Τελευταίες αναρτήσεις

24 Αυγούστου 2019

World War Z- Elysium: Οι ταινίες του Χόλυγουντ που προετοίμασαν την μεταναστευτική ατζέντα (η πλήρης υποταγή του κινηματογράφου στην Νέα Τάξη)

Του Χρήστου Μελίδη 

Ήδη από το 2000 ο ΟΗΕ είχε δημοσιεύσει μια έκθεση με τίτλο ”Μετανάστευση αντικατάστασης” στην οποία εξετάζει εάν η μαζική μετανάστευση είναι η λύση στην γήρανση του πληθυσμού, ενώ το 2007 ο Αμερικανός στρατηγός Γουέσλι Κλαρκ είχε αποκαλύψει ότι οι ΗΠΑ σχεδίαζαν να εισβάλλουν σε επτά χώρες στην Μέση Ανατολή.

Χωρίς καμία απολύτως ένδειξη ”συνομωσιολογίας” τα δύο αυτά γεγονότα σε συνδυασμό μεταξύ τους δεικνύουν ότι υπήρχε ένα πλάνο, μια συγκεκριμένη ”γραμμή” αν θέλετε για το μέλλον της ανθρωπότητας προς την παγκοσμιοποίηση, την οποία όπως φαίνεται έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας και ο ΟΗΕ αλλά και μεγάλες δυνάμεις όπως οι ΗΠΑ. Και εφόσον αυτά δημοσιοποιούνταν το 2000, σημαίνει ότι είχαν αποφασιστεί και οργανωθεί τουλάχιστον μια 15ετία πριν.

Πέρα όμως από τις εμφανείς προθέσεις, για να γίνουν τόσο μεγαλεπήβολα σχέδια πιο εύκολα αποδεκτά από τις μάζες χρειάζεται πάντα ο κατάλληλος επηρεασμός της κοινής γνώμης, μια ”προετοιμασία”: Και εδώ ακριβώς είναι που έρχεται το Χόλιγουντ, ο ”μάγος” που μπορεί να μεταμορφώσει το οτιδήποτε και να το πλασάρει στον ανυποψίαστο θεατή πακεταρισμένο.

Δύο από τις ταινίες που χρησιμοποιήθηκαν γι’ αυτόν τον σκοπό ήταν το Elysium και το World War Z, που συμπτωματικά και οι δύο βγήκαν στις αίθουσες το 2013. Δύο χρόνια μετά, το 2015, ξέσπασε η μεταναστευτική κρίση σε όλη την έκταση της.

Και οι δύο ταινίες αποσκοπούν στο ίδιο πράγμα, προωθώντας όμως η καθεμία δύο διαφορετικούς στόχους: Το Elysium την παντελή αθώωση της παράνομης μαζικής μετανάστευσης, και το World War Z την αποδοχή στρατιωτικού νόμου εξαιτίας της μαζικής μετανάστευσης.

Elysium

Το μήνυμα του Elysium είναι τόσο κραυγαλέο που δεν χρειάζεται καν να το αναλύσουμε. Στην υπόθεση της ταινίας το 2154 ο πλανήτης Γη είναι κατεστραμμένος, με τους πλούσιους κατοίκους να έχουν μετακομίσει στον υπερπολυτελή διαστημικό σταθμό Elysium. Ο πρώην κατάδικος Μαξ μολύνεται από ραδιενέργεια στο εργοστάσιο όπου δουλεύει κι έχει μόλις πέντε ημέρες στη διάθεσή του για να μπει παράνομα στο Elysium και να θεραπευτεί. Οι κάτοικοι του Elysium είναι λευκοί, ενώ οι υπόλοιποι κάτοικοι της Γης που θέλουν επίσης να ανέβουν στο Elysium, είναι ισπανόφωνοι και μαύροι.

Έχουμε δηλαδή τους πλούσιους λευκούς που στον πραγματικό κόσμο αντιπροσωπεύουν τις δυτικές χώρες, και τους υπόλοιπους ανθρώπους της Γης που αντίστοιχα είναι οι κάτοικοι φτωχών οικονομικά ή χωρών του τρίτου κόσμου. Και εκπληκτικά, οι δεύτεροι θέλουν να πάνε μαζικά και παράνομα εκεί που βρίσκονται οι πρώτοι. Πιο κραυγαλέο δεν γίνεται.

Πίσω στην κατεστραμμένη Γη μένουν όλοι οι υπόλοιποι φτωχοί και μη προνομιούχοι.
Ο διαστημικός σταθμός Elysium όπου μένουν οι πλούσιοι και προνομιούχοι.
Η πιο χαρακτηριστική σκηνή συναισθηματικού προγραμματισμού στην ταινία είναι όταν κάποια διαστημόπλοια με παράνομους μετανάστες (στην ταινία τους αποκαλούν ευθέως ”immigrants”) πλησιάζουν το Elysium και η κάμερα αποτυπώνει τον φόβο στα πρόσωπά τους όταν η σκληρή διοικητής του Elysium που υποδύεται η Τζόντι Φόστερ, διατάζει να τα καταρρίψουν.

Οι παράνομοι μετανάστες πλησιάζουν το Elysium με σκάφη που έφυγαν από τη Γη.
Τρομαγμένοι μέσα στα σκάφη φοβούνται ότι το Elysium δεν θα τους δεχτεί ή θα τους καταρρίψει, όπως και συμβαίνει.
Μια παράλληλη ατζέντα που η ταινία Elysium προωθεί, με την ενσωμάτωση μηχανικών μερών στο σώμα του πρωταγωνιστή Ματ Ντέιμον, είναι και το κόνσεπτ του Transhumanism, το οποίο αδιαλείπτως προωθείται τα τελευταία χρόνια. 

Όσον αφορά όμως το κυρίως θέμα μας, το Elysium κάνει σκόπιμα μια παράβλεψη: να εξηγήσει πώς και ποιοί κατέστρεψαν τον πλανήτη Γη πριν συμβούν όλα αυτά. Διότι τότε οι θεατές θα μισούσαν την σκληρή διοικητή του Elysium για λάθος λόγο: όχι επειδή δεν αφήνει τους παράνομους μετανάστες να μπουν, αλλά επειδή εξαρχής ευθύνεται που φεύγουν. Και εφόσον η ταινία φτιάχνεται από την ίδια ελίτ που κάνει αυτή τη στιγμή τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή και ευθύνεται για εκατομμύρια θανάτους, αυτό θα ήταν ένα πολύ κακό προμοτάρισμα για τον εαυτό της.

World War Z

Το μήνυμα του World War Z έχει να κάνει με στρατιωτικό νόμο, με την τεράστια μείωση του πληθυσμού και μια καταστροφική κρίση που πιθανότατα θα οδηγήσει σε μια παγκόσμια κυβέρνηση. Φαινομενικά το σενάριο των ζόμπι δεν σχετίζεται με την ατζέντα της μαζικής μετανάστευσης, αλλά η ιδέα είναι η ίδια: μεγάλες μάζες πληθυσμού που μετακινούνται και θέλουν να εισβάλλουν σε πόλεις. Με λίγα λόγια, είναι μια άλλη ταινία που απεικονίζει το μέλλον με έναν πολύ συγκεκριμένο, φιλικό στην ελίτ τρόπο, για να εξυπηρετήσει το πλάνο που είπαμε. Το γεγονός ότι ο πρωταγωνιστής της ταινίας Μπραντ Πιτ υποδύεται έναν υπάλληλο του ΟΗΕ (θυμηθείτε τι προωθεί ο ΟΗΕ στην αρχή του άρθρου) δεν είναι βέβαια καθόλου τυχαίο.

Η υπόθεση είναι και εδώ απλή. Ένας υπάλληλος των Ηνωμένων Εθνών, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο προκειμένου να σταματήσει μια θανατηφόρα πανδημία που μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε ζόμπι. Ο ιός, όμως, εξαπλώνεται ραγδαία σε όλα τα πλάτη και μήκη του κόσμου με αποτέλεσμα να απειλούνται άμεσα με ανατροπή στρατοί και κυβερνήσεις, αλλά και με αποδεκατισμό η ίδια η ανθρωπότητα. 

Το τρέιλερ και μόνο ξεκινά με ένα κοριτσάκι ρωτώντας αθώα: “Μπαμπά, τι είναι στρατιωτικός νόμος;”. Αυτό βασικά ανακοινώνει ότι η ταινία θα αφορά περίπου: Διάτρηση στο κεφάλι των ανθρώπων της έννοιας του στρατιωτικού νόμου και συνολικού κυβερνητικού ελέγχου σε περιόδους κρίσης.

Χιλιάδες ζόμπι προσπαθούν να εισβάλλουν στην Ιερουσαλήμ

Οι πιο πάνω εικόνες συνειρμικά θυμίζουν εικόνες σαν κι αυτές που βλέπουμε καθημερινά με χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες


Θυμίζει και την ταινία Contagion που επίσης χρησιμοποίησε το φόβο της ασθένειας για να ομαλοποιήσει την ιδέα του στρατιωτικού νόμου. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, ο στρατιωτικός νόμος συνήθως ορίζεται από την επιβολή του στρατιωτικού νόμου και την αναστολή των ατομικών ελευθεριών, όπως έρευνες και κατασχέσεις, την ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι και την ελευθερία της κυκλοφορίας.

Συμπτωματικά, την ημέρα που γράφεται αυτό το άρθρο, δηλαδή σήμερα 11 Φεβρουαρίου, ο γνωστός πληροφοριοδότης της NSA Έντουαρντ Σνόουντεν προειδοποίησε τους Γάλλους πολίτες να το ξανασκεφτούν πριν παραδώσουν τις ελευθερίες τους στην αυξημένη στρατιωτική ασφάλεια στο όνομα καταπολέμησης της τρομοκρατίας μετά και τις επιθέσεις του Νοεμβρίου στο Παρίσι, που σχετίζονται άμεσα με την μεταναστευτική κρίση.

Οπότε, υποθέτω ότι από το 2013 που βγήκε η ταινία μέχρι σήμερα, το πλάνο πηγαίνει αρκετά καλά. 

Το World War Z προωθεί επίσης μια παράλληλη εκπληκτικά φιλο-Ισραηλινή και φιλο-Σιωνιστική ατζέντα, εφόσον στην ταινία το ίδιο το Ισραήλ παίζει ένα μεγάλο ρόλο στην καταπολέμηση των ζόμπι και έχει σηκώσει έναν τεράστιο τοίχο στην Ιερουσαλήμ για να τα αποτρέψει από το να μπουν. Και πάλι συμπτωματικά, μόλις σήμερα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου ανακοίνωσε ότι θα σηκώσει φράχτες γύρω από όλο το Ισραήλ για ”να προστατευθεί από τα θηρία” που είναι οι Παλαιστίνιοι και όλοι όσοι βρίσκονται έξω από τη χώρα. 

Θηρία=Ζόμπι. Το πιάσατε; 

Και μιας και αναφέραμε την φιλο-Ισραηλινή ατζέντα της ταινίας, το υπερτονισμένο γράμμα Ζ στην αφίσα θα μπορούσε να σημαίνει Zionism, δηλαδή Σιωνισμός. 

Κι όμως, κάπου το έχω ξαναδεί αυτό το μεγάλο Ζ.

Α ναι, σωστά. Στο εξώφυλο της ταινίας Jeruzalem, ένα θρίλερ, μαντέψτε, Ισραηλινής παραγωγής, γυρισμένο, μαντέψτε, στην Ιερουσαλήμ.

Για να μην αναφέρουμε επίσης ότι το World War Z απεικονίζει την Ιερουσαλήμ ως ντε φάκτο πρωτεύουσα του Ισραήλ, κάτι που δεν ισχύει στην πραγματικότητα. Αλλά δεν είναι αυτό το κυρίως θέμα μας.

Εν κατακλείδι, το World War Z χρησιμοποιεί το φόβο μιας επίθεσης από ζόμπι, που είναι σε αντιστοιχία η τρομερή μεταναστευτική ροή που αντιμετωπίζουμε σήμερα, για να εξομαλύνει τις έννοιες όπως της στρατιωτικοποίησης που αναφέραμε πιο πριν. Η διαφορά της με το Elysium που είδαμε στην αρχή, είναι ότι δεν επιδιώκει να προγραμματίσει ψυχολογικά δημιουργώντας συναίσθημα συμπόνοιας για τους παράνομους μετανάστες, αλλά συναίσθημα φόβου.

Όπως βέβαια ήδη εξηγήσαμε, και οι δυο ταινίες έχουν τον ίδιο σκοπό: 
Την αποδοχή της Παγκοσμιοποίησης. 

Πηγή: Offtherecord
ΑΒΕΡΩΦ

ΣΧΟΛΙΟ  

Αντί σχολίου αντιγράφω την γενικότερη άποψή μου για το θέμα της προώθησης των ιδεών της Νέας Τάξης στην κοινωνία μας...

Πολλές φορές από το ιστολογίο μας έχω πει ότι η Νέα Τάξη (που προωθείται από μυστικές λέσχες και στοές) ελέγχει όλες τις μεγάλες παγκόσμιες Οργανώσεις, Οργανισμούς, Ομοσπονδίες και ΜΚΟ. Κι αυτό συμβαίνει σε όλους τους τομείς.
Οικονομία, Τέχνες, Αθλητισμό, Φιλανθρωπικές οργανώσεις, κοινωνικα δίκτυα κλπ...
Ετσι ελέγχει τον ΟΗΕ μαζί με όλες τις επιμέρους οργανώσεις του UNICEF, UNESCO, κ.α. την ΕΕ, την FIFA, την FIBA, την FIA, την UEFA, το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (Νταβός) κι ακόμα την Eurovision κλπ..
Ελέγχει ακόμα και όλες τις παγκόσμιες οργανώσεις υγείας π.χ τον Π.Ο.Υ. (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας)
Επίσης ελέγχει τα μεγαλύτερα και κυριότερα ΜΜΕ του δυτικού κόσμου, τις εταιρείες κινηματογραφικών παραγωγών κλπ...
Και κατ' επέκταση και πλήθος κυβερνήσεων και κομμάτων...


Κι έτσι συναντάμε συνεχώς και παντού μηνύματα υπέρ της διεστραμμένης διαφορετικότητας, κατά του ρατσισμού και του φασισμού (από τους πλέον ρατσιστές και φασίστες), υπέρ του πολυπολιτισμού, εντολές να αποκαλούνται "πρόσφυγες" οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες.... γιατί ο κόσμος πρέπει να τους συμπονεί και να μην αντιστέκεται στην μετατροπή της Ευρώπης σε ένα πολυπολιτισμικό συνονθύλευμα... (Η ΝΤ είναι αυτή που δίνει την εντολή να μετακινούνται οι λαθρομετανάστες προς τις χώρες της Ευρώπης κι όχι προς τις ομόθρησκες και ομόφυλες αραβικές που βρίσκονται και πολύ πιο κοντά τους..
Η ΝΤ είναι αυτή που δίνει εντολή να μην ακούγονται στα δυτικά ΜΜΕ οι βιασμοί και τα εκατοντάδες εγκλήματα των ισλαμιστών λαθρομεταναστών για να μην ξεσηκώνονται οι Ευρωπαίοι...)


- Η ΝΤ δίνει εντολές να αλλάζουν τα όσα διδάσκονται στα σχολεία και να προσαρμόζονται στις επιταγές της...
- Να αλλάζονται τα μαθήματα ιστορίας κατά πως βολεύει την Νέα Τάξη...
- Να καταργούνται τα θρησκευτικά και να γίνονται θρησκειολογία γιατί απώτερος στόχος της Νέας Τάξης είναι η Πανθρησκεία... (μια θρησκεία δηλαδή όπου οι άνθρωποι θα αποδέχονται σαν παγκόσμιους σοφούς τον Χριστό, τον Βούδα, τον Μωάμεθ... κ.α.)
- Να αποχριστιανίζεται η κοινωνία...
- Να πολτοποιούνται μέσω της παγκοσμιοποίησης, οι λαοί εξαφανίζοντας τα εθνικά τους χαρακτηριστικά...
- Να παρουσιάζονται συνεχώς σήριαλ στις τηλεοράσεις και στον κινηματογράφο με ομοφυλόφιλους, τρανσέξουαλ κλπ... (μάλιστα προσφάτως μάθαμε ότι στην Ελλάδα από το 1985 χρηματοδοτούνταν και χρηματοδοτούνται όσες σειρές χουν μέσα ομοφυλόφιλους και φυσικά αυτό γίνεται και παγκοσμίως)....
- Να εμφανίζονται και μάλιστα να νικάνε σε διαγωνισμούς οι ανώμαλοι και διεστραμμένοι ομοφυλόφιλοι...(πχ. στo γνωστό πανηγυράκι των ομοφυλόφιλων στην Eurovision)
- Να διδάσκεται στα παιδιά στα σχολεία ότι η σεξουαλική διαστροφή είναι κάτι φυσιολογικό...


Επίσης συνεχώς απειλούνται κράτη ολόκληρα που ζητάνε δάνεια από τους διεθνείς οργανισμούς (ΔΝΤ ή Παγκόσμια Τράπεζα) να αλλάζουν την νομοθεσία τους και να θεσμοθετούν πολιτικούς γάμους, σύμφωνα συμβίωσης και αποδόσης ιθαγένειας και να αποδέχονται με νόμους την ομοφυλοφιλία (το έκαναν πρόσφατα και στην Ουκρανία και στην Ουγκάντα)....

Στον κινηματογράφο ειδικά η ΝΤ επιβάλλει σε όλες τις ταινίες να υπάρχουν διάφορες φυλές ανθρώπων... λευκοί, μαύροι, κίτρινοι κλπ.... ανακατεμένοι όλοι μαζί.
Αυτό δεν είναι κατ' ανάγκη κακό όταν εντοπίζεται σε μερικές ταινίες, αλλά δώστε μια προσοχή διότι είναι σε ΟΛΕΣ τις ταινίες.... (αν κανένας βρεί σύγχρονη αμερικάνικη ή γενικώς δυτική ταινία ΜΟΝΟ με λευκούς...να μου το πει) 


- Να προωθούνται συνεχώς θέματα όπως η ευθανασία, οι ελεύθερες εκτρώσεις, οι καύσεις νεκρών, η απελευθέρωση των ναρκωτικών (για τα οποία η Νέα Τάξη επέβαλε να χωρίζονται σε μαλακά και σκληρά)....

- Μέσω των παγκόσμιων οργανισμών υγείας επιβάλλει τους μαζικούς εμβολιασμούς με σκευάσματα ύποπτα...
- Χρηματοδοτεί έρευνες για κλωνοποιήσεις, βιολογικά όπλα κλπ.
- Χρηματοδοτεί παγκόσμιους αεροψεκασμούς με πρόσχημα τον έλεγχο του καιρού ή το φαινόμενο του θερμοκηπίου...
- Πουλάει παραμυθάκια στην ανθρωπότητα για την υπερθέρμανση του πλανήτη για να μπορεί να δίνει παγκόσμιες εντολές υπό το καθεστώς παγκόσμιου τρόμου...
- Απαγορεύει θεραπείες θανατηφόρων ασθενειών (πχ του καρκίνου) επειδή θίγονται οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες από τις οποίες η ΝΤ κερδίζει τρισεκατομμύρια δολάρια... 


- Η ΝΤ καθιερώνει μέσω του ΟΗΕ τις παγκόσμιες ημέρες...
Κι έτσι έχουμε (πέρα από μερικές που έχουν κάποιο νόημα) μια παγκόσμια ημέρα για κάθε βλακεία... που υπάρχει. πχ. Παγκόσμια Ημέρα της Σκέψης, του Ξεναγού, τη αποχής από το κρέας, του ύπνου, της Αστρολογίας, του κουκλοθέατρου, του οργασμού, των αριστερόχειρων, του αυγού, των ζυμαρικών, της Δημόσιας τουαλέτας κ.α. (μπορείτε να τις δείτε όλες εδώ κι αναλυτικό σχολιασμό ΕΔΩ)


- Εδώ και περίπου 40 χρόνια η ΝΤ έχει αρχίσει μια προσπάθεια να πείσει τον κόσμο ότι υπάρχουν εξωγήινοι, μας έχουν επισκεφθεί και μάλιστα επίκειται εισβολή στην Γη....
Φυσικά το αν υπάρχει ζωή σε κάποιο άλλο μέρος στο διάστημα αυτό είναι θέμα του Θεού, αλλά όπως μας λένε και οι αστροφυσικοί και οι αστρονόμοι, είναι αδύνατον ή σχεδόν απίθανο να μπορούν έστω να επικοινωνήσουν μαζί μας από τις αποστάσεις αυτές...


Γιατί λοιπόν το κάνει η ΝΤ;
Για 2 λόγους...


Πρώτον γιατί μέσω του τρόμου που προκαλείται στον κόσμο από την πιθανή εισβολή από ένα άγνωστο (ανώτερο) είδος εξωγήινων, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ανάπτυξη πανίσχυρων όπλων μαζικής καταστροφής και μην ξεχνάμε ότι και αυτές τις εταιρείες τις ελέγχει η ΝΤ... 

Και Δεύτερον έρχεται μέσω πάλι του παγκόσμιου τρόμου πιο κοντά ο τελικός της στόχος που θα διαβάσετε στην επόμενη παράγραφο...
(στο βίντεο δείτε την Carol Rosin βοηθό του δημιουργού της διαστημικής προσπάθειας των ΗΠΑ Βέρνερ Φον Μπράουν να μας εξηγεί τι της είπε ο μεγάλος επιστήμονας το 1977 λίγο πριν πεθάνει... για το τι θα επιχειρηθεί τα επόμενα χρόνια ΕΔΩ


Γενικά λοιπόν η ΝΤ μεταλλάσει τον κόσμο συνεχώς γύρω μας με τέτοιο τρόπο που να αλλοτριώνει πλήρως την κοινωνία, ούτως ώστε να επιτύχει τον τελικό της στόχο...

Την Παγκόσμια Κυβέρνηση.... 

ΘΑΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.