24 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ… ΙΕΡΑΤΙΚΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ.

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μόνο αηδία προκαλεί η συνεχιζόμενη προσπάθεια εκμετάλλευσης του θρησκευτικού φρονήματος από τον ηγέτη των κυβερνώντων για να κερδίσει χριστιανικούς ψήφους. Εκμεταλλευόμενος την δεδηλωμένη αθεΐα της αντιπολίτευσης, δεν χάνει ευκαιρία να δίνει καλοστημένες παραστάσεις με θρησκευτικό «περιεχόμενο» για να παρασύρει αφελείς και καλοπροαίρετους Έλληνες ορθόδοξους να ψηφίσουν αυτούς που δεν δίστασαν να οδηγήσουν την χώρα στην μεγαλύτερη καταστροφή της μεταπολεμικής της ιστορίας και να εξοντώσουν το ορθόδοξο χριστιανικό φρόνημα με αλλεπάλληλα αντιχριστιανικά νομοσχέδια.

Τελευταίο άθλιο κρούσμα ηγούμενος γυναικείας μονής της βορείου Ελλάδας που προβάλλεται σαν διάδοχος του προσφάτως αγιοποιηθέντος πατρός Παϊσίου,  έστειλε σε μια «χριστιανίζουσα» γνωστή ιστοσελίδα το κάτωθι κείμενο που αναγράφει μεταξύ των άλλων και τα εξής: «Πριν είκοσι και πλέον χρόνια αναφερόμενος ο Γέροντας, (Παϊσιος) με μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του σημερινού πρωθυπουργού μου είπε: –Μετά από μερικά χρόνια Πρωθυπουργός της Ελλάδος θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς! Σήμερα πεπλήρωται κι αυτή η προφητεία. Προσωπικά συγκινούμαι ότι επί δικής του Πρωθυπουργίας έγινε η αγιοποίηση του πατρός Παϊσίου. Είναι γνωστό, ότι ο Γέροντας εκτός που ήτο ένας σύγχρονος μεγάλος Άγιος, ήταν και φλογερός πατριώτης. Αγαπούσε πολύ την Ελλάδα, και δεν ήθελε με κανένα τρόπο να επιτρέψουμε να πέσει σε άθεους ανθρώπους. Αυτό το ορθόδοξο κράτος, όπου ευδοκεί ο Θεός, δεν πρέπει να το κυβερνούν άνθρωποι που δεν έχουν καμμία σχέση με την Εκκλησία, πολλώ δε μάλλον να είναι και εχθροί αυτής. Και αγωνιζόταν με όλες του τις δυνάμεις γι’ αυτό. Ο Πρωθυπουργός μας Αντώνης Σαμαράς έχει φόβον Θεού, ευλαβείται πολύ την Παναγία μας και αγαπά την πατρίδα μας υπέρ της οποίας διαθέτει τα χαρίσματά του, με τα οποία τον έχει προικίσει ο Θεός»!!!!

Εκτός του ότι δεν υπάρχει καμία μαρτυρία ούτε κάποιο γραπτό κείμενο για τα ανωτέρω, ιδού μόνο μερικά από τα επιτεύγματα του «θεοσεβή» πολιτικού που κάνει τα πάντα για την άγρα ορθόδοξων ψήφων στις προσεχείς εκλογές:

- Ψήφιση νομοσχεδίου στο ευρωκοινοβούλιο για την ανάδειξη της ομοφυλοφιλίας…
- Νομοί διάλυσης της οικογένειας και του γάμου…
- Κατάργηση Κυριακής αργίας…
- Ίδρυση τμήματος ισλαμικών σπουδών…
- Μετατροπή των θρησκευτικών σε θρησκειολογία…
- Κατάργηση θρησκευτικών αργιών στη δημόσια εκπαίδευση…
- Ευτελισμός των μυστηρίων της βαπτίσεως και του γάμου…

Πέραν όμως όλων αυτών των «χριστιανικών» αρετών του κυρίου αυτού, υπάρχει και η μασονική σκοτεινή του διάσταση: Το 1994 ένας αείμνηστος φίλος αγωνιστής που πολέμησε στον εμφύλιο της Γιουγκοσλαβίας υπέρ των ομόδοξων μας Σέρβων, είχε βγάλει ένα βιβλίο με τον τίτλο «Λέσχη Μπίλντεμπεργκ -Αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο». Γράφει στο βιβλίο του ο Τάσος Δαρβέρης τα εξής πολύ ενδιαφέροντα: «Στις 27.09.1994, σε επικοινωνία μου με τον κ. Περικλή Κατσιούλα (σ.σ. στο περιοδικό Flash, τεύχος Ιούλιος 1992 και υπό τον τίτλο “Μυστικό Χρίσμα” είχε γράψει πως ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός που πήρε μέρος στη συνάντηση της Λέσχης στο Εβιάν της Γαλλίας), με διαβεβαίωσε πως ο ίδιος ο κ. Σαμαράς του είχε πει προσωπικά, πριν από τη δημοσίευση του άρθρου, ότι είχε λάβει μέρος τουλάχιστον σε μία ακόμα συνέλευση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. 

Πάντα κατά τις διαβεβαιώσεις του κ. Κατσιούλα, ο κ. Σαμαράς του είχε πει ότι για εκείνη την – κατά τα άλλα – άγνωστη συμμετοχή του στις εργασίες της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ είχε μεσολαβήσει ο φίλος του, γιος του μακαρίτη εφοπλιστή και πρώην ιδιοκτήτη της Τράπεζας Κρήτης Στ. Καρρά». Θυμάστε ότι η τράπεζα Κρήτης ήταν η πέτρα του μεγάλου σκανδάλου Κοσκωτά. Αλλά για τον στενό φίλο του κ Σαμαρά που τον μύησε στην Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, στο ίδιο βιβλίο διαβάζουμε πως ήταν επί 18 χρόνια μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Συναντήσεων Μπίλντερμπεργκ. 

Τον διαδέχτηκε ο Ελληνοκύπριος Γιώργος Δαυΐδ της Κόκα-Κόλα, που έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ο κ. Καρράς το 2008 συνελήφθη για παράβαση του νόμου «περί προστασίας Αρχαιοτήτων» από κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Αρχαιοκαπηλίας. Σε έρευνα που έγινε σπίτι του εντοπίστηκαν μαρμάρινα αντικείμενα, αρχαία νομίσματα και θρησκευτικά κειμήλια τα οποία δεν είχαν δηλωθεί στις αρμόδιες Υπηρεσίες. Παρ’ όλα αυτά διετέλεσε «μέγας άρχων» του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως(!!!!), ενώ είναι ιδρυτής και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας για την Προστασία του Περιβάλλοντος και της… Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Αυτοί ήταν οι φίλοι του «θεοσεβούς» πολιτικού ηγέτη που… «αγαπούσε» ο όσιος Παϊσιος!

Σήμερα βρισκόμαστε σε μια μεγάλη και κρίσιμη καμπή για την ιστορία μας και για την ύπαρξη μας. Βρισκόμαστε ανάμεσα σε ένα άθεο πολιτικό, με ύποπτο υπερατλαντικό παρασκήνιο και σε ένα θεομπαίχτη υποκριτή που είναι όργανο ξένων αντεθνικών και αντιχριστιανικών συμφερόντων. Δυστυχώς σε αυτή την πιο κρίσιμη περίοδο αντί οι πραγματικοί ποιμένες να καθοδηγούν το ποίμνιο να αντισταθεί σε όλη αυτή την ανθελληνική αντί-ορθόδοξη λαίλαπα, έχουμε φαρισαίους και δοσίλογους της πίστεως μας που συνεργάζονται με τον κατακτητή και την μασονική προδοτική εξουσία.
Αίσχος! 

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.