15 Οκτωβρίου 2024

Η Ψηφιακή Ταυτότητα/ To Ψηφιακό νόμισμα κεντρικής Τράπεζας - CBDC /Η Κοινωνική Πιστωτική Βαθμολογία είναι ένα μαζικό Πρόγραμμα για την Ανθρώπινη Υποδούλωση

Mετάφραση: Απολλόδωρος 
19 Αυγούστου 2024 | J Shannon | Διαβάστε το εδώ
 
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι ιδιοκτήτες αυτού του κόσμου μέσω της παγκοσμιοποιητικής συμμορίας τους (GC), σκοπεύουν να καθιερώσουν ένα μαζικό Πρόγραμμα Ψηφιακής Υποδούλωσης (DEP) που θα χρησιμοποιεί την καθολική ψηφιακή ταυτότητα, ένα ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας (CBDC) και ένα σύστημα κοινωνικής πιστωτικής βαθμολογίας (SCSS) που έχει σχεδιαστεί για τον πλήρη έλεγχο/ρύθμιση όλων των συναλλαγών. Αν πετύχει, θα τερματίσει ουσιαστικά την ανθρώπινη ελευθερία. Δεν θα υπάρχει πλέον καμία ατομική επιλογή σε σχέση με το πώς μπορούν να ξοδευτούν τα χρήματα. Εάν εφαρμοστεί επιτυχώς, το σύστημα αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρούς περιορισμούς στις μετακινήσεις, σε εκτεταμένη πείνα, έλλειψη στέγης [1], ασθένειες και θάνατο για πολλούς ανθρώπους. Ένα παρεμβατικό κράτος επιτήρησης ολοκληρώνεται για να βοηθήσει στην εγκαθίδρυση αυτού του κακόβουλου συστήματος [2]. Δεδομένου ότι όλοι οι άνθρωποι θα επηρεαστούν από αυτή την αποτρόπαια μεθόδευση, είναι ζωτικής σημασίας να γνωρίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερα γι' αυτήν και πώς να αντισταθούμε σε αυτήν.
 
Συνέντευξη της Katherine Austin Fitts:
 
Πρόσφατα, η γνωστή οικονομική εμπειρογνώμονας [3], ο Alisdair Harding πήρε συνέντευξη από την Katherine Austin Fitts. [4] Συζήτησαν για το σύστημα ψηφιακού νομίσματος κεντρικής τράπεζας (CBDC), το οποίο κατά τη στιγμή της συνέντευξης επρόκειτο να αναπτυχθεί στη Νέα Ζηλανδία [5]. Παρ' όλες τις φιοριτούρες και τις συσκευασίες που χρησιμοποιούνται για την προώθηση του προγράμματος, στον πυρήνα ή στη ρίζα του, είπε, «προορίζεται να είναι ένα σύστημα απόλυτου ελέγχου που θα περιέγραφα ως δουλεία». Ένα ακόμη πιο ανατριχιαστικό σχόλιο ήταν το εξής: 
 
«Αν κοιτάξετε τους ανθρώπους πίσω από τους κεντρικούς τραπεζίτες που θέλουν και προωθούν το σύστημα, δεν έχουν καμία πρόθεση να είναι λογικοί... η ψηφιακή τεχνολογία τους επιτρέπει να επαναφέρουν την οικονομία και να επαναφέρουν το σύστημα διακυβέρνησης και διαχείρισης στον πλανήτη γη σε ένα εντελώς νέο σύστημα. Και αν έχετε μεγαλώσει σε μια χώρα όπως η Νέα Ζηλανδία... ο πληθυσμός είναι εξαιρετικά εγγράμματος, πολύ προσγειωμένος, πολύ επιχειρηματικός και σκληρά εργαζόμενος. Αν έχεις μεγαλώσει σε μια τέτοια κουλτούρα, κάτω από μια διακυβέρνηση που έχει μια δημοκρατική διαδικασία, δεν μπορείτε να καταλάβετε πού θέλουν να πάνε αυτοί οι άνθρωποι, επειδή είναι τόσο απόκοσμο, είναι λίγο σαν να ζητάς από μια κότα να καταλάβει τι κάνει ο αγρότης, όταν αυτός χρησιμοποιεί κυριολεκτικά την ψηφιακή τεχνολογία για να ανασχεδιάσει τη φάρμα του». Όταν ο συνεντευκτής παρενέβη με το «αυτό για το οποίο μιλάτε είναι πραξικόπημα;». Εκείνη απάντησε «ναι». Αργότερα είπε: «Μιλάτε για ένα σύστημα πλήρους επιτήρησης». Να το, ένα σύστημα ολικής επιτήρησης θα χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο κάθε οικονομικής συναλλαγής στη γη, αν οι παγκοσμιοποιητές κάνουν ό,τι θέλουν.
 
Σε μια προσπάθεια να ρίξει φως στη φύση των ανθρώπων που θέτουν σε εφαρμογή αυτό το εξωφρενικό πρόγραμμα, ο Fitts είπε: «Με την Τεχνητή Νοημοσύνη και το λογισμικό μπορούν να σε διαχειριστούν ένα άτομο τη φορά... Συνήθιζα να λέω στους ανθρώπους, απλά προσποιηθείτε ότι πρόκειται για μια εισβολή εξωγήινων, επειδή οι άνθρωποι που το εφαρμόζουν αυτό τώρα μας κοιτάζουν σαν να είμαστε ένα διαφορετικό είδος... Δεν έχουν καμία ενσυναίσθηση... Λένε... θέλουμε να πάρουμε τον άνθρωπο από ένα άτομο με ελευθερία με θεϊκή εξουσία και να τον μετατρέψουμε σε ένα ζώο που μπορεί να παρακολουθείται και να συγκομίζεται όπως ένα βαρέλι πετρέλαιο ή ένα κοτόπουλο. Μας βλέπουν ως έναν θεμελιώδη οικονομικό πόρο προς συγκομιδή. Μέρος της έλλειψης ενσυναίσθησης είναι η ικανότητά τους να πείθουν άλλους ανθρώπους, έναντι ενός ωραίου κέρδους, να συμπράξουν και να χρηματοδοτήσουν ή να εφαρμόσουν το σύστημα... Λειτουργεί για τους κεντρικούς τραπεζίτες και τους ανθρώπους που κατέχουν και διαχειρίζονται τις κεντρικές τράπεζες, αλλά δεν λειτουργεί για κανέναν άλλο, είναι το τέλος της ανθρώπινης ελευθερίας. Αυτή είναι η στιγμή της γενναίας καρδιάς σας».
 
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με την Fitts, ο Harding έπαιξε ένα σύντομο ηχητικό από τον Augustin Carstens, γενικό διευθυντή της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS), [της κεντρικής τράπεζας των κεντρικών τραπεζών], ο οποίος, σε ομιλία του ενώπιον του ΔΝΤ το 2020, είπε:
 
«Η βασική διαφορά με το CBDC (σε σύγκριση με το σημερινό σύστημα που περιλαμβάνει μετρητά) είναι, ότι η κεντρική τράπεζα θα έχει τον Πλήρη Έλεγχο».
 
Αυτός ο πλήρης έλεγχος θα επιτευχθεί σταδιακά σύμφωνα με την Fitts, με στόχο την απόκτηση απόλυτης (ολοκληρωτικής) εξουσίας σε όλες τις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές δραστηριότητες. Δεν θα υπάρχει πλέον ελεύθερη επιλογή σχετικά με το πώς μπορούν να δαπανηθούν τα χρήματα, γεγονός που μεταφράζεται σε πλήρη ρύθμιση όλων των ανθρώπινων δραστηριοτήτων.
 
Συνιστώσες του Προγράμματος Ψηφιακής Υποδούλωσης:
  • Σε κάθε άτομο θα ειπωθεί ότι θα πρέπει να έχει μια ατομική/μοναδική, βιολογική ψηφιακή ταυτότητα, αρχικά μέσω μιας ηλεκτρονικής συσκευής όπως ένα τηλέφωνο και τελικά μέσα στο σώμα του (ο Klaus Shwab του WEF έχει συζητήσει αυτό το θέμα σε περισσότερες από μία περιπτώσεις με σχόλια όπως «η μεγάλη επαναφορά θα σας αλλάξει», [από μέσα]). [6] Με άλλα λόγια, θα αλλάξει αυτό που είστε, όχι μόνο αυτό που κάνετε. Αυτή η ταυτότητα θα εμφανιστεί ως καλοήθης, ως η απόλυτη λύση σε 1) πολλαπλά προβλήματα που οι δράστες/παγκοσμιοποιητές έχουν σκόπιμα δημιουργήσει, όπως: ένας τρόπος για να αποτρέψουν «απαράδεκτες δραστηριότητες» στις οποίες οι άνθρωποι εμπλέκονται και οι οποίες συμβάλλουν στην «κλιματική αλλαγή» (π.χ. το να τρώνε μπριζόλες), κλοπή ταυτότητας, υποκλοπή προσωπικών αρχείων με βλάβες στην παροχή κυβερνητικών/κοινωνικών και άλλων προγραμμάτων, και 2) ως ένας τρόπος για να σταματήσει η παράνομη μετανάστευση και να αποτραπεί η ψήφος των μη πολιτών, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. [7]
  • Μεμονωμένα CBDC θα εμφανιστούν σε κάθε χώρα και τελικά θα ενταχθούν σε ένα παγκόσμιο CBDC/παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, το οποίο θα ελέγχει ψηφιακά/ηλεκτρονικά όλες τις συναλλαγές.
  • Θα επιβληθεί ένα κινεζικού τύπου Σύστημα Κοινωνικής Πίστωσης, το οποίο θα χρησιμοποιείται για την επιβράβευση και την τιμωρία των ανθρώπων για λόγους και πράξεις, ανάλογα με το αν οι επιτηρητές τις εγκρίνουν ή τις αποδοκιμάζουν.
  • Πλήρης επιτήρηση όλων των ανθρώπων μέσω της χρήσης βιο-ψηφιακής ταυτότητας, σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες 5G, 6G, 7G και άλλες. Βλέπε για παράδειγμα: Cyborgs R Us: The Bio-Nano Panopticon of Injected Bodies.
Τι μπορούμε να κάνουμε; (στοιχεία με έντονη υπογράμμιση που συνιστά η Catherine Austin Fitts)
  • Απλοποιήστε το μήνυμα και επικοινωνήστε το ευρέως. Οι λεπτομέρειες του τρόπου με τον οποίο οι παγκοσμιοποιητές σκοπεύουν να υλοποιήσουν το πρόγραμμά τους δεν είναι τόσο σημαντικές όσο αυτό που προσπαθούν να επιτύχουν. Η «Μεγάλη Εικόνα» είναι ότι το σύστημα δεν υπάρχει προς όφελός σας. Υπάρχει μόνο για να εξυπηρετεί τους παγκοσμιοποιητές δράστες αυτού του φρικτού σχεδίου/εγκλήματος.
  • Απομακρύνετε το ψηφιακό σύστημα χρησιμοποιώντας μετρητά.
  • Κάντε αδύνατη τη διεξαγωγή ενός συστήματος κοινωνικής πιστωτικής βαθμολογίας με την αναδίπλωση των ψηφιακών συστημάτων. Χρησιμοποιήστε σακούλες Faraday για τηλέφωνα, δρομολογητές κ.λπ. όταν δεν χρησιμοποιούνται. Απορρίψτε τη χρήση κωδικών QR. Καταργήστε τους έξυπνους μετρητές και μετατρέψτε τους σε ενσύρματες συνδέσεις στο διαδίκτυο. Αποφύγετε όλες τις λεγόμενες έξυπνες συσκευές, όπως οι έξυπνες τηλεοράσεις. Ιδανικά, τα έξυπνα τηλέφωνα θα πρέπει να απορρίπτονται.
  • Δημιουργήστε ροές εισοδήματος που είναι ανεξάρτητες από το πρόγραμμα ψηφιακής υποδούλωσης.
  • Κάντε δουλειές μόνο με εκείνους που έχουν ακεραιότητα και εκείνους που ΔΕΝ συμμετέχουν στο πρόγραμμα ψηφιακής υποδούλωσης.
  • Χτίστε ανθεκτικά οικογενειακά και κοινοτικά δίκτυα, εστιάζοντας σε σχέσεις εμπιστοσύνης.
  • Να είστε όσο το δυνατόν πιο ανεξάρτητα αυτάρκεις.
  • Μάθετε να ανταλλάσσετε αγαθά και υπηρεσίες.
  • Απορρίψτε όλα τα «εμβόλια» και κάθε άλλη ένεση/διαδικασία που δεν είναι απαραίτητη για τη διάσωση της ζωής ή την ανακούφιση από τον πόνο (υποθέτοντας ότι όλες οι λιγότερο αποτελεσματικές μέθοδοι έχουν ήδη δοκιμαστεί και αποτύχει). Είναι πλέον προφανές ότι το περιεχόμενο αυτών των προϊόντων περιλαμβάνει προγραμματιζόμενη, αυτοσυναρμολογούμενη νανοτεχνολογία και μικροτεχνολογία που έχει σχεδιαστεί για να συνδέει τα ανθρώπινα όντα με έναν κεντρικό (ελεγχόμενο από Τεχνητή Νοημοσύνη) υπολογιστή, μέσω μιας βιο-ψηφιακής διεπαφής (διαδίκτυο των σωμάτων). Βλ: Ο ΠΟΥ κινεί τα νήματα; Οι ενέσεις Covid και το Διαδίκτυο των βιο-νανο-πράγμάτων, Μέρος 4: Δοκιμές νέων ανθρώπινων κόμβων συνδεσιμότητας.
  • Προσεύχεστε, νηστεύετε [8], επιδίδεστε σε συχνές πράξεις φιλανθρωπίας («να έχετε θερμή φιλανθρωπία ο ένας για τον άλλον, διότι η αγάπη καλύπτει πλήθος αμαρτιών», (Α΄ Πέτρου 4:8).
 Η Katherine Austin Fitts δήλωσε ότι πιστεύει ότι οι παγκοσμιοποιητές θα αποτύχουν στην υλοποίηση του προγράμματος ψηφιακής υποδούλωσης του ανθρώπου. Στη συνέντευξή της, ανέφερε την αποτυχημένη απόπειρα ίδρυσης ενός CBDC στη Νιγηρία ως μέρος του λόγου που την κάνει να αισιοδοξεί. Ωστόσο, η κατάσταση σε αυτό το αφρικανικό έθνος είναι πολύ διαφορετική από τις λεγόμενες δυτικές δημοκρατίες. Ως εκ τούτου, η σύγκριση είναι μάλλον άκυρη, αλλά ίσως κάποια πράγματα μπορούν να διδαχθούν από αυτή την εμπειρία. Από τις παρατηρήσεις της έλειπε, και ίσως πιο σημαντικό, το γεγονός ότι οι παγκοσμιοποιητές που προωθούν το Πρόγραμμα Ψηφιακής Υποδούλωσης (DEP) διαθέτουν Όπλα Κατευθυνόμενης Ενέργειας (DEW's), πολλά από τα οποία έχουν επιδειχθεί τις τελευταίες δεκαετίες. Δεδομένου αυτού του γεγονότος, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ένα σενάριο όπου οποιαδήποτε κυβέρνηση θα αρνηθεί να συμμετάσχει. [9] Οι μεμονωμένες ενέργειες μιας μυριάδας ατόμων που αψηφούν, είναι ίσως το καλύτερο που μπορεί να ελπίζει κανείς.
 
Σημειώσεις τέλους:
 
[1] Φανταστείτε μια κατάσταση όπου σας κάνουν έξωση από το σπίτι σας επειδή δεν μπορείτε να πληρώσετε τους φόρους ακίνητης περιουσίας σας. Αυτό μπορεί να συμβεί επειδή αρνείστε να υποβληθείτε στην απόκτηση ατομικής βιοψηφιακής ταυτότητας και η τοπική σας κυβέρνηση απαιτεί την πληρωμή σε εγκεκριμένο CBDC. Εάν τα καταστήματα τροφίμων και ειδών ένδυσης απαιτούν πληρωμή με CBDC, δεν θα μπορείτε να αγοράσετε τρόφιμα ή είδη ένδυσης. Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πόσο τρομερό θα ήταν αυτό το σύστημα.
 
[2] Αυτή η οντότητα είναι επίσης γνωστή ως το Σύστημα του Χαράγματος του Θηρίου, το οποίο περιγράφεται στο βιβλίο της Αποκάλυψης: «Και κάνει όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να σημαδευτούν στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο, ώστε κανένας να μην μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει αν δεν έχει το χάραγμα, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του.», (Αποκάλυψη 13:16-17). Η τεχνολογία για την επίτευξη αυτού του διαβολικού συστήματος υπάρχει πλέον.
 
[3] Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο Solari Report.. Η Solari είναι μια ιδιωτική εταιρεία που ιδρύθηκε από την Catherine Austin Fitts.
 
[4] Ο τίτλος της συνέντευξης είναι -: ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΌ ΜΑΣ ΜΈΛΛΟΝ -: Catherine Austin Fitts: CBDC: Για το Ενιαίο Λογιστικό Βιβλίο, την Προγραμματισιμότητα και την Πιθανότητα Ελέγχου των Κεντρικών Τραπεζών για το πώς ξοδεύουμε τα χρήματά μας . Παρά το γεγονός ότι το μήνυμα είναι καταστροφικό και παραδίδεται χωρίς το είδος της συναισθηματικής οργής και του επείγοντος χαρακτήρα που θα έπρεπε να αναμένεται από μια τέτοια διακήρυξη, η συνέντευξη αξίζει να την ακούσετε.
 
[5] Η λογική υπαγορεύει ότι πρόκειται για μια δοκιμαστική λειτουργία εν αναμονή της εφαρμογής της σε όλο τον κόσμο.
 
[6] Για να αποκτήσετε μια καλύτερη εκτίμηση της κακόβουλης πρόθεσης του Klaus Shwab και του WEF, βλ: On Klaus Schwab: International Man of Mystery (goldenageofgaia.com) και (981) Klaus Schwab Says Apocalypse Has Begun and WEF is the Solution - What He's REALLY Doing - YouTube- Also see: Klaus Schwab: «Ο Θεός είναι νεκρός» και το WEF «αποκτά θεϊκές δυνάμεις» - News Punch και Yuval Noah Harari spills the beans: «We just don't need the vast majority of the population» - LeoHohmann.com.
 
[7] Μέλη από όλα τα πολιτικά κόμματα/συμμαχίες θα βρουν πιθανότατα κάποιο υποτιθέμενο όφελος, άξιο να προσφέρουν την υποστήριξή τους.
 
[8] Η νηστεία δεν είναι μόνο καλή για την υγεία σας- είναι μια εξαιρετική μορφή πειθαρχίας και μετάνοιας.
 
[9] Και οι 3 ηγέτες των χωρών που δήλωσαν δημόσια ότι δεν θα χορηγήσουν τις ενέσεις Covid19 στο λαό τους, πέθαναν λίγο αργότερα κάτω από ύποπτες συνθήκες. Αυτό ήταν αναμφίβολα μια προειδοποίηση από τους παγκοσμιοποιητές να μην παρέμβουν στο πρόγραμμά τους.
 
Δικτυογραφία:
Digital ID/CBDC/Social Credit Score is a Massive Human Enslavement Program



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.