28 Σεπτεμβρίου 2010

Ανοιχτή επιστολή-παράκληση του ΠΑΜ, στους ανεξάρτητους bloggers: Να βοηθήσουμε τους αγρότες, να διώξουν τους μεσάζοντες.

28 Σεπτεμβρίου 2010

Φίλοι ανεξάρτητοι
bloggers.


Στις περιοδείες του στην ελληνική περιφέρεια το Πατριωτικό Μέτωπο, διαπιστώνει δυστυχώς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Πατρίδας μας, εκτός από την άθλια οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι αγρότες μας και την τραγική εικόνα της εγκατάλειψης πια των προϊόντων τους στα χωράφια τους.


Μια εικόνα τριτοκοσμική, δραματική αλλά και μειωτική της αξιοπρέπειας των ανθρώπων της ελληνικής υπαίθρου.


Με πρωτοβουλία της νεολαίας του Κινήματος και με τη σκέψη ότι, «κάποιος, κάπου, κάτι πρέπει να κάνει», αποφασίσθηκε η δημιουργία μιας σελίδας στην ιστοσελίδα του ΠΑΜ, η οποία ονομάσθηκε «ανταλλακτήριο αγροτικών προϊόντων» (http://www.pamet.gr/dimopratirio.php). Στη σελίδα αυτή άρχισε ήδη η δημοσίευση των στοιχείων αλλά και των προϊόντων των αγροτών οι οποίοι επιθυμούν να έλθουν σε κατευθείαν επαφή με τους καταναλωτές των αστικών περιοχών, χωρίς μεσάζοντες και εντελώς δωρεάν.


Με παράλληλη παράκληση σε όλους τους αγρότες να έλθουν σε επαφή με το Κίνημα, για να δηλώσουν τα στοιχεία αλλά και τα είδη των προϊόντων που διαθέτουν στην ηλ. διεύθυνση http://www.pamet.gr/condact.php.


Σας καλούμε και σας παρακαλούμε θερμά, να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή, ενημερώνοντας με τον δικό σας μοναδικό τρόπο, όλη την ελληνική περιφέρεια, για την πρωτοβουλία αυτή της νεολαίας μας. Η σχετική σελίδα (http://www.pamet.gr/dimopratirio.php) θα πρέπει πολύ σύντομα να φιλοξενεί όσους περισσότερους αγρότες γίνεται και οι οποίοι επιθυμούν να έλθουν σε κατευθείαν επαφή με τους καταναλωτές από ολόκληρη την χώρα, για να τους πουλήσουν σε τιμή χωραφιού αλλά και με εγγυημένη ποιότητα τα προϊόντα τους.


Η προσπάθεια αυτή αγαπητοί φίλοι ανεξάρτητοι bloggers έχει πολλαπλό χαρακτήρα: Δείχνει την αλληλεγγύη μας στους καταταλαιπωρημένους μας αγρότες, σπάει το άθλιο καθεστώς των μεσαζόντων που αγοράζουν φθηνά και πωλούν πανάκριβα, στέκεται απέναντι στα πολυεθνικά πολυκαταστήματα που ελέγχουν την αγορά αγροτικών προϊόντων, βοηθά τους καταναλωτές να αναπτύξουν μια άμεση επαφή με τους αγρότες μας από όλα τα σημεία της Πατρίδας μας και ακόμη, αναδεικνύει από την πλευρά μας την κάθετη αντιπαράθεσή μας απέναντι σε όλους αυτούς που οδηγούν τον Λαό μας στην εξαθλίωση και στη μείωση της αξιοπρέπειάς του.


Είμαστε σίγουροι πως για μια ακόμη φορά, οι φίλοι ανεξάρτητοι bloggers, «θα κάνουν το θαύμα τους». Δεδομένου μάλιστα ότι, τα ΜΜΕ και ο Τύπος αλλά και τα διάφορα ελεγχόμενα και χρηματοδοτούμενα από το κράτος «κέντρα και οργανώσεις καταναλωτών» - όπως εξ’ άλλου έχουν εκπαιδευθεί να πράττουν - δεν πρόκειται να βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση, η υπόθεση αυτή είναι στα δικά μας χέρια. Από την πλευρά του το Πατριωτικό Μέτωπο, αισθάνεται την υποχρέωση να υπενθυμίσει προς κάθε κατεύθυνση για μια ακόμη φορά πως δεν είναι κόμμα, δεν πρόκειται να ζητήσει την ψήφο κανενός, δεν πρόκειται να παράξει επαγγελματίες πολιτικούς.


Με αυτήν λοιπόν την έννοια, η συμμετοχή του στην προσπάθεια αυτή είναι στην απόλυτη κρίση του ελληνικού λαού αλλά και την δική σας, ως ανεξάρτητων ενεργών πολιτών.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την βοήθεια.

Πατριωτικό Μέτωπο.

Πατριωτικό Μέτωπο
Ακαδημίας 88
Αθήνα
Τηλ. Συντονιστή ΠΑΜ:
6980292626
www.pamet.gr
pametopo@gmail.com




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.