1 Ιουλίου 2019

Ανοχύρωτη χώρα με το νέο «ποινικό» κώδικα - ΕΛΑΣ: Έρχονται «κύματα» αλλοδαπών κακοποιών στην Ελλάδα

Συμμορίες αλλοδαπών, κυρίως Γεωργιανών, θα φέρει η εφαρμογή του νέου ποινικού κώδικα, αναφέρουν στελέχη της ΕΛΑΣ, σε μια προειδοποίηση η οποία βέβαια λίγο έως καθόλου φαίνεται να απασχολεί το υπουργείο Δικαιοσύνης. 

Όπως εξηγούν πηγές της ΕΛΑΣ στο «Έθνος της Κυριακής», τα κυκλώματα διεθνικού χαρακτήρα, όπως η γεωργιανή μαφία, παρακολουθούν σε όλες τις χώρες του κόσμου και τους ποινικούς κώδικες και «διαλέγουν» πού θα δραστηριοποιηθούν.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. φοβούνται ότι μέλη εγκληματικών οργανώσεων θα επιχειρήσουν να εγκατασταθούν μόνιμα στη χώρα μας, (φυσικά ούτε λόγος για απαγόρευση «μετακόμισης» αφού απλώς διαλέγουν να έρθουν και έρχονται) καθώς με την αλλαγή του ποινικού κώδικα η κλοπή σε πολλές περιπτώσεις μετατρέπεται σε πλημμέλημα.

«Οι επαγγελματίες διαρρήκτες, που ανήκουν σε ομάδες με ιεραρχική δομή, ανέκαθεν επέλεγαν τις χώρες στις οποίες ήξεραν ότι εάν συλληφθούν δεν θα καταλήξουν στη φυλακή. Ξέρουν επ' ακριβώς τι ισχύει σε κάθε χώρα της Ευρώπης. Μελετούν τις νομοθεσίες» εξηγούν οι ίδιες πηγές. Λέγοντας ουσιαστικά πως η Ελλάδα μετατρέπεται σε χώρα «παράδεισο» για τους αλλοδαπούς κακοποιούς καθώς εκτός του ότι δε θα καταλήξουν στη φυλακή μπορούν να εγκατασταθούν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ως να μετακινούνταν από τη μια επαρχία της χώρας τους στην άλλη.

Οι Γεωργιανοί δεν είναι μια τυχαία κατηγορία κακοποιών. Έχουν αναμιχθεί στα πιο ειδεχθή εγκλήματα κατά Ελλήνων ενώ είναι αυτοί που ληστεύουν και απειλούν με καυτά σίδερα τα ανήμπορα θύματά τους, κομμάτι μιας ανήμπορης γενικότερα κοινωνίας.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις δολοφονίες Ελλήνων από τους γεωργιανούς «οικονομικούς μετανάστες».

Στις 3 Ιουλίου του 2011 στην Κυψέλη στην συμβολή των οδών Δράκου και Δοϊράνης δολοφονείται οδηγός ταξί από τρεις γεωργιανούς.

Στις 2 Μαΐου 2012 η φρικτή δολοφονία της 67χρονης Καίτης Δούβλη στα Ιωάννινα. Οι δολοφόνοι, πέντε γεωργιανοί (τέσσερις άνδρες μια γυναίκα) βασάνισαν πρώτα και στη συνέχεια σκότωσαν την άτυχη γυναίκα

Στις 10 Ιουλίου 2012 στη Φιλοθέη όπου ένας γεωργιανός δολοφονεί 68χρονη μέσα στο σπίτι της

Στις 4 Οκτωβρίου 2012 Χαλάνδρι. Δολοφονία 71χρονης γυναίκας –με τη μέθοδο της ασφυξίας- μπροστά στα μάτια του 85χρονου συζύγου της με υπαίτιους τη γεωργιανής οικιακή βοηθού του ζεύγους μαζί με δύο ακόμη γεωργιανούς

Στις 3 Απριλίου του 2013 στην Κυψέλη δύο γεωργιανοί αφού ληστεύουν δολοφονούν μέσα στο διαμέρισμά της 67χρτονη γυναίκα. Θα συλληφθούν μερικές ημέρες αργότερα στην Ομόνοια.

3 Σεπτεμβρίου 2013: Δολοφονία 56χρονου εστιάτορα στην Καλλιθέα Χαλκιδικής από 5 γεωργιανούς,

Τον Ιούνιο του 2013 με το σύνηθες κόλπο της οικιακής βοηθού τέσσερα συνολικά άτομα, όλοι «οικονομικοί μετανάστες» από τη Γεωργία δολοφόνησαν μια 95χρονη στην Θεσσαλονίκη.

Ιούλιος 2013: Δολοφονία 83χρονης στα Πατήσια. από δύο γεωργιανούς έναν άνδρα και μια γυναίκα

4 Μαρτίου 2014: Άγριος βασανισμός γυναίκας συζύγου γιατρού στο Χαλάνδρι από τρεις γεωργιανούς. Την ‘έκαψαν με ηλεκτρικό σίδερο για τους αποκαλύψει που είχε κρυμμένα χρήματα

28 Απριλίου 2014: Δολοφονία Έλληνα επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη

Ιούνιος 2014: Τρεις γεωργιανοί συλλαμβάνονται για την δολοφονία 56χρονου που διαπράχθηκε, στον Άγιο Παντελεήμονα.

11 Ιουλίου 2015: Δολοφονία δύο Ελλήνων από γεωργιανό σε beach bar στη Χαλκιδική.

16 Αυγούστου 2015. Συμμορία τεσσάρων γεωργιανών δολοφονεί 67χρονο εστιάτορα στην Ύδρα

8 Σεπτεμβρίου 2015: 27χρονος κοσμηματοπώλης δολοφονείται από γεωργιανό ληστή. Ο άτυχος νέος κατέληξε την επομένη νοσηλευόμενος σε σοβαρή κατάσταση

7 Φεβρουαρίου 2016: Δολοφονία 59χρονης Ελληνίδας από τρεις γεωργιανούς στον Πειραιά 

πηγή



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.