7 Σεπτεμβρίου 2023

Και τώρα τι κάνουμε;

Τα τελευταία χρόνια δεχτήκαμε μεγάλα χτυπήματα ως λαός (οικονομική κρίση του 2010, μεγάλα εθνικά ζητήματα, το θέμα της Μακεδονίας, τις απειλές των Τούρκων κ.α.) αλλά ΚΑΙ σε πνευματικό επίπεδο με αποθράσυνση των άθεων νεοταξικών κυβερνήσεων, με όσα τόλμησαν και ψήφισαν στην Βουλή όπως «αλλαγή φύλου στα 15», «σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων», «έμφυλες ταυτότητες» στα σχολεία, αλλαγή του μαθήματος των Θρησκευτικών, με αποκορύφωμα όσα ζήσαμε την περίοδο της ψευδοπανδημίας, κλείσιμο Εκκλησιών, τους χουντικούς περιορισμούς και γενικότερα όλη αυτή την κορονοχούντα που ζήσαμε. 
 
[Παρεπιπτόντως να πω ότι πρόσφατα σε Δημοτικό σχολείο σε μικρή Τάξη ο δάσκαλος έβαλε τα παιδιά να ξαπλώσουν πάνω σε ένα χαρτόνι, τους έκανε το περίγραμμα του σώματος, το έκοψαν με ψαλίδι και μετά τους είπε να ζωγραφίσουν τον εαυτό τους ως το αντίθετο φύλο, με ρούχα και μαλλιά του αντίθετου φύλου «για να φανταστούν πως θα ήταν, και να πουν πως νιώθουν» (!).
Όσα αρνήθηκαν πήραν μηδέν.
Αυτό έγινε σε σχολείο της Κρήτης κατόπιν οδηγίας του Υπουργείου όπως είπε ο δάσκαλος όταν του ζητήθηκαν εξηγήσεις, επομένως σίγουρα αυτά γίνονται παντού στα πλαίσια του προγράμματος «έμφυλες ταυτότητες».
 
Ακούστε σας παρακαλώ με προσοχή για λίγα λεπτά τον Δημήτρη Πατέλη πως ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ [ΩΣ ΦΟΒΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝ ΑΠΟΔΟΜΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΌΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ], την «θεωρία του κοινωνικού φύλου» που διδάσκεται σήμερα, ο οποίος είναι καθηγητής μαρξιστικής θεωρίας στο Πανεπιστήμιο, και ίσως και άθεος, και αποδομεί με πολιτικό και κοινωνικό τρόπο όλα αυτά, (αποδομεί εκ των έσω και τους ψευτοπροοδευτικούς και άθεους τύπου Τατσόπουλου).
Αξίζει τον κόπο να το ακούσουμε.] 
 
Αυτά τα έφεραν οι άθεοι του ΣΥΡΙΖΑ, ο δε νεοταξίτης Μητσοτάκης είναι ίδιος και χειρότερος, γιατί ως πιο διαπλεκόμενος έχει πλήρη έλεγχο των ΜΜΕ, και κατάφερε να στήσει την κορονο-χούντα που θα έχει και συνέχεια (τα εργαλεία δημιουργήθηκαν, το κοινωνικό πείραμα έγινε, ο μηχανισμός είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να ξαναλειτουργήσει). 
 
Είναι έτοιμοι για τηλε-εκπαίδευση ώστε να ελέγχουν απολύτως ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ τα παιδιά μεχρι να καταργήσουν και τους δασκάλους και να αναλάβει η Τεχνητή Νοημοσύνη με μια όμορφη μειλίχια μορφή εκονικής πραγματικότητας στην οθόνη του υπολογιστή.
Ή και με κάποιο ανθρωποειδές όμορφο ρομπότ.
 
Δείτε πόσο έχουν εξελιχθεί πως «μιλούν» και απαντούν τα «ευφυέστατα» ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη [με αστραπιαία επεξεργασία τεράστιας βάσης δεδομένων, και απαντήσεις με βάση μια αλληλουχία πράξεων (αλγόριθμους)] να φρίξετε.
 
Τα παρουσιάζουν μάλιστα ως πιο αντικειμενικά και πιο φερέγγυα απ΄ τον άνθρωπο ως προς την αλήθεια, ο οποίος «υπόκειται σε πλήθος επιδράσεων και δεν λειτουργεί σωστά» όπως λένε. 
 
Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα διδάξει ακριβώς την Πανθρησκεία, δηλαδή ένα μείγμα «αληθειών» απ΄όλες τις δοξασίες.
Αυτός είναι Ο ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ της Τ.Ν.
Να επεξεργάζεται τεράστιες Βάσεις Δεδομένων και να φτιάχνει ένα συμπυκνωμένο «απόσταγμα».
Άρα με ένα «φυσικό τρόπο» και χωρίς πολλά-πολλά θα επικρατήσει αυτή η κατάσταση ως η ΟΡΘΗ, και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ. 
 
Διάβασα ένα κείμενο γραμμένο από Τ.Ν. και εξεπλάγην!
Ο Χαράρι είπε ότι πριν 2 χρόνια δεν περίμενε ότι τόσο γρήγορα θα φτάναμε σε αυτό το σημείο!
Να γράφει η Τ.Ν. ολόκληρα βιβλία με πλοκή, Θεατρικά έργα, να αναπτύσσει νέες θεωρίες, και να έχει «συνείδηση του εαυτού της», να παίρνει αποφάσεις, και να μας λέει να μην την φοβόμαστε γιατί δεν σκοπεύει να μας καταστρέψει (προς το παρόν τουλάχιστον). 
 
Εμείς θα είμαστε πλέον «τα καθυστερημένα», που θα μείνουμε σταδιακά και χωρίς δουλειά αφού θα τα κάνει όλα η Τεχνητή Νοημοσύνη με τις μηχανές και τα ρομπότ (χωρίς να τους επιβαρύνουμε και με μισθούς, συντάξεις, νοσηλείες κτλ..) και «θα ζούμε με ίντερνετ και ηλεκτρονικά παιχνίδια , παίρνοντας και φάρμακα για να νιώθουμε καλά» (αυτά είπε ο Χαράρι).
Και θα ζούμε με το βασικό κοινωνικό επίδομα των 200? 300? ευρώ… 
 
Πάρα πολλά για όσα ετοιμάζουν μας αποκάλυψε η Αμερικανίδα πρώην υπουργός Κάθριν Όστιν εδώ και 2 χρόνια.
 
Για το ψηφιακό χρήμα, για την σύνδεση όλων των πυλώνων της παγκόσμιας πολιτικής τρομοκρατίας, των Κυβερνήσεων, των ΜΜΕ, των ηλεκτρονικών δικτύων, των Δορυφόρων και της Φαρμακοβιομηχανίας, όπως και της Τεχνητής Νοημοσύνης, για την πλήρη ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ των ανθρώπων.
Με επικεφαλής πουλημένους Οργανισμούς όπως ο Π.Ο.Υ.
 
Και μέσα σε όλα αυτά έρχεται τώρα και το θέμα των ταυτοτήτων.
Τις οποίες προφανώς θέλουν να συνδέσουν με το ψηφιακό χρήμα.
Αυτό μας χτυπάει ένα μεγάλο καμπανάκι ότι τα πράγματα τρέχουν με ξέφρενο ρυθμό.
ΣΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΜΑΣ! 
 
Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι φτάνουμε χρονικά σε μια κρίσιμη στιγμή, που ο Θεός δεν θα επιτρέψει να πάμε περαιτέρω, όχι ως προς την υποδούλωση γιατί αυτή περιγράφεται στην Αποκάλυψη (αν και θα μπορούσε και αυτό να καθυστερήσει αν υπήρχε Μετάνοια), αλλά ως προς την «εξέλιξη» όλων αυτών των πραγμάτων της Τεχνολογίας.
 
Επειδή αγαπητοί φίλοι εισερχόμαστε πλέον σε καταστάσεις όχι μόνο πρωτόγνωρες αλλά και βέβηλες.
Πριν κάποια χρόνια κάποιος ψευτοεπιστήμονας θέλησε να παραστήσει τον Θεό, με τα πειράματα κλωνοποίησης που προκάλεσαν εκφυλισμό και θάνατο, και δεν προχώρησαν.
Δεν μπορείς να επεμβαίνεις στο ΑΒΑΤΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. 
 
Έτσι και τώρα, ο Χαράρι γράφει βιβλία για τον Homo-Deus τον άνθρωπο-θεό (εωσφορισμός), που θα επαναδημιουργηθεί μεσω της Τεχνολογίας, και προωθεί όλη αυτή την δυστοπία, το θέμα είναι όμως ότι μέσα από όλα αυτά έρχεται η ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. 
Την πορεία των πραγμάτων την γνωρίζει μόνο ο Θεός.
Εμείς ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΤΑΣΟΥΜΕ. 
 
Απ΄τα εμβόλια διέσωσε ο Θεός όλους όσους έκαναν υπομονή.
Κάτι που φάνταζε ΑΔΥΝΑΤΟ όταν είχαν σκυλιάσει όλοι για ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Ήταν ένα πρώτο πνευματικό τεστ.
Τώρα έρχεται δεύτερο με τις ταυτότητες.
Ελπίζω να το περάσουμε και αυτό. Και να πάμε παραπέρα.
Να μην γίνουν ας πούμε ακόμα υποχρεωτικές λόγω αντιδράσεων, ή να γίνουν άλλα γεγονότα, όπως έγινε και άλλες φορές που προσπάθησαν και δεν τα κατάφεραν. Μπορεί π.χ. να επεκταθεί ο πόλεμος, και να υπάρξει οικονομική ή και πολιτική ανακατωσούρα και να μην μπορέσουν. 
 
Εκτός και αν είμαστε όντως ένα βήμα πριν το χάραγμα, οπότε πάμε ολοταχώς για τα έσχατα.
Αλλά και όταν έρθουν αυτά, ξέρουμε ότι δεν θα διαρκέσουν πολύ διότι «εἰ μὴ ἐκολόβωσε Κύριος τὰς ἡμέρας, οὐκ ἂν ἐσώθη πᾶσα σάρξ· ἀλλὰ διὰ τοὺς ἐκλεκτοὺς οὓς ἐξελέξατο ἐκολόβωσε τὰς ἡμέρας.» 
Επομένως Υπομονή και Πίστη ας έχουμε όλοι μας. 
Μαρία Π.
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.