11 Νοεμβρίου 2015

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Γράφει η Μαίρη Καρά 

Το ρεπορτάζ μας συνεχίζεται με τις ΕΙΔΗΣΕΙΣ των ΔΕΛΤΙΩΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΩΝ απο-παρα-πληροφόρησης. Σοβαροφανείς κουστουμάτοι δημοσιοκάφροι ξεστομίζουν μεγαλοστομίες των εντολοδόχων τους πολιτικών, για τα θαυμαστά έργα τους  άνευ ουσίας και μια είναι η ουσία, μα χωρίς ΣΗΜΑΣΙΑ. Σημασία έχει αν θα βγάλουν την τετραετία οι ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ, αν θα συνεργαστεί το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ με τον εαυτό του, αν θα αλληλοφαγωθούν οι υποψήφιοι δελφίνοι του διεφθαρμένου  ΔΕΞΙΟΥ κόμματος, αν θα το διαλύσουν επιτέλους να απαλλαγούμε από δοσίλογους, αν θα νοικιάσουν τα ανοίκιαστα διαμερίσματα οι φιλομετανάστες συριζαίοι, για να στεγάσουν τα λάθρα, ή θα τα "συστεγάσουν" με τους δικούς μας ΑΣΤΕΓΟΥΣ στα πεζοδρόμια, πότε  θα ενδιαφερθούν για στέγαση αυτών, που ξεσπιτώθηκαν άδικα απ' τους "φιλόστοργους" φόρους της Αριστερής κυβέρνησης… του ΛΑΟΥ! Πού την είδαμε αυτή; 

Ακόμα δεν την είδαμε ή μάλλον ενδιαφέρον για την πατρίδα δεν είδαμε και πάμε σε συνέχεια διεθνιστικών αποδομήσεων με εκπαιδευτικά μαθήματα σχολίων άνευ σχολείων, για τον παραμυθένιο γάμο αγαπητότατης μεν πεπαλαιωμένης και πληκτικής δε, μίζερης φίρμας ανεξίτηλης μιμητικής επιρροής στις ξανθοκεφαλές φιλόδοξων κορασίδων υποψήφιων "δοξάστε με"… και ζει μες στην χλιδή αυτή απ' το υστέρημά μας… Κι αν  αναρωτιέστε πως τα παίρνει από μας… ρωτήστε τους αδιάφθορους Καναλάρχες, από πού ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!

ΣΤΟΠ. Διάλειμμα για διαφημίσεις… να βγάλουν και το ψωμάκι τους (ή παντεσπάνι;) τα πεινασμένα για προβολή μετά δόξης και… τιμής φιγουράτα τηλεοπτικά ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ! 

Κι εκεί είναι που "είδε" ο αποκοιμισμένος καμεραμαν την λάθος κασέτα… μα είναι δυνατόν στις "σοβαρές" ειδήσεις να προβάλλονται σταρλετίτσες; Και τι διαφορά έχει - αναρωτιέται - κι αφού δεν ακούστηκε διαμαρτυρία για την παρεμβολή, συνεχίζει κανονικά τις ΕΙΔΗΣΕΙΣ, με αόριστες καταγγελίες στην Αστυνομία για βιοπραγίες κατά μεταναστών από "ακροδεξιούς" κι από άγνωστους ενδογήινους και γνωστούς εξωγήινους.  Εγκλήματα τα οποία κάποιος κάπου εφεύρε ή υπερδιόγκωσε, χωρίς θύτες και θύματα, αλλά με δημοσιότητα! Αυτήν κανείς δεν την περιφρονεί, γιατί είναι τόσο γλυκιά κι επιδιώκει μόνιμα την αποκλειστικότητα στις προτιμήσεις προβεβλημένων γνωστών και μη εξαιρετέων μηδενικών (000) άνευ ΜΟΝΑΔΑΣ! 

Ο άτυχος μετανάστης που ξυλοφορτώθηκε, έχει την ώρα του στα ΔΕΛΤΙΑ, όπου μπορεί να υποστηρίξει, πως οι καρπαζιές που έφαγε από ομόφυλούς του, ήταν ρατσιστική επίθεση μαυροφορεμένων "τραμπούκων", που φώναζαν "αίμα τιμή χρυσή αυγή" κι άφηναν κάρτες με τα στοιχεία τους…για να  δρέψουν τους καρπούς απ' το Ελληνικό Κράτος και τις ΜΚΟ. Σειρά έχουν οι αναλύσεις επί αναλύσεων για το πιο ασήμαντο  θέμα. Την ανούσια δήλωση του τάδε Υφυπουργού για καυτό θέμα, που ο Υπουργός το διέψευσε, αλλά "πηγαδάκια' εντός του Υπουργείου βεβαιώνουν, πως η δήλωση έγινε, αλλά τελικά δεν θα επηρεάσει τις εξελίξεις, όμως κάποιοι στα τηλεπαράθυρα έχουν άλλη άποψη και πρέπει να σας την ανακοινώσουν.

Και η παραμελημένη ΠΑΡΑΓΩΓΗ; Πως θα αναπτυχθεί… με τόσο μάκρος που τραβάει; Αυτό το γνωρίζουν καλά οι τηλεοπτικοί παραγωγοί, που είναι τζίνια στην ΡΟΗ. Την τραβάνε απ' τα μαλλιά με τσοντάδικα και τηλεπαιχνιδάδικα μέχρι το άλλο πρωί, για να προβάλλουν την πληρωμένη ΕΚΠΟΜΠΗ τους και να αρπάξουν διαφημιστικό παραδάκι. Φυσικά συμβάλλουν στην ψυχαγωγική επι-μόρφωση όσων ξενύχτηδων τηλεθεατών τέρπονται απ' τις νύχτας τα καμώματα, που τα βλέπουν την ημέρα και γελούν. Κι οι ξύπνιοι της νύχτας και οι κοιμισμένοι της ημέρας, θα κοιμηθούν καμιά φορά και στο κρεβάτι τους; Και πότε θα ξυπνήσουν απ' τον λήθαργο της ΑΝΕΡΓΗΣ συνείδησής τους; Μήπως αν απεργήσουν οι πορνοσταρ και οι τηλεπαιχνιδάδες, για τα νυχτοκάματα που τους χρωστάνε οι επιτηδευματίες σκηνοθέτες και καναλάρχες;

Οι "σωτήρες" της Ελλάδας θα σας αναλύσουν αν μια μείωση 0.2% στην ΑΝΕΡΓΙΑ, ίσως  επιδράσει αρνητικά στις ΑΓΟΡΕΣ... και σωθήκατε με τα Δελτία, που δεν γίνονται για ενημέρωσή, μα για αποβλάκωση, αφού σας κατακλύζουν με απίθανες πληροφορίες, ώστε να μην σας μένει χρόνος να ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ. Κι έτσι σκέφτονται αυτοί για σας, για να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, περνώντας την μέσα απ' τα φίλτρα του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Κι εσείς όμως αντί να γεμίζετε την ΑΝΕΡΓΙΑ σας μόνο με τα νεοταξικά είδωλα, μήπως είναι καλύτερα να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει; Ίσως έτσι "δείτε" πως σκόπιμα υποβιβάζουν το πνευματικό σας επίπεδο με τις σαπουνόπερες, προορίζοντας σας για υποτακτικά ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ. 

Αν λοιπόν αισθανθείτε κορεσμένοι από προπαγάνδα και το κεφάλι σας δεν χωράει άλλη ΠΛΥΣΗ… τότε ΚΛΕΙΣΤΕ το χαζοκούτι. Αν το κάνουν αυτό ΟΛΟΙ συγχρόνως… δεν φαντάζεστε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα! Την πρώτη ημέρα όλοι θα πιστέψουν, πως είναι μια συνηθισμένη ΑΠΕΡΓΙΑ των εργαζόμενων. Όταν ξυπνήσουν όμως το πρωί οι πολιτικάντηδες και οι Καναλάρχες θα διαπιστώσουν, πως η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ δεν τους ανήκει πια. Στο νέο ΣΗΡΙΑΛ θα πρωταγωνιστεί ο ΛΑΟΣ κι αυτοί θα παίξουν τον ρόλο του υπόλογου κομπάρσου στην πανελλήνια ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ. Την τρίτη ημέρα με κλειστές Οθόνες το ΜΑΤΙ του Μεγάλου Αδελφού θα παραμείνει κλειστό λόγω… διακοπών κι αποχής των αφελών τηλεορασάκηδων, που με το επαναστατικό τους ΚΛΙΚ τον έστειλαν σε άλλον ΠΛΑΝΗΤΗ. 

Χωρίς ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ και με τον λαό αποδέκτη η τηλεοπτική ΑΠΕΡΓΙΑ θα γίνει ο ρυθμιστής των γεγονότων, με άμεση επίπτωση και στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Οι Καναλάρχες θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν τα χρέη τους. Οι βολεμένοι τηλεαστέρες θα δουν το άστρο τους να κατρακυλάει στα αζήτητα. Οι ολιγάρχες θα χάσουν τηλεοπτική κάλυψη και κυβερνητική συγκάλυψη. Οι εργαζόμενοι θα επιστρέψουν για να γράψουν το νέο ΣΗΡΙΑΛ με τηλεθεατές τον αφυπνισμένο λαό. Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ θα παίξει τον αληθινό της ρόλο, μεταδίδοντας την τεράστια επιτυχία της ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ… Μια δοκιμή απ' τον λαό δεν βλάπτει κι ας αποτολμήσει να το επιχειρήσει. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Κλείστε τους δέκτες, για να γίνετε αποδέκτες του σωτήριου μηνύματος της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ! 

Διαβάστε την προηγούμενη σχετική ανάρτηση: ΟΙ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΓΥΑΛΙΟΥ



Share

1 σχόλιο:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ἀπό τό 1978 ὁ ἀεἰμνηστος Ἐπίσκοπος Φλωρίνης Αὐγουστῖνος Καντιώτης ἔκαμε σημαία του τό σύνθημα "Κλεῖστε τίς τηλεοράσεις," ἀλλά, δυστυχῶς, ἐμεῖς οἱ ἀφελεῖς δέν τόν ἀκούσαμε καί ἤπιαμε ὅλο τό δηλητήριο τῆς Ἐθνικῆς καί θρησκευτικῆς μας ἀπονευρώσεως, πού μᾶς πότιζαν οἱ ἐχθροί μας μέσῳ τῶν τηλεοράσεων ὅλα αὐτά τά χρόνια.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.