26 Νοεμβρίου 2015

«Πορτοκαλί» χθες η Βουλή για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών... Εντολή της Νέας Τάξης για την εορτή των διαφόρων Παγκόσμιων ημερών...

Αναδημοσιευση από το olympia.gr 

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ 


Σε πορτοκαλί χρώμα – το χρώμα που έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ – φωταγωγήθηκε το κτίριο της Βουλής, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων από τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων για την χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. 

Η βία κατά των γυναικών αποτελεί «ένα πρόβλημα που διαπερνά όλους τους πολιτισμούς, όλες τις χώρες, όλες τις κοινωνίες ανεξάρτητα από έθιμα ή παραδόσεις, κοινωνική τάξη, μόρφωση, επίπεδο υγείας κλπ. Αναγνωρίζεται πλέον ως έγκλημα με άμεσες κι έμμεσες επιπτώσεις τόσο για τις γυναίκες θύματα, όσο και για τη κοινωνία στο σύνολό της» τονίζει στο μήνυμά της η ΓΓΙΦ, ο κατεξοχήν αρμόδιος κυβερνητικός φορέας για την πρόληψη και καταπολέμηση του φαινομένου.

Χθες η ΓΓΙΦ διοργάνωσε τις εξής δράσεις:

• Συνέντευξη Τύπου της Γενικής Γραμματέα Ισότητας των Φύλων Φωτεινής Κούβελα στις 11.30 π.μ., στα γραφεία της ΓΓΙΦ
• Διανομή ενημερωτικού εντύπου στο κοινό στο μετρό Συντάγματος από υπαλλήλους και στελέχη της ΓΓΙΦ
• Φωταγώγηση του κτιρίου της Βουλής με πορτοκαλί χρώμα (χρώμα που έχει καθιερωθεί από τον Ο.Η.Ε)
• Ανάρτηση της αφίσας της ΓΓΙΦ στις οθόνες του Μετρό και του ΗΣΑΠ από 23 – 28 /11
• Συνεργασία με τους τηλεοπτικούς σταθμούς για ανάδειξη του θέματος της βίας κατά των γυναικών (εμφάνιση γυναικών και ανδρών τηλεπαρουσιαστών με το πορτοκαλί κορδελάκι στο πέτο κ. λ. π.)
• Εκδήλωση σε συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη, που θα πραγματοποιηθεί στις 21:00, στο Βασιλικό Θέατρο.


ΣΧΟΛΙΟ
Φυσικά όλα αυτά τα νεοταξίτικα ξενόφερτα καραγκιοζιλίκια που προέρχονται από τον παγκοσμιοποιημένο ΟΗΕ που ελέγχεται από στοές και μυστικές λέσχες, ουδεμίαν σχέση έχουν με την Ελληνορθόδοξη παραδοσή μας...

Κανένας δεν σκέφτηκε στην Βουλή ότι χθες ήταν η εορτή της μεγαλομάρτυρος Αγίας Αικατερίνης.
Μιας σπουδαίας ελληνίδας αγίας που ταπείνωσε 50 δεινούς ρήτορες ειδωλολάτρες επίσης κατά το πλείστον, Ελληνες και τους μετέστρεψε στον χριστιανισμό!!!!!!

Η Αγία Αικατερίνη κόρη Ελληνα αξιωματούχου της ελληνικής Αλεξάνδρειας είχε σπουδάσει σε ελληνικές εθνικές σχολές φιλοσοφία, ποιήση, ρητορική, μουσική, φυσική, μαθηματικά και αστρονομία!!!!

Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Μαξέντιος συγκέντρωσε 50 από τους καλύτερους ρήτορες της αυτοκρατορίας και έφερε μπροστά τους την νεαρή Αικατερίνη, η οποία μετά από την μεταξύ τους συνομιλία κι αφού τους αποστόμωσε, τους ανάγκασε να ομολογήσουν την ανωτερότητά της και να δηλώσουν χριστιανοί....
Ο Αυτοκράτορας τους φυλάκισε και τους εκτέλεσε αργότερα στην πυρά...
Και η Αγία φυλακίστηκε, βασανίστηκε και μαρτύρησε.

Ετσι γίνονταν χριστιανοί οι Ελληνες της εποχής εκείνης κι όχι όπως διατείνονται οι σύγχρονοι αρχαιολάτρες και νεοπαγανιστές με βία.... ( Η βία εξασκούνταν για να αποτραπούν....)

Ας παρακολουθήσουμε τον διάλογο της Αγίας με τους ρήτορες: 

Οι 50 ρήτορες παρουσιάζονται ενώπιον της Αγίας και ο σπουδαιότερος από αυτούς αμφισβητεί τη θεότητα του Ιησού υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε οι αρχαίοι φιλόσοφοι ονόμασαν ή τίμησαν αυτόν: 
«Λοιπόν, μη παρασυρόμενη από την απάτη επιμένεις εις τον Εσταυρωμένον ως Θεόν, τον οποίον ουδείς εκ των παλαιών δεν τον ονόμασε σοφό, ούτε εγνώριζε αν ονομαζόταν Θεός».  

Στην απάντησή της η Αγία χρησιμοποιεί τις γραπτές προφητείες των αρχαίων φιλοσόφων, όπως του Διοδώρου, του Πλουτάρχου, του Ομήρου, του Ορφέως, του Σοφοκλέους και ως αποκορύφωμα δύο χρησμούς της Σίβυλλας και του Απόλλωνος, οι οποίοι αφήνουν κυριολεκτικά άναυδους του 50 ρήτορες.

Οι δύο χρησμοί καταγράφονται στην Γ’ εκδοχή του Μαρτυρίου της Αγίας (Μαρτυρολόγιον του Σινά σελ. 100- 133) αλλά και σε ένα χειρόγραφο από περγαμηνή του 12ου αιώνος το οποίο φυλάσσεται στη Μονή Δοχειαρίου του Άγιου Όρους. Οι ρήτορες αναφέρουν στην Αγία ότι ουδέποτε διάβασαν στα βιβλία τους για κάποιον Εσταυρωμένο Θεό. 

Η απάντηση της Αγίας είναι καταπέλτης:

«Το ότι ο Εσταυρωμένος, είπε, δεν έτυχε να τιμηθεί από κανέναν από τους παλαιούς δεν θα έπρεπε να δαπανώμεν τον χρόνο μας, ούτε να το πολυεξετάζομεν, ούτε να κάνωμε ερεύνας δι΄αυτών με ανθρωπίνους λογισμούς διότι είναι ο αληθινός θεός του ουρανού και της γης, της θαλάσσης, του ηλίου, της σελήνης, των άστρων και δημιουργός όλου του ανθρωπίνου γένους ακατάληπτος, ανεξερεύνητος, απέραντος, ανεξιχνίαστος, άρρητος. Διά να σου αποδείξω τα σχετικά μ’ αυτόν με τη βοήθεια των δικών σου, διότι έτσι η απόδειξής μου θα είναι απολύτως έγκυρη, πρόσεξε τι αποκαλύπτει ξεκάθαρα, η πιο σοφή απ’ όλας τας γυναίκας, Σίβυλλα, διά την κατά σάρκα γέννησή του, διά την πρόνοιάν του δι’ ημάς, και διά την αμέτρητόν του φροντίδα.

Αν θέλεις ας ακούσουμε τα ίδια της τα λόγια: «ύστερα από πολύν καιρό θα φτάσει κάποιον εις αυτήν την πολυδιηρημένην γη και θα γεννηθεί με σάρκαν αμόλυντον. Με ανεξάντλητα όρια ως θεότητα θα λυτρώσει τον άνθρωπο από την φθορά των ανιάτων παθών. Και θα τον φθονήσει άπιστος λαός και θα κρεμαστεί υψηλά ως κατάδικος εις θάνατον. Όλα αυτά θα τα υποφέρει με πραότητα». Πρόσεξε και τον αληθινό μάντη Απόλλωνα, που έχει ξεχάσει την συνηθισμένη του ασάφια και τα αμφιλεγόμενά του και φανερώνει γυμνή την αλήθεια χωρίς τη δικήν του βούλησιν. Λέγει αυτός: «Ένας ουράνιος με πιέζει ισχυρά, ο οποίος είναι φως τριλαμπές. Αυτός είναι ο παθών Θεός, χωρίς να πάθει τίποτε η Θεότης του, διότι είναι συγχρόνως θνητός και αθάνατος. 

Αυτός είναι συγχρόνως Θεός και άνθρωπος, όλα υποφέρων από τους θνητούς, δηλαδή τον σταυρόν, την ύβριν, την ταφήν. Αυτός κάποτε από τα μάτια έχυσε δάκρυα θερμά. Αυτός πέντε χιλιάδες χόρτασε με πέντε άρτους, κάτι που ήθελε δύναμιν θεϊκήν. Ο Χριστός είναι ο δικός μου Θεός, ο οποίος εσταυρώθει εις το ξύλον, ο οποίος εξέπνευσε, ο οποίος εκ του τάφου ανήλθεν εις τον ουρανόν». 

Αυτά διηγείται ο Θεός σου. Διότι είναι συνάναρχος μ΄αυτόν που τον εγέννησε και αιώνιος αρχή και ρίζα και πηγή όλων των αγαθών, όλα τα δημιούργησε χωρίς να υπάρχουν πριν και όλα τα κοσμεί και τα διακρατεί και τα διαπερνά και με το δικό του χέρι εδημιούργησε ημάς τους ανθρώπους και πολλούς δρόμους ήνοιξε διά την σωτηρία μας».

Αντί λοιπόν η Ελληνική Βουλή να τιμήσει μια τέτοια εξέχουσα προσωπικότητα για τον Ελληνισμό και τον Χριστιανισμό θεωρεί προτιμότερο να ακολουθήσει τις υποκριτικές νεοταξίτικες επιταγές του ΟΗΕ....

Οι γνωστές Παγκόσμιες ημέρες που απαιτούν υπακοή από όλες τις χώρες της υφηλίου...

Οι άθεοι ξένοι χωρίς Αγίους και Πατέρες, χωρίς ιστορία, χωρίς Πίστη και χωρίς Ιερή Παράδοση προσπαθούν να δημιουργήσουν αιτίες εορτών...

Εμείς όμως οι Ελληνες δεν έχουμε καμία ανάγκη από τα παγκοσμιοποιημένα πανηγυράκια τους...
Εχουμε τους Αγίους μας να εορτάσουμε και να διδαχθούμε από το παράδειγμα τους....
Και ούτε και σημαντικά προβλήματα ή καθολικά φαινόμενα βίας κατά των γυναικών έχουμε, πλην εξαιρέσεων...

Στις ξένες χώρες όπου ακμαζει η αθεία, ο ισλαμισμός και κάθε άλλη καταστροφική λατρεία, μπορεί να έχουν εκτεταμμένα προβλήματα βίας κατά των γυναικών, αλλά και γενικότερης βίας στις κοινωνίες τους...
Εμείς στην αγία Ελλάδα μας όσο βρισκόμαστε κοντά στις ελληνορθόδοξες αρχές μας και με παραδείγματα όπως αυτό της Αγίας μας Αικατερίνης, δεν έχουμε τέτοια κοινωνικά φαινόμενα...

Οσο όμως επιτρέπουμε να παρεισφρύει ο ξένος τρόπος ζωής, τα ξένα ήθη και κάθε ξενόφερτη νεοταξίτικη αηδία, κι όσο επιτρέπουμε μέσω της εκπαίδευσης και γενικώς μέσω του κράτους και των διαφόρων ξενόφερτων ΜΚΟ και λοιπών οργανώσεων, να υποχωρεί το ελληνορθόδοξο στοιχείο και να επικρατούν οι αθεϊστικές αντιλήψεις της παρακμιακής προοδευτικο-κουλτουριάρικης δύσης, τόσο θα ξεχνάμε τους αγίους μας και θα ψάχνουμε τις παγκόσμιες ημέρες τους καθώς η κοινωνία μας θα αλλοτριώνεται.....

Ας κρατήσουμε θερμή την πίστη μας αδέρφια μου κι ας μην αφήνουμε χώρο σε ξενόφερτα υποκριτικά προστάγματα και ήθη...

ΥΓ. Είδατε διαβάζοντας και το άρθρο του olympia, με ποιον τρόπο προπαγανδίζουν και προωθούν παντού τις παγκόσμιες ημέρες τους;...
Με τις γνωστές .... δράσεις.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.