13 Οκτωβρίου 2024

6 6 6

…Ο Νετανιάχου, με τα λάθη του, «ξεσκέπασε» τον Αντίχριστο!
Οι βόμβες στη Γάζα και στον Λίβανο «άνοιξαν» τις «πόρτες» τού Κάτω Κόσμου !
Τα κλάματα των παιδιών τής Γάζας πρόδωσαν τους «δεσμοφύλακες» της ανθρωπότητας!
 
Γράφει ο Παναγιώτης Τραϊανού
 
Αυτό το οποίο συμβαίνει σήμερα στον κόσμο είναι απολύτως τρομακτικό. Χιλιάδες άνθρωποι σκοτώνονται καθημερινά μπροστά στα μάτια των ανθρώπων! Στην κυριολεξία μπροστά στα μάτια των ανθρώπων, εφόσον στην εποχή τού ίντερνετ και των κινητών τηλεφώνων όλοι είναι ρεπόρτερ και «μάρτυρες» της δολοφονικής μανίας των κτηνών. Βλέπουμε καθημερινά εικόνες Αποκάλυψης, τις οποίες μέχρι τώρα μόνον κάποιοι ειδικοί εγκληματολόγοι των μυστικών υπη­ρε­σιών μπορούσαν να αντικρίσουν. Βλέπουμε αποκεφαλισμένα παιδιά να κείτονται στους δρόμους τής βομβαρδισμένης Γάζας. Βλέπουμε ακρωτηριασμένα βρέφη να ψάχνουν τις μάνες τους μέσα στα χαλάσματα. Βλέπουμε παιδικές χαρές με παιχνί­δια και ρουχαλάκια παιδιών «βαμ­μένα» στο ανθρώπινο αίμα.
 
Ποτέ ξανά η ανθρωπότητα δεν είδε τέτοια ωμότητα μπροστά στα μάτια της. Μπορεί πάντα να υποπτευόταν ότι συνέβαιναν άσχη­μα πράγματα κάπου, από κάποιους, αλλά ποτέ οι εικόνες αυτές δεν έφταναν μπροστά στα μάτια της. Συγκλονιζόταν με εικόνες κρατου­μένων πίσω από συρματο­πλέγ­ματα ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρω­σης, αλλά ούτε που φαντα­ζόταν ότι τα στρατό­πεδα εκείνα λίγες δεκαετίες μετά θα της φαινόταν ασφαλείς «παιδό­τοποι» μπροστά στη σιωνι­στική μανία που εκδηλώθηκε στη Γάζα …«Παιδικές κατασκη­νώσεις», εάν σκεφτεί κάποιος ότι γύρω από εκείνα τα στρατόπεδα ο κόσμος πέθαινε από τις βόμβες τού πολέμου και την πείνα, ενώ σήμερα σκοτώνονται παιδιά στη Γάζα και μερικά μέτρα πιο πέρα κάποιοι άλλοι κάνουν τα μπάνια τους στη θάλασσα. Πιάσαμε τον απόλυτο «πάτο»! …Κινδυνεύ­ουμε να πάθουμε έναν πνευματικό «μιθριδατισμό», ο οποίος μάς κάνει να ανεχόμαστε τα πάντα! …Ό,τι δεν φτάνει έξω από την πόρτα μας, το αντιμετωπίζουμε σαν απόσπασμα από ταινία τού Χόλυγουντ, που δεν αφορά τη δική μας πραγματικότητα. Έχουμε γίνει απολύτως αναίσθητοι στον ανθρώπινο πόνο και την ωμότητα! …Ζούμε στην κυριολεξία τις έσχατες ημέρες! …Ζούμε τις ημέρες που περιέγραφαν οι Προφήτες για το «ΤΕΛΟΣ τού ΚΟΣΜΟΥ»!
 
Είτε πιστεύει κάποιος σ’ αυτές τις Προφητείες είτε όχι, δεν μπορεί ν’ αρνηθεί το γεγονός ότι —αντικειμενικά— αυτά τα οποία ζούμε καθημερινά είναι όμοια —αν όχι χειρότερα— μ’ αυτά τα οποία περιγράφουν οι Προφήτες! Τι είναι αυτά που περιγράφουν και είναι τόσο τρομακτικά; …Την εμφάνιση και τη δράση τού Αντίχριστου! Τι λένε γι’ αυτήν την εμφά­νιση οι Προφήτες; …Μιλά­νε για έναν θηριώδη παρά­­γοντα εξουσίας, ο οποίος θα παρασύρει τους ανθρώπους στην ψευτιά του …Που θα μιλάει σαν καλός «θεός» για ειρήνη, ευημερία, Δημοκρατία κλπ., αλλά θα κάνει τα αντίθετα …Θα σκοτώνει ανθρώπους …Θα σκοτώνει αδιακρίτως γυναίκες και αθώα παιδιά …Θα τους υποχρεώνει να «σφραγίζονται» …Θα τους λογοκρίνει εάν διαφωνούν μαζί του …Θα τους περιορίζει στα σπίτια τους εάν είναι απείθαρχοι …Θα μολύνει τις τροφές τους …Θα τους «δηλητηριάζει» με τα νερά που πίνουν …Θα αποφασίζει μόνος του για το ποιος θα πουλάει τι και σε ποιόν…
 
Όλα αυτά, τα οποία μέχρι τώρα μάς φαίνονταν απίστευτα κι απίθανα, σήμερα αποτελούν την καθημερινότητά μας. Η εξουσία έχει γίνει τόσο συγκεντρωτική, απόλυτη και παγκόσμια, που μόνον με όρους Αποκάλυψης μπορεί να περιγραφεί. Συγκεντρώνονται κάποιοι ισχυροί μη-εκλεγμένοι παράγοντες της εξουσίας στην Ελβετία και μας ανακοινώνουν το πώς θα ζήσουμε τις ζωές μας! …Πως θα είμαστε «ευτυχισμένοι», χωρίς να έχουμε τίποτε στην κατοχή μας! …Ποιοι θα πολεμήσουν με ποιους, ακόμα κι αν αυτό είναι περιττό ή λάθος! Παριστάνοντας τους μικρούς «θεούς», αποφασίζουν μόνοι τους για το τι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε και τι όχι! …Με τι μέσον θα πηγαίνουμε στις εργασίες μας! …Πως θα είναι οι πόλεις στις οποίες θα κατοικούμε! Πως θα αναθρέψουμε τα παιδιά μας! …Ακόμα δεν έχουμε συνηθίσει να περιφερόμαστε ελεύθεροι στους δρόμους χωρίς «μάσκες» και χωρίς να επιδεικνύουμε τα «σφραγίσματά» μας.
 
Τι παραπάνω θα έκανε ο Αντίχριστος από αυτά τα οποία κάνουν σήμερα οι ισχυροί αυτού του κόσμου εις βάρος των ανθρώπων; Δεν υπάρχουν σήμερα άνθρωποι, οι οποίοι σκοτώνουν καθημερινά ανθρώπους, δηλώνοντας —με τεράστια αλαζονεία— ότι το κάνουν στο όνομα της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας; Δεν υπάρχουν σήμερα άνθρωποι, οι οποίοι βασανίζουν και σκοτώνουν χιλιάδες ανθρώπους απλά για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους; …Άνθρωποι, οι οποίοι υποχρεώνουν τους ανθρώπους να «εμβολιάζονται» με τα δηλητήριά τους για να τους «σώσουν»; …Πανίσχυροι άνθρωποι, οι οποίοι δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν για τα εγκλήματά τους; …ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΡΟΜΕΡΟΙ, που πάντα βρίσκουν μια εύκολη «δικαιολογία» και —είτε πείθουν είτε όχι— θεωρούν ότι είναι «καλυμμένοι» γι’ αυτά τα οποία κάνουν;
 
Αυτό είναι το ερώτημα που πρέπει ν’ απαντήσει ο καθένας από εμάς. Υπάρχουν σήμερα άνθρωποι τόσο ισχυροί, που καθημερινά να παραβιάζουν όλους τους κανόνες τού πολιτισμού και όλους τους νόμους των ανθρώπων, χωρίς να υπολογίζουν κανέναν; Άνθρωποι τόσο ισχυροί, που δεν θα δίσταζαν να κάνουν κατάχρηση της εξουσίας τους και να φέρονται σαν πραγματικοί Αντίχριστοι; Εάν ρωτούσες σήμερα έναν άσχετο για το ποιον θεωρεί ως τον πιο πιθανό να είναι ένας «σύγχρονος» Αντίχριστος, για ποιον θα σου έλεγε; Ποιον από τους ισχυρούς αυτού του Κόσμου θα σου έλεγε ότι θεωρεί πως μοιάζει με τον τρομερό Αντίχριστο; 
 
…«Ο Εβραίος Νετανιάχου θα μπορούσε να είναι ένας τέτοιος «υποψήφιος». Θα μπορούσε να θεωρηθεί ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο, που πραγματικά μοιάζει με τον Αντίχριστο, γιατί σχεδόν καθημερινά μπορεί και σκοτώνει όποιον άνθρωπο θέλει, όπου και όποτε θέλει και δεν τον αγγίζει κανένας»! …Μέσα σε λίγες εβδο­μάδες σκότωσε 20.000 χιλιάδες παιδιά και όχι μόνον δεν τον έχωσαν στη φυλακή, αλλά του επέτρεψαν να μιλήσει στην Ολομέλεια του ΟΗΕ για την αξία τής ειρήνης! …Τον καταχει­ροκρότησαν στην Ουάσιγκτον, αναγνωρίζοντάς του τον «πόλε­μο» υπέρ τού πανανθρώπινου πολιτι­σμού και της Δημοκρατίας!
 
Είπε ότι βομβάρδισε αμάχους επειδή ανάμεσά τους «κρύβο­νταν» τρομο­κράτες τής Χαμάς και —είτε τον πίστεψε κανένας είτε όχι— αυτός θεώρησε πως είναι από­λυτα «καλυμμένος» στην απάν­τησή του! Μάλιστα, θεωρεί τον εαυτό του «πολεμιστή» τού Πολιτισμού και της Δημο­κρατίας! Στο όνομα αυτού του «πολέμου» —και με την «άδεια» της Δύσης— επιτέθηκε στον Λίβανο, στη Συρία, στο Ιράκ, στο Ιράν, στην Υεμένη …Δολοφόνησε ανθρώπους σε διάφορα μέρη, επειδή έτσι το αποφάσισε μόνος του …Έριξε δολοφονικές βόμβες μέσα σε πυκνοκατοικημένες πόλεις, αδιαφορώντας για τις παράπλευρες απώλειες …Δεν φταίει ποτέ αυτός για τους αθώους που σκοτώνονται εξαιτίας του …Φταίνε οι στόχοι του, οι οποίοι ζουν ανάμεσα σε ανθρώπους και δεν βγαίνουν στην ερημιά να τους πυροβολήσει με την άνεσή του! …Οι τρομοκράτες «φταίνε» για τους θανάτους των αμάχων και όχι αυτός που απλά τους βομβαρδίζει αδιακρίτως!!!
 
Αυτά τα οποία έκανε στη Γάζα τα έκανε και μέσα στην Τεχε­ράνη, στη Δαμασκό, στη Βηρυτό! …Κι αυτά είναι μόνον όσα γνωρί­ζουμε. Ας φανταστεί κάποιος πόσους ανθρώπους έχει δολο­φο­νήσει, που δεν γνωρίζουμε! …Πόσοι έχουν δολο­φονηθεί στις φυλακές του! …Πόσοι έχουν δολοφονηθεί μέσα στα σπίτια τους! …σε αεροδρόμια! …σε δρό­­μους! …σε εστιατόρια! Όποιον θεωρεί εχθρό του «αυτονομιμοποιείται» να τον δολοφονεί, χωρίς να δίνει εξηγήσεις σε κανέναν, γιατί το Ισραήλ πιστεύει ότι είναι το κράτος των «εκλεκτών» και άρα έχει «δικαίωμα» να σκοτώνει όποιον «γκοέμ» θεωρεί ότι το απειλεί! Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει άνθρωπος που να νοιώθει και να είναι ασφαλής, εάν ο Νετανιάχου και η σιωνιστική του συμμορία τον θεωρεί δήθεν απειλή για το Ισραήλ. Την αθλιότητά του την έχουν γευθεί οι πάντες!…Ακόμα και οι Ισραηλινοί, οι οποίοι διαμαρτύρονται γιατί τον απεχθάνονται! Τίποτε όμως δεν τον σταματά. Καθημερινά μοιράζει «θάνατο» …Πολύ «θάνατο» και χωρίς έλεος! …Ένα πραγματικό κτήνος! …Ένα εβραϊκό κτήνος με τεράστια δύναμη, που δεν μπορεί να το περιορίσει κανένας…
 
…«Ο Νετανιάχου δεν είναι τίποτε», θα έλεγε κάποιος άλλος …Αυτός δεν είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο, γιατί οι αρι­θμοί και οι στατιστικές τού θανάτου «δείχνουν» κά­ποι­ον άλλο ως ισχυρό­τερο και φονικότερο! 
 
…«Ο Εβραίος Ζελένσκι είναι ο πιο ισχυ­ρός και φονικός άνθρωπος στον κό­σμο»! …Πιο άθλιος από τον Νετανιάχου, εφόσον αυτόν δεν τον αφορά ούτε καν η εξασφάλιση τής δημοκρατικής νομιμότητας! Ο Νετανιάχου έχει ανάγκη τις εκλογές και τις μετεκλογικές συνεργασίες. Ο Νετανιάχου φοβάται τα ισραηλινά δικαστήρια που τον καταδιώκουν. Ο Ζελένσκι αυτά τα «μικροπροβλήματα» τα έχει ξεπεράσει. Δεν τον αφορούν οι εκλογικές διαδικασίες! Δεν τον αφορά ούτε καν η κατηγορία τής διαφθοράς! Δεν τον απειλεί καμία κατηγορία και για τίποτε! Διατηρεί την εξουσία του με δική του απόφαση. Δεν έχει ανάγκη ούτε καν τις εκλογές. Προκειμένου να μην εγκαταλείψει την εξουσία, μόνος του αποφασίζει πότε θα τελειώσει η «έκτακτη ανάγκη» την οποία ο ίδιος προκάλεσε!
 
Αυτός είναι ένας πραγματικός δικτάτορας, που μοιάζει με τον Αντίχριστο. Τόσο κτηνώ­δης που απλά και μόνον για να πλουτίσει ο ίδιος και οι Εβραίοι Φινκ και Σόρος, δρο­μο­λόγησαν έναν ιδιωτικό πόλεμο, ο οποίος μόνον στην Ουκρανία έχει κοστίσει του­λά­χιστον 600.000 νεκρούς ανθρώπους! Η Ουκρανία έχα­σε τον ανθό τής κοινωνίας της, απλά για να πλουτίσουν μερικοί άνθρωποι —Εβραίοι στην πλειοψηφία τους—! Οι Ουκρανοί σκοτώνονται υποχρεωτικά, για να μπορεί η Ζελένσκαγια να ταξιδεύει ελεύθερα στην Ευρώπη και να «επιτίθεται» στις βιτρίνες της! Άνθρωποι συλλαμβάνονται βιαίως στον δρόμο για να σταλθούν υποχρεωτικά σ’ ένα πολεμικό μέτωπο, στο οποίο η στατιστική τούς δίνει μερικές ώρες επιβίωσης μέσα σ’ αυτό!
 
Εκατομμύρια Ουκρανοί εγκατέλειψαν την πατρίδα τους, γιατί φοβούνται το «κτήνος»! …Φοβούνται ότι θα τους συλλάβει και θα τους «εκτελέσει», οδηγώντας τους ως «κρέας» στη ρωσική «μηχανή» τού «κιμά»! Στο Κίεβο του Ζελένσκι οι Εβραίοι και οι «εκλεκτοί» δεν προλαβαίνουν να τρέχουν από πάρτι σε πάρτι με τα Λαμποργκίνι και τα Φερράρι τής διαφθοράς και οι φτωχοί δεν προλαβαίνουν να θάβουν τα παιδιά τους! Σε λίγο δεν θα έχει απομείνει χωράφι να καλλιεργήσουν, γιατί έχουν γεμίσει τη γη τής Ουκρανίας με τάφους! …ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ —όπως κι ο Νετανιάχου— ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ στην Ουάσιγκτον σαν δήθεν «μαχητής» τής Δημοκρατίας και τής Ελευθερίας! …Περιφέρεται ανά τον κόσμο φορώντας στρατιωτική περιβολή, για να παριστάνει τον δήθεν «πολεμιστή» …Περιφέρεται για να μαζεύει χρήματα …κι από πίσω του η γυναίκα του ακολουθεί με σακούλες στα χέρια γεμάτες με πανάκριβα ψώνια-λάφυρα.
 
…«Αυτός είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο»! …«Όχι», θα έλεγε κάποιος άλλος …«Αυτοί οι δύο Εβραίοι δεν είναι οι πιο ισχυροί άνθρωποι στον κόσμο, γιατί αυτά τα οποία κάνουν δεν θα μπορούσαν να τα κάνουν χωρίς «πλάτες»»! …Χάρη σ’ αυτές τις «πλάτες» υπάρχει ο βλάκας Νετανιάχου …Χωρίς αυτές τις «πλάτες» θα ήταν ένα φοβισμένο ανθρω­πάκι, που θα φοβόταν την καταδίκη του για διαφθορά και την πιθανότητα να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή. Το ίδιο κι ο καραγκιόζης ο Ζελένσκι —ο γελοίος κοντο­πίθαρος με τη στρατιωτική αμφίεση— …κι αυτός πρέπει να κοιμάται δίπλα στις «βαλίτσες» του …Έτοιμος να φύγει ανά πάσα στιγμή, γιατί ανά πάσα στιγμή χωρίς την προστασία των ΗΠΑ θα τον εξοντώσουν. Γι’ αυτόν ούτε καν η φυλακή είναι επιλογή! Γι’ αυτόν τον λόγο αγόρασε σπίτια στη Φλόριντα και την Αίγυπτο —σε περίπτωση που θ’ αναγκαστεί να διαφύγει— …Να είναι κοντά στους προστάτες του, γιατί ο θάνατος ήδη τον «κυνηγάει»!
 
Άρα, αυτοί οι δύο εγκληματίες εκ των δεδομένων —άσχετα με την εικόνα τους στον κόσμο— δεν είναι οι πιο ισχυροί άνθρωποι. «Αυτός, ο οποίος τούς επιτρέπει να εγκληματούν είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο …Αυτός, ο οποίος τους προστατεύει, προκειμένου να εγκληματούν ασύστολα είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο …Αυτός ο οποίος τους χρηματοδοτεί είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο»! Ποιος είναι αυτός; …«Ο Μπάιντεν …Ο Sleepy Joe …Ο «ένοικος» του Λευκού Οίκου …Ο —κατά δήλωσή του— Σιωνιστής-Μπάιντεν είναι αυτός ο οποίος επιτρέπει στα δύο αυτά εβραϊκά κτήνη να είναι δολοφονικά». Χωρίς τον Μπάιντεν καί οι δύο αυτοί δολοφόνοι θα είχαν ανατραπεί και τώρα θα ήταν τουλάχιστον φυλακή αν όχι πεταμένοι σε κάποιο χαντάκι.
 
Ο Μπάιντεν είναι αυτός που στέλνει χρήματα και όπλα στον Ζελένσκι, για να μπορεί μια συμμορία Σιωνιστών τοκογλύφων να κάνει μπίζνες εις βάρος ολόκληρων λαών και να ταΐζει την πολεμική της βιομηχανία. Ο Μπάιντεν υπο­χρεώνει όλα τα μέλη τής συμμαχίας τού ΝΑΤΟ να προσκαλούν και να υποδέ­χονται σαν «μπαρου­το­καπνι­­σμένο ήρωα» τον δολοφόνο τής Ουκρανίας. Το ίδιο συμ­βαί­νει και με τον Νετανιάχου …Ο Μπάιντεν είναι αυτός που στέλνει χρήματα και όπλα, για να μπορεί η ισραηλινή «πορδή», κάτω από την «ασπίδα» των αμερι­κανικών αεροπλα­νοφό­ρων να απει­λεί το Ισλάμ τού ενός και πλέον δισεκατομ­μυρίου πιστών! Ο Μπάιντεν είναι αυτός που τον προστατεύει από τα Διεθνή Δικαστήρια, τα οποία θα ήθελαν να του απαγ­γείλουν κατηγορίες για Εγκλήματα κατά τής ανθρω­πότητας …Ο Μπάιντεν είναι αυτός ο οποίος απειλεί όλα τα κράτη, τα οποία θα ήθελαν να τον συλλάβουν, εκδίδοντας διεθνή εντάλ­ματα σύλληψης…
 
…Άρα, «…ο Μπάιντεν είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον Κόσμο», θα έλεγε κάποιος με μεγάλη σιγουριά …«Σιγά τον ισχυρό», θα του απαντούσε κάποιος άλλος …Ο γέρο Μπάιντεν ούτε τον εαυτό του δεν μπορεί να βοηθήσει. Ο φουκαράς ήθελε ν’ ανανεώσει τη θητεία του, θέτοντας εκ νέου υποψηφιότητα και δεν του το επέτρεψαν. Άρα; …«Άρα, αυτοί, οι οποίοι αποφασίζουν για το ποιος θα είναι Πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι οι πραγματικά ισχυροί τού Πλανήτη …Αυτοί, οι οποίοι αποφασίζουν ποιοι θα μπουν στον Λευκό Οίκο και θα κάνουν «πλάτες» στους Εβραίους δολοφόνους είναι οι πιο ισχυροί»! Ποιος είναι αυτός, ο οποίος αποφάσισε να «αποκεφαλίσει» τον Σιωνιστή Μπάιντεν; …Ο Εβραίος Σιωνιστής Σούμερ …Ο αρχηγός τού κόμματος που κυβερνά τις ΗΠΑ μέσω ενός μέλος του, που ονομάζεται Μπάιντεν…
 
συνέχεια ΕΔΩ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.