Τελευταίες αναρτήσεις

14 Απριλίου 2017

ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ…

Γράφουν οι Παναγιώτης Αποστόλου
και Χρήστος Χατζηαναστασίου
της “Ελλήνων Πολιτείας” 

Σε πρωινή εκπομπή στο ραδιόφωνο, είπε ο κ. Βασίλης Σκουντής: «Κάποιοι συνάδελφοί μου πανηγυρίζουν γιατί ο Σουλτς δεν αλλάζει θέση για την Ελλάδα! Προσοχή, δε διαπιστώνουν, δεν εκτιμούν. Πανηγυρίζουν! Και μετά λέμε γιατί μας απαξιώνει ο κόσμος»!

Με την φράση αυτή ενός συντάκτη μεγάλου δημοσιογραφικού Ομίλου, θα ασχοληθούμε σήμερα, όταν η “Ελλήνων Πολιτεία” τέτοια ερωτήματα τα θέτει επί σειρά ετών και απαντήσεις δεν παίρνει. Αλήθεια, τι είναι αυτό που τελικά οδηγεί κάποιους Ομίλους ή δημοσιογράφους, πολλές φορές από άγνοια, πολλές φορές από λόγους σκοπιμότητας και άλλες φορές για να μη “μικρύνει” η πολιτική πίτα από τη σχετική μοιρασιά, ώστε η φωνή ενός σχετικά νέου σε ζωή κόμματος να είναι επτασφράγιστα “κλειδωμένη”;;

Οι φρουροί του καθεστώτος της Μεταπολίτευσης και των Μνημονίων… 

Όμως, στις ημέρες της βαθύτατης οικονομικής κρίσεως, όλοι πλέον αντιλαμβάνονται γιατί, τόσο οι δημοσιογραφικοί Όμιλοι όσο και οι υπάλληλοι δημοσιογράφοι αυτών των Ομίλων, δεν θέλουν να παρουσιάζουν νέα πολιτικά πρόσωπα, νέων πολιτικών σχημάτων, με νέες ιδέες γιατί, όχι μόνο θα μικρύνει η πολιτική πίτα των διεφθαρμένων κοινοβουλευτικών κομμάτων αλλά θα τους χαλάσει γενικότερα η σούπα της διαφθοράς τους και της διαπλοκής τους!

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να παρουσιάζουν οι δημοσιογραφικοί Όμιλοι πως θέλουν η Πατρίδα να αλλάξει πρόσωπο και να μεταρρυθμιστεί προς το καλύτερο, αλλά επιζητούν να το πραγματοποιήσουν με το ίδιο διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό που μας έφερε στο χείλος του γκρεμού και τελικά μας έσπρωξε σ΄ αυτόν.  

Έτσι, αυτοί “οι φρουροί του καθεστώτος της Μεταπολίτευσης και των Μνημονίων” εξακολουθούν να παίζουν με την ίδια σημαδεμένη τράπουλα των ίδιων διεφθαρμένων πολιτικών προσώπων!

Οι λακέδες του Συστήματος! 

Αντί λοιπόν αυτοί οι “φρουροί του καθεστώτος” να δημιουργήσουν, προβάλλοντας, ένα νέο πολιτικό υγιές περιβάλλον, εξακολουθούν να προβάλλουν πάντα το παλιό πολιτικό Σύστημα, προβάλλουν συνεχώς αυτούς που χρεοκόπησαν την χώρα και τους δίνουν μονίμως την ευκαιρία να ανασάνουν – παρ΄  ότι είναι πολιτικά πεθαμένοι – για να μπορούν να εκτελούν τις εντολές των δανειστών – τοκογλύφων της χώρας μας!

Κάνουν αυτοί, οι δημοσιογραφικοί Όμιλοι και τα τσιράκια τους, πως δεν καταλαβαίνουν ότι, αποκλείοντας καινούργιες φωνές, καινούργιες ιδέες, σε μια Ελλάδα που “μαυρίζει” καθημερινώς από την απαισιοδοξία και από τη στιγμή που έχει έλθει το τέλος των “οικονομικών ευκαιριών”, ότι στην κρεμάλα του Ιούδα δεν θα βρίσκεται ο δικός τους λαιμός! Νομίζουν ότι δεν θα φθάσει η ώρα της Κρίσεως και γι΄ αυτούς! Τους πληροφορούμε ότι έχει έρθει και η δική τους σειρά…

Στόχος τους, το “γέμισμα” των προσωπικών τους λογαριασμών… 

Και είναι καλή η ανάδειξη της τάχατες ακροδεξιάς στροφής του λαού μας και η έκνομη δράση της Χρυσής Αυγής, αλλά δεν πιάνει σε όλους τους πολίτες και ειδικά σε ανθρώπους που έχουν και τη γνώση και κατέχουν το αντικείμενο της πολιτικής επιστήμης! Δηλαδή, η ύπαρξη του δράκου στο παραμύθι, έχει ήδη τελειώσει!

Αυτοί λοιπόν, που αποφασίζουν “ανεπηρέαστα”, “αντικειμενικά” και “δημοκρατικά” ποιους θα βγάζουν στο “γυαλί” τους ή το μικρόφωνό τους, έχουν την απεριόριστη ευθύνη για την δυστυχία που περνάει ο ελληνικός λαός και για το κατάντημα της Ελλάδος, σήμερα!

Γιατί, κανείς από όλους αυτούς δεν έχει αναδείξει τα θεσμικά και δομικά προβλήματα της χώρας μας! Ποτέ δεν πρόλαβαν το κακό που φαινόταν ότι ερχόταν! Ποτέ δεν ενημέρωσαν το λαό για το ποιοι φταίνε για την ολοσχερή καταστροφή μας! Ποτέ δεν μίλησαν με ονοματεπώνυμα για τις εγκληματικές πολιτικές φιγούρες που κατέστρεψαν τη ζωή μας!

Γιατί, ως σκοπό δεν έχουν την ενημέρωση του λαού, αλλά διά μέσω της τεχνικής πολιτικής πόλωσης και της διασποράς της κατασκευασμένης είδησης, γεμίζουν τους “κρυφούς” αλλά και ανοικτούς τους προσωπικούς λογαριασμούς στις τράπεζες και τις offshore εταιρείες…

Σκεπάζουν τα σκάνδαλα με τις ακαθαρσίες τους… 

Μέσα σε αυτό το ομιχλώδες πολιτικό σκηνικό, υπάρχουν πολιτικές φωνές με καθαρό παρελθόν και καθαρό λόγο. Που ανήκουν σε μικρά θεωρητικά κόμματα, των οποίων η φωνή στραγγαλίζεται! Όπως ο πολιτικός φορέας της “Ελλήνων Πολιτείας”. Που διαθέτει ανθρώπους που έχουν σχέση και με το χαρτί και με το μολύβι!

Έτσι, αυτοί “οι φρουροί του καθεστώτος της Μεταπολίτευσης και των Μνημονίων” δεν βλέπουν την ανάδειξη από μέρους μας του μεγαλύτερου πολιτικοοικονομικού σκανδάλου, του σκανδάλου της πολυεθνικής γερμανικής εταιρείας Siemens;;

Δεν είδαν, δεν άκουσαν τις καταγγελίες για τη ΔΕΗ, για τον ρόλο των ΜΜΕ και τις καταγγελίες στην ΕΣΗΕΑ, για διάφορους άλλους Οργανισμούς, για τα ελλιπή και υπολειτουργούντα νοσοκομεία;;

Δεν έχουν πάρει χαμπάρι την ανάδειξη των Εθνικών μας θεμάτων, των γεωπολιτικών - γεωστρατηγικών εξελίξεων και το γεγονός ότι σε πλείστα όσα από αυτά τα θέματα επιβεβαιωθήκαμε;;

Οι “Νονοί” του Συστήματος!

Αυτοί “οι φρουροί του καθεστώτος της Μεταπολίτευσης και των Μνημονίων”, σιωπούν για το λαθρομεταναστευτικό που “πνίγει” την Ελλάδα, αλλοιώνοντας την Εθνική της σύσταση και την αμιγώς Ορθόδοξη οντότητά της!

Σιωπούν και αποκρύπτουν τους ενόχους που συμμετέχουν σε τόσα σκάνδαλα! Του χρηματιστηρίου, των Ομολόγων, των εξοπλιστικών, των Siemens και Novartis, γιατί πίσω από αυτά τα σκάνδαλα είναι όλα εκείνα τα πολιτικά πρόσωπα που με τους ιδιοκτήτες αυτών των δημοσιογραφικών Ομίλων έχουν δημιουργήσει μια μαφιόζικη σχέση. Τους διέπει μια ομερτά που δεν θα σπάσει ποτέ! Και αν κάποια στιγμή ρίχνουν στην πυρά ένα πολιτικό πρόσωπο, είναι κατόπιν ανωτάτης εντολής! Όταν πρέπει να δοθεί “μπροστά” ένα εξιλαστήριο θύμα για να σωθούν οι μεγαλύτεροι “Νονοί” του Συστήματος!

Αφού “χέρι που σε ταΐζει δεν το κόβεις”, από τη στιγμή που αρκετοί από αυτούς τους “αντικειμενικούς” κονδυλοφόρους έχουν διορίσει τα σόγια τους στη Βουλή και το Δημόσιο και πολλοί από τους ίδιους είναι έμμισθοι υπάλληλοι των κομμάτων και των ιδρυμάτων τους, που τα πληρώνει ο ίδιος ο λαός!

Είναι το μακρύ χέρι της κρίσεως… 

Όλοι αυτοί, είναι το μακρύ χέρι της κρίσεως! Γι΄ αυτό εμείς αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα “κοινά” χωρίς να μας στηρίζουν άνομα συμφέροντα, και παρ΄ ότι γνωρίζουμε ότι ο αγώνας είναι δύσκολος και μοναχικός!

Παρά τις αντιξοότητες, συνεχίζουμε αυτό το δύσκολο και κακοτράχαλο ταξίδι, γνωρίζοντας τα φονικά όπλα τους, που μέρος αυτών είναι η δική μας “φίμωση”!

Ωστόσο, θα πρέπει να καταλάβουν ότι έχει ο καιρός γυρίσματα…
Να θυμούνται ότι, σύντομα θα απελευθερωθεί η Ελλάδα και θα επιζητήσουν να συνυπάρξουν με τις νέες πολιτικές δυνάμεις του Τόπου!
Να θυμούνται, ότι αυτές έχουν ήδη “γεννηθεί” μέσα από το Ιnternet και τα Social media! Και οι προσεγγίζοντες αυτές τις νέες πολιτικές δυνάμεις είναι σαν τα μυρμήγκια!  Από αυτά – που σηκώνουν περισσότερο βάρος από το βάρος τους - θα αρχίσει το ξήλωμα της κατάρας της χώρας μας, της δημοσιογραφίας που αντί να υπηρετεί την αλήθεια, σέρνεται πίσω από τα άνομα συμφέροντα!
Να θυμούνται ότι, σύμφωνα με έρευνα που έγινε στα τέλη του χρόνου εννέα στους δέκα Έλληνες “δεν πιστεύουν ότι τα ΜΜΕ είναι ελεύθερα από πολιτικές ή εμπορικές πιέσεις”!!Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λέτε την πραγματικότητα και ευχόμαστε για την αλλαγή που επιδιώκετε αλλά δυστυχώς θα αργήσει διότι δεν βλέπω δράση , μόνο λόγια

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Υπομονη αγαπητε ανωνυμε φιλε μου...
Παντα ο λόγος προηγείται των εργων...
Αυτό είναι ιστορικώς αποδεδειγμένο...
Απλώς στα προηγούμενα ιστορικά χρόνια ξεκινούσε ο λόγος ο επαναστατικός και τα καθεστώτα προσπαθούσαν αρχικά με βία να τον καταστείλουν...
Αυτό πάντα αποτυγχανε, το ξύπνημα του λαου ήταν γρήγορο και η επανάσταση αργά ή γρηγορα αναβε.... Ασχετα αν τελικα μερικές μπορεί να καταπνιγόταν στο αίμα....
Φαντασου οτι μονο οι Ελληνες καναμε δεκαδες επαναστάσεις μεχρι να φτασουμε στην μεγαλη του 1821...

Σημερα το ξυπνημα ειναι δυσκολοτερο διότι τον λογο και την προπαγανδα τον εκμεταλεύονται και οι εχθροί της ελευθερίας μας....
Αρκεί ΜΟΝΟ να δεις τι γίνεται στην ελληνική βουλή...
Ενω στο διαδίκτυο μπορούμε βασιμα να πουμε οτι υπαρχει πνοή ελευθερίας και μάλιστα ισχυρότατη... εν τουτοις στο Κυνοβούλιο τα σκυλιά της Νέας Τάξης εχουν 260 βουλευτές ή μπορεί κι ακόμα παραπάνω... στους 300!!!!!!
Κι ετσι ο αγωνας συνεχίζεται... και θα συνεχιζεται μεχρι την τελικη νικη.
ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.