14 Αυγούστου 2019

Η γη τραντάζεται με μεγάλους σεισμούς και πυρηνικά . Άγιες Μέρες της ΠΑΝΑΓΙΑΣ του 2019

Φώτο από Θηβαίο Πολίτη 

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑΣΩΖΟΥΣΑ την ανθρωπότητα. 

«Θα γίνει μεγάλο τράνταγμα κυττάξτε να ζήσετε πνευματικά, έρχονται δύσκολες μέρες» έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ και εμείς το διαβάζαμε και το ξαναδιαβάζαμε και δεν καταλαβαίναμε πως… 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Νέα οπλικά συστήματα, πυρηνοκίνητες drone τορπίλες και παρόμοιοι τέτοιοι πύραυλοι φέροντες απίστευτες πυρηνικές γομώσεις, κινούμενοι εσαεί στον αέρα και στην θάλασσα, ετοιμάζονται να εξαπολυθούν και να εκβιάσουν την Δημιουργία του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ. 

Όποιος κατέχει αυτά ανακηρύσσεται αυτομάτως πλανητάρχης και γίνεται ισότιμος με τον αντίχριστο. 
Για αυτό και η ΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ δεν θα επιτρέψει τέτοιο έγκλημα. 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ αδελφοί αν και αποφάσισαν κάποιοι να τα κόψουν από την ανθρωπότητα. 
Ότι συμβαίνει σήμερα το πλησιάζουμε πρώτα από πνευματική σκοπιά γιατί ουσιαστικά δεν μπορούμε να τα προσεγγίσουμε μέσα από τους κανόνες του τρελοκομείου που επικρατούν στον πλανήτη. 

Πνευματοφόροι Πατέρες μας είπαν:
«- δες τον πνευματικό νόμο πως λειτουργεί, ο Πούτιν και η ρωσική ελίτ πωλούν- παραδίδουν στους τούρκους τον θάνατο (εννοεί τους S- 400) και μέσα στην ρωσία σκάζουν πυρηνικά» 

Μήπως έχουν άδικο; 

Εδώ και δύο βδομάδες στην ρωσική γη συμβαίνουν παράξενα ατυχήματα και άλλα.

Ανατινάζονται αποθήκες πυρομαχικών κοντά στην Μόσχα, παίρνει φωτιά πυρηνικό βαθυσκάφος που βρίσκεται σε αποστολή υψίστης ασφαλείας από άγνωστη αιτία στον αρκτικό κύκλο, σκάζουν πυρηνικά σε κατοικημένες περιοχές στην Λευκή Θάλασσα. 

Όλα αυτά η σλαβική μυστικοπάθεια τα θεωρεί απλά ατυχήματα και επιμένει ότι θα συνεχίσει τις έρευνες για την τελειοποίηση των όπλων μαζικού θανάτου. 

Ταυτόχρονα οι ΗΠΑ δηλώνουν ότι διαθέτουν πιο τέλεια ασφαλή όπλα παρόμοια με τα ρωσικά λες και ο πυρηνικός θάνατος θα μοιράζει δωρεάν ασφάλειες ζωής; 
Οι πρώτες καταγραφές της έκρηξης στην στη ρωσική πόλη Σεβεροντβίνσκ δείχνουν τεράστιο πυρηνικό μανιτάρι με οστικό κύμα λες και έγινε μεγάλη θερμοβαρικού τύπου πυρηνική δοκιμή. 
Τα άλλα που αναμεταδίδουν είναι άλλα λόγια για να αγαπιόμαστε τέτοιες μέρες.

Massive explosion in Russian army warehouse ( full video) 

«Αξιωματούχοι των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη κατά την μυστηριώδη έκρηξη που προκάλεσε έκλυση ραδιενέργειας στο πεδίο δοκιμών της περιοχής του Αρχαγγέλσκ. 

Πυρηνοκίνητοι πύραυλοι ή υποβρύχιο drone; 
Ειδικοί στις ΗΠΑ εκτιμούν ότι το δυστύχημα πιθανόν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια δοκιμής του πυραύλου Κρουζ που ο ρωσικός στρατός έχει βαφτίσει «Μπουρεβέστνικ» (το όνομα ενός μεγάλου θαλασσοπουλιού), ενός από τα νέα, «ακατανίκητα» όπλα της Ρωσίας, στα οποία αναφέρθηκε ο Βλαντίμιρ Πούτιν στις αρχές της χρονιάς» https://www.iefimerida.gr/kosmos/rosia-dokimaze-nea-opla-ekrixi-naytiki-basi 

«Τα επίπεδα της ραδιενέργειας στη ρωσική πόλη Σεβεροντβίνσκ αυξήθηκαν μέχρι και 16 φορές στις 8 Αυγούστου, έπειτα από ατύχημα για το οποίο οι αρχές λένε πως σημειώθηκε στη διάρκεια δοκιμής πυραύλου σε θαλάσσια εξέδρα, ανακοίνωσε σήμερα η ρωσική κρατική μετεωρολογική υπηρεσία, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS» https://www.militaire.gr/simantiki-ayxisi-tis-radienergeias-meta-apo-to-atychima-se-pedio-dokimon-tis-rosias/ 

Προβοκάτσιες ή ατύχημα; 

Μήπως κάποιοι κύκλοι εντός ή εκτός της Ρωσίας θέλουν να φτιάξουν ένα νέο Τσερνομπίλ για να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση εκεί, λίγο πριν πάρει φωτιά η Αν. Μεσόγειος (τα γνωστά σε όλους μας προβλήματα με τον τούρκο), ο Περσικός κόλπος – Ιράν (συγκέντρωση από πολυεθνικές αρμάδες), και η κινεζική θάλασσα (έκρυθμη κατάσταση στο Χονγκ Κονγκ) 

Η θέση του προέδρου Πούτιν κλονίζεται δραματικά έστω και αν οι πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω είναι με το σταγονόμετρο. Κάποιες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην Μόσχα με αίτημα την διεξαγωγή ελεύθερων εκλογών την ίδια ώρα που συμβαίνουν πυρηνικά ατυχήματα κινούνται προς τον αυτόν σκοπό. 

Ο πόλεμος ξεκίνησε άτυπα και μυστικά, το ξέρουν πολύ καλά όλες οι κυβερνητικές ελίτ (Ρώσοι, Αμερικάνοι, Κινέζοι, ΕΕ) 
Ο πόλεμος ξεκίνησε από τον αρκτικό κύκλο. 

Τα θαλάσσια περάσματα αυτής της περιοχής μαζί με τον υποθαλάσσιο ορυκτό πλούτο είναι η αρχική αιτία. 
Ο οικονομικός πόλεμος που συντελείται και θα αποκορυφωθεί το επόμενο διάστημα είναι μια πρώτη έκφανση το τι έρχεται καταπάνω στην ανθρωπότητα. 

Λίγες μέρες και πριν συμβούν όλα τα ως άνω θλιβερά ο γνωστός ιστολόγος Θηβαίος Πολίτης καταγράφει προσωπικά ένα θαυμαστό γεγονός που το αποτυπώνει με την κάμερα του. Πρόκειται για την έκτακτη ταλάντωση της βαριάς κανδήλας που βρίσκεται σε μεγάλη θυρίδα ενώπιον εικόνος της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ στην τοιχοποιία της Ιεράς Μονής Ιβήρων στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ και τούτο γίνεται αφορμή για σχετική αρθρογραφία μας. 
«Λίγα 24ωρα πριν μπούμε στον άγιο δεκαπενταύγουστο η Παναγία από την Ιερά Μονή Ιβήρων δίνει ΜΕΓΑ μήνυμα».  

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2019/07/24.html 

Είναι λογικό ο άνθρωπος να φυγαδεύει από το μυαλό του τέτοιες θλιβερές σκέψεις. 
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα εκεί κοντά το 1940 μέρες Δεκαπενταύγουστου. 

Ο άνανδρος τορπιλισμός της Έλλης στην εορτή της Μεγαλόχαρης στην Τήνο δεν απέτρεψε τις καλοκαιρινές διακοπές των Ελλήνων. Λίγο αργότερα το φθινόπωρο όταν έμπαιναν τα γερμανικά ναζιστικά στρατεύματα στην Τσεχοσλοβακία, την Αυστρία και την Πολώνια, οι Αθηναίοι συνέχιζαν τις βεγγέρες τους και τις θεατρικές παραστάσεις. 

Σε κανένα δεν πήγαινε το μυαλό του ότι ξεκίνησε ο φρικτός Β΄ΠΠ με την πείνα που θα μάστιζε σε λίγο την Αθήνα και τις άλλες μεγαλουπόλεις. 
Και όμως … 
Ο πονηρός αδελφοί δεν κάνει διακοπές ποτέ απεργάζεται το κακό της ανθρωπότητας. 
Να μην έχουμε παράπονο. Για όλα μας μίλησαν εδώ και χρόνια οι άγιοι πατέρες μας αν και χλευάστηκαν.

Ο πονηρός και τα αντίχριστα όργανα του μας θέλουν σε πνευματική καταστολή, να διαβάζουμε μόνο τα δικά του μέχρι να μας εξαφανίσει ξαφνικά με τα μοντέρνα πυρηνικά όπλα του. 

Ας βγάλουμε και εμείς χριστιανοί τα δικά μας τέλεια «ΠΥΡΗΝΙΚΑ» όπλα που έχουμε και είναι δοκιμασμένα σε πνευματικά πεδία δοκιμών. 
Αυτά τα όπλα μας είναι η ΜΕΤΑΝΟΙΑ, η ΠΡΟΣΕΥΧΗ, τα ΑΓΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. 

Από αυτό που πάει να ανοίξει παγκοσμίως κανείς δεν θα βγει νικητής, όσοι συμμετάσχουν σε αυτό τον πόλεμο θα γυρίσουν πίσω ηττημένοι και ταπεινωμένοι, έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ. 

Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ πήρε το κατσαβίδι του και ξέσφιξε τα μπουλόνια της περιστροφής της γης για αυτό και γίνονται στις ώρες μας φοβερά πράγματα. 
Η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΔΙΑΣΩΖΟΥΣΑ να σκέπει το αθώο πλάσμα του ΥΙΟΥ ΤΗΣ. 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ για να φέρεις την πολυπόθητη ΛΕΥΤΕΡΙΑ.
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/ 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.