Τελευταίες αναρτήσεις

8 Απριλίου 2017

Άνθρωποι από χώμα πήγαν να ματαιώσουν την ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ για την ΠΟΛΗ και την έκαναν να τρέξει πιο γρήγορα.

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Οι ημέρες μας κυοφορούν το Σχέδιο του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.
Οι άνθρωποι κυοφορούν πονηριά, δάκρυα και αίμα.
Να ξεκινήσουμε  από αυτά που δεν γράφονται αλλά υφίστανται στα παρασκήνια.
Μετά το πυραυλικό κτύπημα των Αμερικάνων στην Συρία οι λυκοφιλίες κατέρρευσαν λες και κάποιο χέρι το είχε προγραμματίσει επιμελημένα.

Από τον περασμένο Αύγουστο χορτάσαμε  με την φιλία -σαπουνόφουσκα Πούτιν –Ερντογάν σε σημείο κάποιοι να χλευάζουν Αγιοπατερικές Προφητείες αιώνων και να παραμένουν αναπαυμένοι στον λήθαργο των ΜΜΕ.

Τελικά ο συμπαθής κατά τα άλλα Ρώσος Πρόεδρος βρίσκεται εκτεθειμένος ενώπιον της ρωσικής κοινής γνώμης εξ αιτίας  των φιλικών ανοιγμάτων  που έκανε προς τον Ερντογάν και τις ΗΠΑ.

Πιθανώς το επόμενο διάστημα τα γεγονότα αυτά να φέρουν τους Ρώσους Στρατηγούς απέναντι του και να του ζητούν λόγο.
Σε παλαιότερη αρθρογραφία μας επισημάναμε ακριβώς το ίδιο αλλά σήμερα γίνεται χειροπιαστό.

Τουλάχιστον  φιλία με τον Ερντογάν  έπρεπε να ρωτήσει και να μάθει ο κ. Πούτιν,  ότι  τούρκος-νεοθωμανός με γνωστές αλυτρωτικές βλέψεις δεν πιάνεται φίλος και τζάμπα χαλνάει τον καιρό του.

Οι αμερικανικοί πύραυλοι έστειλαν πολλαπλά μηνύματα και τσάκισαν συμμαχίες ευκαιρίας και σχέσεις εξουσίας.

Και ξαφνικά η τουρκική αλεπού βγήκε στο γεωπολιτικό παζάρι για τα επινίκια 
«Yildirim: Η Τουρκία στηρίζει τις επιχειρήσεις των ΗΠΑ στη Συρία 

Μεγαλύτερη εμπλοκή των ΗΠΑ στη Συρία αναμένει η τουρκική κυβέρνηση, ανέφερε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Binali Yildirim, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αμερικανό αντιπρόεδρο, Mike Pence» 
http://www.capital.gr/ 8 Απριλίου 2017 

Τα ρωσικά ΜΜΕ δικαιολογημένα βρίσκονται αυτές τις μέρες σε παροξυσμό και είναι πλέον γνωστό ποια   αλεπού  θα πληρώσει  αυτή την διγλωσσία της. 

Οι Ρώσοι έκλεισαν από εχθές τον δίαυλο επικοινωνίας με τις Ενόπλως Δυνάμεις των ΗΠΑ και ότι πετάει στην περιοχή της Μεσοποταμίας στοχοποιείται εκ των προτέρων. 

«Η Ρωσία καταγγέλλει "προετοιμασίες για στρατιωτική επέμβαση" στην Συρία. 
Η Ρωσία λαμβάνει «απευθείας μηνύματα» που λένε ότι οι προετοιμασίες για μια στρατιωτική επιχείρηση στην Συρία έχουν αρχίσει και προειδοποιεί πως όσοι ετοιμάζουν την επιχείρηση αυτή θα επωμισθούν όλες τις ευθύνες. Την δήλωση αυτή έκανε προς τους δημοσιογράφους ο αναπληρωτής μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ Βλαντιμίρ Σαφρόνκοφ, αναφερόμενος στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ και ολοκληρώθηκε λίγες ώρες πριν αρχίσουν τα πυραυλικά πλήγματα των ΗΠΑ στην Συρία. 
http://www.onalert.gr/ 

Η αγωνία για το αύριο του πλανήτη κτυπάει κόκκινο και οι αναλύσεις διυλίζουν τον κώνωπα μήπως βρεθεί άκρη. 

Ο έγκριτος γεωπολιτικός  αναλυτής Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς δηλώνει: 
«Ο Πούτιν (μετά την επίθεση) είχε πει πως η Ρωσία δεν μπορεί να εμπιστευτεί την Ουάσιγκτον. Αυτό είναι το σωστό συμπέρασμα από τα γεγονότα. Αλλά τότε γιατί η Ρωσία επιμένει να εγκλωβίζεται σε διλήμματα, επιζητώντας τη συνεργασία με την Ουάσιγκτον;
«Συνεργασία με την Ουάσιγκτον» έχει μόνο μιαν έννοια. Σημαίνει υποταγή στην Ουάσιγκτον.
Ο Πούτιν έχει καθαρίσει τη Ρωσία μόνο εν μέρει. Η χώρα παραμένει γεμάτη Αμερικανούς πράκτορες.
Θα πέσει και ο Πούτιν στο Κατεστημένο της Ουάσιγκτον όπως έπεσε και ο Τραμπ; 
Είναι απίστευτο πόσο λίγο τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο που ζώνει τη Ρωσία» 
Π. Καρβουνόπουλος 08/04/2017 | 14//www.militaire.gr/ 

Πείτε αντίο  στις ομαλές σχέσεις με τη Ρωσία.
Ο ίδιος ο Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς συνεχίζει: 
Η επανέναρξη της σύρραξης στη Συρία έχει στηθεί. Αυτό είναι το νόημα της επίθεσης με χημικά, για την οποία η Ουάσιγκτον κατηγορεί τη Συρία παρά την έλλειψη αποδείξεων. Είναι απολύτως φανερό ότι η χημική επίθεση έχει οργανωθεί από την Ουάσιγκτον.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο υπουργός των Εξωτερικών Ρεξ Τίλλερσον είχε προειδοποιήσει τη Ρωσία ότι είναι σε εξέλιξη μέτρα για την απομάκρυνση του προέδρου ΄Ασαντ και ότι ο Τραμπ συμφωνεί.

Η απομάκρυνση του ΄Ασαντ επιτρέπει στην Ουάσιγκτον να επιβάλει άλλη μια μαριονέτα της σε μουσουλμανικούς λαούς, που δίνει  στον Τίλλερσον της Exxon και στους νεοσυντηρητικούς ηγεμονιστές τη δυνατότητα να αποκλείσουν το ρωσικό φυσικό αέριο από την Ευρώπη. Με τον ελεγχόμενο από την Ουάσιγκτον αγωγό αερίου, από το Κατάρ στην Ευρώπη μέσω Συρίας. Επιμέλεια  Μιχαήλ Στυλιανού08/04/2017 |
14//www.militaire.gr/ 

Μέσα σε όλα αυτά έρχεται  θεραπευτικό άγγιγμα του Ουρανού στην δύσμοιρη και αδικημένη από πολλούς Ελλάδα. 
«Μου είχε κάνει εντύπωση το γεγονός ότι μιλούσε τότε πολύ για την Κωνσταντινούπολη, για την επιστροφή της στους Έλληνες. Θεωρούσε ότι αυτό δεν θα αργούσε να γίνει. Εγώ εντυπωσιάστηκα. Του λέω: ¨Γέροντα, πως μπορεί να γίνει αυτό; Μου φαίνεται αδύνατο η Πόλη να ξαναγίνει ελληνική¨. Και απαντά ο Γέροντας: ¨Παιδιά , ο Θεός είναι παντοδύναμος, λιγάκι να γυρίσει την βίδα του μυαλού των ισχυρών της γης, λιγάκι, όχι πολύ, μια στροφή με το κατσαβίδι Του, όλα μπορούν να γίνουν. Δεν είναι τίποτα αδύνατο για τον Θεό¨. Εννοούσε ότι την Πόλη θα την πάρουμε με τον πόλεμο. θα μας την δώσουν. θα μας την παραχωρήσουν.» ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΟΣ Ι.Μ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994 , Β΄Έκδοση, Σελ: 212 

Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ έχει πιάσει το κατσαβίδι και ξελασκάρισε τα μπουλόνια της περιστροφής της Γης ώστε όχι μόνο ο χρόνος αλλά και οι προφητείες να τρέχουν πιο γρήγορα.

Με πίστη και ελπίδα
 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.