28 Νοεμβρίου 2015

Η Αμερική θα ταΐσει όλο τον κόσμο αλλά στο τέλος θα καταρρεύσει…

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Φώτο από Facebook 

Και ενώ η προσοχή μας με αυτά που συμβαίνουν στην επικαιρότητα είναι στραμμένη στην Μέση Ανατολή και στην Καθ ημάς Ανατολή μας διαφεύγουν άραγε γεγονότα και εξελίξεις που συμβαίνουν πίσω από την πλάτη μας στην ΑΠΩ ΔΥΣΗ στην χώρα των θαυμάτων πέρα του Ατλαντικού; 

Σαν να μην ασχολείται σήμερα κανείς μαζί τους για να εξακολουθούν να ζουν εκεί το επίγειο τεχνολογικό θαύμα τους. 

Θαύμα που κτίσθηκε με την βοήθεια των πολυεθνικών αυτοκρατοριών με έδρα την χώρα αυτή. 

Τώρα αν η Αμερική είναι η ¨πόρνη η μεγάλη της Βαβυλώνας¨ σύμφωνα με την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του ΙΩΑΝΝΗ θα το κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος. 

Σίγουρα όμως αυτό το γνωρίζουν οι ψυχές αυτών που τελευταία μαρτύρησαν-σφαγιάστηκαν-αποκεφαλίστηκαν στο Ιράκ και την Συρία… και παλαιότερα στην Σερβία και αλλαχού … αλλά αυτές οι ψυχές σήμερα δεν μπορούν να μας μιλήσουν αν και είναι έμπροσθεν του ΘΡΟΝΟΥ του ΘΕΟΥ φορώντας τις λευκανθείσες στολές του μαρτυρίου τους. 

 Όμως ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ φρόντισε να μας μιλήσει με αψευδή στόματα ΑΓΙΩΝ του και να μας πει τι είναι τελικά οι Αμερικάνοι και ποια θα είναι η πορεία της Χώρας αυτής που ζει την υπερβολή της Δημοκρατίας και της ελευθερίας με ένα ιδιότυπο τρόπο διαφορετικό αυτό της Ευρώπης. 

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ «Φονιάδες των λαών , Αμερικάνοι.» 

Κάποτε είχε πάει στο Άγιον Όρος ένας Ελληνοαμερικανός γερουσιαστής. Τού μίλησαν για τον Γέροντα κι αποφάσισε να τον συναντήσει. Όταν έφτασε στο κελί μαζί με τους δύο συνοδούς του, εμφανίστηκε ο Γέροντας, ο οποίος μόλις τούς είδε, χαμήλωσε τα μάτια και είπε: «Φονιάδες των λαών, Αμερικάνοι» 

Αυτό φάνηκε πρωτάκουστο στους παρισταμένους και κάποιος επιχείρησε να διορθώσει τα πράγματα λέγοντας: «Μα, Γέροντα, δεν είναι ακριβώς Αμερικανοί. Είναι Έλληνες πού ήρθαν να προσκυνήσουν στο Άγιον Όρος και ήλθαν να σας δουν.» (Ήταν η εποχή του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία με τις αποσχίσεις της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, της Κροατίας κλπ. Στον πόλεμο αυτό καταλάβαινε ο καθένας τον καταλυτικό ρόλο των Αμερικανών.) 

Ο Γέροντας ωστόσο δεν άλλαξε στάση. Άρχισε να τους μιλά, λέγοντας ότι χωρίς τους Αμερικανούς θα υπήρχε ειρήνη στον κόσμο. Τότε ο νεαρότερος των συνοδών του Γερουσιαστή είπε στον Γέροντα: Εμείς προσπαθούμε για την ειρήνη. Δεν είμαστε σύμφωνοι με τις ενέργειες του Αμερικανού Προέδρου. Θα προσπαθήσουμε με την άλλη πλευρά, δηλαδή την αντιπολίτευση, να βοηθήσουμε τους σέρβους αδελφούς μας, προς χάριν της Ορθοδοξίας.» 

Όμως ο Γέροντας δεν ήθελε να συνεχίσει μαζί τους. Μαρτυρία του Βαλίδη Σταύρου, αντιστράτηγου ΕΛ.ΑΣ ε.α., θεολόγου , πρώην Διοικητή Α.Τ. Αγίου Όρους. (Από το αρχείο πληροφοριών των Εκδόσεων Αγιοτόκος Καππαδοκία). www.pentapostagma.gr/ 17 Φεβρουαρίου 2015, 9:00 

π ΑΓΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ¨Η Αμερική θα ταΐσει όλο τον κόσμο αλλά στο τέλος θα καταρρεύσει…¨ 

Είπε και άλλα θαυμαστά ο Άγιος Αριστοκλής όπως… ¨Η Γαλλία δεν θα είναι τίποτα. Η Ιταλία θα υποφέρει από φυσικές καταστροφές. Η Βρετανία θα χάσει την Αυτοκρατορία της και όλες τις αποικίες της, και θα φθάσει σχεδόν μέχρι την ολική καταστροφή, αλλά θα σωθεί από τις προσευχές ενθρονισμένων γυναικών. Η Αμερική θα ταΐσει όλο τον κόσμο αλλά στο τέλος θα καταρρεύσει… Η Ρωσία θα είναι ελεύθερη και από τους πιστούς της θα προχωρήσει μπροστά και θα στρέψει πολλά από τα έθνη προς τον Θεό.» 
 Τώρα περνάμε τους καιρούς πριν τον Αντίχριστο¨ 

Ποιος ήταν ο Άγιος Αριστοκλής; 

¨Ο κατά κόσμον Αλέξιος του Αλεξίου Αμβρόσιφ γεννήθηκε το 1846 στο Ορενμπούργκ των Ουραλίων. Μετά τον θάνατο της συζύγου του, το 1876, αναχώρησε για το Άγιον Όρος του Άθω, και εισήλθε στη μονή του Αγίου Παντελεήμονος. Στις 12 Μαρτίου 1880 εκάρη μοναχός κι έλαβε τ’ όνομα Αριστοκλής. Το 1884 χειροτονήθηκε διάκονος και πρεσβύτερος και το 1886 εκάρη μεγαλόσχημος μοναχός. Το 1887 απεστάλη στο μετόχι της μονής του στη Μόσχα, όπου εφάνη νέος κτήτορας και υπήρξε πνευματικός πατέρας πολλών ψυχών. Η παραμονή του στο μετόχι από το 1891-1894 δημιούργησε γύρω του ένα σπουδαίο πνευματικό έργο. Από το 1895-1909 επέστρεψε στη μονή του. Από το 1909-1918 μετέβη και παρέμεινε πάλι στο μετόχι της Μόσχας. Τον κοσμούσαν τα χαρίσματα της προοράσεως και της θαυματουργίας, με τα οποία βοήθησε πολλές ψυχές. Η θυσιαστική του αγάπη και η ελεήμων καρδία μαλάκωνε και τις πιο πέτρινες καρδιές. Πλήθος αναγκεμένου κόσμου βρήκε πλησίον του τη σωτηρία του. Δίκαια ονομάσθηκε ο Γέροντας της Μόσχας. Η μακαρία κοίμησή του συνέβη στις 24 Αυγούστου 1918 στο κελλί του, του μετοχίου του Αγίου Παντελεήμονος. Έκανε τρεις φορές τον σταυρό του, βλέποντας την εικόνα της Γοργοϋπηκόου, την οποία ιδιαίτερα είχε σε ευλάβεια και στην οποία είχε κτίσει ναό, και παρέδωσε ήσυχα το πνεύμα του στον Πλάστη του. Το σώμα του ετάφη κάτω από τον ναό της Γοργοϋπηκόου. 

Το 1923, για να μη βεβηλωθεί από τους άθεους, μεταφέρθηκε στη μονή του Οσίου Δανιήλ, όπως το είχε προείπει ο όσιος Αριστοκλής. Το 2001 το Πατριαρχείο Μόσχας τον κατέταξε στο Ρωσικό Αγιολόγιο. Το 2004 έγινε η ανακομιδή των τιμίων λειψάνων του και μεταφέρθηκαν στο ναό του μετοχίου, όπου συνεχίζουν να θαυματουργούν και να ευωδιάζουν. Η μνήμη του τιμάται στις 24 Αυγούστου.¨ Μοναχού Μωϋσέως Αγιορείτου, Οι Άγιοι του Αγίου Όρους, εκδόσεις Μυγδονία, Θεσσαλονίκη, 2007 – Σόνια Μαυρίδου 

Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης (Παπά - Γιάννης), (1925 – 2009) πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη. Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα. Θα προηγηθεί μεγάλο κακό στην Αμερική. 

Στην πρώτη μαρτυρία του κ. Απ. Σίμογλου, Αλεξανδρούπολη, αναφέρεται: Σε μια επίσκεψή μας στον Παππούλη και χωρίς να τον ρωτήσουμε ξαφνικά μας είπε: «Έφθασε ο καιρός να πάρουμε πίσω την Κωνσταντινούπολη, θα γίνει πάλι ελληνική!» Όταν τον ρώτησα πότε θα γίνει αυτό, μου απάντησε: «Σύντομα. Πολύ σύντομα στις μέρες μας». Τον ξαναρώτησα: «Δηλαδή πότε; Πες μας κάποια ημερομηνία». Τότε η απάντησή του ήταν: «Α! Όλα και όλα ημερομηνίες όχι, όχι. Το σχέδιο του Θεού αυτό είναι, ημερομηνίες όμως όχι.». Μας είπε, επίσης, ότι πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη.Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα.

Επίσης, μας είπε: «Όλοι εσείς που είστε εδώ (ήμασταν εννέα άτομα διαφόρων ηλικιών) θα πάτε στην Πόλη και θα είναι Ελληνική. Εγώ όμως δε θα προλάβω. Θα έχω φύγει για τον ουρανό!!!» [Από το βιβλίο +Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης (Παπά - Γιάννης), (1925 - 2009), Σελ.141 -142) ] 

Στην δεύτερη μαρτυρία του κ. Μιλτιάδη Τσεσμετζή, εκπαιδευτικού, αναφέρεται: «Το 2004 κατά την διάρκεια δύο επισκέψεων που κάναμε στον παπά-Γιάννη, αυτός μας μίλησε για την Κωνσταντινούπολη. Μας είπε ότι όταν επισκέφθηκε τον Όσιο πατέρα Παΐσιο στο μοναστήρι της Σουρωτής, ο τελευταίος του είπε: "Πάτερ Ιωάννη, πλησιάζει ο καιρός που θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη". Ο Παππούλης δε, μας είπε πως: "Οι Ρώσοι θα πάρουν την Πόλη και θα μας την δώσουν γιατί θα πιστέψουν ότι έτσι τους συμφέρει. Θα προηγηθεί μεγάλο κακό στην Αμερική. Τότε θα συναινέσουν οι Ευρωπαίοι να μας δοθεί η Πόλη από τους Ρώσους. Πριν γίνει αυτό το μεγάλο κακό στην Αμερική, οι Ευρωπαίοι δεν θα συναινούν...."». [Από το βιβλίο +Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης (Παπά - Γιάννης), (1925 - 2009), Σελ. 86)] http://hggiken.pblogs.gr/ Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013 

Και τώρα το συμπέρασμα ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ; 

Οι Αμερικάνοι ισχυρίζονται ότι CNN Money: Για 4 λόγους δεν θα ξεσπάσει εμπορικός πόλεμος μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας Και αναφέρει τους παρακάτω λόγους Ένας πόλεμος λέξεων έχει ξεσπάσει μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας μετά την κίνηση της Τουρκίας να καταρρίψει ένα ρωσικό πολεμικό αεροπλάνο αναφέρει σε ανάλυση του το CNN Money.

Αλλά ένας εμπορικός πόλεμος θα κόστιζε ακριβά και τις δύο πλευρές....γιατί; 

1. Η Ρωσία έχει λίγους φίλους 
2. Οι στρατηγικές στον κλάδο της ενέργειας Οι δύο χώρες Ρωσία και Τουρκία υπέγραψαν μια σειρά από στρατηγικής σημασίας ενεργειακές συμφωνίες μόλις πριν από ένα χρόνο. Η Τουρκία είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος αγοραστής φυσικού αερίου της Ρωσίας, μετά την Γερμανία. Η Ρωσία κατασκευάζει επίσης τον πρώτο πυρηνικό σταθμό της Τουρκίας, που βρίσκεται στη Μερσίνα στη νότια ακτή της χώρας. Η κατασκευή ξεκίνησε τον Απρίλιο και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το 2020. 
3. Ο τουρισμός Οι ρώσοι επισκέπτες είναι ζωτικής σημασίας για την τουριστική βιομηχανία της Τουρκίας. Περίπου 4,5 εκατομμύρια Ρώσοι επισκέφθηκαν τη Τουρκία το 2014 και τα επίσημα στοιχεία της Τουρκίας δείχνουν ότι πάνω από το 12% του συνόλου των επισκεπτών ήταν Ρώσοι μετά τους Γερμανούς. 
4. Ρωσία και Τουρκία έχουν επηρεαστεί από την οικονομική κρίση Ρωσία και Τουρκία έχουν ήδη υποστεί τεράστια οικονομική κρίση και χρειάζεται επειγόντως μια νέα ώθηση, όχι άλλο σοκ. Η οικονομία της Ρωσίας έχει δεχθεί πλήγμα από τις χαμηλές τιμές του πετρελαίου και το εμπάργκο της Δυτικής. Η Τουρκία δεν είναι στην καλύτερη θέση. Η ανάπτυξη έχει υποχωρήσει τα τελευταία χρόνια. Το ΔΝΤ αναμένει ότι η οικονομία θα αυξηθεί κατά μόλις +3,1% το 2015 και 3,6% το 2016 - πολύ κάτω από το +9% το 2010 και το 2011. Η τουρκική λίρα έχει μειωθεί κατά περίπου 20% έναντι του δολαρίου το 2015.

Αυτό καθιστά πιο ακριβή για την Τουρκία την εξυπηρέτηση των 125 δις δολαρίων του βραχυπρόθεσμου εξωτερικού χρέους. www.bankingnews.gr 27/11/2015 - 20:29
 

ΦΥΣΙΚΆ οι Αμερικάνοι μπορούν να επιβάλλουν κυρώσεις όπου λάχει, είναι όμως πεπεισμένοι ότι τελικά δεν πρόκειται να ξεσπάσει όχι μόνο εμπορικός πόλεμος μεταξύ της Ρωσίας –Τουρκίας κατά πόσο μάλλον και κανονικός πόλεμος μεταξύ αυτών των χωρών.

ΤΕΛΙΚΆ τι περιμένουν για να δουν πριν ξεκινήσει ο πόλεμος που ήδη προδιαγράφεται στον ορίζοντα του πλανήτη μας; Όλοι όμως απευχόμαστε να υποφέρουν οι αθώοι Αμερικανοί πολίτες . Όμως δεν γνωρίζουμε τι εύχεται ο ουρανός για την χώρα αυτή και σύμφωνα με τους πνευματικούς νόμους που τον διέπουν. 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.