιοχή! Βεβαίως την ίδια θέση είχε εκφράσει και η Νίκι Χέιλι, εκπρόσωπος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, όταν αποκάλυψε σε δημοσιογράφους, ότι δεν είναι στις προτεραιότητες των ΗΠΑ για το πώς θα διώξουν τον Μπασάρ αλ Άσαντ από τη χώρα του!

Αυτή η στροφή είναι μια αλματώδης στροφή της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ στην ευρύτερη περιοχή. Όμως είναι ταυτόχρονα, άλλο ένα δυνατό χαστούκι προς τον Σουλτάνο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!!

Η Διακλαδική άσκηση “Ηνίοχος 2017” και η συμμετοχή του Ισραήλ! 

Στα παραπάνω που αναφέρω πρέπει να αξιολογήσουμε υπέρμετρα τη Διακλαδική Άσκηση Μεσαίας Κλίμακας με την ονομασία “Ηνίοχος 2017” που διεξάγεται από 27 Μαρτίου – 6 Απριλίου στο Αιγαίο και στην οποία άσκηση συμμετέχουν αεροπορικές και ναυτικές δυνάμεις από τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Ιταλία. Να σημειωθεί πως όλα τα συμμετέχοντα αεροπλάνα επιχειρούν από την Αεροπορική Βάση της Ανδραβίδας!

Το αξιοσημείωτο είναι η συμμετοχή του Ισραήλ στην άσκηση και είναι ένα ακόμη δείγμα των άριστων σχέσεων  που έχουν ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου. Αυτή η άριστη σχέση, ενδιαφέρει άμεσα την Ελλάδα, από τη στιγμή που το Ισραήλ είναι σύμφωνο με την ανακοίνωση της ελληνικής ΑΟΖ που περνάει από το Καστελόριζο! Όταν οι σχέσεις Ομπάμα – Νετανιάχου ήταν κάτι περισσότερο από εχθρικές, που επιβεβαιώθηκαν με την τελευταία πολιτική πράξη της κυβερνήσεως Ομπάμα! Δηλαδή, όταν προκάλεσε και προώθησε την καταδικαστική απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ σε βάρος του Ισραήλ και που αφορούσε τους εποικισμούς στην Παλαιστίνη! Από τη στιγμή που ο Μπάρακ Ομπάμα για τον εποικισμό της Βορείου Κύπρου από τουρκικά στίφη, δεν έκανε ποτέ μια υποτυπώδη αναφορά!

Είναι όμως δεδομένο ότι, αυτή η εκ διαμέτρου αντίθετη πλεύση του Ντόναλντ Τραμπ έχει ενοχλήσει βαθύτατα την ΝΤΠ και τους Παγκοσμιοποιητές! Οι οποίοι δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια, περιμένοντας πότε ο Ντόναλντ Τραμπ θα εδραιωθεί στην Προεδρεία των ΗΠΑ και θα ισχυροποιήσει τη θέση του στην Αμερικανική Κοινωνία! Γι΄ αυτό, οι Νεοταξίτες ότι είναι να πράξουν θα το πράξουν άμεσα!

Ανατροπή του Ερντογάν, αποδυναμώνει τον Τραμπ!

Έτσι, η Οικογένεια Μπους, η Οικογένεια Κλίντον, η Ομάδα Ομπάμα, αλλά και Νατοϊκοί ισχυροί κύκλοι, έχουν στήσει επί χάρτου το σενάριο ανατροπής του Ερντογάν. Ένα σχέδιο που εξ αρχής ήθελαν να υλοποιήσουν με την απόπειρα του πραξικοπήματος στην Τουρκία, τον Ιούλιο του 2016, που όμως οι ίδιοι στην πράξη περιόρισαν και που είχε ως σκοπό την αποδυνάμωση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για να επιτύχουν την ειλημμένη απόφαση των ΗΠΑ στη δημιουργία του Κουρδικού Κράτους. Ταυτόχρονα όμως, η κυβέρνηση Ομπάμα προκειμένου να του γλυκάνει το χάπι του Ερντογάν, είχε αποφασίσει τη διχοτόμηση του Αιγαίου μας και την αυτονόμηση της Θράκης μας, περιορίζοντας τις αντιδράσεις του Τούρκου Σουλτάνου!

Σήμερα, το σχέδιο αυτών των σατανικών Οικογενειών δεν άλλαξε! Άλλαξε όμως, ο σκοπός της ανατροπής του Τούρκου Προέδρου, η οποία θα δημιουργούσε πολύ μεγάλη αναταραχή στην ευρύτερη ευαίσθητη περιοχή και θα αποδυνάμωνε τον Ντόναλντ Τραμπ και τη νέα πολιτική των ΗΠΑ στο εσωτερικό της χώρας του!

Αυτό το προβοκατόρικο σχέδιο περνάει με ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο ή στη Δυτική Θράκη! Δηλαδή, σχεδιάζουν κάτι αντίστοιχο που συνέβη το 1974 με την ανατροπή της Δικτατορίας στην Ελλάδα, την εισβολή στην Κύπρο και την έλευση των Εθνοσωτήρων πολιτικών.

Γι΄ αυτό θα πρέπει η Κυβέρνηση και το ΓΕΕΘΑ να βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή, γιατί σύμφωνα με την πάντα έγκυρη και έγκαιρη πηγή μας, είναι πολύ πιθανό κάποιοι να στήσουν ένα θερμό επεισόδιο στη χώρα μας προκειμένου να ανατρέψουν τον Ερντογάν! Σε αυτήν την περίπτωση όμως, δεν μπορεί κανείς να προσμετρήσει νικητές και ηττημένους!

Δίκτυο κατασκόπων αλωνίζει την Ελλάδα με συμμετοχή Ελλήνων

Είχαμε αναφερθεί σε παλαιότερο άρθρο μου ότι, μεγάλο εφοπλιστικό γραφείο στον Πειραιά, που το διαχειρίζονται τούρκικα συμφέροντα, χρηματοδοτεί με μεγάλα χρηματικά ποσά, μυστικές επιχειρήσεις πρακτόρων της ΜΙΤ στην Ελλάδα!

Αυτή η είδηση πλέον, έχει γίνει πρώτη είδηση από τα Συστημικά ΜΜΕ της Πατρίδος μας, αναφέροντας πως η Ελλάς έχει καταστεί άντρο Τούρκων πρακτόρων που αλωνίζουν την ελληνική Επικράτεια!

Εμείς σήμερα, σας δίνουμε την παραπάνω πληροφορία και η οποία δεν θα διαψευσθεί ΠΟΤΕ!

Σε μια μεγάλη έπαυλη του Παλαιού Ψυχικού, η οποία ανήκει σε μεγάλο επιχειρηματία, μαζεύονται σε τακτά χρονικά διαστήματα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα της Ελλάδος και του εξωτερικού και παίζουν “αθώο” χαρτάκι (πολιτικοί, τραπεζίτες, εφοπλιστές κλπ)!

Σε μια τέτοια “αθώα” συνάθροιση παραβρέθηκε προσφάτως και υψηλότατο στέλεχος των Μυστικών Πληροφοριών της Τουρκίας και εκδήλωσε το ενδιαφέρον να πληροφορηθεί τα αποθέματα κηροζίνης που τροφοδοτούν τα πολεμικά μας αεροπλάνα, στα αεροδρόμια της Τανάγρας, της Αράξου και της Ανδραβίδας!

Καθώς επίσης, και τα αποθέματα καυσίμων του Εθνικού μας Στόλου!

Επίσης, σε γνωστό ουζερί στο Παλαιό Φάληρο, συχνά – πυκνά, “φιλοξενούνται” Έλληνες και Τούρκοι μεγαλοσχήμονες (πχ παλαιότερα ο Νταβούτογλου). Αυτό το ουζερί “ανήκει” σε γυναίκα ομογενούς από την Κωνσταντινούπολη! Κατά την τελευταία επίσκεψη του Νταβούτογλου στο συγκεκριμένο ουζερί, είχε κληθεί και στέλεχος της Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών Ελλάδος, προκειμένου να τεθούν στον Νταβούτογλου ζητήματα που είχαν να κάνουν με τις περιουσίες των Ομογενών στην Πόλη! Σε αυτήν την συνάντηση βρέθηκε “απρόσκλητο” υψηλόβαθμο στέλεχος της τότε Περιφέρειας Αττικής!

Επανέρχομαι…



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.