25 Ιουνίου 2019

Η πρώτη καλή είδηση από το πρόγραμμα της ΝΔ (αν την τηρήσουν βέβαια....)

Κυρανάκης: «Μόνο σε Ελληνόπουλα από Έλληνες γονείς» το επίδομα παιδιού της ΝΔ

Ψηλά στην ατζέντα της ΝΔ είναι το θέμα της υπογεννητικότητας και γι’ αυτό τον λόγο σε περίπτωση που η γαλάζια παράταξη γίνει κυβέρνηση θα προχωρήσει σε θέσπιση μέτρων.

«Θέλουμε πραγματικά να διευκολύνουμε όλες τις εργαζόμενες μητέρες που πασχίζουν σήμερα να κρατήσουν την ισορροπία μέσα στην οικογένειά τους, στη δουλειά, στις υποχρεώσεις του σπιτιού. Θα καθιερώσουμε άμεσα αφορολόγητο 1.000 ευρώ για κάθε νέο μέλος ελληνικής οικογένειας, καθώς και 2.000 ευρώ επίδομα για κάθε Ελληνόπουλο» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, στο Reader.gr.

Με ανάρτησή του στο twitter ο κ. Κυρανάκης ξεκαθάρισε ότι το επίδομα θα δίνεται «μόνο σε Έλληνες». Μάλιστα η διευκρίνιση Κυρανάκη ήρθε μετά από ένα σχόλιο follower του που έλεγε ότι το μέτρο είναι «κίνητρο για τους γύφτους».

Ο Κ. Κυρανάκης απάντησε στο ανώνυμο σχόλιο, ξεχνώντας (!) να αναφέρει ότι οι Ρομά είναι Έλληνες πολίτες με ίσα δικαιώματα. Αρκέστηκε να διευκρινίσει απλά και – κατά κάποιον τρόπο – ρατσιστικά ότι «τα επιδόματα θα δίνονται μόνο σε Ελληνόπουλα».

Mάλιστα, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε κάνοντας λόγο για «ρατσιστικό μόνο για Έλληνες» του Κυρανάκη, ο ίδιος ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, όχι μόνο δεν ανασκεύασε αλλά έγραψε στο tweeter του.«Έδωσε γραμμή ο ΣΥΡΙΖΑ να με αποκαλούν «ρατσιστή» επειδή θα στηρίξουμε Ελληνόπουλα και Έλληνες γονείς στην πολιτική μας για το δημογραφικό. Πιάσατε πάτο σύντροφοι», κατέληξε.




πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Μπράβο ρε Κυρανάκη....
Μην ακούς τους νεοταξίτες αποδομητές που ταίζουν με χρυσά κουτάλια γύφτους, λαθρομετανάστες και κοπρόσκυλα γενικώς....
Αυτά τα ρατσιστικά κτήνη κατά των Ελλήνων.... 



Share

5 σχόλια:

Βίντεο Ορθοδοξίας είπε...

ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ, ΟΠΟΤΕ Ο,ΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΗ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΑΣΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΥΣΚΩΤΕΣ ΒΑΡΚΕΣ...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 8:45 ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ:
https://youtu.be/iynxoQbjN-g?t=524

ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΛΦΙΑ..!!!

ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ...

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΚΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΕΔΩ:
https://www.youtube.com/watch?v=AtYizI7sRkY


ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ...

ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΓΜΗ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΑΓΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ... ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ: ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ 2009, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ 10 ΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ, ΑΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ ΚΛΠ...

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ:
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ - Άμεση Ανάγκη η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!
https://www.youtube.com/watch?v=EauUIRsDQVA

Ανώνυμος είπε...

Οταν ο συριζα θα γινει κυβερνηση θα σκησει ολα τα μνημονια !!!!!!!!!!!!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Τα αρνητικα της ΝΔ δεν υπαρχει λογος να μας τα αναφερετε καλοι μου φιλοι του Βιντεο Ορθοδοξιας. Και τα γνωριζουμε και τα αναμενουμε... Η προδοσία θα συνεχιστεί...

Οσο για μετανοια αυτήν πρεπει να την ξεχασουμε ως λαός (οπως δυστυχως την ξεχναμε και ως ανθρωποι) μέχρι να ερθει το πληρωμα του χρόνου και να αρχισει η μεγαλη δοκιμασία του Γενους μας με έναν πολεμο που θα παραχωρησει ο Θεός να γινει προς συμμόρφωση....

Βίντεο Ορθοδοξίας είπε...

Αγαπητοί μας φίλοι του ιστολογίου, η αναφορά για το μουσουλμανικό συμβούλιο που θα ιδρύσει η ΝΔ έγινε για όσους θα διαβάσουν την ανάρτησή σας, διότι δυστυχώς πολλοί δεν το γνωρίζουν και ειδικά κάτι παππούδες και γιαγιάδες που ψηφίζουν κατά παράδοση τη λεγόμενη δεξιά, πού να το μάθουν;

Η αντίδρασή πάντως σε όσους το μαθαίνουν που βρίσκονται στην ηλικία αυτή, αλλά και νέοι άνθρωποι επίσης είναι στην κυριολεξία οτι ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΎΝΝΕΦΑ

Ειδικά για εσάς αγαπητοί φίλοι του ιστολογίου δεν έχουμε αμφιβολία για την οξυδέρκειά σας και το μορφωτικό σας επίπεδο εάν κρίνουμε από το είδος και την ποιότητα των αναρτήσεων που επιλέγετε για το ιστολόγιό σας.

Σχετικά με τη μετάνοια τώρα, πιστεύουμε προσωπικά οτι μάλλον θα έρθει(στους καλοπροαίρετους φυσικά, διότι οι κακοπροαίρετοι θα πούνε "κοίτα ο κακός ο Θεός τι μας κάνει") με την μεγάλη πείνα που θα πέσει, τέτοια πείνα, λένε οι γεροντάδες, που η Κατοχή δεν ήταν τίποτε.
Και είναι φυσικό, διότι ειδικά η Αθήνα θα πεινάσει πολύ, καταρχήν με τον τόσο κόσμο που έχει μαζευτεί, που δεν ήταν έτσι στην Κατοχή, αλλά και από το γεγονός οτι πλέον οι τροφές κατά κύριο λόγο διακινούνται από τα σούπερ μάρκετ που σημαίνει οτι όλη αυτή η αλυσίδα διακίνησης θα σταματήσει να δουλεύει, όταν θα ξεκινήσουν οι πόλεμοι εκτός Ελλάδας - επίσης κάποτε υπήρχαν κήποι και περιβόλια στην Αθήνα, ενώ τώρα μόνο πολυκατοικίες και επίσης λόγω του οτι οι χιλιάδες των hot spots δε θα έχουν μοίρα στον ήλιο τότε.

Πάντως αγαπητοί να μην ξεχνάμε σας παρακαλώ πολύ (και όσοι μας διαβάζουν αν δεν το ξέρουν ας το μάθουν) οτι οι πιστοί Χριστιανοί και μόνο με τη Θεία Κοινωνία που θα λαμβάνουν (αρκεί να γίνονται Θείες Λειτουργίες τότε) θα τους κόβει ο Θεός το αίσθημα της πείνας.
Και πράγματι αδελφοί αυτό το έχουμε ζήσει κι εμείς στις αγρυπνίες, όπου όντας νηστικοί πάνω από 6 ώρες τουλάχιστον και χωρίς νερό για να κοινωνήσεις, ενώ έχει ήδη αρχίσει η αίσθηση της πείνας, ξαφνικά αμέσως μετά τη Θεία Κοινωνία και με το λίγο αντίδωρο που τρως, ξαφνικά σου φεύγει όλη η πείνα... δε μιλάμε για φαντασίες, μιλάμε για αλήθειες παιδιά...

Οπότε να λέμε λοιπόν: ο Θεός μαζί μας...!!!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Σας ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια.
Ετσι ειναι οπως τα λετε για την ΝΔ που υπηρετει πληρως την Νεα Ταξη.
Παντως ας ελπισουμε να ζησουμε την εποχή που η Ορθοδοξια μας θα λαμψει και παλι στην Πολη μας και η πατριδα μας θα ερθει για οσο θελει ο Θεός στον δρόμο Του....
Και αν η δοκιμασια που μας περιμενει ειναι η πεινα τοτε ευχομαι με την βοηθεια Του να ανταπεξελθουμε διοτι πολλες φορες βρεθηκαν οι προγονοι μας σε τετοιες καταστασεις πεινας και εφθασαν να τρωνε ποντικια... (π.χ. στο μαρτυρικο Μεσολογγι...)

Ο Θεός να μας ελεησει.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.