11 Αυγούστου 2019

Αυτοκτόνησε στο κελί του ο παιδόφιλος δισεκατομμυριούχος Τζ.Έπσταϊν (ποιός ήταν και γιατί τον "αυτοκτόνησαν")

Νεκρός στο κελί του βρέθηκε ο δισεκατομμυριούχος Τζέρφι Έπσταϊν που αντιμετώπιζε κατηγορίες για ασέλγεια κατά δεκάδων ανήλικων κοριτσιών.

Σύμφωνα με πηγές του ABC News ο Έπσταϊν βρέθηκε νεκρός στο κελί του στη φυλακή του Lower Manhattan την Παρασκευή το βράδυ.

Το περιστατικό έρχεται δύο εβδομάδες αφότου ο 66χρονος βρέθηκε "τραυματισμένος και σε εμβρυϊκή θέση" στο πάτωμα του κελιού του, με τραυματισμούς στο λαιμό του. Ο Epstein τοποθετήθηκε σε ειδική πτέρυγα ως επικίνδυνος ν' αυτοκτονήσει ως αποτέλεσμα.

Οι αστυνομικές αρχές ανέφεραν ότι ο Επσταιν αυτοκτόνησε τη Παρασκευή το βράδυ ή το πρωί του Σαββάτου, με το σώμα του να μεταφέρεται σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης γύρω στις 7.30 π.μ.

Ο Epstein συνελήφθη στις 6 Ιουλίου και κατηγορήθηκε για εμπόριο λευκής σαρκός και συνωμοσία. Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι κακοποίησε δεκάδες νεαρά κορίτσια στα σπίτια του στο Μανχάταν και το Palm Beach της Φλόριντα, μερικά από τα οποία ήταν μόλις 14 ετών.

Εκτός από τα εικαζόμενα αδικήματα, κυκλοφορούσαν φήμες για περαιτέρω κακοποίηση παιδιών στο ιδιωτικό νησί του Epstein στην Καραϊβική.

Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου που δημοσιοποιήθηκαν μια μέρα πριν από το θάνατό του, ένα άλλο θύμα ισχυρίζεται ότι ο Epstein διέπραξε τη διακίνηση της αλλά και άλλων κοριτσιών μαζί με κάποιους από τους πλουσιότερους και ισχυρότερους άντρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου του βρετανού πρίγκιπα Ανδρέα, του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Glenn Dublin και του πρώην κυβερνήτη του Νέου Μεξικού Bill Richardson . Ο κατάλογος του θύματος περιλαμβάνει επίσης έναν "άλλο πρίγκιπα", έναν "ξένο πρόεδρο", έναν "γνωστό πρωθυπουργό" και τον ιδιοκτήτη μιας γαλλικής "μεγάλης ξενοδοχειακής αλυσίδας".

Με τον Epstein νεκρό, η έκταση των εγκλημάτων του πιθανότατα δεν θα γίνει ποτέ γνωστή, ούτε και οι στενότεροι συνεργάτες του. Δεδομένης της εμβέλειας των κύκλων που κινήθηκε, πολλοί υπέθεταν ότι ο Epstein δεν θα επιβιώσει μέχρι τη δίκη. Τα νέα του θανάτου του τα υποδέχθηκαν επίσης με κυνισμό οι σχολιαστές στο ίντερνετ. 

πηγή 

Το ποιόν του Τζέφρι Έπσταϊν: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από ανήλικη «σκλάβα» – Οι φριχτές πράξεις που την ωθούσε

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις που θυμίζουν σενάριο ταινίας τρόμου, έρχονται στην επιφάνεια για τις εγκληματικές πράξεις του Τζ.Έπσταϊν, ο οποίος σήμερα το πρωί αποφάσισε να βάλει τέλος(;) στη ζωή του, στο κελί του.

Σύμφωνα με το βιβλίο συμβάντων του αστυνομικού τμήματος του Παλμ Μπιτς της Φλόριντα μετά από έρευνα το 2005, 33χρονη σήμερα κοπέλα ήταν θύμα του παιδεραστή τραπεζίτη, ο οποίος κόμπαζε σε τουλάχιστον ένα από τα ανήλικα θύματά του ότι η Μαρτσίνκοβα ήταν η προσωπική του «Γιουγκοσλάβα σκλάβα του».

Πολλά κορίτσια κατέθεσαν τότε ότι ο Έπσταϊν - στον οποίο απαγγέλθηκαν στις αρχές του μήνα κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων- τα εξανάγκαζε να μετέχουν σε όργια με το μοντέλο ενώ εκείνος παρακολουθούσε και στη συνέχεια λάμβανε κι ο ίδιος μέρος.

Ο Έπσταϊν ωθούσε το κορίτσι σε όργια με ανήλικες συνομήλικές της

«Ο Έπσταϊν την είχε αγοράσει από την οικογένειά της στη Γιουγκοσλαβία», ανέφερε ο επιθεωρητής της αστυνομίας Τζόζεφ Ρικάρεϊ μετά την κατάθεση ενός θύματος. «Ο Έπσταϊν κόμπαζε ότι την έφερε στις ΗΠΑ για να την κάνει την προσωπική του Γιουγκοσλάβα σκλάβα του.» Η Μαρτσίνκοβα ήταν ανήλικη στα περισσότερα από τα περιστατικά που περιέγραψαν τα θύματα στον αστυνομικό.

Ήταν κάτω των 16 ετών όταν ο Έπσταϊν την ανάγκασε μαζί με ένα άλλο ανήλικο θύμα του να επιδοθούν σε πράξεις μπροστά του, όσο εκείνος παρακολουθούσε. Το ίδιο θύμα κατέρρευσε όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε επισκεφθεί εκατοντάδες φορές σε διάστημα διετίες την έπαυλη του παιδεραστή και ότι της έδωσε χιλιάδες δολάρια.

Αρχικά την υποχρέωνε σε προκαταρκτικές περιπτύξεις με την Μαρτσίνκοβα, αλλά κάθε βδομάδα της ζητούσε ολοένα και περισσότερα, σύμφωνα με την καταγραφή στο βιβλίο συμβάντων του αστυνομικού τμήματος, όπως αναφέρει η Daily Mail και κάποια στιγμή ασέλγησε επάνω της.

Ένα άλλο θύμα είπε στην αστυνομία ότι εξαναγκάστηκε στα 16 της να έχει επαφές με την Μαρτσίνκοβα, όσο ο Έπσταϊν τις φωτογράφιζε και κρεμούσε τις φωτογραφίες σε διάφορα σημεία στην έπαυλή του.

Αργότερα η Μαρτσίνκοβα ανέλαβε να βρίσκει υποψήφια θύματα για τον Έπσταϊν, μέχρι που τελικά διέκοψε κάθε σχέση μαζί του.

Η κοπέλα έκανε συμφωνία με τις Αρχές το 2008 να μην της ασκήσουν δίωξη, αν και η αστυνομία δεν σκόπευε να κάνει κάτι τέτοιο μετά την έρευνά της.
 

Η Μαρτσίνκοβα, που έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια το επώνυμό της, γεννήθηκε στην πρώην Τσεχοσλοβακία τέσσερα χρόνια πριν τη Βελούδινη Επανάσταση που επιτάχυνε την ειρηνική αλλαγή εξουσίας στην χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ, και κάποια στιγμή μετακόμισε στη Γιουγκοσλαβία, όπου τη βρήκε ο Έπσταϊν και την πήρε μαζί του στις ΗΠΑ.

Έρευνα του FBI

To FBI ξεκίνησε έρευνα, αφού ο χρηματιστής Τζέφρι Έπσταϊν βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί στο κελί του σε ομοσπονδιακή φυλακή του Μανχάταν, όπου «προφανώς αυτοκτόνησε», έγινε γνωστό από τις ομοσπονδιακές σωφρονιστικές αρχές.

Το «άψυχο σώμα» του 66χρονου χρηματιστή, που κατηγορείτο για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον ανηλίκων, εντοπίστηκε γύρω στις 06:30 τοπική ώρα, έγινε γνωστό από τη διοίκηση των φυλακών.

«Το προσωπικό προσπάθησε αμέσως να τον επαναφέρει στη ζωή» προτού διακομιστεί στο νοσοκομείο όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. 

πηγή 

Μπιλ Κλίντον και στελέχη των δημοκρατικών είχαν σχέσεις με τον παιδόφιλο κι έκαναν ταξιδάκια στους "παραδείσους" του.... 

Καταιγιστικές εξελίξεις στο σκάνδαλο που συγκλονίζει την Αμερική. Ο παιδεραστής Επστάιν που βρέθηκε νεκρός σήμερα στο κελί του, την ώρα που η 24ωρη κάμερα παρακολούθησης βρέθηκε περιέργως εκτός λειτουργίας και οι δυο φρουροί που ήταν επιφορτισμένοι με την φύλαξη του είχαν – επίσης περιέργως- διαταχθεί να αποχωρήσουν, είχε στενές σχέσεις με κορυφαία στελέχη των δημοκρατικών μεταξύ των οποίων και ο Μπιλ Κλίντον. Μόλις χθες, στοιχεία – φωτιά είχαν αποκαλυφθεί και ενέπλεκαν τον Κλιντον, γερουσιαστές και κυβερνήτες σε πριβέ ταξίδια στο νησί της παιδεραστίας του Επστάιν. Σήμερα, τον αυτοκτόνησαν. 

Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει την οργή του προέδρου Τραμπ ο οποίος έχει δώσει εντολή να ξηλωθούν όσοι εμπλέκονται στο περιστατικό, και να γίνει έρευνα σε κορυφαίο επίπεδο προκειμένου να διαπιστωθεί πιει έκλεισαν το στόμα του παιδεραστή με αυτόν τον τρόπο.

Δικαιωνεται για μια ακόμα φορά το Ολυμπία που έκανε λόγο για “διεθνή των παιδεραστών” στα υψηλότερα κλιμάκια εξουσίας. 
Θα παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις. Πιθανόν να έχουν και ντόπιο ενδιαφέρον. 

πηγή



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.