13 Νοεμβρίου 2021

ΧΑΛΚΙΔΕΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ … (Μια νοσηρή πραγματικότητα)

Αλήθεια πιστεύετε ακόμα στον παραλογισμό, o οποίος πλέον έχει εισχωρήσει βαθιά μέσα στα έγκατα των άδολων και ευαίσθητων ψυχών των συνανθρώπων μας; 
 
Θέλει σώνει και καλά το σάπιο πολιτικό σύστημα να μας αποδείξει, ότι όλοι, μα όλοι είμαστε πλέον άρρωστοι; Κατά ένα μεγάλο μέρος το πέτυχε και αυτό το συμπέρασμα εξάγεται από το γεγονός ότι οι παντού είδους θεραπευτές των ψυχών και τα φαρμακεία έχουν αυξήσει τον κύκλο εργασιών τους!!!
 
Τελικά πλέον η κοινωνία πραγματικά έχει αρρωστήσει και όσοι συνάνθρωποι μας έχουν μείνει ψυχικά ισορροπημένοι, ετοιμάζονται και αυτοί να εισέλθουν στον προθάλαμο των ψυχιατρικών νοσούντων!!!!  
 
Ήθελα να γνώριζα, αλήθεια γιατί τόσο πολύ οι ιθύνοντες του πολιτικού συστήματος ενδιαφέρονται τόσο πολύ για την υγείας μας, σε τι αποβλέπουν;  
 
Δεν είναι οι ίδιοι που διαμέλισαν το κουφάρι της πατρίδας μας με τους εγκληματικούς νόμους όπως ανέφερε και ένας επιφανής νομικός «… τέτοιους νόμους δεν τους υπογράφει κανείς ούτε με το περίστροφο στον κρόταφο…»  
 
Δεν είναι οι ίδιοι οι οποίοι , κυριολεκτικά πούλησαν κυριολεκτικά την πατρίδα μας με τον εθνοκτόνο επαίσχυντο νόμο που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 262/17.2.14  
(Συνίσταται να το διαβάσουν όσοι αντέχουν και είναι ισορροπημένοι ψυχολογικά)  
 
Σας παραθέτω αποσπάσματα της κατάπτυστης αυτής συμφωνίας που υπεγράφη από τους αξιωματούχους της διαπλοκής.  
 
«Από το περιεχόμενο της κατάπτυστης τροπολογίας αποδεικνύεται ότι δεν είναι κυρίαρχο ελληνικό κοινοβούλιο« οι δανειστές προκειμένου να σας δώσουν την δίμηνη παράταση σας ζήτησαν να συμφωνήσετε στα εξής:
Η Ελλάδα η τράπεζα της Ελλάδος και το ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και άνευ όρων από οποιαδήποτε ασυλία της οποίας είναι ή ενδέχεται να καταστούν δικαιούχοι ως αφορά τα περιουσιακά του στοιχεία δηλαδή να παραιτηθεί η χώρα και η τράπεζα της Ελλάδος από στοιχεία περιουσιακά που θα αποκτήσει στο μέλλον.  
 
Διανοείστε τι υπέγραψαν οι βουλευτές της κατοχικής μας χώρας, δηλαδή να παραιτηθεί από οποιαδήποτε ασυλία, της οποίας είναι ενδέχεται να καταστούν δικαιούχοι ως αφορά τα ίδια περιουσιακά του στοιχεία. Αυτόν τον κατάπτυστο όρο υπέγραψαν οι Έλληνες βουλευτές στους δανειστές, … υπάρχει γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους οι οποίοι ήδη έχουν εκχωρηθεί στους δανειστές και με την επιλογή του αγγλικού δικαίου από το Ελληνικό και ότι είναι δίκη μας επιλογή …… δηλαδή δεν το χωράει ανθρώπινος νους ότι επιλογή του αγγλικού δικαίου ήταν δική μας επιλογή παραίτησης από το ελληνικό δίκαιο».
 
Δεν είναι οι ίδιοι που δολοφόνησαν οικονομικά τους συνταξιούχους;  
Δεν είναι οι ίδιοι που δημιούργησαν στρατιές ανέργων;  
Δεν είναι οι ίδιοι που δημιούργησαν στρατιές αστέγων;  
Δεν είναι οι ίδιοι που πούλησαν το όνομα της Μακεδονίας μας;  
Δεν είναι οι ίδιοι που δολοφόνησαν επιχειρήσεις;  
 
Και τώρα πάλι δεν είναι οι ίδιοι που δημιουργούν στρατιές αρρώστων οι οποίοι ευρίσκονται σε τροχιά θανάτου;  
 
Πως λοιπόν θα τους πιστέψουμε , και πάλι ότι μας αγαπούν και μας φροντίζουν για την ψυχική και σωματική μας ισορροπία;  
 
Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που συνάδουν στην πραγματική και άδολη αγάπη τους προκειμένου να ελευθερωθούμε από τα δεσμά της φαλκιδευμένης δημοκρατίας;  
 
Κατά τον Παρμενίδη «Είναι ανάγκη τα πάντα να μάθεις , τόσο την ακλόνητη καρ-διά της ολοκληρωμένης αλήθειας, όσο και τις γνώμες των ανθρώπων στις οποίες δεν υπάρχει αληθινή βεβαιότητα».
 
Ρόδος 11 Νοεμβρίου 2021  
 
Σωκρατίδιος ο περιπατητής  
(Ζήφιας Ελευθέριος)
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.