6 Ιουλίου 2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΣΚΑΪ

Γράφει ο Ιωάννης Ασλανίδης

Με θλίψη και αγανάκτηση παρακολούθησα την συνέντευξη του κ. Τσίπρα στην κ. Κοσιώνη και στον κ. Παπαχελά στο ΣΚΑΪ στις 2-7-19 το βράδυ. Πολλές απαράδεκτες απαντήσεις, αστήριχτες δικαιολογίες για την συνθήκη των Πρεσπών, ανακρίβειες, διαστρεβλώσεις της Αλήθειας κλπ. Στο παρόν όμως κείμενο θ’ αναφερθώ μόνο για το Σκοπιανό, που μπορεί να έχει γνώμη, κάθε σκεπτόμενος Έλληνας.

- Διαπίστωσα ότι, ο κ. Τσίπρας προσπαθούσε ν’ αναγκάσει τους Δημοσιογράφους, να του κάνουν ερώτηση για την συνθήκη των Πρεσπών. Βέβαια, απ’ ότι φάνηκε ήταν μέσα στο πρόγραμμα των δημοσιογράφων και αυτή η ερώτηση φάνηκε ότι τον πονάει πολύ, πραγματικά ή σκόπιμα δεν ξέρω, το ότι οι λαοθάλασσες των διαμαρτυρόμενων Ελλήνων, το χαρακτήρισαν ως «Προδότη».

- Όταν τελικά του υπεβλήθη η ερώτηση από τους Δημοσιογράφους για την Συμφωνία των Πρεσπών, λέει ο κ. Τσίπρας ότι, οι προηγούμενες Κυβερνήσεις της χώρας μας, ήδη δέχθηκαν αυτή την λύση, επιθυμώντας και αυτές λύση του σοβαρού αυτού θέματος που ταλάνιζε την χώρα τόσα χρόνια. Εγώ τι έκανα, απλά υλοποίησα και στην ουσία τακτοποίησα αυτή την ειλημμένη απόφαση προηγούμενων Κυβερνήσεων. Και! τελείως άστοχα επικαλέσθη τον κ. Καραμανλή και άλλα μέλη προηγούμενων Κυβερνήσεων, οι οποίοι δια αποσταλέντων επιστολών αποδέχονταν λύση, την οποία εγώ είχα το θάρρος να ολοκληρώσω δια της Συνθήκης των Πρεσπών. Αυτά περίπου είπε για να δικαιολογήσει την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.

Όμως! υπάρχει ένας αντίλογος, αλήθειας, ειλικρίνειας, πραγματικών γνώσεων και Ιστορίας, που δεν κρύβουν την Αλήθεια.

Αναφέρθηκε στον κ. Καραμανλή, δεν πιστεύω ότι δεν εγνώριζε ότι, αυτός είναι που είπε στην συνδιάσκεψη του Βουκουρεστίου, στον ίδιο τον κ. Μπους, ότι «Εγώ δεν υπογράφω στα ανιστόρητα που αιτούν οι Σκοπιανοί». Αυτή ήταν η αλήθεια, και σας υπενθυμίζω την στοχοποίηση της Οικογένειάς του από κάποιες Δυνάμεις.

Εις ότι αφορά τις προηγούμενες 5 Κυβερνήσεις, ασφαλώς ήθελαν την λύση της διαφοράς μας με τους Σκοπιανούς, αυτό βέβαια ήθελε και θέλει ο Ελληνικός λαός, όχι όμως εκποιώντας το ιστορικό θησαυροφυλάκιο της Ελληνικής Ιστορίας. Αυτές όμως, όλες οι προηγούμενες Κυβερνήσεις, δεν υπέγραψαν το αμαρτωλό Σύμφωνο των Πρεσπών, ποτέ. Καίτοι! ο κ. Νίμιτς επί 20 χρόνια πηγαινοερχόταν για να βρει ένα Πρωθυπουργό της Ελλάδος για ν’ αποσπάσει υπογραφή, όπως ήθελαν οι Σκοπιανοί και παρά τις πιέσεις που εδέχετο η χώρα μας, από ΗΠΑ και ΕΕ δεν το πέτυχε. Τελικά το πέτυχε, ν’ αποσπάσει την Υπογραφή στο πρόσωπο του πρόθυμου κ. Τσίπρα. Και! έτσι αποτελειώνοντας την αποστολή του, ο κ. Νίμιτς απεχώρησε απολαμβάνων πλέον το ευτυχές για του Σκοπιανούς έργο του.

- Δεν ξέρω αν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε κάμει με την υπογραφή του Πρωθυπουργού της χώρας μας, στην Συμφωνία των Πρεσπών. Πετύχαμε ένα πρωτοφανές, παγκόσμιο εθνικό έγκλημα και μάλιστα εις βάρος μας. Διότι! από το πουθενά δημιουργεί μια πλαστή χώρα, ένα πλαστό Έθνος και μια πλαστή γλώσσα, με κλεμμένα υλικά, από το Ελληνικό Ιστορικό Θησαυροφυλάκιο.

- Δυστυχώς! αυτό που θέλω ακόμη να επισημάνω είναι ότι, δεν έχει ακόμη ο κ. Τσίπρας καταλάβει τι κακό έκανε στην χώρα, ανοίγοντας τους ασκούς του Αιόλου των Σκοπιανών διεκδικήσεων και καταδικάζοντας το κόμμα του, στην συνείδηση του σκεπτόμενου Ελληνικού Λαού, διότι ταπείνωσε αιώνια τους Έλληνες.

Ιωάννης Μ. Ασλανίδης
Αντγος ε.α.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.