28 Αυγούστου 2019

ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Επιστρέφει τροπαιοφόρος ο Χριστοφοράκος;

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 

Έχουν περάσει 50 ημέρες από την επικράτηση της ΝΔ στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019! Μια τεράστια νίκη της ΝΔ – όχι εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ που περιέργως πώς συγκράτησε το 31,53% των ψηφισάντων Ελλήνων – με ποσοστό 39,85% που έδωσε αυτοδυναμία στη ΝΔ μετά από δέκα χρόνια συμμαχικών κυβερνήσεων!

Μια αυτοδυναμία, προϊόν της αγανάκτησης των ψηφοφόρων εναντίον της αριστερής λαίλαπας, που κυβέρνησε την Πατρίδα μας επί τεσσερσήμισι χρόνια και διέλυσε τα πάντα! Η οποία, “έκαψε”, “πλημύρισε”, ισοπέδωσε και ξεπούλησε την Ελλάδα!

Διακαής πόθος λοιπόν, αυτού του 39,85% ήταν να δει μια νέα κυβέρνηση, η οποία θα βασιζόταν σε δεξιά επιτελικά στελέχη και θα ακολουθούσε μια εκ διαμέτρου αντίθετη πολιτική – σε όλα τα ζητήματα – από τη προηγούμενη αριστερή – μπολσεβίκικη κυβέρνηση! 

Και αντί αυτού, είδαν να σχηματίζεται μια κυβέρνηση με κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που και μόνο στο άκουσμα του ονόματός τους οι δεξιοί ψηφοφόροι βγάζουν σπυριά! Τα οποία ήταν εν ενεργεία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και τους οποίους αμέσως μετά την υπουργοποίησή τους, τους διέγραψε από το ΚΙΝΑΛ η Φώφη Γεννηματά! Είδαν να μετέχουν της κυβερνήσεως της ΝΔ, πρωτοκλασάτα στελέχη – βουλευτές του “Ποταμιού” των διεθνιστών, που στην προηγούμενη Βουλή ψήφισαν την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών και ασκούσαν δριμύτατη κριτική εναντίον της ΝΔ και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη! Είδαν να υπουργοποιούνται εξωκοινοβουλευτικοί παράγοντες, υπερασπιστές της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών και ενταφιαστές των άλλων εθνικών μας ζητημάτων (Θράκη, Αιγαίο κτλ.)! 

Τύφλα να έχει ο Τσίπρας…

Παρ΄ ότι λοιπόν έχουν περάσει μόλις 50 ημέρες από τις εκλογές, αυτή η νέα κυβέρνηση, εκτός των πυρών που δέχεται από τα προσκείμενα ΜΜΕ στο ΣΥΡΙΖΑ – και λογικό ακούγεται αυτό – δέχεται πυρά κατά ριπάς και από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ!

Ένα εξ αυτών, το πολύ σοβαρό, δεξιό και εξόχως “Σαμαρικό” (τουλάχιστον κατά το παρελθόν) Antinews του διαδικτύου! Το οποίο ανάρτησε ένα πολύ σκληρό άρθρο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Το οποίο και θα πρέπει να προβληματίσει, όχι μόνο τον Πρωθυπουργό, αλλά και όλο του το Επιτελικό Γραφείο!

Αυτό το άρθρο, το οποίο θα σας το παραθέσω παρακάτω αυτούσιο, είναι προϊόν σκέψης και αγανάκτησης του ιδιοκτήτη της διαδικτυακής πλατφόρμας Antinews;

Είναι υποκινούμενο από τρίτους; 

Όπως και να έχει όμως, είναι πολύ σοβαρό και παρουσιάζει μια σοβούσα κατάσταση, που βρίσκει θαρρώ, πολλούς υποστηριχτές στη δεξιά παράταξη: 

«Χρειάστηκε μόλις ένας μήνας για να καταρρεύσει το προσωπείο του δήθεν ηθικού ηγέτη που έψαχνε απεγνωσμένα η Ελλάδα εδώ και δεκαετίες.

Δυστυχώς όσο κι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοπιάζει να μας πείσει για το αντίθετο μέσω των κυβερνητικών επικοινωνιακών πομφολύγων που αναπαράγονται σε εκνευριστικό βαθμό από φιλικά ΜΜΕ, η πραγματικότητα δεν διαστρεβλώνεται.

Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες, η νέα κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύψει αυτό που γράφαμε τις προάλλες. Ότι πρόκειται για... Συριζαίους με γραβάτες.

Και το μόνο που κάνουν είναι να στήνουν κι αυτοί όπως οι προηγούμενοι το δικό τους καθεστώς στελεχωμένο από δικά τους παιδιά.

Με το που ο Μητσοτάκης και η παρέα του έκατσαν στις αναπαυτικές καρέκλες της εξουσίας αίφνης ξέχασαν τις πομπώδεις προεκλογικές υποσχέσεις περί αριστείας, αξιοκρατίας, διαφάνειας και καταπολέμησης του νεποτισμού. Η αρχή έγινε από τον ίδιο, ο οποίος πήρε για δεξί του χέρι στο Μαξίμου τον ανιψιό του.

Ακολούθησε η διατήρηση του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, που υποτίθεται ότι θα καταργούσε. Έπειτα είδαμε τοποθετήσεις “κολλητών” υπουργών σε διευθυντικές θέσεις, όπου μπροστά τους ο Καρανίκας είναι τέρας μορφώσεως.

Επιπρόσθετα τοποθετήθηκαν, είτε ως υπουργοί είτε ως γραμματείς διάφοροι διαχρονικοί υποστηρικτές της Αγίας Οικογένειας. Και για κερασάκι στην τούρτα, ο Μητσοτάκης μας επιφύλασσε την πρότασή του για την ΕΡΤ. Επιτέλους... η αξιοκρατία χτυπάει κόκκινο στην ΕΡΤ!

Έλεος, ούτε ο Τσίπρας δεν τόλμησε να προτείνει για την ηγεσία της ΕΡΤ τον πρώην επικεφαλής του γραφείου Τύπου του κόμματός του. Ο Μητσοτάκης, ωστόσο, που προεκλογικά διατράνωνε ότι θα εξαλείψει τα φαινόμενα ευνοιοκρατίας, το τόλμησε.

Και για να μην μείνει παραπονεμένος ο Τσιόδρας, που δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής, τον βόλεψε κι αυτόν στο Μαξίμου, όπως βόλεψε και την Αντωνίου στη Θεσσαλονίκη. Πραγματικά μένουμε άναυδοι. Τύφλα να’ χει… ο Τσίπρας»!

Έβαλε ο Μητσοτάκης απέναντί του τον Μαρινάκη;

Αλλά το σκληρό μπρα ντε φερ κατά της κυβέρνησης συνεχίζεται σε ακόμη πιο υψηλό επίπεδο! Αφού διαρρέεται έντονα τις τελευταίες ημέρες, πως είναι πολύ δυσαρεστημένος με τον Πρωθυπουργό, ο ιδιοκτήτης ΜΜΕ (Βήμα – Νέα – Παραπολιτικά – Παραπολιτικά FM – Κανάλι One), ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της αγγλικής Νόττινχαμ Φόρεστ, “ιδιοκτήτης” του Δήμου Πειραιά, εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης! Ο οποίος πρωταγωνίστησε στην αναρρίχηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρωθυπουργία! 

Πράγματι, αν τελικά ισχύει αυτή η επερχόμενη ρήξη, τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα! Γιατί ο δημοσιογραφικός όμιλος (εφημερίδες, ραδιόφωνο, τηλεόραση) του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει τεράστια δύναμη! Με “δυνατές φωνές” και “ισχυρές γραφίδες”! Χωρίς να παραγνωρίζεται η προεδρική ισχύ στο οπαδικό ακροατήριο της Ομάδας του Πειραιά!

Θα περιμένουμε λοιπόν, να δούμε κατά πόσο ισχύει αυτή η αντιπαλότητα μεταξύ των δυο ανδρών! Γιατί αν πράγματι ισχύσει, δεν είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι γίνεται με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη! Σε αυτήν την περίπτωση, που ισχύσει δηλαδή, αυτή η πολιτική κόντρα, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα υποκινηθεί από μεγάλα κέντρα αποφάσεων και χαμένος θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης… 

Στις καλένδες μεγάλες δίκες…

Και όλα αυτά καθώς και πολλά άλλα, υπό την σκιά της “ύποπτης” τροποποίησης άρθρων του Ποινικού Κώδικα από την κυβέρνηση μειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν αποχωρήσει από την Εξουσία! Αφού αυτές οι τροποποιήσεις φέρνουν ανατροπές σε μεγάλες δίκες που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως αυτή της Siemens για τα “μαύρα ταμεία”! Που “κακές γλώσσες” λένε, πώς το παιχνίδι ήταν σικέ! Αφού από τις τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα, είναι σίγουρο, πως εξυπηρετούνται και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ! Και αλίμονο (για τη ΝΔ) αν αυτή η αντίληψη γίνει κτήμα στο μυαλό του λαού! Αφού όπως έγραψε προ ημερών και το “Έθνος”

«”Θα θέλαμε να ζητήσουµε διακοπή της δίκης εν όψει της ψήφισης του νέου Ποινικού Κώδικα, γιατί η μεταχείριση του εντολέα µας θα είναι διαφορετική σε περίπτωση που καταδικαστεί”. Αυτή η φράση ακούγεται τον τελευταίο μήνα πολύ συχνά στις δικαστικές αίθουσες σε υποθέσεις που αφορούν οικονομικά εγκλήματα.

Οι νέες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα ενδέχεται να φέρουν σημαντικές αλλαγές σε εν εξελίξει δίκες, ενώ εδώ και μήνες ζητούνται σωρηδόν αναβολές από κατηγορουμένους ως καταχραστές του Δημοσίου, οι οποίοι απειλούνται ακόµη και µε ισόβια κάθειρξη. Η ισχύς των νέων κωδίκων αρχίζει από την 1η Ιουλίου, µε πολλές δίκες να βρίσκονται κοντά στο στάδιο της εισαγγελικής πρότασης, ενώ σε άλλες, όπως στη δίκη των κατηγορουμένων για τα “µαύρα” ταμεία της Siemens, η εισαγγελέας έχει κάνει την πρότασή της επί της ενοχής (µε βάση τον παλιό κώδικα), µε τις νέες διατάξεις, όµως, να καταλαμβάνουν τους κατηγορουμένους, αφού ο νέος κώδικας έχει αναδρομική ισχύ και για τις εκκρεμείς υποθέσεις. Τι μέλλει γενέσθαι;»!

Μόνο θύμα ο Ηλίας Γεωργίου…

Πάντως ο κατηγορούμενος στη δίκη της Siemens Ηλίας Γεωργίου, ο άνθρωπος που ηγείτο του Τομέα Τηλεπικοινωνιών της πολυεθνικής εταιρείας, επί σειρά ετών, έχει ήδη οδηγηθεί στις φυλακές Χαλκίδας για την υπόθεση χρηματισμού του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη, Τάσου Μαντέλη! 

Ο Τάσος Μαντέλης βέβαια απολαμβάνει τις διακοπές του, όπως συνήθως γίνεται με όλα τα πολιτικά πρόσωπα που έχουν εμπλακεί σε δίκες! 

Έτσι τη νύφη πληρώνει ο 80χρονος πλέον Ηλίας Γεωργίου, όταν ο υφιστάμενός του στη Siemens και κατηγορούμενος στην παρούσα δίκη, οικονομικός διευθυντής του Τομέα Τηλεπικοινωνιών της Siemens, Χρήστος Καραβέλας, βρίσκεται ελεύθερος κάπου στην Λατινική Αμερική (όρκο δεν παίρνω), αφού είχε τα μέσα για να διαφύγει στο εξωτερικό! Όπως και το μεγάλο όνομα της Siemens, ο επί πολλά χρόνια Γενικός Διευθυντής της και κατηγορούμενος και εκείνος στη δίκη για διακίνηση “μαύρων” ταμείων σε πολιτικά πρόσωπα, προκειμένου η Siemens να αναλαμβάνει δημόσια έργα, Μιχάλης Χριστοφοράκος! Ο οποίος, όπως και ο προηγούμενος “πέταξε” στην ελευθερία επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή με ΥΠΕΞ την Ντόρα Μπακογιάννη! Ο οποίος Μιχάλης Χριστοφοράκος χαίρει της ασυλίας της Καγκελαρίου της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ!

Δεν είναι όλα αυτά τραγικά; Δεν είναι ξεδιάντροπα; Δεν είναι απάνθρωπο να την πληρώνει μόνο ο Ηλίας Γεωργίου; 

Επιστρέφει τροπαιοφόρος ο Χριστοφοράκος; 

Ωστόσο σήμερα, θα σας δώσω και μια βαρυσήμαντη πληροφορία, που έφτασε στ΄ αυτιά μου από τη Γερμανία! Που παρακαλώ να μην επιβεβαιωθεί, γιατί τότε κατακρημνίζεται όλο το πολιτικό Σύστημα της χώρας μας! Που θα αποδειχτεί πως είμαστε γερμανικό φέουδο! 

Επιστρέφει ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, αμόλυντος και πεντακάθαρος στην Πατρίδα!
Ναι καλά ακούσατε! Στην Εκάλη, οδός Αραβαντινού! Που συμπτωματικά, οδός Αραβαντινού στην Αθήνα είναι και η οικία του κ. Μητσοτάκη! 
Για να επισκεφτεί την Τήνο! Να ανάψει κεράκι στη Μεγαλόχαρη! 

Μαζί με το Διονύση Δενδρινό, τον επιστήθιο φίλο του, που ο ίδιος έφερε στην Siemens και τον έκανε διευθυντή και ο οποίος διαχειρίστηκε το αμαρτωλό C4i των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας το 2004! 
Λένε, μαζί τους θα είναι και η σύζυγος του κ. Δενδρινού, Ελένη, η οποία συνυπήρξε με την κ. Μαρέβα Μητσοτάκη στην Deutsche Bank! 

Σε λίγες εβδομάδες λοιπόν, όπως λέγει η κακή γλώσσα της Γερμανίας, ενώ ο Ηλίας Γεωργίου θα σαπίζει ως νέος Τσοχατζόπουλος στη φυλακή, ο Μιχάλης Χριστοφοράκος ετοιμάζεται για πανηγυρικό come back! 

Αλήθεια, το σημερινό φιλοκυβερνητικό “Πρώτο Θέμα” θα μας πει κάποια από όσα έγραφε το 2009 περί Οffshore εταιρειών, αγορών οικοπέδων κλπ.;

Σας είπαν κ. Μητσοτάκη για τις απαιτήσεις του ΟΤΕ από Siemens και Intracom; 

Με την ευκαιρία να θέσουμε στην κυβέρνηση της ΝΔ και προσωπικά στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ζήτημα που είχαμε θέσει και στην προηγούμενη κυβέρνηση:

Στα συρτάρια του ΟΤΕ – όπως ενημερωνόμαστε – βρίσκονται δυο αγωγές που ασκήθηκαν από την εποχή που ο Πέτρος Λάμπρου ήταν Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ το 1996 (Διοικητής της Αγροτικής τράπεζας, στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου και ταμίας του ΠΑΣΟΚ), οι οποίες αφορούν τα πρώτα ψηφιακά του 1993 κατά της Siemens και της Intracom, αξίας σήμερα 55-56 εκατομμυρίων ευρώ.

Η αρχική αξίωση του ΟΤΕ ήταν περί τα 11,5 εκατομμύρια ευρώ για την κάθε εταιρεία! Η αγωγή κατά της Siemens μας πληροφόρησαν, ότι έφθασε μέχρι τον Άρειο Πάγο και κρίθηκε αόριστη (;;;)! Η αγωγή όμως κατά της Intracom του Σωκράτη Κόκκαλη δεν βρίσκεται καν στην πρώτη φάση!

Ωστόσο, στα τέλη του 2017 ο ΟΤΕ επανεκτίμησε τις δυο αυτές αγωγές στα 28 εκατομμύρια ευρώ για την κάθε εταιρεία, κι ενώ είχε αναγγελθεί, ότι θα τις ενεργοποιήσει (της Siemens με επαρκή νέα στοιχεία) άμεσα, μέχρι σήμερα δεν έγινε κάτι! Μήπως επειδή τα βρήκε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον γιο του Σωκράτη Κόκκαλη, εκλέγοντάς τον ευρωβουλευτή και η διοίκηση του ΟΤΕ έκανε πίσω;

Η σημερινή κυβέρνηση θα πιέσει την διοίκηση του ΟΤΕ, ώστε να προχωρήσουν οι δυο αυτές αγωγές που κρύβουν 55-56 εκατομμύρια ευρώ και τα οποία έχει τόσο ανάγκη η ελληνική οικονομία, ή θα ποιήσει κι εκείνη την πεπατημένη του ΣΥΡΙΖΑ και των προηγούμενων κυβερνήσεων;



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.